Orijinalini görmek için tıklayınız : neler yapmam gerek?acil
mehmet0101
09-03-2011, 14:37
arkadaşlar ilk öncelikle merhaba araçımın dış yüzeyinde harelenmeler mevcut büyük ihtimalle kuş pisliklerinden oluşan sorunlar.Boya oldukca solgun ve matlaştı 1 yıldır herhangi bir bakımda bulunmuyorum araça' araç yatıyor.araç nar çiceği kırmızısı.
arkdaşlar kil uygula falan dedi ben detaylı bir liste istiyorum sizden markalarla beraber sırasıyla iç mekan içinde koltuk taban halısı ve gögüs temizliği içinde birer ürün söylerseniz çok sevinirim tüm ürünleri toplayabilirim marka fiyat önemli değil öenmli olan kaliteli olması amerikadan da alabilirim.
Gokhan43
09-03-2011, 14:40
Ürün toplamak için ayıracağınız bütçeyi zahmeti zamanı göz önüne alırsak , aracı güzelce profesyonel ellerde uygulamaya sokun sonra korumasını amatör ürünlerle destekleyin :)
imprezaWRC
09-03-2011, 14:50
Çiziklerin fotoğrafını çekerseniz reçete yazmak kolaylaşır.
aracına klasık olarak degerlendırırsek.eger.
4 kat pasta cıla kil 100 tl
makine en az 100tl
3 adet ped 100tl
cıla sılme bezı vs kurulama bezı 50 tl
sampuan ıc aksam temızleyıcı vs vs vs 100tl
varsa bu kadar butcenız durmayın dırek malzeme alın.
GokhanRS
09-03-2011, 14:53
bence ver aracı meguiars a sağlam bi uygulama yaptır. sonrasında sürekli nxt tarzı cila filan uygularsın 3-4 yıkamada bir.
ürünlerin hepsini alman zaten profesyonel yaptırma masrafını geçer.
hddsheriff
09-03-2011, 14:53
kaza bela oldu sandım yüreğim azıma geldi. Nasıl bir başlıktır bu ?
Anlattığın gibiyse araç,öle aldım elime kili cilayı ayna gibi oldu yalan olur.Git guzel bir uygulama yaptır sonrada 1 şampuan 1 NXT wax cila sana yeter.
bir yere götürüp uygulama yaptır.
Bir de cila alırsın, collinite 476s tavsiye ederim, fiyatı da uygun ve çok dayanıklı...
Gokhan43
09-03-2011, 16:21
bir yere götürüp uygulama yaptır.
Bir de cila alırsın, collinite 476s tavsiye ederim, fiyatı da uygun ve çok dayanıklı...
Atması ve silmesi ölüm olsa da (alışıncaya kadar) :rolleyes:
mehmet0101
09-03-2011, 22:29
arkadaşlar meg yok adanada yım yada var ben bilmiyorum tam olarak malzemleri alıp burda anlayan birine götürüp yaptıracam turtelwax bayi var oraya götüreceğim ama arkdaşların işcilik iyi ama malzemeleri hoşuma gitmiyor malzemler benden işcilik onlardan anlayacağınız arkdaşlar.
illaki meg uygulayan yerler vardır yahu :o
bende bişey sorucam konuyla ilgili meguiars bayilerinde bu uygulamanın fiyatı ne kadardır acaba?
arkadaşlar meg yok adanada yım yada var ben bilmiyorum tam olarak malzemleri alıp burda anlayan birine götürüp yaptıracam turtelwax bayi var oraya götüreceğim ama arkdaşların işcilik iyi ama malzemeleri hoşuma gitmiyor malzemler benden işcilik onlardan anlayacağınız arkdaşlar.
meguiars yoksa tr nin başka yerinden gider sıkıntı deil o ..
slowmotion
10-03-2011, 01:29
adanada meg var. yeni valilik yolu mücahitler caddesi migros yanında derin car care... ayrıca t.özal da iller bankasını geçince shell petrol arkası kar oto yıkama var. orasıda meg ürünleri kullanıyor. muhittin dayı 10 numaradır :)
GokhanRS
10-03-2011, 01:45
meg adanada resmi bayi yok uygulayan yerler vardır. amma illa meg olcak diye bişeyde yok kaliteli yerler vardır.
