Orijinalini görmek için tıklayınız : White Sedan R19_16S
http://img833.imageshack.us/img833/9312/42580379.jpg
http://img690.imageshack.us/img690/4782/18469886.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/6525/36235996.jpg
http://img137.imageshack.us/img137/4427/44103795.jpg
http://img716.imageshack.us/img716/8625/76315854.jpg
http://img141.imageshack.us/img141/6720/14921235.jpg
http://img684.imageshack.us/img684/5013/52245592.jpg
http://img13.imageshack.us/img13/2972/33776834.jpg
aracın üzerinde extra olarak spoon jant+supersprint egzost+ECU FAST Chip Tunning+Açık Filtre vardır onun dışındaki her şey orjinaldir...
hey maşalllah kardeşim ;) kazasız belasız binelim:icon_tup:
şu plakalarıda düzeltikmi daha iyi olucak ama :)
Cliosportve
04-03-2011, 10:41
Aracına maşallah eşi benzeri olmayan bir seri
Değerini biliyorsun belliki
Güle güle kullan :)
Çok güzel duruyor maşallah kazasız belasız :)
hey maşalllah kardeşim ;) kazasız belasız binelim:icon_tup:
şu plakalarıda düzeltikmi daha iyi olucak ama :)
olm özhan ne telefonu açıyor ne mesajlarıma cevap yazıyor.. basçam dükkanını en sonunda :)
kanka c tesi sabah 9 da kapıda ol 9:30 da palakalar takılmış çıkmış olursun :) yoksa yaş o iş :)
aracı crmde ilk günlerinde görmüştüm. mükemmel araç şaka makınası.
o arkadaki yazıları söktünmü ?? birde renault sports etiketleri ok mi
Maşallah. İyi günlerde kullanmak nasip olsun. :)
Maşallah, kazasız belasız :)
PPR engineering
04-03-2011, 10:52
maşALLAH cok iyi araban..bunlardan tr de kaç tane var acaba.
valla biz tek diye biliyoruz :)
aracı crmde ilk günlerinde görmüştüm. mükemmel araç şaka makınası.
o arkadaki yazıları söktünmü ?? birde renault sports etiketleri ok mi
yazılar duruyor çıkmarmıycam :) etiketler ok ama vaktim olmadığından ilgilenemiyorum...
yazılar duruyor çıkmarmıycam :) etiketler ok ama vaktim olmadığından ilgilenemiyorum...
nediyimm sana bilmiyorumki :)
benim bildiğim sedan olarak tek
cabrioya 2-3 tane var
HBde 2 tane rallide yarışıyor...
onun dışında varsada ben bilmiyorum....
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmınız bide rabanız yürüyormu ne kadar yürürü var görmek isteriz.
Hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmınız bide rabanız yürüyormu ne kadar yürürü var görmek isteriz.
ilk kurban olma bence :D:D
tanıyamadıysan biraz daha bak bakim çıkartırsın belki bi yerlerden...
ilk kurban olma bence :D:D
No problem ben en iyi geçebileceği rakip olarak söylüyorum diğerleri bende 5 10 boy hızlı şuan bari beni geçsin :) Şahinin yeni vtecle falan denemesinler sakın.
maşallah allah nazardan saklasın beyaz ayrı bir güzel
No problem ben en iyi geçebileceği rakip olarak söylüyorum diğerleri bende 5 10 boy hızlı şuan bari beni geçsin :) Şahinin yeni vtecle falan denemesinler sakın.
denesin olsun :) görmüş oluruz , daha gideri var makinanın , ona göre devam eder yoluna ;)
tanıyamadıysan biraz daha bak bakim çıkartırsın belki bi yerlerden...
Bi ampül oluştu kafamda sanırım siz 206 ile Type R geçen genç arkadaşımızsınız :) nos başmıştınız sanırım :p
denesin olsun :) görmüş oluruz , daha gideri var makinanın , ona göre devam eder yoluna ;)
Daha öncede söyledim Gökhanım eğer ciddi düşünüyorsan tek yapman gereken 10 psi basınç o zaman kurşun matkap hilti gibi anılır araba ve çok keyifli olur.
tayfun bu arada williams makınası varsa 3 de bile sarar bende vardı ondan biliyorum çok tehlikeli bir durum :)
Bi ampül oluştu kafamda sanırım siz 206 ile Type R geçen genç arkadaşımızsınız :) nos başmıştınız sanırım :p
heehehehe araçtaki nosu bi senin gibi 206 GTI'ın TYPER'ı dragda geçemeyeceğine inanan arkadaşlar görmüştü zaten :))
bu arada şahinin vtecle deniycez daha 7-8 boy gideri var geçmek geçilmek önemli değil benim için ben o işleri çocuk olduktan sonra bıraktım.... maksat aracı görmek olsun...
