Orijinalini görmek için tıklayınız : çok çok acil plaka sorgulama yardım
biliyorum böyle bir konu var ama bu durum biraz acil iş bittikten sonra mod arkadaşlara sildireceğim konuyu
34 HA 4246 plakalı araç
bu araç bizim şirketin kiralık aracıydı antalyada pert oldu kasko şirketide satmış şimdi bunun plakası değişmişmidir aynımı kalmıştır acaba ?
benim bu aracı acilen bulmam lazım bizim salaklar taşıtmatik cihazını sökmemiş adamlar bedavadan benzin alıp duruyorlar faturası bana geliyor.
Petrol ofiside cihaz kendilerine gelmeden iptal etmiyor sıkıntılı bir durum yani.
aracın kasko poliçesi güneş sigortaydı yanlış hatırlamıyorsam bu plakayı sorguladığımızda acaba peugeot 206 siyah çıkıyormu ?
Arama kriterlerinize uyan sonuç bulunamadı.
diye hata veriyor plaka.
Kanka bi tasıtmatik de bana ver yahu :D
Pınar cözer bu isi ;)
hay e.sinin nikahıı :(
plaka değişmiş o zaman araç şuan istanbula gelmiş yakıtlar istanbul pendikten alınıyor
biliyorum böyle bir konu var ama bu durum biraz acil iş bittikten sonra mod arkadaşlara sildireceğim konuyu
34 HA 4246 plakalı araç
bu araç bizim şirketin kiralık aracıydı antalyada pert oldu kasko şirketide satmış şimdi bunun plakası değişmişmidir aynımı kalmıştır acaba ?
benim bu aracı acilen bulmam lazım bizim salaklar taşıtmatik cihazını sökmemiş adamlar bedavadan benzin alıp duruyorlar faturası bana geliyor.
Petrol ofiside cihaz kendilerine gelmeden iptal etmiyor sıkıntılı bir durum yani.
aracın kasko poliçesi güneş sigortaydı yanlış hatırlamıyorsam bu plakayı sorguladığımızda acaba peugeot 206 siyah çıkıyormu ?
Çalındı diyin iptal etsinler :D:D:D
Çalındı diyin iptal etsinler :D:D:D
bro aradımda etmiyorlar :D diyorki ya 150 dolar verecen yada cihazı getirecen :D
ben cihazı bulmaya çalışıyorum şimdilik :D
Low-Rider
11-03-2011, 08:05
la ver 150$ gitsin,adam beleş benzinle 2günde alıyodur 150$lık zaten:D
yakıt alımınıı durdursunlar en azında geçici süreliğine. bunu yapabiliyor olmalılar.
kanka sinir bozucu bi durum ama bi şekilde etmelidir, böyle saçmalıkmı var yahu? gerçekten çalındı ihbarında bulun, hem kendini akıllı sanan terbiyesizlerinde başı ağrısın ;) kolay gelsin..
bro aradımda etmiyorlar :D diyorki ya 150 dolar verecen yada cihazı getirecen :D
ben cihazı bulmaya çalışıyorum şimdilik :D
Bizim şirkette PO kullanıyor internet üzerinden istediğimiz aracın taşıtmatiğini kapatıp açabiliyoruz bi kontrol et isteren :icon_tup:
sizdeyken arac neydi peugeot 206 mı?
şimdi güneş sigortayı aradım dosya numarasını bulduk :) bölge müdürlüğünü arayacağım birde bakalım ne olacak
bahadır baktım netten şimdi bloke ediliyormuş ettim teşekkür ederem :D
şimdi güneş sigortayı aradım dosya numarasını bulduk :) bölge müdürlüğünü arayacağım birde bakalım ne olacak
bahadır baktım netten şimdi bloke ediliyormuş ettim teşekkür ederem :D
Keşke daha önce açsaydın konuyu kaç depo iteledi adam acaba :D:D:D
SPORTING
11-03-2011, 08:18
geçmiş olsun. beleş benzini bulunca sesinide cıkartmamış yavş..
Ulan mustu batırdın sirketi :D
Bloke edene kadar kac depo kactı kimbilir :D
Cihazı almak istiyorsan da o benzinlige ulas, deponun dolduruldugu saatteki kamera kayıtlarını iste direk plakayı söylesinler sana, ordan direk adamları bulursun. Olmadı polise ihbar edersin onlar bulur ;)
Adam kuyu bulmuş resmen hahahahah banat petrol kuyusu :D litresi 3 liradan satsa varya 1 haftaya batardınız :D
Buarada çıkma cihaz var elimde programlarım falan diyen olursa sıfır kayıtsız verebilirim sim kilitsiz :D
ö.m attım yardımcı olursa eğer..
