Orijinalini görmek için tıklayınız : pug 206 1.4 benzinli acil bilgi lazım
arkadaşlar ömrü hayatım boyunca peugeot kullanmadım şimdi idarelik 2-3 aylığına ucuz yollu bişeyler bakıyorum max 16 bin civarı fiyatına ve modeline göre 206lar hoşuma gitti bitane buldum araç 2005 65000 XT modeli tertemiz ve sanırım bi kaç özellik var boşlarına göre 8 hava yastıklı,yağmur sensörü,far sensörü falan 15.750 ye indirebildim en son..
öncelikle yakıtı bakımları nasıldır üzer mi?
sora fiyat olarak 15750 nasıldır çok mu veriyoruz yoksa uygun mu?
bilen kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.Aciliyeti vardır.
o kadar kısa süreli bineceksen, satılması kolay araç alsan daha iyi olur gibi , 2-3 aylığına konfor bakım ücretleri değilde satılığa koyduğun gibi satabileceğin ve zarar etmeyeceğin araba tercih etmen daha iyi olur benim fikrim...
ykavcioglu
07-03-2011, 16:18
güzel araç fiyatda makul bence..
fakat 1.4 90 hp lik versiyonları tutulmuyor, 8v gibi sağlam değil..
bence ona dikkat edin.
Ben de 206 xr vardı ama yakıt durumu hiç hoşuma gitmemişti..206 yerine o rakamlara dizel bir şeyler bakabilirsiniz bence
Ben de 206 xr vardı ama yakıt durumu hiç hoşuma gitmemişti..206 yerine o rakamlara dizel bir şeyler bakabilirsiniz bence
Aynı model aynı fiyata tdci fiestaa :D
Valla timmaah o paralara seni her zaman mutlu edecek bir araç fiesta tdci 2004-2005 model..
ben aracı koyayım direk:
Peugeot 206 XT 2005 Model 16.250 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-206-xt-40956278/detay)
satılmasından ziyade kardeşime de bırakabilirim bunu ben 2-3 ay kullanıcam ama nasipse trigeri falan yeni değişmiş serviste
Valla timmaah o paralara seni her zaman mutlu edecek bir araç fiesta tdci 2004-2005 model..
o paralara temiz fiesta olsa keşke :D olanlarında ya kazası var yada km'sini çekmişler özellikle istanbul plakalar tam bir katliam :D ama varsa temiz değerlendiririz yaw
o paralara temiz fiesta olsa keşke :D olanlarında ya kazası var yada km'sini çekmişler özellikle istanbul plakalar tam bir katliam :D ama varsa temiz değerlendiririz yaw
Valla arkadaş 2004 modelini 101.000 km'de orjinal 16.500'e aldı.2 yerinde boya vardı sadece,yakıtı çok güzel yakıtına hayran kaldım gez gez dur zar zor mazot yiyor :)
Yani biraz güzel araştırmalarla bulabilirsiniz..
Linkteki 206 temiz duruyor km çok iyi .Gerisi size kalmış
ama şu benzin fiyatlarında 206 1.4 üzer bence.Renault clio gibi degil sonuçta
olcay_bora
07-03-2011, 16:29
o paralara dizel getz verelim sana temizz ;)
hocam sizde bana mı vereceksiniz getz'i başkasına mı karar verin
kapora mı yollayalım ayıp oluyor ama :D
link var mı bide özelliklerini yazabilir misiniz?
206 1.6 16v versiyonlar daha iyi bir seçim olur hem daha az yakıt tüketimi vede gayet iyi performans artıları mevcuttur ama temizini bulmak sıkıntı nihayetinde
tek kapı sorun değilse 206quiksilver lar vardır
ama linkteki araç temiz duruyor fiyatıda uygun
iç mekan tıkırtısı harici dertleri tasaları yoktur
bakım ve parçaları çok uygundur zaten sıkıntı olmaz..
olcay_bora
07-03-2011, 16:42
hocam sizde bana mı vereceksiniz getz'i başkasına mı karar verin
kapora mı yollayalım ayıp oluyor ama :D
kısmet işi bu belli olmuyor ki :) tabi ki en çok isteyen en çok içine sinen alsın isterim :)
güneşbalkan
07-03-2011, 16:45
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/76274-satilik-fiesta-tdci.html
kendi aracım,düşünürseniz görüşelim.
tek kapı düşünmüyorum teşekkürler yoksa sizin arabanızı biliyorum maşallah çok güzel duruyor
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/76274-satilik-fiesta-tdci.html
kendi aracım,düşünürseniz görüşelim.
Bunu unutmuştum..ararım sizi birazdan
güneşbalkan
07-03-2011, 16:50
tek kapı düşünmüyorum teşekkürler yoksa sizin arabanızı biliyorum maşallah çok güzel duruyor
teşekkürler allah gönlünüze göre verir inş :)
ykavcioglu
07-03-2011, 16:59
biz 2000 -2007 seneleri arası kullandık uzun yolda 1 depoya (50 lt) 850 km gitti..
yakıt olarak çok makul bence
güneşbalkan
07-03-2011, 17:10
Bunu unutmuştum..ararım sizi birazdan
tabi ne zaman isterseniz
Bence 1.6 16v olanlarından bakın derim. Roland Garos tercihiniz olabilir.