şahinin vtecte benim aracı geçemezse ayıp zaten :)))
opium_robust
04-03-2011, 11:09
maşallah araca bunları gördükçe renoları sevmeye başladım :)
tayfun bu arada williams makınası varsa 3 de bile sarar bende vardı ondan biliyorum çok tehlikeli bir durum :)
arkadaşım tehlikenin farkına vardırmasana insanları :)))
heehehehe araçtaki nosu bi senin gibi 206 GTI'ın TYPER'ı dragda geçemeyeceğine inanan arkadaşlar görmüştü zaten :))
bu arada şahinin vtecle deniycez daha 7-8 boy gideri var geçmek geçilmek önemli değil benim için ben o işleri çocuk olduktan sonra bıraktım.... maksat aracı görmek olsun...
şahinin vtecte benim aracı geçemezse ayıp zaten :)))
Kanka allah rızası için benide arayın şahinle cumartesi özhanın orda konuştuk zaten abi çıksın deneyelim diyordu benim arabanın 162 hp vermesi güzel oldu ama torkum sıkıştırmadan dılayı orjinale göre düşük deneyelim bi görelim bende ne kadar geçileceğim merak ediyorum.
arkadaşım tehlikenin farkına vardırmasana insanları :)))
boşver o biliyor neyin ne oldugunu bende denemeye gelmek istiyorum rodajım bitsin crxle deneriz
Kanka allah rızası için benide arayın şahinle cumartesi özhanın orda konuştuk zaten abi çıksın deneyelim diyordu benim arabanın 162 hp vermesi güzel oldu ama torkum sıkıştırmadan dılayı orjinale göre düşük deneyelim bi görelim bende ne kadar geçileceğim merak ediyorum.
tayfun hala aynı yerdesin geçmek geçilmek... boş iş olm bunlar en azından benim için boş iş artık... ben kimseyi geçerim demiyorum sadece araba bana göre tırnak içinde tekrar yazıyorum "bana göre" iyi yürüyor.. detaylı açıklıyayım başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş... "bana göre iyi yürüyor ama vtec geçer ama 106 geçer ama hiç birini geçemez..." önemli değil yani... beni görmek isiyorsan haber veririm gelirsin yok sadece deneme amaçlı geliceksen gerek yok...
Low-Rider
04-03-2011, 11:23
maşallah
bahçelievlerde gördüm 2kere bayıldım:)kazasız belasız
tayfun hala aynı yerdesin geçmek geçilmek... boş iş olm bunlar en azından benim için boş iş artık... ben kimseyi geçerim demiyorum sadece araba bana göre tırnak içinde tekrar yazıyorum "bana göre" iyi yürüyor.. detaylı açıklıyayım başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz zannedermiş... "bana göre iyi yürüyor ama vtec geçer ama 106 geçer ama hiç birini geçemez..." önemli değil yani... beni görmek isiyorsan haber veririm gelirsin yok sadece deneme amaçlı geliceksen gerek yok...
Lafa bak şimdi geçmek geçilmek ne demek la ben arabamı merak ediyom olm 1,5 yıldır bir defa araba denemedimki. Tamam arabayı zamanında yarışmak için yaptık koşturdukta ama şimdi tamamen keyfi. Sen şahinle deneyeceğiz dediğin için bende geleyim dedim.
Sen şahinle deneyeceğiz dediğin için bende geleyim dedim.
olm onu diyorum işte denemek için gelme beni görmek için gel kaç senedir görüşmedik....
olm onu diyorum işte denemek için gelme beni görmek için gel kaç senedir görüşmedik....
Doğru diyorsun gökhanım yarın özhana gideceğim konuşuruz , tekrardan hayırlısı olsun güzel günlerde kullan kardeşim.
maşallah
bahçelievlerde gördüm 2kere bayıldım:)kazasız belasız
amin.. evin oralarda görmüşsündür...
