Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amortisör'den araç basma.

KAYA
07-03-2011, 23:28
Merhaba arkadaşlar,sedan civic aracım var 3,5 cm h&r marka yayım mevcut arkalar çok güzel fakat on tarafında 3cm kadar dusmesini istiyorum bu islem icin yaylarimi kesmeden amartisorden ayarlamak mümkünmüdür? Bu isi anadolu yakasinda guvenilir nereye yaptirabilirim? Ya da bunlarla ugrasmadan en temizi onler icin 5cm yay bulup takmakmidir? Onerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum... b

Melih-Ö
07-03-2011, 23:33
Amortisörden anca tablayı aşağı alarak düşürebilirsiniz. Bu da pek tavsiye edilmeyen bir yöntemdir. Yay kesmeden bu şekilde düşer tabi bunu yapınca amoritsörü spora çevirmek yani milini kısaltıp sertleştirmekte gerekir. Bence 5 cm alıp takmak daha mantıklı. Maddi güç elveriyorsa coiloverda düşünülür bence...

tdipower
07-03-2011, 23:50
profesyonel birisi yaparsa sorunsuz kullanılabilir :)
monroe sport 4cm kısaltılmış ön amörtisör kullanıyorum passat aracımda arkalar ise eibach 3.5cm .. önemli detay amörtisörün gazlı ve sert olması şart yoksa çok esneme yapar

KAYA
07-03-2011, 23:50
Cevabin icin tsk ederim kardeşim .bildigim kadari ile custom cooliverlar uygun ortalama fiyat bilen ve güvenilir bir yer onerecek olan varsa isime yarar.

tdipower
07-03-2011, 23:55
sana tavsiyem ucuz yollu coilover kitlerden asla takma :)

3.5cm eibach yaylar ve biraz amörtisör işlemi tatmin eder seni hem yol tutuş hem görüntü

OmeR-FE
08-03-2011, 01:00
Cevabin icin tsk ederim kardeşim .bildigim kadari ile custom cooliverlar uygun ortalama fiyat bilen ve güvenilir bir yer onerecek olan varsa isime yarar.

Custom Coilover -
2 Adet 450 TL (Genelde sadece önlere yapıldığı için)
1 takım ( 4 adet ) isterseniz 850 TL.

Cantürk Amortisör
Murat Usta.
İzmit/Merkez Oto Sanayi.