Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbulda kar alarmı
SULTANOGLU
10-03-2011, 11:56
korsan taksi ;)
Day Walker
10-03-2011, 12:17
Zürafa sokakta muştu diye bi ablam var onu ziyaret ettim :D
Yavuz keşke haber verseydin öğle paydosuna denk getirir beraber giderdik :D
leader_T
10-03-2011, 12:23
üsküdar kısıklıda aracı park ettiğim yerde kaldım :) hafif meyilliydi aracıda karların içine park edince zor çıktım kaya kaya :) süperdi ama yaa özlemişim kar içinde araçla kaymayı :)
Zürafa sokakta muştu diye bi ablam var onu ziyaret ettim :D
yavuz benide çağırsaydın kaya kaya giderdik :D:D
yavuz abı bılseydım bende gelırdım :D
merak etmeyin kızlar acelede etmeyin hepinize iş var burda hiç biriniz işsiz kalmazsınız ;)
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
merak etmeyin kızlar acelede etmeyin hepinize iş var burda hiç biriniz işsiz kalmazsınız ;)
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
mustu tık yok :(
bro sende tık olmasına gerek yok :D şimdi konuşturma beni ceza yiyecem yine :D
bro sende tık olmasına gerek yok :D şimdi konuşturma beni ceza yiyecem yine :D
sana sevıyurm ben :D
siz geyik yapın cezayı ben yiyim ne iş ya.
beni sevmeyen össün :D :D
beyazıttı su an yagıyor :)
seyrantepede sabahtan beri neredeyse hiç durmadı ama inceden yağıyor ve tutmuyor hiç
tuner faruk
10-03-2011, 13:05
beni sevmeyen össün :D :D
Abi seni sevdiğimden söylüyorum bedelli askerlik çıkabilirmiş:D
onursumer
10-03-2011, 13:33
bugun işe gelirken araba -1 gosteriyordu akşama fena don yapıcak gibi ustune yağarsa tutar :D
emir_hks
10-03-2011, 13:33
Arabayla biraz dolaşayım dedim yollar temizken ama otoparktan çıkarmak için fena üşendim :D Temizlemekle yetindim :)
http://i53.tinypic.com/whz2oi.jpg
http://i51.tinypic.com/29bsxh.jpg
Buda babamın izni olmadan el bile süremediğim T3'ü :) O yüzden üstünde biraz kabarıklık var :D
http://i55.tinypic.com/29pvgo1.jpg
@emir hks
Biz bursanın neresindeyiz anlamadım valla:D:D kültürpark tarafnıdasın sanırım sen..Baya varmış oralarda cok güzel:):)
Bursa Hürriyet usul usul yağıyor gene akşama buz olursa cümbüş olur ortalık
3 gündür aynı şekilde aralıksız yagıyor ama tutmuyor işte :)
emir_hks
10-03-2011, 13:56
@emir hks
Biz bursanın neresindeyiz anlamadım valla:D:D kültürpark tarafnıdasın sanırım sen..Baya varmış oralarda cok güzel:):)
:) Aynen o taraftayım,hafiften erimeye başladı burada da ama ufak ufakta atıştırıyor bir yandan.
bunada şükür gene idare etti :))
Konu duruldu:D:D Bi güncel çekelim
Bursa lapa lapa suan :D:D:D
erayakar
10-03-2011, 15:44
istanbula adamgibi bir kar yağmadı ..artık seneye olmadı kar duğasına çıkarız..
yavuz364
10-03-2011, 16:00
İstanbuldaki karın yalan olduğu belliydi zaten :D biz de Kocaelindeki kara gittik, hehehe
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150146847535979&comments)
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150147779760979&subj=630850147)
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150146659955979&comments)
ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesinn asıl sebebi kar tatili değilmiş hüseyin üzmez'in tahliyesiymiş....
Day Walker
10-03-2011, 16:14
ilk ve orta dereceli okulların tatil edilmesinn asıl sebebi kar tatili değilmiş hüseyin üzmez'in tahliyesiymiş....