Doğru diyorsun gökhanım yarın özhana gideceğim konuşuruz , tekrardan hayırlısı olsun güzel günlerde kullan kardeşim.
azına sağlık... yarın uğruycam bende bi plaka verdik yapsın diye tam 1 ay oldu plakada yok plakalıkta yok ortada :)))
bu aracın dyno çıktısı falan var mı . . . Arkadaşımmmmm :D
valla bende merak ediyorum anca parayı denkleştirdik allahın izni ile pazar günü bakıcaz bakalım kaç çıkıcak...
senin ellerinden kötü bir şey çıkacağını tahmin etmiyorum kanka ama bakçaz bakalım :) bak vtecçiler gaza geldi gider yapıp duruyolar :)))
Şimdiden ellerine sağlık kanka ben çok güzel olduğuna inanıyorum Reno makinası iyidir.
Şimdiden ellerine sağlık kanka ben çok güzel olduğuna inanıyorum Reno makinası iyidir.
valla kanka benim megane kırılmadıya bu hiç kırılmaz gibime gelio honda kadar olmasada ii makina yapıyolar :)
valla kanka benim megane kırılmadıya bu hiç kırılmaz gibime gelio honda kadar olmasada ii makina yapıyolar :)
Megane neydi ya , Ya aga neydi o makina off diyorum off.
Murat Özcan
04-03-2011, 12:40
spoonlarla bir farklı durmus arac
ya bu araçtan yok ya benm de r19 um vardı çok araştırdım bi kaç tane hb buldum kaç bg kaç motor bu araç? hb lerle aynımı?
ya bu araçtan yok ya benm de r19 um vardı çok araştırdım bi kaç tane hb buldum kaç bg kaç motor bu araç? hb lerle aynımı?
1.8 16V 137HP fabrika verisi
redlinemst
04-03-2011, 18:51
1052 kg
140 HP 6500d/d
161 Nm 4250d/d
0-60 mph : 7.4 sn :)
Diye geçiyor bi kaynakta,bilmeyene yolda güzel şaka yapılır.Çok temiz ve güzel duruyor Maşallah.
çok nadir araçlardan , maşallah :)
bu arada rallidekiler harici 1 tane daha hb 16v olması lazım :)
çok nadir araçlardan , maşallah :)
bu arada rallidekiler harici 1 tane daha hb 16v olması lazım :)
olabilir ben bilmiyorum varsa öyle bir araç sahibi tanışmak isterim :)
maşallah bahçelievlerde bitanede ralli tarzı var ufuk abinin mavi
maşallah bahçelievlerde bitanede ralli tarzı var ufuk abinin mavi
benim bildiğimde rallide yarışan 2 tane var biri istanbul diğeri ankarada.. ikiside mavi.. ankaradaki geçen sezonun grup A7 şampiyonu olmuştu...
Low-Rider
06-03-2011, 15:48
tekrar maşallah canlı canlı çook daha güzeldi memnun oldum tanıştığımıza:)
tekrar maşallah canlı canlı çook daha güzeldi memnun oldum tanıştığımıza:)
bende memnun oldum seninkininde maşallahı varmış canlı görünce daha ii anlaşılıyor :)
Hızlı_Fransız
06-03-2011, 16:47
izmirde motoru var bizde ms 2 V3,57 li renault 11 üzerinde swaplı hafif krank ve hafif volant ile takılı :)
koy bakalım dyno kağıdını görelim kanka ? meraktayım:D
bunun diğer 19lardan farkı nedir motor dısında?
16 v. olması diğerleri 8 v.
Hızlı_Fransız
06-03-2011, 18:54
donanım, koltuk ,direksiyon, ön kaput arka bagaj spoyleri alt takım ön fren sistemi arka torsiyon vs vs bir cok daha farklılık mevcut...
