Orijinalini görmek için tıklayınız : jap11 typeR kadran
arabayı satmadan bir hatırası olsun istedim.Akşam eve dönerken bursa-izmir otobanında bastım.İlk defa shell yerine opetten aldım benzini sanırım dandikmiş video çekerken dikkat edemedim çok ara sıra avans vurmuşuz :( tek elle hem video çekip hem gazlamak zor oldu biraz avans ve devire bakamadım. :(
arabada şuan: header-egsoz-aem short ram-kpro var
kaputu sattığım için orjinal kaput var aracın üzerinde filitre tam hayal kırıklığı şuan :D yol çıtırdan yokuş yukarı ve top speede korktum trafik yüzünden. benim hoşuma gitti umarım beğenirsiniz.
p.s:videonun amacı bi kıyaslama değildir tamamen hatıra amaçlıdır.
iyi seyirler..
YouTube - jap11 typeR BURSA (http://www.youtube.com/watch?v=auwqTa2g5XA)
ocean0636
02-03-2011, 19:50
Maşallah, shortram'e gore super gitmis :)
teşekkürler araba satmamam için elinden geleni yapıyor sanırım :D
K20 Eg'yi alamadım ama en azından bunu görebileceğim hissine kapıldım nedense :D Maşallah güzel gidiyor sevindik :D
K20 Eg'yi alamadım ama en azından bunu görebileceğim hissine kapıldım nedense :D Maşallah güzel gidiyor sevindik :D
nasip bu işler :D hayırlısı olur inş. bagajdaki yedek parçalarla nerdeyse bi adam daha taşıyorum :D
ardacngns
02-03-2011, 20:04
güzel gıtmıs knka masallah
_muhaRRem
02-03-2011, 20:05
düz yol olsa bagajda boş olsa 10 sn çıkıcak demekki. benim bindiğim typeR ,typeR değilmiş vallaha,maşallah
Erdem Ünal
02-03-2011, 20:09
maşallah. :)
Maşallah güzel video olmuş
teşekkürler araba satmamam için elinden geleni yapıyor sanırım :D
bence sen arabayı satmak için elinden geleni yapmışsın maşallah araba hızlı alana şimdiden hayırlı olsun
düz yol olsa bagajda boş olsa 10 sn çıkıcak demekki. benim bindiğim typeR ,typeR değilmiş vallaha,maşallah
ahahaha bagaj kısmı işin espirisi bagajda 4 fren diski ve balatalar aem cold air borusu var..
89mm pistondan sonra aynı tepkiyi bende vermiştim zamanla alışıyor insan iyi ki o haliyle bir video koymamışım tıpkı benm gibi arabasından soğurdu çoğu insan :D
bu arada ayarı yapan kardeşim Erdem'e(edo typer) en başta büyük harflerle teşekkür etmem gerek....
maşallah pampa benden hızlısın:D
gayet guzel gidiyor ..
masallah.
ErmanArseven
02-03-2011, 20:52
masallah :)
maşallah pampa benden hızlısın:D
:) saol kanka sana da maşallah gelio musun sen de?
LegenD-R
02-03-2011, 21:03
Maşallah.. Arada arıza ışığımı yandı bana mı öyle geliyor?
avanstandır avanstan ;)
ocean0636
02-03-2011, 21:06
Avans vuruyor
İlk postta yazılmış zaten
LegenD-R
02-03-2011, 21:07
Avans vuruyor
İlk postta yazılmış zaten
Uykusuzluktan ölüyorum ama gene dayanamayıp girdim foruma :D
ocean0636
02-03-2011, 21:10
Uykusuzluktan ölüyorum ama gene dayanamayıp girdim foruma :D
Aldın tabi emmeyi kelebeği kafan rahat :D
_muhaRRem
02-03-2011, 21:25
bütün typeR lar bi çeksin kadranlarıda , rodajı bi ara bitirip ırzına geçeyim şu kadranın :D
bütün typeR lar bi çeksin kadranlarıda , rodajı bi ara bitirip ırzına geçeyim şu kadranın :D
katagoriler farklı :D ama aynı katagoride de kadran kırcak arabamız var Allah'a şükür :D Allah herkezin emeklerinin karşılığını versin.Çok uğraşıyoruz hepimiz sonucunda da güzel şeyler görmek güzel şeyler duymak insana her şeyi unutturuyor.
