drummer582
06-03-2011, 02:40
Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar... Beni sitede çoğu arkadas tanır ismim çağrı hondadan başka bir araç kullanmıyorum daha öncede çakma typeR ep2 ile 1.4is ım fotoalrını koymustum araçlarımın 2sinide yakaın zamanlardea sattım biraz model yükselterek 2000 model gp is aldım :) aracım orjınal ve 2. sahibi bir elektrk mühendisinden aldım 2004den beri kullanıyormus sahış ben 3. sahibiyim aracım orjınal fakat tüplü neyse ben tüplü arabaya karsı olan bir insan değilm 5000km olmus takılalı :) aracımı bir önceki kırmızı 1.4is ımde mat siyah rengini kullandığım için bu sefer biraz daha değişik ve kolay rastlanmayan bir renge kaplamak istedim ve mat fümede karar kıldım kararı almak işin yarısını bitirmek anlamındaydı bnm için.
bundan sonrasıda artık aşağıdaki resimlerde ilk halinden son haline kadar çekilen emekler kareli gah geldi sabahladığımız bile oldu aracım bitmedi halen yapımı devam edio ama suan %70 civarında bir ilermesi war hedeflerimiz doğrultusunda..
Tüm arkadaslarımın iyi, kötü eleştrilerini ve tavsiyelerini bekliorum çünki yorumlarınız bnm için önemli...
Allahım inş herkesin istediği gibi bir arac verir ve yüzünü güldürür. Hepinize keyifli forumlar dilerim. Allah kimseye kaza bela vermesin inş...
yardımlarından dolayı kdR dizayn(kaplama) kadir abiye ve destekleyen tüm arkadaslarıma tesekkür ederim Çağrı BAŞARAN...
Not:araç tamami ile çankırıda yapılmıştır...
bundan sonrasıda artık aşağıdaki resimlerde ilk halinden son haline kadar çekilen emekler kareli gah geldi sabahladığımız bile oldu aracım bitmedi halen yapımı devam edio ama suan %70 civarında bir ilermesi war hedeflerimiz doğrultusunda..
Tüm arkadaslarımın iyi, kötü eleştrilerini ve tavsiyelerini bekliorum çünki yorumlarınız bnm için önemli...
Allahım inş herkesin istediği gibi bir arac verir ve yüzünü güldürür. Hepinize keyifli forumlar dilerim. Allah kimseye kaza bela vermesin inş...
yardımlarından dolayı kdR dizayn(kaplama) kadir abiye ve destekleyen tüm arkadaslarıma tesekkür ederim Çağrı BAŞARAN...
Not:araç tamami ile çankırıda yapılmıştır...