Cglrgncl
06-03-2011, 19:06
maşallah çok şık,kazasız belasız:)
spor ve alçak amartisör fren sistemi 4 teker disk spor koltuk 3 kollu direksiyon kapı içi yan çelik barlar altı kurşun kaplama diyorlar çürümesin diye yapılmış, yan maşpiyeller arka rüzgarlık kaput üzeri intek aynalar ısıtmalı ve otomatik klima hidrolik direksiyon orjinal fabrika çıkışı sarı sisler ön farlarda uzun ve kısalar ayrı yerlerde aklıma gelenler bunlar
izmirde motoru var bizde ms 2 V3,57 li renault 11 üzerinde swaplı hafif krank ve hafif volant ile takılı :)
uçuyordur o araç ya :)))
koy bakalım dyno kağıdını görelim kanka ? Meraktayım:d
144hp 165 tork
Hızlı_Fransız
10-03-2011, 13:49
uçuyordur o araç ya :)))
tam oturmadı araç ilk yol videosu bu belki bir fikir verir :)
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=453267803259&comments)
tam oturmadı araç ilk yol videosu bu belki bir fikir verir :)
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=453267803259&comments)
:))
şanzıman kısa kalmış yada tam çevirtmiyor bilerek ama eminim bitince fena olur motor çok güçlü çünkü...
Hızlı_Fransız
10-03-2011, 14:22
:))
şanzıman kısa kalmış yada tam çevirtmiyor bilerek ama eminim bitince fena olur motor çok güçlü çünkü...
tam çevirtmiyoruz çünkü 1-2 gibi yere tutunma şansı yok sarıyor araba ona care bulmamız gereceke şanzuman oranları s16 ile birebir aynı tutuk :)
tam çevirtmiyoruz çünkü 1-2 gibi yere tutunma şansı yok sarıyor araba ona care bulmamız gereceke şanzuman oranları s16 ile birebir aynı tutuk :)
YouTube - RENAULT 19 16S 0-130KMH (http://www.youtube.com/watch?v=bIXnrqjvmAU)
valla linki tıkla benim aracın 1de tutunmasına bak R11 nasıl tutunmayacağını hesapla :))
Hızlı_Fransız
10-03-2011, 14:45
aynen bizimde böyle oluyor birden basınca tutunmuyor 1-2 de 2 nin sonuna dogru yere tam oturuyor. Biz atmoferik yapmıcaz zaten ilk etap stock motor içi topladık başka bir renaulttan aynı ölçüde oem krank ve volant uydurduk tabiki daha hafif olacak şekilde asıl amacımız turbo yapmak ondan megasquirt 2 v3,57 aldık. Benim attıgım videoda orjinal contadan 1,5 mm daha kalın conta var orjinal kalınlıktaki conta ile cok cok daha farklı gider. Şuan araç ın kasası revizyon ediliyor. Bakalım zman bize neler göstericek... Ama sizin araçınızda cok iyi gidiyor renault 19 lar 11 lere göre cok cok daha agır. :)
aynen bizimde böyle oluyor birden basınca tutunmuyor 1-2 de 2 nin sonuna dogru yere tam oturuyor. Biz atmoferik yapmıcaz zaten ilk etap stock motor içi topladık başka bir renaulttan aynı ölçüde oem krank ve volant uydurduk tabiki daha hafif olacak şekilde asıl amacımız turbo yapmak ondan megasquirt 2 v3,57 aldık. Benim attıgım videoda orjinal contadan 1,5 mm daha kalın conta var orjinal kalınlıktaki conta ile cok cok daha farklı gider. Şuan araç ın kasası revizyon ediliyor. Bakalım zman bize neler göstericek... Ama sizin araçınızda cok iyi gidiyor renault 19 lar 11 lere göre cok cok daha agır. :)
1182KG yazıyor ruhsatta :)) kapılar bagaj ve kaput inanılmaz ağır :) yapıcak bişi yok...
sizin proje biraz uçuk inşallah gönlünüzdeki verileri alırsınız...
maşallah aracınıza.
