Orijinalini görmek için tıklayınız : Drift Akademi İstanbul - Son reklam çekimi
Mechanix
04-03-2011, 15:00
Çekimlerde pilotluğunu yaptığımız en son reklam filmini sizinle paylaşmak istiyorum.Bu sefer atraksiyon sahneler yok ama profesyonel bir çekim için profesyonel bir ekip istediler.
Pilot ; Burak Ünal
Eğlenceli olmuş , biz beğendik. :)
http://www.driftist.com/?p=314
Harika bi reklam olmuş. Tebrikler : )
ErayCerit
04-03-2011, 15:09
edit: daha önceki reklam çekimlerini de izledim. Gayet başarılı :)
Çok güzel olmuş :) elinize sağlık
Reklam yıldızı burak abi :D
müzik ve çekim on numara elinize sağlık
kanka reklam on numara çok beğeniyorum zaten de sizle alakası ne çözemedim :D
abi ben linkte yeni punto reklamı seydettim.Başlık drift akademi reklam diyo.acaba ben mi yalnış video yu seyrettim yoksa.yeni punto reklamını mı siz çektiniz.
kanka reklam on numara çok beğeniyorum zaten de sizle alakası ne çözemedim :D
abi ben linkte yeni punto reklamı seydettim.Başlık drift akademi reklam diyo.acaba ben mi yalnış video yu seyrettim yoksa.yeni punto reklamını mı siz çektiniz.
Reklamdaki sürücü, İstanbul Drift Akademi pilotu : )
burak abi drift pilotluğundan reklam yıldızlığına oyunculuğa doğru yol alıyo :D
darısı başıma :D
çok beğendiğim reklam özellikle hatuna hayranım..
HondatugraL
04-03-2011, 15:39
süper video olmuş ya tebrıkler.
Reklamdaki sürücü, İstanbul Drift Akademi pilotu : )
daha önce oyunculuk eğitimi almış mı valla çok başarılı :)
Mechanix
04-03-2011, 15:44
Drift Akademiden biri araba kullandığında mutlaka atraksiyon bekliyor artık insanlar :)
Ama burda amaç reklam daha kolay çekilebilsin , yönetmen ifade ettiklerini kolay anlayabilecek bir sürücü istiyor.
Bizim dahil olmamızdaki amaç bu , başka bir atraksiyon aramayın bu sefer :)
daha önce oyunculuk eğitimi almış mı valla çok başarılı :)
ekranda gorduğunuz surucu akademi pilotu değil... )
Mechanix
04-03-2011, 15:54
Reklamda Burak görünmüyor arkadaşlar , aktör ile stunt ı karıştırmayın :)
cok güzel bir reklam............
S.Özeren
07-03-2011, 06:55
ben anlamadım bişey :D
reklamda arabayı suren surucu yani oyuncunun gorunmedıgı yerlerde arabayı suren akedeminin kendi pilotu :) dublör gibi diyelim :)
Reklam cok iyide driftle alakası ne onu anlamadım.Birde araba sahnelerinde sıfır atraksiyon var neden drift pilotu istenmiş onu anlamadım
cembozbey
07-03-2011, 10:16
Reklam cok iyide driftle alakası ne onu anlamadım.Birde araba sahnelerinde sıfır atraksiyon var neden drift pilotu istenmiş onu anlamadım
bende anlamadım
Valla bende anlamadım :D Hadi atraksiyonu bol araba sahneleri olsa tamamda ne bileyim yani :P
Bu arada reklamdaki şarkının ismini bilen illaki vardır ? :)
alors on dance - stromae
Bana göre çok komik bi konu olmuş bu:) Mustafa sandalın da bir zamanlar "Onun arabası var" klibinde ferrarinin solladığı Murat 131'i ben kullanıyordum. Söylemesi ayıptır o klipteki rolün sayesinde Nobel ödülüne neredeyse layik görülüyordum:D Ehliyetim olmadığı için vermemişlerdi.
abi yarama parmak bastın arkdaş vermiş cevabını hemen indireyim..
reklamda arabayı suren surucu yani oyuncunun gorunmedıgı yerlerde arabayı suren akedeminin kendi pilotu :) dublör gibi diyelim :)
şimdi anlaşıldı galiba...