mesela
Ziebart Trkiye, Koruma Sistemleri, Cam Filmi, Detayl lemler, Oto Aksesuarlar, Oto Koruma, Boya Parlatma ve Koruma, Cam filmi, Cam Filmi, Detayl Temizlik, Deme Hal ve Vinil Koruma, Ses Yaltm, Pas nleme, Aksesuar (http://www.ziebart.com.tr/i883/adana.htm)
mehmet0101
10-03-2011, 02:33
arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize çok yardımıcı oldunuz imprezaWRC arkdaşıma ayrıca teşekkür ederim.
slowmotion
10-03-2011, 02:35
meg adanada resmi bayi yok uygulayan yerler vardır. amma illa meg olcak diye bişeyde yok kaliteli yerler vardır.
mesela
Ziebart Trkiye, Koruma Sistemleri, Cam Filmi, Detayl lemler, Oto Aksesuarlar, Oto Koruma, Boya Parlatma ve Koruma, Cam filmi, Cam Filmi, Detayl Temizlik, Deme Hal ve Vinil Koruma, Ses Yaltm, Pas nleme, Aksesuar (http://www.ziebart.com.tr/i883/adana.htm)
dostum adanada resmi, tabelalı meguars bizim evin yanı... derin car care ismi...
slowmotion
10-03-2011, 02:38
mesela
siz deyince baktım sitesine, bizim evin yan tarafında var. ilk açıldığı zaman gitmiştim. sahibi resmi olduğunu söylemişti. belki internet sitesini güncellememişlerdir...
GokhanRS
10-03-2011, 02:41
doğrudur sitesinde görünmüyor. istanbulda cok fazla meg tabelası asan var. meg disti arayınca haberimiz yok ordan diyip hatta bitanesine işlem yapmasına sebep olmuştuk. soralım derken ihbar etmiş olduk. artık arayıp sormaya korkuyorum :)
slowmotion
10-03-2011, 02:42
doğrudur sitesinde görünmüyor. istanbulda cok fazla meg tabelası asan var. meg disti arayınca haberimiz yok ordan diyip hatta bitanesine işlem yapmasına sebep olmuştuk. soralım derken ihbar etmiş olduk. artık arayıp sormaya korkuyorum :)
çok net anladım :D
Kayışdağında eski meguıars bayisinden kalma tabelaları alıp meguıars adı altında uygulama yıkama yapan biryer var gecerken görmemek imkansız.Orasının meguıarsle alakası yok fırçayla araba yıkıyorlar.Dist. gittiğinde gücünüz yetiyorsa indirin tabelaları hepinizi vururuz demişler :) aklınızda bulunsun.
imprezaWRC
10-03-2011, 18:27
Kayışdağında eski meguıars bayisinden kalma tabelaları alıp meguıars adı altında uygulama yıkama yapan biryer var gecerken görmemek imkansız.Orasının meguıarsle alakası yok fırçayla araba yıkıyorlar.Dist. gittiğinde gücünüz yetiyorsa indirin tabelaları hepinizi vururuz demişler :) aklınızda bulunsun.
Al işte, İstanbul'damıyız, dağbaşında mı belli değil.
|| CaNeR ||
10-03-2011, 21:29
Meguiar's sevgisi işte :)
O tabela işi çok fethiyede'de var böyle 3 tane oto yıkama.Zaten koca fethiye toplasan 20 tane var.Ayrıca evdeki çeşme suyu mendos dağından geliyor(toroslar) içilebiliyor ve 1,2 ton su 1lira 11 kuruş gibi birşey.:D
Çoğu kimse aracını dıaşrıda yıkatmıyor.
kadir123
06-10-2011, 17:09
siz deyince baktım sitesine, bizim evin yan tarafında var. ilk açıldığı zaman gitmiştim. sahibi resmi olduğunu söylemişti. belki internet sitesini güncellememişlerdir...
Ziebart kuş pisliğinde garanti vermiyor ama koruma yaptırabilirsin. Ayrıca adana ile ilgili güncel adres sitesinde var. http://bit.ly/ottxRt