denemek isterim bu araçla ya
ilk defa gördüm maşallah kocaman, kupon araçlar başka oluyor:)
Hızlı_Fransız
10-03-2011, 14:57
evet diyorum ya bizimkilere göre bariz agır tr deki 19 lardan falende bayagı agır. Zamanında cok ugraştım renault 19 la ve diger renaultlarla şimdikide kardeşim sayılcak bir arkadaşımın berber atöylemizde yapıyoruz bizim kilomuz bayagı az standarta 850 kg aracımız :) bu motora stcok 7 psi basıp +- 200 hp alanlar var 13-14 sn sürelerde yapıyorlar ilk etap stock 8-10 psi basıp sonra forget internal yapmayı düşünüyoruz ama zman göstericek. Sizinde aracınız cok kıymetli umarım herşey gönlünüzce olur . :icon_tup:
evet diyorum ya bizimkilere göre bariz agır tr deki 19 lardan falende bayagı agır. Zamanında cok ugraştım renault 19 la ve diger renaultlarla şimdikide kardeşim sayılcak bir arkadaşımın berber atöylemizde yapıyoruz bizim kilomuz bayagı az standarta 850 kg aracımız :) bu motora stcok 7 psi basıp +- 200 hp alanlar var 13-14 sn sürelerde yapıyorlar ilk etap stock 8-10 psi basıp sonra forget internal yapmayı düşünüyoruz ama zman göstericek. Sizinde aracınız cok kıymetli umarım herşey gönlünüzce olur . :icon_tup:
benim araştırdığım atmastforik en fazla 215hpye kadar çıkıyor araç turboda daha fazlasını alırsınız diye tahmin ediyorum... kliosuda hafifya tutabilene aşk olsun :)
maşallah aracınıza.
denemek isterim bu araçla ya
ilk defa gördüm maşallah kocaman, kupon araçlar başka oluyor:)
baskı balata bitik olduğu için şu sıralar kimseyle denemiyorum zamanı gelince deneriz inşallah ;)
Hızlı_Fransız
10-03-2011, 15:11
şöyle f7p turbo olunca neler yapabilir özet geçeyim :)
YouTube - MHTSOS5's Channel (http://www.youtube.com/user/MHTSOS5#p/u/7/D1X9AoDlmMI)
benimde bitik baskı balatam o ayrı konu zaten havalarda kötü yürürü nasıl onu merak ettiğimden dolayı yazdım birazda.
kısmet olur inşallah deneriz.
şöyle f7p turbo olunca neler yapabilir özet geçeyim :)
YouTube - MHTSOS5's Channel (http://www.youtube.com/user/MHTSOS5#p/u/7/D1X9AoDlmMI)
williams motoru ayrı ya :)))
benimde bitik baskı balatam o ayrı konu zaten havalarda kötü yürürü nasıl onu merak ettiğimden dolayı yazdım birazda.
kısmet olur inşallah deneriz.
inşallah yaz gelsin yollara dökülürüz zaten :)
Hızlı_Fransız
10-03-2011, 15:30
williams motoru ayrı ya :)))
f7p makineleri williams ile tak farkları 180cm3 gibi hacim farkı megane coupelerdeki cıkan f7r lar cok farklı normalde hacim harici farklılıklar yok işletm sistemleri bile aynı yana f7p ile f7r 700 williams makinesi ile hemen hemen aynılar sorun yok :)
::ZaFeR::
10-03-2011, 15:58
R19'lardaki 1.8 motorlar tune bakımından nasıl ?
R19'lardaki 1.8 motorlar tune bakımından nasıl ?
sıkıntısız ve çok iyi diyebilirim... her şeye açık...
http://www.ressim.net/61/upload/91d0aec3.jpg (http://www.ressim.net)
dynosuuu
maşallah kardeşim :icon_tup: daha da iyi olucak inşallah :cool:
ERkut 205
11-03-2011, 17:56
Araba temiz kullanılmış ve ülkemiz içinde özel,az bulunan bir seri...
Kıymetini bilmek ve şanslı kişilerden olmak her zaman özeldir...
Güç eğriside başarılı...93 yılından bu zamana da kaybedilen kondisyon korunmuş...
Kayıp oranı %85 -86 ların altına inmese çok daha üst seviyede olur...
Bilmiyorum ilerde motorda ekstra birşeyler yaptırıp alttan üste birşeyler yaptırırmısın ama güzel güçler çıkıcaktır mutlaka...Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Araba temiz kullanılmış ve ülkemiz içinde özel,az bulunan bir seri...
Kıymetini bilmek ve şanslı kişilerden olmak her zaman özeldir...
Güç eğriside başarılı...93 yılından bu zamana da kaybedilen kondisyon korunmuş...
Kayıp oranı %85 -86 ların altına inmese çok daha üst seviyede olur...
