Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone 4 VS BB 9700 , wifi çekim gücü...
Arkadaşlar BB bold 9700 os6 kullanıyorum , bilgisayarla girebildiğim birkaç yerde nete bağlanamadığımı fark ettim son birkaç haftadır.... İphone 4 almamıştım zamanında aklımda soru işareti oldu ondan dolayı , bunu tecrübe eden oldumu ? Aynı modemde hız farkı felan varmı internette iki cihaz arasında?
CihZlar arasinda fark olcagini pek sanmiyorum ama laptobun cektigi yerde benim 3gs cekmiyor:)
Low-Rider
10-03-2011, 22:31
Ben ip4 wifi çekim gücünden çok memnunum.Dışarda falan bulduğunu yakalıyor direk.
Alt kata ananeme indiğimde evin en ucuna gitsem bile çekiyor , ha full çekmiyor ama 2çubuk çekiyor
Ben ip4 wifi çekim gücünden çok memnunum.Dışarda falan bulduğunu yakalıyor direk.
Alt kata ananeme indiğimde evin en ucuna gitsem bile çekiyor , ha full çekmiyor ama 2çubuk çekiyor
çok doğru.yanımdan gçen otobüsün internetini bile çekio :D anında yakalıyor :D
pek fark olcağını zannetmiyorum çekim gücü konusunda.
Bu arada os6 ilk yazılıma göre nasıl? Hız farkı var mı yada negatif bir özelliği..Bende çok yüklemek istiyorumda şu backup konusunda sıkıntım var mesajlarım rehberim gider diye çekiniyorum.
Bu arada os6 ilk yazılıma göre nasıl? Hız farkı var mı yada negatif bir özelliği..Bende çok yüklemek istiyorumda şu backup konusunda sıkıntım var mesajlarım rehberim gider diye çekiniyorum.
os5 vardı aldığımda turkcell'den cihazı , epey fark var hatta menüler vs alakasız
ilk yükledikten sonra şaşırmıştım komple değişiyor ....
hızı olsun , stabilitesi olsun oldukça memnunum....
türkçe karakterlerde (söylenti) mesajlarda sıkıntı yaratıyor felan diyenler var ben ingilizce kullandığımdan yorum yapamayacağım....
Tek negatif durum , ağır sitelere girdiğimde wifi ile tabiki , otomatik google'a geri atıyor beni :) farklı tarayıcı yükleyipde denemedim henüz açıkcası girdiğim siteler o denli ağır değil genelde.....
bul bir telefon git tim'e mesajları rehberi yedekle diğer telefona update'ini yap tekrar blackberry'e aldır :)
bu konuda wave in ustune tanımıyorum.ailemin oturdugu ev 3 katlı modem en alt katta olmasına ragmen pc den daha fazla cekiyor.bir baska ornek vericek olursam kendi oturdugum evle okulumun yakınında olan bir cafe nin arası rahat 200 mtre var oraya oturdugum zaman bile cekio lap top cekmemesine ragmen siz dusunun....
os5 vardı aldığımda turkcell'den cihazı , epey fark var hatta menüler vs alakasız
ilk yükledikten sonra şaşırmıştım komple değişiyor ....
hızı olsun , stabilitesi olsun oldukça memnunum....
türkçe karakterlerde (söylenti) mesajlarda sıkıntı yaratıyor felan diyenler var ben ingilizce kullandığımdan yorum yapamayacağım....
Tek negatif durum , ağır sitelere girdiğimde wifi ile tabiki , otomatik google'a geri atıyor beni :) farklı tarayıcı yükleyipde denemedim henüz açıkcası girdiğim siteler o denli ağır değil genelde.....
Tam istediğim gibiymiş de , yedeklemeyi vs. nasıl yaptın yardımcı olur musun o konuda :)
bul bir telefon git tim'e mesajları rehberi yedekle diğer telefona update'ini yap tekrar blackberry'e aldır :)
O çok zor ya :) Daha basit bir formülü varda daha önce yapmış tecrübeli biri lazım :D
berkay_aydin
10-03-2011, 23:16
Benim dandik notebook'un çekemediği yerlerde n8 çekiyor bende memnunum :D
enes cok basit aslinda pcye bb desktop manager i yukluyosun sonrasinda yedekle diyip tum secenekleri seciyosun bir yedek dosyasi olusturuyor o kenarda duruyor sonra guncellemeyi yapiyosun ki zaten bu asamada da sana soruyor yedek almak istiyomusun diye orda yedek al diyosun yukluyor guncellemeyi sonrada otomatik olarak yedekleri makina acildiginda sadece yazilim guncellenmis diger herturlu dokuman mesaj vb. yerinde oluyor ...
bu arada ilk basta kendin yedek al dedim ya o nolur ne olmaz yedegi olarak durur kenarda ihtiyacin olmayacaktir ama genede olsun nolur nolmaz :D
Desktop manager yüklü abi iphone u güncelliyorum o bitsin direk başlıcam bb ye :) Mesaj rehber notlar filan yerinde duruyor diyorsan tamamdır :) Teşekkürler
efe sanada teşekkürler pm için :) takılırsam bunaltırım :)
Bende yeni konu açmıyım burdan soruyum.
