Orijinalini görmek için tıklayınız : Ticari arac ne almali?
Doblo,fiorino tarzi dizel 1.3-1.4 uygun fiyatli az yakan masraf cikarmayan bir arac almak istiyorum kullananlar bilgi verirse sevinirim + lari - leri nelerdir? Bu arada araci sifir alicam tanidigi bayi olan varsa onlarinda yardimini alabilirim
S.Özeren
04-03-2011, 04:15
kangoo'lar güzel 105 likleri
10 yil gider tablosu yapmadan sirket/firma icinse alma arkadas ...
bende 1.3 multijet fiorino 75hp ve 95 hp arasında kararsız kaldım
1.6 dizel doblo aldık şirkete ancak yakıtı az değil söylemiş olayım kardeşim bır depo 750 ancak yapıyor
10 yil gider tablosu yapmadan sirket/firma icinse alma arkadas ...
2 hafta içersinde almam gerekiyor ufak çaplı 200-500kg arası mal getir götürünede kullanıcam
1.6 dizel doblo aldık şirkete ancak yakıtı az değil söylemiş olayım kardeşim bır depo 750 ancak yapıyor
Babamın sirkette 1.9 2007 var fena çok yakıyor o yüzden 1.3-1.4 istiyorum bende
2 hafta içersinde almam gerekiyor ufak çaplı 200-500kg arası mal getir götürünede kullanıcam
20,000TL ye 2008 Combo CtyPlus verelim?
70,000km'de ,beyaz,hatasız camlı sporpaket 1.3CDTİ 90bg
Şirket üzerine kayıtlı faturada kesilir.
20,000TL ye 2008 Combo CtyPlus verelim?
70,000km'de ,beyaz,hatasız camlı sporpaket 1.3CDTİ 90bg
Şirket üzerine kayıtlı faturada kesilir.
Teşekkür ederim ilgin için km çok+opel düşünmüyorum
Geçen fiorino kullandım cok hoşuma gitti ama iş için fazla cici.Doblo biraz daha yük taşımaya uygun gibime geliyor.
Geçen fiorino kullandım cok hoşuma gitti ama iş için fazla cici.Doblo biraz daha yük taşımaya uygun gibime geliyor.
Bende fiorino düşünüyorum birazdan gidip bakıcam yükleme kapasitelerine fln
SPORTING
04-03-2011, 15:12
fiorino yüke gelmez 1.5 senedir kullanıyorum ara sıra 200 kilo civarı mal koyuyorum ciddi etkiliyor aracı.
yakıta gelince 5.4 ortalamam var dip gazdada 6 oluyor. kulladıgım yol esenyurt--eminönü
ayrıca çok sert süspansiyonları var :D
Fiorino Derim,75'lik iyidir iyi.
fiorino yüke gelmez 1.5 senedir kullanıyorum ara sıra 200 kilo civarı mal koyuyorum ciddi etkiliyor aracı.
yakıta gelince 5.4 ortalamam var dip gazdada 6 oluyor. kulladıgım yol esenyurt--eminönü
ayrıca çok sert süspansiyonları var :D
Ciddi etkiliyordan kastin ne acaba hizlanma vs tarzimi? Birde dizel 75likmi aracin
Ne alacağını değil ama ne almayacağını önerebilirim: Ford Connect. Bir arkdaşım aldı 80'lik Kangoo'sundan sonra, çok şikayetçi yakıtından, Kangoo'nun daha az yaktığını söylüyordu.
Sıfır alacak olsam, Yine Combo.
Ama 1.7 cdti 105hp.
opel combo cok kullanıslı yakıtı falanda iyi