:icon_tup: teşekkür butonu olsada bassam
erayakar
10-03-2011, 16:17
hüseyin üzmezi taciz etsem kaç gün yatarım acaba..
Ömür boyu yersin.Daha sonra ailenin,sülalenin adı ergenokanda falan gecer.Evinde seninde haberin olmayan cdler ele geçer falan.Kısacası olanlara sen bile inanamazsın :D:D:D:D
Bursa kar hafifledi tamam:)
BurakCengizhanoğlu
10-03-2011, 16:26
üff burdada 40 cm kar var erimez ki bu bi hafta .... :D
timucintt
10-03-2011, 16:30
sırayla :D önce ben :D
şilede güzel yagıo bugun =))
Yok yok burda arabanın üstünde 1cm kar var oda karlıktan çıkmış buz..Bildiğiniz buz..
SekoLive
10-03-2011, 18:55
istanbulda kar gördüğüm tek yer profilonun arka sokağındaki dar yokus :D
anlamadığım.yağıyor ama tutmuyor.çözemedim ya
böyle yağmaya devam ederse c.tesi okullar tatil.
HarunToprak
10-03-2011, 19:09
İstanbuldaki karın yalan olduğu belliydi zaten :D biz de Kocaelindeki kara gittik, hehehe
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150146847535979&comments)
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150147779760979&subj=630850147)
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150146659955979&comments)
Hayalimdi benim kampüsün önünde böyle yan yan dönmek ben yapamadım siz yapmışsınız :) Kar dolayısıyla gitmiyorum bende 2gündür :)
SekoLive
10-03-2011, 19:09
böyle yağmaya devam ederse c.tesi okullar tatil.
yapma bunuu yapma bunuu :D
Yarından itibaren ısınıyormuş havalar
tavsiye edeceğiniz güneş kremi var mı ahahaaha
yapma bunuu yapma bunuu :D
yazmamışım gibi varsay abi :D neden yaptım bunu :Deli::(
Acıbadem son 2,5 gündür aralıksız neredeyse ama neden tutmuyor ya?
Maltepe Zümrütevlerde nefis kar yağıyor. Sıfır rüzgar.
Vay be ıstanbul bu sene kar goremedı dogru duzgun seneye kaldı hevesımız:)
Off off taktım kafayı bu konuya :)
Acıbadem güzel yağıor ama sadece yağıyor :)
Eğlencesine çamlıcaya çıkıcaz arkadaşlarla 1 saat sonra :)
.::EmrE::.
10-03-2011, 22:36
7tepe saat 4 de tatil edildi bugun =) bi cacık da yoktu neden tatil ettiler anlamaıdm.
Murat Süslü
10-03-2011, 22:43
bugün düşüyodum az kalsın :D
kartalda hicbişey yoktu bugun ama kavacık tarafları fena heleki ben polonezde oturuyorum düz gitmek zor diyebilirm :D
İstanbul Bugün günlük güneşlik.Kar macerasıda bitti :) 2 gün :p
Day Walker
11-03-2011, 07:25
ohh be kar bitti yaz gelsin artık :)
SOMEONESPECIAL
11-03-2011, 07:49
Bahar geldi hoş geldi.
Günlük güneşlik hava içimi açtı...