Galaxy S hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Desktop manager yüklü abi iphone u güncelliyorum o bitsin direk başlıcam bb ye :) Mesaj rehber notlar filan yerinde duruyor diyorsan tamamdır :) Teşekkürler
efe sanada teşekkürler pm için :) takılırsam bunaltırım :)
bişiy yapmadım yaw rica ederim , bende bb'de çok expert sayılmam birkaç aylık kullanıcıyım :)
efe sanada teşekkürler pm için :) takılırsam bunaltırım :)herseyi sec yedekelerken tam yedekle herseyi alir yedekte bbde .eksik bisi birakma herseyi sec yani :D
redbaron
11-03-2011, 01:58
ip4 ün cekim gucu cok iyi hızıda cok iyi kesinlikle cok memnunum
buarada hazır yakalamışken sorim benim bb wi-fii acıorm baglanıyorum ama inatla bağlandığı gibi kendi kendine wi-fi kapatıyo nedendir acaba :D
buarada hazır yakalamışken sorim benim bb wi-fii acıorm baglanıyorum ama inatla bağlandığı gibi kendi kendine wi-fi kapatıyo nedendir acaba :D
o ne ilginc bisi cihazda yada yazilimda sorun vardir normalde olmaz ole bisi :D
guncelledinmi sende 6 ya?
6 iyidir candır :)
yaklaşık 6aydır os6 kullanıyorum . Leaked sürümler canımızı bezdirdi , kobay olduk adeta :) 4-5 farklı sürüm denedim en stabili 6.0.0.448 oldu simdiye kadar.. Zaten yurtdışı operatörler resmileştirdi. derken 461 çıktı Leaked olarak ama 448le mutlu olunca tekrar huzurum kaçsın istemedim..
BB ilginc bi telefon , çok kullanışlı ama nazlı.. Arada bi (takriben 3gün) reset atmak gerekiyor ...
Kıasaca sol ALT + Sag shift + del tuşu cihazınızı yeniden baslatıcak ( pili çıkartıp takmaya son! :) )
genel bilgi almak için sol ALT + Sag shif + H
tuşu
kurmadım 6.0 kuriyim bari 448 i :D
berkan az önce kurdum baya hızlı uğraştığına değiyor :)
hakan308
11-03-2011, 07:34
3gs ile otobus yolculugu yaparken yaklasik 50 metre onumuzden giden otobuse 10 dk bagli kalmistim ayfonun cekimi gayet guzel :D
bende en son kendi bi güncelleme var dedi güncelledim os6 diye bahsettiğiniz o mu acaba ? bide benim 9700 mesajları bi süre sonra kendi kendine siliyor, mesaj gönderen kalıyor içleri boş bunun sebebi ne olabilir ?
bende en son kendi bi güncelleme var dedi güncelledim os6 diye bahsettiğiniz o mu acaba ? bide benim 9700 mesajları bi süre sonra kendi kendine siliyor, mesaj gönderen kalıyor içleri boş bunun sebebi ne olabilir ?
mesaj ayarlarindan x gunde sil gibi bi secenek var onu kaldir silmez .
kurmasına bende kurdumda gece yanlız yine değişik bir sorun var nedir benim bu ilginç sorunlarım wi-fi ok o düzeldi ancak gece 4:20 gibi güncelleme bitti 15 20 dk daha karıştırdıktan sonra 100 olan sarjı az önce kalktıgımda %13 e nası indi :D telefon 93003g curve buaraada
mesaj ayarlarindan x gunde sil gibi bi secenek var onu kaldir silmez .
teşekkür ederim usandırmıştı beni
9700culer en guncel surumu deneyin
FreakShare - Easy One-Click File Hosting (http://freakshare.com/files/yi4sut7z/9700jAllLang_PBr6.0.0_rel2229_PL6.6.0.189_A6.0.0.4 99.exe.html)
6.0.0.499
6 iyidir candır :)
yaklaşık 6aydır os6 kullanıyorum . Leaked sürümler canımızı bezdirdi , kobay olduk adeta :) 4-5 farklı sürüm denedim en stabili 6.0.0.448 oldu simdiye kadar.. Zaten yurtdışı operatörler resmileştirdi. derken 461 çıktı Leaked olarak ama 448le mutlu olunca tekrar huzurum kaçsın istemedim..
BB ilginc bi telefon , çok kullanışlı ama nazlı.. Arada bi (takriben 3gün) reset atmak gerekiyor ...
Kıasaca sol ALT + Sag shift + del tuşu cihazınızı yeniden baslatıcak ( pili çıkartıp takmaya son! :) )
genel bilgi almak için sol ALT + Sag shif + H
tuşu
BB 9700 için OS6 çıktı mı? Bazı forumlarda duymuştum ama desktop manager'ı açınca bir güncelleme var demiyor? Manuel yüklenecek ise nasıl yükleniyor?