Orijinalini görmek için tıklayınız : Moil de %10 indirimli benzin
arkadaşlar moil benzini %10 ucuza verio kullanan varmı benzinin kalitesi nasıl acaba
onursumer
06-03-2011, 10:18
valla hep onunden geçiyorum bi cesaret edip alamadım :)
çünkü onceden shell ken başım ağrımıştı kotu benzinleri yüzünden şuan sahibi aynıdır büyük ihtimalle marka değişmiştir o yüzden denemedim :)
ben iki depodur kullanıyorum motorinde bi sıkıntı yaşamadım.
ankarada macunköyden ostime dopru giderken solda Petline var.. adamlar 3,32 ye eorudizel satıyorlar.. acaba içine 10 numara yağ ve kırsal motorin mi kattılar ki? 30 kuruş ucuza mazot olur mu? :)
soner ben sordum yaptığı açıklama aynen su: biz kendi tankerlerimizle direk rafineriden dağıtım yapıyoruz istasyonlarımıza
valla arabam biraz eski olsa deneyecem de, çekiniyorum şimdi yeni arabanın motorunu elime alırım diye :D
CasabLanca
06-03-2011, 10:34
ankarada macunköyden ostime dopru giderken solda Petline var.. adamlar 3,32 ye eorudizel satıyorlar.. acaba içine 10 numara yağ ve kırsal motorin mi kattılar ki? 30 kuruş ucuza mazot olur mu? :)
adamların pompasında kuyruk oluyor
ben 190 dizelde denicektim fırsatım olmadı araç gitti :D
deneyip görmek lazım ama shellden şaşmam ben :)
:D valla bilmem multijette sıkıntı yok şimdilik :)
valla arabam biraz eski olsa deneyecem de, çekiniyorum şimdi yeni arabanın motorunu elime alırım diye :D
:D valla bilmem multijette sıkıntı yok şimdilik :)
sen istanbulda ben ankarada ;) :)
S.Özeren
06-03-2011, 10:46
valla hep onunden geçiyorum bi cesaret edip alamadım :)
çünkü onceden shell ken başım ağrımıştı kotu benzinleri yüzünden şuan sahibi aynıdır büyük ihtimalle marka değişmiştir o yüzden denemedim :)
ne gibi sorun yaşadınki? ben 3 yıl falan shell i kullandım benzinde mazotta hiç sıkıntı yaşamadım
onursumer
06-03-2011, 10:54
ne gibi sorun yaşadınki? ben 3 yıl falan shell i kullandım benzinde mazotta hiç sıkıntı yaşamadım
incirli shell için konuşayım sadece 2006 senesinde
çok gezdiğim yaz donemi sabah 40 tl benzin aldım onu bitirdim yola çıkmadan tekrar 40tl daha aldım ve yola çıktım
sabahına servisteydim
enjektor,benzin pompası filitreleri vs vsvs ve arabam ozaman daha 4000 km deydi :)
çok kavga ettim servis raporu bile aldım benzinden vs diye ;)
ogundur bugundur ordan bezin almıyorum
shellden ve podan bizim minibüste de su çıkmıştı her akşam mazot fullendiği ve eskisi altta kaldığı için
pompalar filtreler değişti
tuner faruk
06-03-2011, 12:43
İncirli deki Shell i Moil yapmışlar geçen gün bende cesaret edemedm.
Ben yaklaşık 10 gündür sürekli 2 güne bir filan 20-30 TL'lik Kurşunsuz 95 alıyorum İncirli caddesindeki Moil'den.Herhangi bir sorun yaşamadım.
onursumer
06-03-2011, 14:24
Ben yaklaşık 10 gündür sürekli 2 güne bir filan 20-30 TL'lik Kurşunsuz 95 alıyorum İncirli caddesindeki Moil'den.Herhangi bir sorun yaşamadım.
bugun bende bi 50 alır denerim depomda benzin var zaten :)
ben aldım fulledim hemde şuan bi sıkıntı yok hayırlısı dielim :D
Az önce yine 60 TL'lik aldım da geldim.Biniyoruz yine.
Az buz değil 32-34 krş fark ediyor litre satış fiyatı..
valla bu gün aldım sahil yolundan ama son anda karar degiştirip 50 tl lik aldım fulleyecekken korktum açıkçası 1 depoda karım 17 tl=80km ama sorun cıkarırsa 4000 tl kadar olabilir
dün doldurdum depoyu , şimdilik sorun yok :)
HarunToprak
07-03-2011, 08:17
Dun ıncırlı caddesındekınden 30tl lık attım bakalım sımdılık bırsey yok gıbı.
S.Özeren
07-03-2011, 08:26
dünde arkadaş aradı bana bunu anlattı işte al sende falan diye baya sordum 2 depo kullanmış yaptığı km aynı performansta düşme olmadı diyo güzel diyo
mazotu için
bende fulledim şuan bi sıkıntı yok vuruntu falan yapmadı performansta gayet iyi bakalım kaç km gidicez
crazydog
07-03-2011, 11:28
geçenlerde almıştım bende bi sıkıntı olmadı istanbula dönim devam moil den :D
50 tl mazot aldım bende izmite giderken ordan gittim geldim izmite izmitin içnide kullandık birde :D iyi geldi :D
dipnot: bağcılardan oraya lamba yanık geldim basın ekspressten öyle aldım 50 tlyi :D
hala indirim devam ediyormu acaba, bilen varmı ?
crazydog
11-05-2011, 07:58
evet %10 indirimle satıyor.
ilk 1 ay için geçerli deilmiydi incirlideki indirim?
3 depodur alıyoruz sorun yok
onursumer
11-05-2011, 09:42
aynen benim sanırım 5 depo oldu az yaktığından arabam :D
herhangi bir sıkıntı yok saat gibi çalışıyor :D
crazydog
11-05-2011, 10:47
ilk 1 ay için geçerli deilmiydi incirlideki indirim?
en son devam ediyordu fakat şöyle bi sıkıntım var 50 tl alıyorum bp den aldığıma göre daha az km yapıyorum kıllandım biraz m oil den bakim biraz daha kurcalıyacagım olmadı bp ye geri dönüş :D
bende bp aldığımda hemen bitiyor :) PO dan alınca bitmiyor