Bana göre çok komik bi konu olmuş bu:) Mustafa sandalın da bir zamanlar "Onun arabası var" klibinde ferrarinin solladığı Murat 131'i ben kullanıyordum. Söylemesi ayıptır o klipteki rolün sayesinde Nobel ödülüne neredeyse layik görülüyordum:D Ehliyetim olmadığı için vermemişlerdi.
Abi aynen dediğin gibi olmuş bu konu :D
utkuselamoglu
07-03-2011, 14:49
çok güzel çok begendim. elinize sağlık.
Onurkk06
07-03-2011, 15:13
reklamın konusu 10 numara şimdi ben de kız arkadaşıma göndercem videoyu evden cabuk cıkmazsan senin sonunda böyle olacak die :D
bu reklamda o kadar pilotaj gerektiren ne anlamadım yönetmen biraz tribe girmiş sanki ama reklama laf yok gerçekten hoş ve arabanın lansmanını güzel yapıyor.
tebrikler eğlenceli bir reklam olmuş
alors on dance - stromae
Eyvallah :)
zuupermen
07-03-2011, 21:08
senin driftle veya drift akademi pilotlarıyla ilgili bir problemin var galiba (kıskanclık-hayranlık-nefret... sec birini). sabahki fantastik yorumları katılarak okudum ama gülmekten. her fırsatta drift ve pilotları veya organizasyonları ile ilgili çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığın yorumlar ise takdire değer. ayrıca cahil bir şekilde uzaktan yorum yapma insanların kafasını karıştırma. işin aslını astarını ogren sonra lafını soyle bence...
senin driftle veya drift akademi pilotlarıyla ilgili bir problemin var galiba (kıskanclık-hayranlık-nefret... sec birini). sabahki fantastik yorumları katılarak okudum ama gülmekten. her fırsatta drift ve pilotları veya organizasyonları ile ilgili çamur at izi kalsın mantığıyla yaptığın yorumlar ise takdire değer. ayrıca cahil bir şekilde uzaktan yorum yapma insanların kafasını karıştırma. işin aslını astarını ogren sonra lafını soyle bence...
Seninde bi yalakalığın var galiba bu konuya mesajı o konudan çok daha önce yazdım ben:) Komiğime gitti. Driftçileri herkesden daha çok destekledik. 4-5 kişilerken izlemeye gittik çevremize duyurduk:)
Sen daha yokken biz oralardaydık konu çok komik:D Birini kıskanmak için ayrıca sende olmayıp onda olan bi takım şeyler olması lazım öyle bişeyde görmüyorum:D
reklamı beğendim konusu harika :)
reklamda yönetmen prof sürücü istemiş bu reklam da herhalde akademi pilotu harici başkası olsaydı arka planda bu kadar laf söylemezdiniz gibime gelio.
Seninde bi yalakalığın var galiba bu konuya mesajı o konudan çok daha önce yazdım ben:) Komiğime gitti. Driftçileri herkesden daha çok destekledik. 4-5 kişilerken izlemeye gittik çevremize duyurduk:)
Sen daha yokken biz oralardaydık konu çok komik:D Birini kıskanmak için ayrıca sende olmayıp onda olan bi takım şeyler olması lazım öyle bişeyde görmüyorum:D
Desteklerin için tşk ederiz ama bu sen yokken biz oralardaydık olmamış...bence bir araştır önce bu zuupermen kimdir fln di mi?
yalaka dediğiniz adamı desteklemeye izlemeye gittiğinizi bilip de konuşsaydınız keşke...gazel den laf yetiştirmek kolay,aradaki yaş farkını hesaba katıp biraz saygılı olmak lazım değil mi ?