Senin videolarıda sabırsızlıkla bekliyoruz inş en kısa zamanda rodaj ve eksilkeri tamamlayıp bi video eklersin.
_muhaRRem
02-03-2011, 21:44
katagoriler farklı :D ama aynı katagoride de kadran kırcak arabamız var Allah'a şükür :D Allah herkezin emeklerinin karşılığını versin.Çok uğraşıyoruz hepimiz sonucunda da güzel şeyler görmek güzel şeyler duymak insana her şeyi unutturuyor.
Senin videolarıda sabırsızlıkla bekliyoruz inş en kısa zamanda rodaj ve eksilkeri tamamlayıp bi video eklersin.
ne alaka şimdi katagori falan,ben kimseyle yarıştığım yok, typeR kadran herkes koyuyor bu ara bende öylesine yazdım. senin arabanla, arabamı kıyasladığım yok zaten. hiç bişe yazmayalımmı yani hep bi rekabet falan.
ne alaka şimdi katagori falan,ben kimseyle yarıştığım yok, typeR kadran herkes koyuyor bu ara bende öylesine yazdım. senin arabanla, arabamı kıyasladığım yok zaten. hiç bişe yazmayalımmı yani hep bi rekabet falan.
ben kıyasladın falan demedim ki zaten ne güzel işte çek koy izleyelim dedim.Rekabet illaki olacak bu işlerde tadı tuzu ama bu videpyla bu konuda öle bişey düşünmem yanlış anlamışsın bence.
maşallah çok güzel hızlanıyor :)
muharremin tepkiler fena yaa :D adam sürekli hazırolda :D
olum ne demiş adam celallendin hemen :D
_muhaRRem
02-03-2011, 21:57
http://i54.tinypic.com/29yh0sy.jpg
PPR engineering
02-03-2011, 22:01
hahahahah fotoğraftaki adam fena sakin yanlız:D:D
panpa yok celallenme falan
bence atısma olması olanaksız :) ....massallah sc typer gıbı
PPR engineering
02-03-2011, 22:36
maşALLAH diyemedik fotoğrafı görünce ALLAH kaza bela vermesin.
Çok iyi indiriyor kadranı özellikle 200 den sonra. Bu arada OPET ten uzak durun. Ben RS e yazılım attıktan sonra Opetten depoyu fullettim otobana çıktım teste araba 130 km ile giderken istop etmişti :hehe: Sonra binbir cambazlıkla arabayı sağa çektim tekrar çalıştırdım tekrar çıktım bir 10 km sonra tekrar istop etti :) En sonunda sokarım böyle benzine diyip en yakın servise çektirip depoyu boşalttırmıştım.
Aman opetin benzinine dikkat.
Onur typer
03-03-2011, 00:01
super.. masallah yaaaa
Videodaki ilk hizlanma bayir asagi olabilirmi,typerdan anlamam ama su parcalarla olsun235 yada bikac hp daha olsun bayir yukari boyle gidicek,kimse tabiki beni inandirmak zorunda deil ama ciddi sacma geldi
http://i54.tinypic.com/29yh0sy.jpg
Bu fotoğraftaki sakinlik seri katil sakinliği, çok sakatt :D
Araca maaşallah Allah kaza bela vermesin ;)
Videodaki ilk hizlanma bayir asagi olabilirmi,typerdan anlamam ama su parcalarla olsun235 yada bikac hp daha olsun bayir yukari boyle gidicek,kimse tabiki beni inandirmak zorunda deil ama ciddi sacma geldi
bayır yukarı değil zaten yolu bilenler bilir mudanya kavşağından sonra görükleye giderken düz gibi duran lakin çıtırdan yukarı eğimi olan bi yol dediğim gibi arabanın satışı için bir arkadaşla videodan önce konuştuk sözleştik zaten tamamen hatıra amaçlı.