Haftasonu 15 ºC
Cuma, Güneş & Haftasonu :)
Ama şuan Taksimde olsam Lades'de ekmeğimi Menemene daldırsam :D Yanında misss gbi çay Söğüş Domates ve Beyaz peynir öffffffffffffff daraldım :D
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=338375&p=2
Cuma, Güneş & Haftasonu :)
Ama şuan Taksimde olsam Lades'de ekmeğimi Menemene daldırsam :D Yanında misss gbi çay Söğüş Domates ve Beyaz peynir öffffffffffffff daraldım :D
Hürriyet - -Menemen yemek için en iyi 10 adres (http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=338375&p=2)
nedir olm senın bu boğaz derdin hayır şişkoda değilsin mustu gibim :D
nedir olm senın bu boğaz derdin hayır şişkoda değilsin mustu gibim :D
Hacı sen burda bir defa menemen ye bidaha başka yerde ağzına menemen sürmezsin o kadar diyim :D
Low-Rider
11-03-2011, 08:52
Hacı sen burda bir defa menemen ye bidaha başka yerde ağzına menemen sürmezsin o kadar diyim :D
reiiz adres tarifi versene , yarın okulun öğle arasınde giderim belki:D
yarın beraber bir şekil yapsakmı :D
Ben yarın sabah ordayım :D
http://harbiyiyorum.com/wp-content/uploads/IMG_5387.jpg
Adres: Sadri Alışık sok. No: 14 Beyoğlu – İstanbul
Tel: 0212 2513203
Swatch'ın sokağından gir hemen solda görürsün :)
yarın beraber bir şekil yapsakmı :D
Hacı yarın işiniz yoksa erken buluşalım gidelim burda bi kahvaltı yapalım ordan sahile inelim yürüyüş temiz hava şekli öğleden sonra tedaviye başlarız :D
Hacı yarın işiniz yoksa erken buluşalım gidelim burda bi kahvaltı yapalım ordan sahile inelim yürüyüş temiz hava şekli öğleden sonra tedaviye başlarız :D
kanka yarın çalışıyorum saat 2 ye kadar :)
kanka yarın çalışıyorum saat 2 ye kadar :)
Merak etme yalnız bırakmam seni paylaşırım fotoğrafları :D
korayy varyaaa :D
kanka yarın haberleşelim birlikte giderik yaaaw :D
Low-Rider
11-03-2011, 09:52
Yarın tüm gün okuldayım taksimde,öğle arasında gelin gidelim:D
serkannnn sekoooliveee alın şu arabayıda yarın ezeyim parasını :D
korayy varyaaa :D
kanka yarın haberleşelim birlikte giderik yaaaw :D
Sizden cevap gelene kadar ben Face'den gelen teklifleri değerlendirdim :hehe:
Sabah 10'da çokkkkkkk eski bir arkadaşımla gidecem belki hayırlı bir buluşma olurda Sevgilim olur :)
Siz Sap olarak gelebilirsiniz tanımam :D
Öğleden sonraya kadar onunla takılırım sonra sizinle buluşuyoruz zaten kel 2de çıkıyomuş işten
sen bu ara nasıl bi karaktersiz oldun olum paso satış paso satış :D benden farkın kalmadı :hehe:
sen bu ara nasıl bi karaktersiz oldun olum paso satış paso satış :D benden farkın kalmadı :hehe:
Kardişimmmm :D :D
okula kafa 1mılyon donme sonra kanka :D
serkannnn sekoooliveee alın şu arabayıda yarın ezeyim parasını :D
ezelim tabi :p
Sizden cevap gelene kadar ben Face'den gelen teklifleri değerlendirdim :hehe:
Sabah 10'da çokkkkkkk eski bir arkadaşımla gidecem belki hayırlı bir buluşma olurda Sevgilim olur :)
Siz Sap olarak gelebilirsiniz tanımam :D
Öğleden sonraya kadar onunla takılırım sonra sizinle buluşuyoruz zaten kel 2de çıkıyomuş işten
benım yanlız gelecegimi nerden cıakrttın pis zenci :D
Low-Rider
11-03-2011, 10:00
Burada bir cinsiyet ayrımı yapmamışsın hayıldıl :D
kötü yollara düşme aman diyim:D
kanka geçenlerde nurı alco ıcerken tanıstıgı bir arkadas vardı ayakları 45 numara sanırım onu kast ediyor :hehe:
SekoLive
11-03-2011, 10:03
mustu abiii kubilay dün taşındı düşündü ama şuanki bütceyle zor olacağını anladı....
alana hayırlı olsn aaba güzel beyleeer
bide menemen için bakırköyde özel bi adres berebilirim aklnzda olsn orasıda çok iyidir gittiğinize sevinir beni ararsınz.
