Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamamını izlemeniz için ısrar ediyorum ....ut corsa gsi
SY ASTRA ;CHİP FİLTRE EGSOZ DOCH
VA 106 GTİ; DÜZ BORU FİLTRE
TC SAXO;DÜZ BORU EGSOZ FİLTRE CONTA
RYN ASTRA CHİP FİLTRE EGSOZ
UT CORSA GSİ ;CHİP 51 DÜZ BORU MANTZEL FİLTRE
İYİ SEYİRLER...
İLK DEFA OPEL İLE UGRAŞIYORUM BÜTÜN FİKİRLERE AÇIGIM
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150102472264248&saved)
Metin Bilen
08-03-2011, 10:15
sen bu işi çözdün orçun.:)
Oğuzhan Ç.
08-03-2011, 10:15
Saxodan sonra sıra corsada :) Maşallah abim kazasız belasız :)
aLperTunga
08-03-2011, 10:24
corsa şuanda şaka makınası..inanmayan chip,filtre,eksozlu 106 saxo larla deneyeme açığız!! ;)
aynen kesinlikle bekliyorum denemek için 106 saxo c2 vts civic si stok vtec olur :)
maşşllh güzel denemeler olmuşda şu küfür olaylarına bi dıtt gecseydiniz arkadaslar. face de 7 cihan izlicek belkide;)
KA®ANLIK
08-03-2011, 10:42
şu foruma koyulan araç videolarını feysBOK üzerinden paylaşılması mantığını çözebilmiş değilim...
EMRE KAAN
08-03-2011, 10:47
walla denk araçlar güzel videolar çıkmış
yaaa videonun orjinali bende yok bende sevmiyorum zaten face paylaşmyı ama mecbur kaldım o yüzden kusura bakmayın valla
ısrar etdiğin için tamamını seyrettim...zevk aldım valla yalan yok..sesler çok güzel...corsada kendini aşmış zaten ..Allah kaza bela vermesin...
eyvallah kardeşim gerçekten güzel bi gündü ısrar etmemim sebebi saxo vts sondaki top speed 220 altına iniyorum ama kaç bilmiyorum allah herkeze emek karşılıgını versin diyorum ;)
onursoytam
08-03-2011, 12:31
emek harcamak güzel şey emeklerinin karşılığını almak dahada güzel :}
maşallah orçun
emek harcamak güzel şey emeklerinin karşılığını almak dahada güzel :}
maşallah orçun
teşekkürler onurcum:D
onursoytam
08-03-2011, 12:39
teşekkürler onurcum:D
otomobil bölümünü de değiştir artık :)
otomobil bölümünü de değiştir artık :)
nasıl degiştigini bilmiyorum ki bi ara ugraştım ama bulamadım :D
nasıl begendinmi corsayı;)
gsi_club
08-03-2011, 13:09
iyi yürüyor corsan masallah.ben senin yerinde olsam birde eksoz manifoldu takardim.
skaratas2
08-03-2011, 13:16
maşallah corsaya, önceki gsi videolarıda anlatıyordu olacakları :)
maşallah corsaya, önceki gsi videolarıda anlatıyordu olacakları :)
aynen kardeşim saygılar;)
hahaha :D ya saxoya çok güldüm. kanka büyüksün maşallah aynen devam. :)
aynen saxo conta bile var mış enteresan valla yalan yokk bende şaşırdım biraz neyse eksantrik hariç 106 saxo beklerim intina ile:)
MAŞALLAH araçlara corsa fenalarda :) orcun o saxo nun pilaka tc degil ty olması gerek..
MAŞALLAH araçlara corsa fenalarda :) orcun o saxo nun pilaka tc degil ty olması gerek..
valla sanki öyle diye hatırladım düzeltigin için teşşekürler
onu bırakında arkadaşlar asıl birol arkadaşımız vtec fenalarda havalar düzelince bi ataşehir yapalım ben 106 ları sen vtecleri al deneyelim bence bi :D
valla sanki öyle diye hatırladım düzeltigin için teşşekürler
onu bırakında arkadaşlar asıl birol arkadaşımız vtec fenalarda havalar düzelince bi ataşehir yapalım ben 106 ları sen vtecleri al deneyelim bence bi :D
hayırlısı kardeşim bakıcaz havalar düzelsin de;)
maşallah corsa güzel yürüyor :)
CorsaGSI
08-03-2011, 19:32
ilginçtir ki corsa haddiden fazla yuruyor, denenen arabalarda problem var vs gibi kelimeler kullanılmamış :)
kardeşim maşşallah on numara yürüyor, allah kaza bela vermesin ;)
eyvallah abicim çok saol sen begendiysen zaten gidiyordur demektir
orcunun denediği bütün araçlarda sıkıntı vardı :D
life is life
08-03-2011, 22:08
maşallah bütün araçlara..