Bilmiyorum ilerde motorda ekstra birşeyler yaptırıp alttan üste birşeyler yaptırırmısın ama güzel güçler çıkıcaktır mutlaka...Kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
ii dileklerin için sağolasın...
benim bildiğim kadarı sedan 16S TRde bi tane var oda benim aracım :) aracın fabrika verisi 137hp her ne kadar ufak tefek bişiler yaptıysakta aradan geçen 18 seneye rağmen bence 144hp vermesi süper bişi...
kısmet olursa yaza girerken kafamda bişiler var ama bakalım motor kapağınıda açtırmak istemiyorum ama hayırlısı artık
R21TURBO 41
12-03-2011, 23:31
Maşallah allah nazardan saklasın , nu arabanın komple silindir kapağını bulma şansımız nedir ?
Maşallah allah nazardan saklasın , nu arabanın komple silindir kapağını bulma şansımız nedir ?
pegasus racing diye bir yarış takımı var onlar Rallide bu aracın HB kullanıyorlar bildiğim kadarı ile motorları stock egzantirik felan yok onlarda ya yedeği vardır... yoksada nasıl temin edebilceğine dair fikir söyleyebilirler...
bu arada benim bildiğim kadarı ile lagunalarda kullanılar 1.8 motor ile bu motorun parçaları birbirine uyuyormuş onuda araştır derim ben sana...
aracı 2-3 ay önce mi aldınız sahibinden de vardı bi ara ilan 4 kapı 16s diye beyaz renkli bu o araçmı eğer o araçsa çok güzel elden geçmiş:D kazasız belasız maşallah hayran oldugum arabalardan biridir
aracı 2-3 ay önce mi aldınız sahibinden de vardı bi ara ilan 4 kapı 16s diye beyaz renkli bu o araçmı eğer o araçsa çok güzel elden geçmiş:D kazasız belasız maşallah hayran oldugum arabalardan biridir
:icon_tup: doğru tahmin
Hızlı_Fransız
13-03-2011, 16:25
Ne varsa bende var diyorum ilker abi nerelere gidiyorsun bende dolu komple kapak var istersen harici olarak komple motor var :D :D ne lazımdı :)
R21TURBO 41
14-03-2011, 17:24
Ne varsa bende var diyorum ilker abi nerelere gidiyorsun bende dolu komple kapak var istersen harici olarak komple motor var :D :D ne lazımdı :)
Sendeki kapağın detaylı fotolarını bana bir göndersene , 8v li bir ihtiyarı 16v yapıcamda :)
otomania
14-03-2011, 21:57
maşh.harika duruo araç istanbuldanmı? aracı yanılmıoysam istanbul evlerinin orda görüorm sanki dorumu?
Hızlı_Fransız
15-03-2011, 00:40
Sendeki kapağın detaylı fotolarını bana bir göndersene , 8v li bir ihtiyarı 16v yapıcamda :)
tabiki abi yarın en geç akşam mailinde ama 8v 16v yapmak bayagı zahmetli cok para yer demedi deme :)
::ZaFeR::
15-03-2011, 15:25
8v'leri turbolamak ne kadar maliyetli oluyor ?
R19 Çok güzel araç hem konfor hem gideriyle değerini bilmek lazım maşallah :)
:icon_tup:
8v'leri turbolamak ne kadar maliyetli oluyor ?
8v turbolamak yerine bence 16S alsan bence daha ii olur hem az masraflı ve hem zevkli araç olur... alacağın güçte aşağı yukarı aynı olur tek farkı hem 16Se daha az para harcarsın hem atmosforik binip turboyu düşünmezsin... şahsi fikrim..
borina57
16-03-2011, 11:33
maşallah dostum.kazasız belasız.askerlik bitince ben alacaktım.sana nasip olmuş.
16S başka bir şey:).kıymetini bilmesen almazdın zaten.
maşallah dostum.kazasız belasız.askerlik bitince ben alacaktım.sana nasip olmuş.
16S başka bir şey:).kıymetini bilmesen almazdın zaten.
valla ben kıymetini biliyorumda hatundan yana sıkıntı var :)
ahmet3425
17-03-2011, 16:19
hayırdır abi yine neyin pesindesin :D
dj engın
30-04-2011, 16:52
Bu Araç Sagda Solda Renault Gitmez Diye Konusanlara İyi Kapak Oluyor Galiba :)
Bu Araç Sagda Solda Renault Gitmez Diye Konusanlara İyi Kapak Oluyor Galiba :)
to be continued... :icon_tup:
çağlarcoskun
02-05-2011, 09:28
hey maşallah 19 süper gözüküyo =)) Allah kaza bela vermesi. fiyatları nedir abi bunların ?