Yok reizzzzz Back to the future hesabı face saolsun :D :D
kanka geçenlerde nurı alco ıcerken tanıstıgı bir arkadas vardı ayakları 45 numara sanırım onu kast ediyor :hehe:
Askere gitti o :D
Olm bırakın geyiğide havalar biraz daha ısınsın biz bi pikniğe gidelim derim :) Bununla alakalı derin bir araştırma yapıp konu açarım yakında :)
Muştunun gidişi şerefine yaparız :D
mustu abiii kubilay dün taşındı düşündü ama şuanki bütceyle zor olacağını anladı....
alana hayırlı olsn aaba güzel beyleeer
bide menemen için bakırköyde özel bi adres berebilirim aklnzda olsn orasıda çok iyidir gittiğinize sevinir beni ararsınz.
Taşınmadan önce düşünseymiş daha iyi olurmuş. Haberimiz olsaydı benim daireyi uyguna verirdik ama taşınmış artık yapacak bişey yok :D
SekoLive
11-03-2011, 10:06
koray abi yapma bunu. yapma bunu...
Ne yapıyonuz olm siz dünyanın en güzel menemeni askerde yapılanıdır o kış ayazında taze yarım kg ince acı yeşil biber ,20 yumurta ,yarım kg domates az su orta halli bi tencere yarın margarin kısık ateşte,
üstüne yemekhaneden gelen orjin pul biber sonra 4 5 arkadaş çık karda nöbetçi amirle otur ye
edit = Domatesin kabuklarını tam soymayacaksınız hafif hareli olacakki eriyip gitmedis :)
Kar alarmına bak muhabbet nerelerde :D:D:D Canım cekti valla
Ne yapıyonuz olm siz dünyanın en güzel menemeni askerde yapılanıdır o kış ayazında taze yarım kg ince acı yeşil biber ,20 yumurta ,yarım kg domates az su orta halli bi tencere yarın margarin kısık ateşte,
üstüne yemekhaneden gelen orjin pul biber sonra 4 5 arkadaş çık karda nöbetçi amirle otur ye
edit = Domatesin kabuklarını tam soymayacaksınız hafif hareli olacakki eriyip gitmedis :)
Lades'de ye ondan sonra görşelim :)
trakyada oturmasam giderdim sen bu konuda tavsiyede bulunuyrosan vardır bildiğin.
trakyada oturmasam giderdim sen bu konuda tavsiyede bulunuyrosan vardır bildiğin.
Reis harbi fena uzaktasınız siz ya.
İş güç orada olmasa çekilmez valla o yol her gün. Gerçi eskisi gibi değil artık herşey var o taraftada
koray araba işi yattı menemenler senden :D
işkembelerde senden :D
SekoLive
11-03-2011, 12:09
organizeden haberimiz olsn geliriz :D
hımmm şimdi kemmm kümm :D
siz aranızda anlaşın biz yanınızda takılırı :D
siz aranızda anlaşın biz yanınızda takılırı :D
Menemenin Sahanı 5 lira
İşkembenin Tası 9 lira
hahahahaahah :D :D :D :D
olum ben askere gidecem beni sizin beslemeniz lazım :D bide gitmeden mektebe götürmeniz lazım beni :D
parayı ezceksek ben alim arabayı mmuştu :) gerçi 3 liraya bursada iskender bile yiyemeyiz anca buralarda melemen takılcaz :)
SekoLive
11-03-2011, 12:32
muştu abi dünki hurdacı iki adam nasıldı? :D aklıma geldikce gülüyorm adam diyo ya zincir takayım dedimda taktırmadı :D kamil yokstan aşşa nasıl kaydı :D hesap edemiyo araba değl adamların ayakları kaydıhın :D
sonrada dio ya serkan burdamı? :D
özgür sen aşağıdan oku anca bi cabrio e30 sahibi yapmadın beni :p
ne oluyor yine ne işler çeviriyorsunuz :D
ne oluyor yine ne işler çeviriyorsunuz :D