cok canlı masallah o motor cok cok daha ıyı oluyor devam edın doldurmaya
aynen kesinlikle bekliyorum denemek için 106 saxo c2 vts civic si stok vtec olur :)
Denıcegın aracları ıyı secmışsın orcun :D
Corsayada Maşallah (Yaptım Olacak) dıosun.. :icon_tup:
teoman_rpm
08-03-2011, 23:06
corsa için soyluyorum masallah arabana ,
alt devirlerde 2000 gibi basarken araban yıgılıyorsa tekliyorsaki sanıyorum oluyodur arabana benzin yetmediginden mantzeli takınca bu oluyor bir benzin regulatoru vs. takarak yeterli yakıtı verebilirsen arabana inanılmaz derecede degişcektir gidişi yani cok ciddi derecede fark edicektir tavsiye ederim ;)
benimde 2001-2003 de vardı corsa gsi ım gecemedigim 106 vs yoktu
tigrakaan
08-03-2011, 23:47
kardeşim ben bu videoyu görmemişitm bu daha güzelmiş tebrik ederim gerçekten güzel yürüyor sesi soluğu çok güzel .videoları izlerken ilham geldi iki şey daha var yapılcak ;) konuşalım yarın
tigrakaan
08-03-2011, 23:49
ilginçtir ki corsa haddiden fazla yuruyor, denenen arabalarda problem var vs gibi kelimeler kullanılmamış :)
kardeşim maşşallah on numara yürüyor, allah kaza bela vermesin ;)
yiğit adam senin intikamını almış rahatladınmı :D bizde gebzeye gidelim olmadı bizim burdaki 106 saxolar standartken tyyarla yuruo senınde bı sucun yok :D:D
kardeşim ben bu videoyu görmemişitm bu daha güzelmiş tebrik ederim gerçekten güzel yürüyor sesi soluğu çok güzel .videoları izlerken ilham geldi iki şey daha var yapılcak ;) konuşalım yarın
teşekkür ederim abicim aynen arıyacagum seni en yakın zamanda su hava sartları bi düzelse güzel şeyler olucakta .....:icon_tup:
CorsaGSI
09-03-2011, 08:59
yiğit adam senin intikamını almış rahatladınmı :D bizde gebzeye gidelim olmadı bizim burdaki 106 saxolar standartken tyyarla yuruo senınde bı sucun yok :D:D
rahatladım ne yalan söyleyeym :) öle deme olm izmirdeki 106 saxolar cigerli :)
orcun kardeşim tekrar maşallah, denemelerde video çekmeyi unutma ;)
benim her denememin video su olur sonra polimik yapmam sadace izlerim :)artı o 106 burdada olsa bişey degişmezdi çünkü bu 106 da saxo da gerçek ten iyi yürüyen araçlar hatta o saxo ile kafa kafaya giden başka bi araç 190 lara kadar fn2 stok ile falan yürümüştü 106 106 dır eger saglıklıysa hemen hemen hepsi aynı yürür specler aynı ise (söz) alper tunga ......kardeşim benim :)))
raptor_98
09-03-2011, 15:19
maşallah kardeşim walla izlerken yüzüm güldü,yürüyen gsilar sewındrıyo walla...takrardan maşallah :)
eyvallah kardeşim valla aynen biraz şaşırttı benide güzel oldu ama daha iyi olucak insallah
cihan dan bi cvp alamadım amaaa??
Trance-R
05-05-2011, 09:54
gsi candır :)
eskiden corsa gsi'ım vardı , gerçekten mantzel ve chiple değişik bir ruha bürünebiliyor :)
olsun ; üzmeye devam :)
ahmet3425
05-05-2011, 13:51
masallah guzel denemeler olmus.
ilk defa boyle giden bir corsa gordum valla sasırmadım desem yalan olur tebrikler.
m-power07
05-05-2011, 14:27
Corsa fena olmuş hiç bu kadar beklemiyordum valla :icon_tup:
eyvallah arkadaşalr bu video aracaı ilk yaptıgımdaki gali şimdi daha iyi extra bi spec eklenmedi sadace bakımları tamamlandı falan suanda 2 boy kadar hızlı diyebilirim