Orijinalini görmek için tıklayınız : Mercedes C-Coupe Videos
Linkte 3 adet film tadında çekilmiş c-coupe videosu var özellikle 1.sini tavsiye ederim.
yanlız anlamadığım martın sonunda kısa film tarzı bişey mi çıkıcak araba satışa mı çıkıcak anlamadım :confused:
Mercedes-Benz International - The new C-Class Coupé (http://www3.mercedes-benz.com/mbcom_v4/xx/c-class-coupe/en.html)
filmi cıksa bomba olurmus:D
Linkte 3 adet film tadında çekilmiş c-coupe videosu var özellikle 1.sini tavsiye ederim.
yanlız anlamadığım martın sonunda kısa film tarzı bişey mi çıkıcak araba satışa mı çıkıcak anlamadım :confused:
Mercedes-Benz International - The new C-Class Coupé (http://www3.mercedes-benz.com/mbcom_v4/xx/c-class-coupe/en.html)
Yeni araç belli oldu sokaklar taşar şimdi :D:D:D
sedan kadar dolup taşıcağını sanmıyorum, sonuçta coupe araç. ama sedanada makyaj geliyor onun dolup taşacağı kesin fiyat politikasını aynı uygularlarsa..
hakotech
09-03-2011, 12:55
güzel araba maşallah :)
3 coupe elveda c coupe nihayet :)
yaza dogru gelicek diyorlardı
3 coupe elveda c coupe nihayet :)
Evet bu sene kızılayın dağıtacağı araba belli oldu AMG paket beyaz C Coupe :D:D:D
individual
09-03-2011, 14:23
Evet bu sene kızılayın dağıtacağı araba belli oldu AMG paket beyaz C Coupe :D:D:D
:icon_tup:
Katılıyorum cadde kaynar şimdi :D Beyazzzz :D
bu aracın 35 bin eurolara satılıcağını sanmıyorum. sedanı 35e alıp 2bin dolarada amg yapıyolardı olup bitiyodu. bu araç 55 bin eurodan aşağı olmaz öyle bi durumuda olmaz haliyle. ayrıca bunlara kızılay dağıtmış diyosan renoya fiata falan ne diyosun merak ettim :)
bu aracın 35 bin eurolara satılıcağını sanmıyorum. sedanı 35e alıp 2bin dolarada amg yapıyolardı olup bitiyodu. bu araç 55 bin eurodan aşağı olmaz öyle bi durumuda olmaz haliyle. ayrıca bunlara kızılay dağıtmış diyosan renoya fiata falan ne diyosun merak ettim :)
BMW 320d mtech coupe/cabrioyu nasıl kızılay dağıttıysa emin ol buda o şekilde olacak fiyatı aynı sayılır ;)
başarılı olmuş gerçektende ben beğendim,, clc felaket kötü duruyodu,, onun yerine güzel bi alternatif mercedes iler için,,mantıklı bi para olursa dediğiniz gibi etrafta çokca görünen bi model olucak gibi :) ........
başarılı olmuş gerçektende ben beğendim,, clc felaket kötü duruyodu,, onun yerine güzel bi alternatif mercedes iler için,,mantıklı bi para olursa dediğiniz gibi etrafta çokca görünen bi model olucak gibi :) ........
clc gerçekten facia bi araba. üretim hatası epic fail ne dersen de :)
bence e serisi gibi bir coupe olmuş. c serisine yakışan arka kısım birazdaha toparlak olabilirdi.
CL ye hastaydım, bu da harika
bugün kipada dergileri incelerken başlıkta makyajlı kasa c serisi fiyatları diyordu ama alıpta bakmadım açıkçası :D
wolkanku
10-03-2011, 10:24
C coupe haziranda gelmesi planlanıyor... 55.000 euro civarlarında olacak..
C coupe haziranda gelmesi planlanıyor... 55.000 euro civarlarında olacak..
volkan bilgi nerden ? kesinse araba almayacağım çünkü beklemeyi düşünüyorum
wolkanku
10-03-2011, 10:30
volkan bilgi nerden ? kesinse araba almayacağım çünkü beklemeyi düşünüyorum
bilmiyorum deme hako =)
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/10/3903.jpg
bilmiyorum deme hako =)
http://i1103.hizliresim.com/2011/3/10/3903.jpg
valla haberim yoktu :) hayırlı olsun. neyse bana haber et madem araba gelince :D
wolkanku
10-03-2011, 10:37
tamamdır..
nisan mayıs gibi siparişini almaya başlarız diye düşünüyorum planlanan şekilde gidilierse.
ilk etapta 180 CGI motor gelir mi gelmez mi bir açıklama yapılmadı, ama satışı isteniyorsa kesinlikle gelmeli..
Bu arada makyajlı C sedan 180 CGI AMG paket ile ,52.700 euro..
C coupe 180 CGI AMG paket , 57-58 olmalı ki satılabilsin...
valla euro böyle devam ederse ne yaparsa yapsınlar satışları etkileyecek. inşallah 2 tl ye inicek yine onu bekliyoruz 4 gözle. kaddafinin pes etmesini bekliyoruz araba almak için ne hallere düştük :)
wolkanku
10-03-2011, 10:44
valla euro böyle devam ederse ne yaparsa yapsınlar satışları etkileyecek. inşallah 2 tl ye inicek yine onu bekliyoruz 4 gözle. kaddafinin pes etmesini bekliyoruz araba almak için ne hallere düştük :)
mayısa kadar 2,20'nin altına düşmeyecek kolay kolay diye bir söylenti var ama ne derece doğru bilmiyorum..
2 lere hiç dönmeyeceği garanti gibi :S
mayısa kadar 2,20'nin altına düşmeyecek kolay kolay diye bir söylenti var ama ne derece doğru bilmiyorum..
2 lere hiç dönmeyeceği garanti gibi :S
umut dünyası işte bizimkide :) inşallah düşer yoksa c coupe hayal olur yalan olur.. sipariş alınmaya başlandığında fiyt kesinleştiğinde haberini bekliyorum kardeşim :)
wolkanku
10-03-2011, 10:53
ajandama notumu aldım kardeşim=)
2.0 bir dizel motoru olursa daha çok satar kanımca ekstradan 220cdi için vergi verileceğne
wolkanku
10-03-2011, 12:23
kesinlikle öyle..
ancak MB Türkiye fiyatlandırmayı iyi ayarlıyor..
1998cc 2.0motor %60 ötv li BMW 520d , 75.000 eurolarda iken
2143 cc 2.2 motor %84 ötv'li Merc E 220 CDI, 74.000 euro ;)