Orijinalini görmek için tıklayınız : Favori Canım Okulum Oy İsteği Rica Ederim
arkadarşar abilerim okulumuza beden eğitim seti eksik onun için oylarınıza ihtiyacımvar bir tıklamanız oy vermeniz yeterli şimdiden teşekkür ederim
saygılar
linke tıklayarak okulları listele deyin şehri rize yapın orda BARBAROS TEKNİK VE EML Okulunu deseteklerseniz teşekkür ederim tekrardan
Favori Canım Okulum auf Facebook (http://apps.facebook.com/favoricanimokulum/?ref=ts)
Mechanix
02-03-2011, 14:21
Destekledim
tamamdır kardeşim
Çok saol abim
Destekledim
saolasın abicim
///KDrÖZER
02-03-2011, 17:18
eve geçince atarım şirket engelliyo daha iyi eğitim daha düzgün bi yeni nesil bence...
eve geçince atarım şirket engelliyo daha iyi eğitim daha düzgün bi yeni nesil bence...
çok sağol abi
aphelion
02-03-2011, 18:05
Tamamdır kardeşim destekledim
Tamamdır kardeşim destekledim
Allah razı olsun saolasın abi
Desteklelim tabiki ancak bu tur hayir islerini arac olarak kullanip data toplayan "FAVORI ALTIN" gibi firmalarinda niyetinin okul yada birine yardim etmek degil bunu ticari kar a cevirmek oldugunu unutmayalim .
Desteklelim tabiki ancak bu tur hayir islerini arac olarak kullanip data toplayan "FAVORI ALTIN" gibi firmalarinda niyetinin okul yada birine yardim etmek degil bunu ticari kar a cevirmek oldugunu unutmayalim .
çok sağol abi katılıyorum bende ama beden hocamı kıramadım :D
saygılar
çok sağol abi katılıyorum bende ama beden hocamı kıramadım :D
saygılar
bende beden ogretmenıyım yokmu hayrsever okula malzeme alıcak :)ben öyle yardım ıstyrdum tabı denk gelırse herkes etmıyr cunku:)aldıgın malında faturasını gsterır hocan hem guvende saglanmıs olur
tamadır ;)
eywallah ustam
bende beden ogretmenıyım yokmu hayrsever okula malzeme alıcak :)ben öyle yardım ıstyrdum tabı denk gelırse herkes etmıyr cunku:)aldıgın malında faturasını gsterır hocan hem guvende saglanmıs olur
yardımsever aranıyor acil olarak :D
eywallah ustam
yardımsever aranıyor acil olarak :D
burdan bıraz zor:)ben kendı maasımla gecen donem cok sey yaptım busenede yapıyrum fuak tefek seyler :)
oyumu verdim hemşerim... ama böyle bi yardım için böyle bir yola başvurulması gerçekten çok şaçma..