Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf GTİ a LPG hakkında bilgi acill...
arkadaşlar kuzenimin 2000 model 1.8 gti golf aracı var. ***** benzin fiyatlarının tavan yapmasıyla aracına lpg taktırmak istiyor ancak araç turbolu olduğu için lpg turboyla çakışıyor verimli olmuyor sorun çıkarıyor diye duyduk bi kaç kişiden bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim teşkkürler...
Xenomorph
09-03-2011, 14:27
yazık etmeyin arabaya satın dizel bi araç alın
alperkirman
09-03-2011, 14:28
+golfmk4gtı
Gokhan43
09-03-2011, 14:29
Yazsam mı yazmasam mı bilemedim sen yazmışsın Mert :)
Sonuçta benzin fiyatları da ortada ama duygusal yaklaşınca olaya malesef taktırın demek gelmiyor içimizden :)
LPG takılı olan bir sürü 1.8t passat A4 vs vs var.. Sizinkinden sorun olması için bir neden yok.
tdipower
09-03-2011, 14:32
takılabilir gayet sağlıklı ayarda yapılır sorun çıkartmaz lakin özel ve az sayıda olan bir araca lpg takmak aracın değerini büyük oranda düşürecektir :)
[QUOTE=Xenomorph;2114228]yazık etmeyin arabaya satın dizel bi araç alın[/QUOTE
araç bnm olsa asla taktırmam gülü seven dikenine katlanır:)
teşekkür ederim değerli bilgileriniz için taktırıcak gibi gözüküo umarım bi sorun çıkmaz:)
Xenomorph
09-03-2011, 14:43
bence araç sahibiyle konuş öyle özel bi arabaya yazık etmesin kaç tane 1.8t gti kaldıkı :D
vallahi yapmasın ya ıcım kötü oldu
Xenomorph
09-03-2011, 14:52
şöylede yapılabılır güzel bi ayar yaptırın arabanıza tanınmış birine ekonomi için nerden baksan 1 1.5 litre kar edersiniz 100'kmde lpg kiti montajı 1500 lira farkta kmde 10 kuruş olucak 15000 kmde çıkaracaksın fıyatını ayrıca aracına verdıgın zararda cabası
SULTANOGLU
09-03-2011, 14:55
lpg takardande bir para veriyorsunuz yani bunu amorti etmeside olucak böyle düşünün, bencede dizel alın
Bence bir banka hesabı açtırıp taktırmayın diyenlerden para toplayın.. :)
lpg takardande bir para veriyorsunuz yani bunu amorti etmeside olucak böyle düşünün, bencede dizel alın
arabasından vazgeçemiyoki dizel arabalarıda sevmiyo ama şimdide benzin yetişmiyo:)
bence bir banka hesabı açtırıp taktırmayın diyenlerden para toplayın.. :)
+1 :d :) :d
CasabLanca
09-03-2011, 15:01
işin ehli biri tarafından takılırsa kaliteli parçalar kullanılırsa benzinden farksız olabilir
flexamin
09-03-2011, 15:01
Turbo map li prins ;) her türlü... herhangi bir sorun yaşamazsın.
Bence bir banka hesabı açtırıp taktırmayın diyenlerden para toplayın.. :)
:icon_tup: Aynen.. LPG'de bir yakıt türüdür. Dizel gibi..
Bence daha az binin, yada satıp dizele geçin derim.
Bence daha az binin, yada satıp dizele geçin derim.
3 yıl boyunca para biriktirdi almak için :) benzinin litresi 10 tl de olsa satmaz :) küçük bi scooter alcaz artk işten eve gitmek için :)
CasabLanca
10-03-2011, 00:20
MTMde başarılı bence kullanıyoruz bir sıkıntısı yok
06 ANIL 38
10-03-2011, 00:43
mtm ve prince 2 side olur.bizde 3 tane 1.8t var we hiç sıkıntı yok.
VteC_MaNiaC
10-03-2011, 10:35
Turbo map li prins ;) her türlü... herhangi bir sorun yaşamazsın.
bencede LPG iş yapar... hatta LPG oktanı daha yüksek olduğu için güzel bir ayarla fark bile yaratmayabilir
LPGyle çalışan yarış teknesi gördükten sonra bu tarz konuları destekler oldum
Cimmeria
10-03-2011, 13:40
millet koca koca jiplerine takıyor gti özel olsa ne olur olmasa ne olur :) taktırın yahu kafanız rahat olur istediğinizde benzinle sıkarsınız
Özgür Ozan
10-03-2011, 13:48
millet koca koca jiplerine takıyor gti özel olsa ne olur olmasa ne olur :) taktırın yahu kafanız rahat olur istediğinizde benzinle sıkarsınız
:icon_tup::icon_tup: bu kadar basit:)
Millet jip alırken LPG yi önemsemiyor ama bir kişi GTI alıcaksa bal gibide önemsiyor LPG li aracı tercih etmiyor lpg varsa araba direk es geçiliyor...
1000 ila 1500TL lpg ye para verip birde üzerine aracınızı değer kaybına uğratıcaksınız...
LPG takmayın demiyorum o kullanıcısına kalmış tabikide ama ben olsam takmazdım hem para harcayıp hem aracımın değerini düşürmeyi istemezdim sahsen ...