PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 gti

wekoo
02-03-2011, 19:42
son bir kaç gündür sanki arabanın gögüslügü titriyormuş gibi sesler gelmeye başladı rolantide bile inceden sesler geliyor gibi eksoz biryere sürtüyor galiba dedim ama bugün lifte kaldırıp baktım eksozmu kasıyor diye yok bişi benim tahminin motor kulagı kopucak gibime geliyor...başına byle bişi gelen oldumu hiç onu merak ettim....

TolgaEsentepe
02-03-2011, 19:45
yani en mantıklı ihtimal kulak gibi :)

Vtec-SEDAN
02-03-2011, 19:45
motor kulağıdır muhtemelen. aynı olay bende de olmuştu ve kulağı değiştirince sorun çözüldü.

sinan-s
02-03-2011, 19:48
% 100 kulaktann

cliver
02-03-2011, 19:48
arkadasım motor kulagından degıl emın ol bendede vardı o şöyle çözdüm motorda zaman ıcınde kuruntu ve katran olusuyor bunlardan kaynaklanıyor sarsıntılı calısması vürth ün motor içi temizleme sıvısı var 25 lıra falan al onu yagın ıcıne dök 10 dk calıstır oyle sonra bosalt yağı yenı yağ koy gidicek o sarsıntı emın ol aynısı vardı cunku kafayı yemıstım inceden tıtrıyodu oyle bak kesın çözüm budur hocam tesekkur edersın bana google yaz vürth motor ıcı temızleme ddıye cıkar zaten hatta gıttı gıdıyorda falan bulursun 25-30 lıra bısey

wekoo
02-03-2011, 20:01
arkadasım motor kulagından degıl emın ol bendede vardı o şöyle çözdüm motorda zaman ıcınde kuruntu ve katran olusuyor bunlardan kaynaklanıyor sarsıntılı calısması vürth ün motor içi temizleme sıvısı var 25 lıra falan al onu yagın ıcıne dök 10 dk calıstır oyle sonra bosalt yağı yenı yağ koy gidicek o sarsıntı emın ol aynısı vardı cunku kafayı yemıstım inceden tıtrıyodu oyle bak kesın çözüm budur hocam tesekkur edersın bana google yaz vürth motor ıcı temızleme ddıye cıkar zaten hatta gıttı gıdıyorda falan bulursun 25-30 lıra bısey

walla katkı maddesi pek saglıklı grmüyorum ama mantıklıda olabilir.ama bana daha çok motor kulagı çürümüş gibime geldi beyinin altındaki

ataksor
02-03-2011, 20:19
Eğer alt devirlerde sarsıntılı ise yüksek ihtimal kulaktır..Belki aracınız için üretilmiş daha sağlam gazlamaya daha dayanıklı kulaklar vardır araştırın yada yeni kulak takın sonrada Tork damper ile gücü daha rahat yere aktarabilirsiniz..Keyifli sürüşler.

G_TT_I
02-03-2011, 20:50
hafif gaza basıp motoru dengeleyince kesiyorsa kulak, sert kulak takanlar yazar nasıl oluyor diye.
motor içi ile alakalı olsa rolantide istop etmek ister bozuk çalışır teklemeden dolayı titreşim yapar.
beyin altındaki kulak yüzünden bikaç araba pert oldu dip not.

ulasoztas1
02-03-2011, 21:05
büyük ihtimalle motor kulağıdır. Bende zamanında 106 da kırmıştım araba masaj koltuğu gibi titriyodu :D

wekoo
02-03-2011, 21:32
walla diger aracımda temra motor kulagı wardı ama bi problem yaşamadım

darkred
02-03-2011, 21:34
Kaldırmışken kulaklarıda kontrol etseydin keşke abi...Muhtemelen kulaktır...

wekoo
02-03-2011, 22:28
Kaldırmışken kulaklarıda kontrol etseydin keşke abi...Muhtemelen kulaktır...

sabah servise gidicem artık orda bakıcaz neyi war neyi yok. ben alt degilde üstteki beyinin altındaki kulaktan şüpeleniyorum

Alper_
02-03-2011, 22:57
sağ kulaktır büyük ihtimalle.

src106
03-03-2011, 00:02
sağ motor kulağı kankaa kesin emin ol :)

wekoo
03-03-2011, 11:32
alt motor kulagı çıktı... sipariş geçicem elinde olan warmı

cliver
03-03-2011, 13:25
walla katkı maddesi pek saglıklı grmüyorum ama mantıklıda olabilir.ama bana daha çok motor kulagı çürümüş gibime geldi beyinin altındaki

bu sana dedıgım katkı maddesı falan degıl yanlıs anlama tabıkı bende karsıyım katkıya falan bu motorun ıcındekı pis yagı katranı temızlıyor ındırıyor assagıya aynı sorun vardı bende uyuz oldun enson bunu denedım hatta yagı bosallıtıgmda o kadar guzel temızlemıstıkı yag cubugu gümüş kolye gıbı tertemız cıkmıstı benım dedıgımı yap pısman olmazsın +benım araba sogukken lıfterları bosaltıyordu katkı falan koymustum zamannında onları bıle düzeltti maşallah saat gibi calısıyo dedigimi dene motorun sarsıntısı gıdıcek guven bana

ArMy
03-03-2011, 13:47

bu sana dedıgım katkı maddesı falan degıl yanlıs anlama tabıkı bende karsıyım katkıya falan bu motorun ıcındekı pis yagı katranı temızlıyor ındırıyor assagıya aynı sorun vardı bende uyuz oldun enson bunu denedım hatta yagı bosallıtıgmda o kadar guzel temızlemıstıkı yag cubugu gümüş kolye gıbı tertemız cıkmıstı benım dedıgımı yap pısman olmazsın +benım araba sogukken lıfterları bosaltıyordu katkı falan koymustum zamannında onları bıle düzeltti maşallah saat gibi calısıyo dedigimi dene motorun sarsıntısı gıdıcek guven bana

Sorun alt motor kulağı çıkmış..

Geçmiş olsun..

cliver
03-03-2011, 20:18
o zaman sorun yok :) benım dedıgım cok az bı sarsıntı böyle kılcık olunacak cısnten :D

aLperTunga
03-03-2011, 21:20

alt motor kulağı derken sanzuman kulağının için.deki takozumu diyorsun,yoksa beynın altındakımı..beynın altındakını söktünmü?yırtık varmıydı?

wekoo
03-03-2011, 22:21
alt motor kulağı derken sanzuman kulağının için.deki takozumu diyorsun,yoksa beynın altındakımı..beynın altındakını söktünmü?yırtık varmıydı?

alttaki monifoltun eklem yerindeki otra kulak... beyinin altındaki degil

07LB726
04-03-2011, 08:19
geçmiş olsun şevki sorun çözüldüğüne sevindim

aLperTunga
04-03-2011, 09:11
alttaki monifoltun eklem yerindeki otra kulak... beyinin altındaki degil

ama orta kulaktan titreme yapmazki,orta kulak yırtılınca motor lakur lukur oynar vites aralarında..değiştinizde sorun çözüldümü yani?..

wekoo
04-03-2011, 19:35
ama orta kulaktan titreme yapmazki,orta kulak yırtılınca motor lakur lukur oynar vites aralarında..değiştinizde sorun çözüldümü yani?..

ben bütün kulakları deyiştirdim zaten krdşim.. sorun kalmadı tıs tıs oldu araba.... deyiştirmişken güzel olsun bidaha ugraşmıyım dedim.