Orijinalini görmek için tıklayınız : Dyno programı samsung
Samsung GT-S5233W marka telefon için dyno programı var mıdır ?
http://www.mobilescat.com/timgs/samsung_s5233w_1.jpg
Sadece ayfon için var diye biliyorum
keşke olsa :( yazın çalışınca 2 aylık maaşımı bit tele vericem galiba.Lanet melet en kral uygulamalar onda. :(
yavuz364
06-03-2011, 20:45
Bu modelini bilmiyorum ama Android işletim sistemi kullanan telefonlar için en az 4-5 tane DYNO programı var :)
Rstmania
06-03-2011, 20:54
Bu modelini bilmiyorum ama Android işletim sistemi kullanan telefonlar için en az 4-5 tane DYNO programı var :)
bır iki isim alabilir miyiz?
berkay_aydin
06-03-2011, 21:02
Symbian^3 için yok dimi :(
Samsung wave için varsa bende isim alabilirmiyim?
yavuz364
06-03-2011, 21:17
bır iki isim alabilir miyiz?
aDyno, Racedroid, Speedo dynomaster, clockwork autologger, Dinodyno
Bunlar Marketten "DYNO" die aratınca çıkanlar sadece :)
Samsung wave için varsa bende isim alabilirmiyim?
Android ise yukarıdakileri kullanabilirsiniz, Marketten indirilebilir..
en kısa yol dynolicious için eldeki telefonu satıp daha düşük model tel alıp yanında itouch almak
yada direk itouch almak :D 2.el 250 ye bulunur ipod touch
yakında Bursa'ya gelecek gibiyim o zaman ölçeriz :D
ayfon alındı bulundu daa dyno programını nasıl koycaz bu telefona bi tarif ediverin :D
HondatugraL
06-03-2011, 22:23
HTC için varmıdır acaba onuda araştırmak lazım. ??
berkay_aydin
06-03-2011, 23:13
nokia için racecrono var ama 0-60 değerleri vs. veriyor ama birtürlü gps'e bağlayamadım :( daha düzgün bir dyno programı bulsam :(
yavuz364
06-03-2011, 23:28
olm yazdım ya yukarda :D bi baksana
HTC için varmıdır acaba onuda araştırmak lazım. ??
nokia için racecrono var ama 0-60 değerleri vs. veriyor ama birtürlü gps'e bağlayamadım :( daha düzgün bir dyno programı bulsam :(
bi işe yaramıyor ben çok denemiştim :)
HondatugraL
06-03-2011, 23:43
olm yazdım ya yukarda :D bi baksana
HTC de androıdmı bvar wındows 6.1 kullanmıyomu :D:D
yavuz364
07-03-2011, 00:06
hangi HTC den bahsettiğine bağlı :) yeni HTC ler genelde android olmayanlara da Android yüklenebiliyo ;)
Yeni HTC ise hiç düşünme yükle..
HTC de androıdmı bvar wındows 6.1 kullanmıyomu :D:D
peki bu programın mantığı nasıl işliyor? nasıl ölçüyor?
peki bu programın mantığı nasıl işliyor? nasıl ölçüyor?
GPS ve içindeki G sensörü sayesinde ölçümünü tamamlıyor, tabiki araç içinde sabitliyoruz cihazı uygun bi yere
ayfon alındı bulundu daa dyno programını nasıl koycaz bu telefona bi tarif ediverin :D
o kolay abi, sen al ayfonu..
bende acemiydim guugıl saolsun, ayfon heklemeyide öğretti bize..
o kolay abi, sen al ayfonu..
bende acemiydim guugıl saolsun, ayfon heklemeyide öğretti bize..ee tamam aldım işte ayfon nasıl yüklicez ?
Yusuf abi edirneye ne zaman gelion :D
ee tamam aldım işte ayfon nasıl yüklicez ?
öm gönderiyorum..
Yusuf abi edirneye ne zaman gelion :DALLAH kısmet ederse önümüzdeki mıllenıum da ordayım , laa ne işim var edirnede durup dururkene :D
haa gelirsem selimiyede iki rekat secdeye yatarık :D
ueahsudh abi gelsenkirşen gürsel aga ve okan abiyde alıp gelin he bu arada ayfonuda al abi :D:D:D
ueahsudh abi gelsenkirşen gürsel aga ve okan abiyde alıp gelin he bu arada ayfonuda al abi :D:D:D
ciğer yedirriz hem onu da söyleyelim, can boğazdan gelir ***** :D
o kacmaz zate levo sende yokmu oglum arkadaslarında filan ayfon bi ölçelim su rexi cok merak ettim :D
o kacmaz zate levo sende yokmu oglum arkadaslarında filan ayfon bi ölçelim su rexi cok merak ettim :D
yok aga valla param olsa ben alıcam o da yok :D en sonunda ipod touch alıcam 2. el biraz dişi sıkıp :D