Orijinalini görmek için tıklayınız : Cupra sorgu sorunsalı
Seat Leon 2.0 TFSI Cupra 2008 Model 50.500 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-orjinal-kazasiz-boyasiz-cpr-39289224/detay)
netten bu aracı buldum kankada cupra alınca aynı arabalar olsun dedik acaba araç hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı_?
Kanka doğru yolu buluyosun :):)
Kanka bu yol yanlış sanırım baksana kimse bişi dememiş...
Kanka doğru yolu buluyosun :):)
Dodonun cuprayi siz aldinoz sanirim, alinacak tek cupra oydu sanirim :)
Edit: yanlis anlasilma olmasin bu araci kotulemiyorum :)
Jam da Joker
07-03-2011, 01:39
Önceki sahibide şuanki sahibide siteye üye..
Onun dışında güzel yürüyen bir Cupra..
Cemdeyken boyası kazası yoktu diye hatırlıyorum onun dışındaki bilgileri sahibinden alabilirsin..
sahibi aracına çok özenen bir abimizdir .. araçta titiz kullanılmış bir araçtır .. kendisi siteye üye zaten ..
alınabilicek cupralardan biri kesinlikle .. görünce yazar ancak bu aralar pek aktif değil site içerisinde ..
güzel araç ciddi anlamda düşünülmeli
not : yanlış olmasın ama benim de bildiğim kadarıyla şuandada kazası boyası yok ..
Kanka bu yol yanlış sanırım baksana kimse bişi dememiş...
yok yok kanka doğru yol :) Alıcaz sanada bı cupra :icon_tup:
Evt dodonun cuprayı bn aldım :) Sımdıde kankaya bı cupra bakıyoruz bakalım inş Dodonunkı gıbı temiz bluruz bı tane daha :icon_tup:
Ewet kankaya aldık aynı arablar olsun istedik...
Önceki sahibide şuanki sahibide siteye üye..
Onun dışında güzel yürüyen bir Cupra..
Cemdeyken boyası kazası yoktu diye hatırlıyorum onun dışındaki bilgileri sahibinden alabilirsin..
sahibi aracına çok özenen bir abimizdir .. araçta titiz kullanılmış bir araçtır .. kendisi siteye üye zaten ..
alınabilicek cupralardan biri kesinlikle .. görünce yazar ancak bu aralar pek aktif değil site içerisinde ..
güzel araç ciddi anlamda düşünülmeli
not : yanlış olmasın ama benim de bildiğim kadarıyla şuandada kazası boyası yok ..
Çok teşekkürler bilgiler için sabırsızlıkla sahibini bekliorum...
Jam da Joker
07-03-2011, 01:55
Eğer ciddi düşünüyorsanız birde Manisada Uğurun Cuprası var..
Gözü gibi bakıyor günlük kullanmıyor zaten kilometresi 20.000 olmamıştır daha rahatlıkla en temiz Cupra diyebilirim..
Beyaz 2008 sadece komple egzoz ve Unitronic yazılım var..
Onada bir sorarım satmayı düşünürse buraya yazarım..
Uğura nasıl ulasabılırız ? Bu arada sıtede aracın fotoları mevcutmudur ?
hakotech
07-03-2011, 01:58
benim bursaya verdiğim beyaz aru plakalı cuprayada bakın derım suan kmsı 20 kusür binlerde olması lazım boyanın -b- si yok arabada zaten alan arkadasta gazcı falanda degıl..tertemiz arabadır oda..
Aracı tanımam fakat üstündeki parçalarız fiyatı cok cok güzel.. 350-360 hp var rahat