Orijinalini görmek için tıklayınız : termostat hakkında ..
arkadaslar gecen gün trafikte giderken arabanın harareti normalin üstüne cıktı arabayı soguttum bi şekilde sonuna kadar vurmadan. Ertesi gün tamircime gittim, termostat bozulmus acmadı, neyse değiştirdik bu gün trafikteyken tekrar yükseldi ama çok fazla cıkmadan fan çalıstı tekrar indi, bosta rölantide denedim gaz verip hararet göstergesi yarıyı geciyor ondan sonra termostat acıyor fan devreye giriyor, daha önceden yarıya kadar bile gelmiyordu hiç . bu termostatların dereceleri falanmı var yoksa baska bi sorun vardır cvplıyan arkadaslara tsk ediyorum şimdiden arac civic 1.4.
maskaran
06-03-2011, 17:55
aynen derecesi var kardeş. 85-90 derecesi olması lazım yanlış yönlendirmeyim ama yinede prof arkadaşlar görür şimdi çözer işini:icon_tup:
h.guroglu
06-03-2011, 17:57
ustan muhtemelen kışlık diye tabir edilen yüksek dereceli termostatdan takmış olmalı yoksa sölediğin gibi yükselmemesi lazım
aynen derecesi var kardeş. 85-90 derecesi olması lazım yanlış yönlendirmeyim ama yinede prof arkadaşlar görür şimdi çözer işini:icon_tup:
valla öyle bişiy oldugunu bende biliyorum ama bakalım yarın gidicem zaten sorun yaptım kendi kendime. tsk ederim
ustan muhtemelen kışlık diye tabir edilen yüksek dereceli termostatdan takmış olmalı yoksa sölediğin gibi yükselmemesi lazım
hımm anladım tsk ederim valla 1 gün kullandık inş değiştirir parçacı .
termostat şakaya gelmez..Ama hemen önlemini almışsınız..
termostat şakaya gelmez..Ama hemen önlemini almışsınız..
valla öyle hocam sıkıntı yaptım kendi kendime zaten inş sorun yanlıs termostattır.
dostum konu varken soruyım k.bakma senın konuya dalmıs gıbı olduk ama bnmde arac 1.4 civic benımde sürekli hareret düşüyo arkdslar,daha dogrusu aracı kullanmaya baqsladıktan 45dk sonra flan ve klima veya kalorıfer acıkken oluyo.neden olabılır?
Termostadınız bozulmuş açık kalmış olabilir.
tdipower
06-03-2011, 19:34
piyasada satılan civic termostatlarının çoğu ucuz ve dandik oluyor .. ya açık kalıyor yada hiç açmıyor orjinal veya orjinale yakın japon malı termostat kullanırsanız uzunca bir süre problem yaşamazsınız :)
piyasada satılan civic termostatlarının çoğu ucuz ve dandik oluyor .. ya açık kalıyor yada hiç açmıyor orjinal veya orjinale yakın japon malı termostat kullanırsanız uzunca bir süre problem yaşamazsınız :)
anladım büyük ihtimal bundan yapıyor. orj. fiyatlarını bilen varmı ?
overblack
06-03-2011, 19:42
araçta lpg varmı?
CasabLanca
06-03-2011, 22:08
termostatından emin olduktan sonra elektrikçiye gidip göstergelerinide ölçtür bence işini sağlama al tam olarak kaçta açıyor öğrenmiş olursun
araçta lpg varmı?
lpg yok.
termostatından emin olduktan sonra elektrikçiye gidip göstergelerinide ölçtür bence işini sağlama al tam olarak kaçta açıyor öğrenmiş olursun
hımm yarın gidip yaptırıcam inş.
termostadıda degıstıysen conta yanmıs olmasın
termostadıda degıstıysen conta yanmıs olmasın
conta yanmıs olsa su eksiltmezmi , veya çalısmasında gariplik ne bilim egsozdan beyaz duman atmazmı su kaynatmıyorki araba su anda cıkıyor belirli bi yerde fan devreye giriyor .
conta yanmış olsa radyatorden anlarlar onu
termostt orj takıldığından emin olun kışlık yazlık değil servise ne warsa o takılmış olsun
hallettik sanırım hararet müşürünü değiştirik su anda normal zamanda acıyor kapıyor termostat tsk ederim herkze
dip not hondanın orj sıcak ülkeler için geliştirdiği daha erken açan termostaı war ama daha geç açan warmı bilmiyorum :)
hallolduğuna sewndm
dip not hondanın orj sıcak ülkeler için geliştirdiği daha erken açan termostaı war ama daha geç açan warmı bilmiyorum :)
hallolduğuna sewndm
tsk ederim. valla erken acan iyidir ya yarıyı gectimi ben psikolojik olarak kötü oluyorum :)