Bu arada typerlarda zaten 1-2-3 ben yokuş aşağı yokuş yukarı çok fark yaratacağını düşünmüyorum yaw. 5ten sonra dediğiniz gibi avantaj yaratır ama yokuş farkı.
ps:öle dağ tepe tırmanıyorum gibi algılanmasın lütfen.
Cimmeria
03-03-2011, 10:20
amma avans vurmuş araba iyi bir şey olmamış...
piston çok farkettiriyormu pistonsuz halinden ?
amma avans vurmuş araba iyi bir şey olmamış...
piston çok farkettiriyormu pistonsuz halinden ?
hiç sorma video çekerken dikkat edemedim sonra izlerken gördüm ara ara vurmuş Allah'tan bi sıkıntı yaratmadı.Pistonlu haliyle alakası yok şu videonun orjinale döndükten sonra bi süre afalladım benm arabam niye yürümüyor die o haliyle şuanki videodan en az 3 saniye daha hızlıdır.2-3 nerdeyse hep sarıyor 4ü de bunun 2. vitesi gibi indiriyordu öle söliim :D bir daha typeR alırsam ilk yapıcağım şey piston almak olur heralde :D
la jdm egzantrık yokmu ustunde sımdı.olm bak sökme ben alacam onları ıhsanla anlastım hashahs:D
BMK TypeR
03-03-2011, 11:49
Maşallah güzel yürümüş araç demek rbc hafif jant ve 100oktan olsaymış gayet hızlı olurmuş:)
ahmet3425
03-03-2011, 14:12
kadran banada haddinden fazla hızlı geldi masallah diyelim...
yakup gerçekleri söle babali :D
o gece ben integra ile otobanda giderken sen geçtin yanımdan baya bi yokuş aşağı :D :D
kerata seni
sahshahsa
jap 10 dan jap 11 e sevgilerle :D :D
chiefkadir
03-03-2011, 21:07
düz yol olsa bagajda boş olsa 10 sn çıkıcak demekki. benim bindiğim typeR ,typeR değilmiş vallaha,maşallah+1 Çok iyi hızlanmış.. Arabaya Clio Rs ile aynı gittiği halinden sonra neler yapıldı:soru: Maşallah...
+1 Çok iyi hızlanmış.. Arabaya Clio Rs ile aynı gittiği halinden sonra neler yapıldı:soru: Maşallah...
erdem ayar yaptı illaki fark etmisdirde adam ciddi hızlı :)
çok çok güzel gidiyor maşallah . alana hayırlı olsun.
+1 Çok iyi hızlanmış.. Arabaya Clio Rs ile aynı gittiği halinden sonra neler yapıldı:soru: Maşallah...
subap ayarı + erdem kardeşimin sihirli parmakları :D
yakup gerçekleri söle babali :D
o gece ben integra ile otobanda giderken sen geçtin yanımdan baya bi yokuş aşağı :D :D
kerata seni
sahshahsa
jap 10 dan jap 11 e sevgilerle :D :D
babali çaktırma :D
bukadar cok avans vurmasının sebebi ne;?
bukadar cok avans vurmasının sebebi ne;?
Sanırım nalet olası kalitesiz benzin. Markanın adını söylemicem yarın öbürgün burdan okur mahkemeye verirler sonra. Zaten millet alışmış birbirini forumlardan mahkemeye vermeye.
Sanırım nalet olası kalitesiz benzin. Markanın adını söylemicem yarın öbürgün burdan okur mahkemeye verirler sonra. Zaten millet alışmış birbirini forumlardan mahkemeye vermeye.
aynen benzinden yaptı sanırım.. ama artık çok geç sanırım bi iki sayfa önce isim vermişsin sanırım :D hatta dur ben bidaha yaziim opetten benzin almayın :D
bence gözün ufakta olsa motor ısında olsun.özellikle üst devirlerde sıkıntı olur.dikkat ;)
Selcuk_RoL
04-03-2011, 00:44
maşşallah güzel 200 den sonrasıda iyi egsoz sistemi kaçlık?
private label headers 70 düz boru 76 dc