çevirme dedinde trakya alpette kuzu çevirme yapıyorlar müthiş güzel tekirdaga giderken çorlu kavşagını geçtikten sonra solda kalıyor fena :)
önümüzdeki ay müsaitim bir orj ayarlamak lazım kuzu tandır ne olursa artk :D
olum ben askere gidecem beni sizin beslemeniz lazım :D bide gitmeden mektebe götürmeniz lazım beni :D
Olm sen milli servete zararsın biz nasıl besleyelim seni :D
Mektebe yarın gideriz ya sıkıntı yok :D
Shadow_Dancer
11-03-2011, 12:54
muştu asgari ücretli birinin evine misafirlige gitsen adam 6 aay belini dogrultamaz kanka :D
ya bırakın bu işleri :)
şimdi benim menemenler koraydan çorba kelden asmalıdaki içtiklerimi ben öderim nurileri aranızda paylaşırsınız onu bi kişiye yüklemeyeyim ağır nuri içerim bilirsiniz :D
2 yarım ekmek kokoreç 1 de porsiyon kokoreç porsiyon kokoreçin yanında 2 de ekmek yedi mekan sustu şasırdı, o şaşkınlıkla mmuştunun önünde secde ettiler :)
yemek önceside 1 kasa portakal yiyip 2 şişe fiski içti :)
muştu abi pek ölücü gördüm seni:D:D:D
yaa ısrarla yazıyorum bu adi heriflerde kardeş olacak ulen birisi canın sağolsun kankaaa feda olsun falan demiyo :D ulen yağmasanızda gürleyinn beee :D
yaa ısrarla yazıyorum bu adi heriflerde kardeş olacak ulen birisi canın sağolsun kankaaa feda olsun falan demiyo :D ulen yağmasanızda gürleyinn beee :D
sonra delil olarak kullanırsın sen :D
ya bırakın bu işleri :)
şimdi benim menemenler koraydan çorba kelden asmalıdaki içtiklerimi ben öderim nurileri aranızda paylaşırsınız onu bi kişiye yüklemeyeyim ağır nuri içerim bilirsiniz :D
Hacı Nurin saolsun sıkıntı yok :D
Sana 1 şişe alıp koyacaz önüne ister iç, ister emzik gibi em kafana göre :D
hahhahahah bakkkk sınırlarıı zorlarııımmm :D :D :D
ayıp ettın kanka alaman usulu yaparık :hehe:
Day Walker
11-03-2011, 17:09
Hacı Nurin saolsun sıkıntı yok :D
Sana 1 şişe alıp koyacaz önüne ister iç, ister emzik gibi em kafana göre :D
Haci bitince napsin :D
kar olayı bitti diye yazacaktım canım kokoreç çekti... :D
hahhahahah bakkkk sınırlarıı zorlarııımmm :D :D :D
Biliyoruz :D
http://i55.tinypic.com/a0h4ep.jpg
Yerlerdeyim mustafa abi :D
Day Walker
11-03-2011, 21:55
Benimde icime seytan girmis sanki gozlere bak :D
aksam mustuyla mutlu tavernamıdır nedir bir yere gittik arkadas bir hatun cıktı yanı intihar sebebi. yok boyle bir ses :D
Day Walker
12-03-2011, 11:15
Dur ulen yapma kan cikacak simdi :D
SULTANOGLU
12-03-2011, 11:18
taverna dediğin karşıdaki yermi özgürr ?? :D
taverna dediğin karşıdaki yermi özgürr ?? :D
Cihan Sultanoğlu Says;
bıletım ya gelıyo gelsın debı devrecılık yapıyım ona
SULTANOGLU
12-03-2011, 11:25
Cihan Sultanoğlu Says;
bıletım ya gelıyo gelsın debı devrecılık yapıyım ona
offf demin konuştuk sen gell diyor gell :D olduda muştu oraya düşerse direk cihana diyicem onada devrecilik yapıcak :D
offf demin konuştuk sen gell diyor gell :D olduda muştu oraya düşerse direk cihana diyicem onada devrecilik yapıcak :D
7 Kayıtlı üye ve 2 Misafir = C.Sultanoğlu birisi :D
http://i53.tinypic.com/nbdylt.jpg
Day Walker
12-03-2011, 11:58
Ahahahahaga koray bunlar bizim neyimiz oluyor :D