Orijinalini görmek için tıklayınız : Mutlaka izleyin
Hergün karşılaştığım manzara bana artık sıradan geliyor ama unutmayın ki o ambulans size yada ailenize gidiyor olabilir :ofk:
Anmelden | Facebook (http://www.facebook.com/video/video.php?v=129574713779082&oid=180421325311227)
bizim memlekette herkes kendine akıllı ya.. binlercesi orda beklerken o basıp geçicek boş yoldan, biz salağız onlar akıllı ya.. sokakta trafikte gidersin daracık yerden 2. şerit yapıp önüne kırarlar tabi biz akıl edemiyoruz ya .. bzim insanımızın bu köylü kurnazlığı bitmez bu görüntülerinde sonu gelmez allah ıslah etsin ne diyim
SULTANOGLU
10-03-2011, 10:53
aşırı dererecede gıcık oldum.
İtfaiye araçlarının zorla geçme yetkisi var aynı durumda itfaiye aracı olsa sürte sürte geçebilir yolunu açabilir bu hakkı var aynı hak ambulanslarda yokmu acaba ? Mesela videoda bir yerde iki aracın arasından adım adım silme geçmeye çalışıyor hatta önden bir adam gel dur sağ sol vs. yap diyor (gibi) eğer ambulanslarında itfaiye araçları gibi böyle bir hakkı varsa böyle bir durumda aman birine sürterim vs. diye tedbir almak yanlış değilmi yavaş yavaş silme geçeceğine bas gaza kime nereni takıyosan tak insan canından daha değerli değil ya.
İtfaiye araçlarının zorla geçme yetkisi var aynı durumda itfaiye aracı olsa sürte sürte geçebilir yolunu açabilir bu hakkı var aynı hak ambulanslarda yokmu acaba ? Mesela videoda bir yerde iki aracın arasından adım adım silme geçmeye çalışıyor hatta önden bir adam gel dur sağ sol vs. yap diyor (gibi) eğer ambulanslarında itfaiye araçları gibi böyle bir hakkı varsa böyle bir durumda aman birine sürterim vs. diye tedbir almak yanlış değilmi yavaş yavaş silme geçeceğine bas gaza kime nereni takıyosan tak insan canından daha değerli değil ya.
Ambulansların Turkiyede böyle bir yetkisi yok, onun dısında bırakın carpıp gecmeyı devlet ambulasnlarında kasko yok !!!! Yani eğer hasar olursa sürücü öder yani
SekoLive
10-03-2011, 11:11
Ambulansların Turkiyede böyle bir yetkisi yok, onun dısında bırakın carpıp gecmeyı devlet ambulasnlarında kasko yok !!!! Yani eğer hasar olursa sürücü öder yani
tahmin ediyordm ama ilkkez canlı canlı duydum....
vay arkadaş işe bak... ambulans şöförlerini bir kez daha tebrik ettim okadar sormluluga karşı iyi sürüyorlar.
by serçe
10-03-2011, 11:36
rezillikten başka bir şey değil
bahadırtelli
10-03-2011, 12:30
Zaten çogu hanzo yol vermiyor yada yol vermeyi bilmiyor bari engel olma emniyet şeridini tıkayıp.
Emniyet şeridi ihlali kırmızı ışış ihlali gibi ihlaller yapan araçları fotograflayıp online ihbar yapabiliyoruz yeni sistemle. Özellikle TEM ve E-5 te yogun saatlerde normal şeritmiş gibi kullanan araçları mobese kameralarının olmadığı yerde fotoğraflayıp ihbar edin. Birgün o ambulnsta bizim canımızın bir parçası olabilir. İhbar sitesilinki ::
https://www.iem.gov.tr/iem/?menu_id=34
focus musty35
10-03-2011, 18:33
tek kelime emnıyet serıdıne gırenler o.cocugu ızlerken yarıda bıraktım sınrirden
Selcuk_RoL
10-03-2011, 19:57
rezillik ya yazıklar olsun
Geçen gün ambulans denk geldi incirli köprüsünde ve çok şaşırdım karşılaştığım olaya.. Sanki herkes bi ara dönen o yurtdışındaki ambulans videosunu izlemiş gibi birden sağa sola açıldı ve ambulans ortadan yardı .
Murat Özcan
10-03-2011, 21:20
yazıklar olsun baska bırsey demıyorum
Yakalansa dahi sadece ceza yediği için kimsenin tınladığı yok.Çünkü kimsenin ödediği yok.Sen o emniyet şeridindeki aracı durdur ve bi çekici çağır ve otoparka çektir ve bi 600-700 lük yap bakbakalım bi kaç aya Allahın kulu girebiliyomu o şeride.2+2 eşittir 4 herşey verdiğin cezayla yani adamın canının yanmasıyla ilgili.Ne kadar canını yakarsan o kadar bi daha yapmıycak.Bunlara şahit olanlarda ''ulan bizede bi 700 kaçmasın korkusuyla yapmıycak.Bu tip adamlar ceza ödemediği için otomatikman cezalandırmamış oluyosun.Sadece bi araştırın en basit örneği bi amerika veya üst sınıf bi avrupa ülkesinde bu tip bir durumda insanlar kaç dolarlık yada euroluk olurlar.
Japonyada doğal afet oluyor millet yinede emniyet şeridini kulanmıyor.
Su ülkede güzelim memletimde o kadar cahil adam varki ne desem bos yaparlar soylenıcek soz bulamıyorum....
ulasoztas1
13-03-2011, 15:56
sinirlerim bolzuldu resmen cahillik,dikkatsizlik,bencillik ne dersen de bu duruma herşey uyar...
bu millet adam olmaz 2dk'da sinir oldum..
S.Özeren
13-03-2011, 16:03
adamlar emniyetten gitmiyor bildiğin emniyete park etmişler araçları çimenlerin üzerinde duruyolar zaten bunu çok sık görüyorum trafik sıkışık veya kaza olduysa emniyete parkedip bekliyolar !! sanki ispark ak yeri .!!
görüntüler beni sinir etti bu kuralda sinirimi 2 katına çıkardı böyle saçmalık mı olur rezalet mi olur ? sözde modern ülkeyiz has....ler ...
S.Özeren
13-03-2011, 16:26
YouTube - ambulansa yol vermeyen kadın (http://www.youtube.com/watch?v=iry4vMV47Ww)
bide böyle bi yaratık var
yazıklar olsun çıldırmamak elde değil :ofk:
Sefa_vts
13-03-2011, 17:53
Anormal olan sadece bu görüntüler değil ama..
Tüyap'daki Kitap fuarının son gününde Tekirdağ'a gitmeye çalışıyordum.. E-5 üzerinde mütiş trafik vardı aynı videodaki gibi.. Fuar girişini geçmeye yakın 2 ambulans trafiği yararak geçti gitti.. çabuk geçtiler diye düşündük.. neyse kaybettiğim zamanı kazanıyım diye hızlandım ve büyükçekmecede aynı ambülanslar sağ şeritte yavaş yavaş ilerliyorlardı biri sigara içer diğeri cam açık vs..
Ve yine her sabah sabit gördüğüm ambülanslar var sirenler açık ve benzer yönde ilerleyen.. Enteresan bişi tabi...
şikayet et plakasını ver allah belasını versin böylelerinin
allah rahmet eylesın şerefsiz kansızlar bk var emniyette giriyorsunuz