komik olmuş ...güldüm yorumlara.
burak abi kimdir nedir tanımam etmem ama .laraya sevgiler :heyoo:
zuupermen
08-03-2011, 19:24
herseyden evvel lafını bilerek konus ... sana dedigim gibi cahilligine veriyorum laflarını.... 4 senedir biz 4-5 kisi iken neden goremedim ben seni onuda merak ediyorum....cevrene duyurdugun icinde saol sen olmasan defalarca ulusal kanallara dergilere reklamlara ana haber bültenlerine düzenli olarak TRTUNING dergisine cıkmamıza gerek yokmus sadece sen yetermişsin.... ayrıca geldiginde tanıstır kendinide yuzyuze goruselim senle bu konuları gerçi en son antremanı sadece izlemeye gelen 300 e yakın kişi içerisinde seni tanımam zor olur. ancak biz 4-5 kişi iken sen aramızda oldugun icin belki göz aşinası olduğundan tanırım seni.....senin harbiden bir sıkıntın var buna kesinlikle emin oldum artık....sanal alemde değilde gercek hayatta yaşa biraz, buradan atıp tutmakla olmaz işkembeden sallamakla olmuyo .....doğrular bazen acı ama gerçektir.
leader_T
08-03-2011, 21:31
Reklamı Fiat yapıyor, amacıda belli yeni aracının satışlarını arttırmak.
Ancak benim anlamadığım millet neden birbirine atar yapıyor?
Bırakın arkadaşlar kim ne yaparsa yapsın, kim nerede oynarsa oynasın yada kim daha önce yapmışsa yapsın. Kalp kırmaya yada stres yapmaya gerek yok. değmez yani :)
yaşlarınız bende büyük olabilir o nedenle affınıza sığınıyorum ancak gerçekten bu tarz yazışmalara gerek yok :)
reklamı çok begeniyorum konu güzel müzik güzel araç güzel daha ne olsun inanın bende hergüngörüyorum birebir şahit oluyorum bu adam nasıl ehliyet almış diyorsun bijon un adını ne işe yaradıgını bilmeyen adam var yönetmen haklı yani :D
berkay_aydin
10-03-2011, 01:33
Video'yu izlerken başında punto ile vitese taktıktan sonra drift akedemiye geçilecek zannetmiştim :( hayal kırıklığı oldu :(
zuupermen
11-03-2011, 10:07
arkadaşlar videonun drift akademi ile ilgisi yok sadece pilotlardan biri video çekiminde aracı kullandı hepsi o
ayrıca şu ceasar efendiden ses cıkmadı hic ....baska yerlere yazarken burayı pas gecmis nedenki acaba..... sürüş emniyettinden- can güvenliğinden- adli mercilere şikayetten bahseden arkadaş 4 aydır kumburgaz yollarında birilerini surekli rollinge davet ediyormus. (http://www.techturkey.com/forum/videolar/77683-zr-evo6-roll-night-mamimakinen-show-22.html ) ... nediyim insallah yetkili mercilerle başı derde girmez....yoksa yazık olur camianın böyle güzide birisini kaybetmesi
Caesar,
Üslubun yakışıksız.Sana ceza puanlarından yazssınlar 5 puanı bence yada sen kendine yaz.
Bu işi kuran,kurmaya çabalayan adamlar var onları tanımıyorsun,
Bilgisizsin bu yüzden öğren ve öyle seviyeli birşekilde konuş,yorum yap.
profesyonel bi reklam çekiminde (içinde aksiyon olmasa bile) drift akademiden birinin çagrılıp dublorlük yaptırılması bu işe deger verildigini gösteriyor.yani hem reklama hemde drift akademiye...
güzel reklam olmuş :)
Wind of VW
28-03-2011, 02:14
Harikaymış. Nedense bu reklamların Türkiye'de çekildiğini pek kolay anlayamıyoruz artık. Profesyonellere borçluyuz sanırım bunu.