abi harbiden 150 dolar werip kurtulsaydın keşke 150 dolar 2 depo yakıt eder:D
Adam kuyu bulmuş resmen hahahahah banat petrol kuyusu :D litresi 3 liradan satsa varya 1 haftaya batardınız :D
Buarada çıkma cihaz var elimde programlarım falan diyen olursa sıfır kayıtsız verebilirim sim kilitsiz :D
butun cunupluklerde bunu buluyor ne iş anlamadım :D
Bence amaç sadece taşıtmatiği kurtarmak değil :D alınan benzinlerinde bi hırsını almak :P
Keşke daha önce açsaydın konuyu kaç depo iteledi adam acaba :D:D:D
valla bizim faturaları inceleyen arkadaşta uyanmamış işe 1 teklik olmuşuz :)
şimdi güneş sigortadan dosya numarasından falan bi işler çeviriyoruz bakalım :D
butun cunupluklerde bunu buluyor ne iş anlamadım :D
Cunup Championship :D
valla bizim faturaları inceleyen arkadaşta uyanmamış işe 1 teklik olmuşuz :)
şimdi güneş sigortadan dosya numarasından falan bi işler çeviriyoruz bakalım :D
http://sinekbook.com/wp-content/main/2010_10/malbeyler.jpg
SOMEONESPECIAL
11-03-2011, 08:42
Fazla var mı o cihazdan bende isterem
http://sinekbook.com/wp-content/main/2010_10/malbeyler.jpg
jpeg king :D
KA®ANLIK
11-03-2011, 08:47
yalnız
pert olan arabadaki taşıtmatiği fark edipte, dur lan bir deniyim diyip benzin istasyonuna gitmesi de harbiden takdire şayan.
hoş mmustu sen olsan sende denerdin herhalde :p
:D:D:D:D
BABA DOLDUR DOLDUR....
güzel benzin taze benzin beleş benzin
http://www.nizipdenge.com/uploadresimler/haberler/r_20071031161243_kacak_benzin_op.jpg
yalnız
pert olan arabadaki taşıtmatiği fark edipte, dur lan bir deniyim diyip benzin istasyonuna gitmesi de harbiden takdire şayan.
hoş mmustu sen olsan sende denerdin herhalde :p
:D:D:D:D
BABA DOLDUR DOLDUR....
güzel benzin taze benzin beleş benzin
http://www.nizipdenge.com/uploadresimler/haberler/r_20071031161243_kacak_benzin_op.jpg
ortadaki bizim mkt benziyor mmuştu gider ayak işmi çeviriyon bilader :)
hallettiniz mi Mustafa abi ?
yok yaa 1 teklik olana kadar ne yaptınız abi bee
Yaa muştu korkuyorum lan senden :D :D :D
bg cano kardeşim sağolsun gerekli bilgiyi verdi ve vatandaşa ulaştım sorun çözüldü :D
seviyorum techiiii :D
bg cano kardeşim sağolsun gerekli bilgiyi verdi ve vatandaşa ulaştım sorun çözüldü :D
seviyorum techiiii :D
eee ne dıyor vatandas :D
SekoLive
11-03-2011, 09:34
abi 150 doların lafını edersen olacğaı bu :D
adam otobusu yanastırırsa benzinciye görürsün :D
eee ne dıyor vatandas :D
Şirketde satılık araba varmı abi demiştir :D :D :D
Şirketde satılık araba varmı abi demiştir :D :D :D
bunu yapan adamdan her laf beklenır :D
bir tanede tt üyelerine ayarla abi benzinlikte özel bi kasa yapalım şifreyi sadece tt üyeri bilsin gidip alalım beleş benzin :D
geçmiş olsun olayın çabuk çözülmüş olması güzel
adamı aradım dedim siyah pejo sendemi
vatandaş hemen abi aracın eski sahibimisiniz bende sizi arıyodum ulaşamıyodum falan triplerine girdi :D :D
kartal oto sanayide esnafmış birazdan gidecem yanına :D
ula ulaşamıyorsunda niye benzin almaya devam ediyorsun demedin mi :hehe:
ula ulaşamıyorsunda niye benzin almaya devam ediyorsun demedin mi :hehe:
Ahahah evet güzel soru :D:D:D
Bende sizi arıyordum istasyon istasyon aramaktan helak oldum :D:D:D
SekoLive
11-03-2011, 10:00
abi adam arabayı kesin galeriden aldı :D galerice dediki kardeş bu arabanın benzini bizden istediğin kadar kullan taşıt matikden alıcaksn benzinini :D :D
abi adam arabayı kesin galeriden aldı :D galerice dediki kardeş bu arabanın benzini bizden istediğin kadar kullan taşıt matikden alıcaksn benzinini :D :D
Hahahhahaa kampanyalı bu arabamız :D
ChtArdARSL
11-03-2011, 21:23
Mustu abı sonuc ne aldı 1 teklıgı alabıldınmı :D
cabriolet
11-03-2011, 21:34
bu taşıtmatik işide çok tehlikeli iş valla :D araba çalınsa ayvayı yedin..
ben anahtarlık şeklinde olanlardan kullanıyorum hep cebimde :D
bu nasıl ıs ya :D:D:D:D
sonucu merak ettım cevabı yanı :D:D:
yorumlar baya komik olmuş üretici abilerimiz :D
adam bütün sanayiye çekmiştir o karttan
fastchild
11-03-2011, 22:20
eskiden babam anlatırdı bi mersedes 403'ün tabanı komple benzin deposuymuş 1 ton mu neymiş depo adam arabistana çalışıyormuş yolcu işinde depoyu bi kart ile ücretsiz fulleyebiliyorlarmış
şimdi muştu abi düşündene 1 ton mazot 3.600 litresi 3.600 lira ediyo bak düşün allahtan toplam 1 teklik girmiş ya tek seferde 3600 gireydi düşünsene adam 10 defa alsa 36 bin lira type-r parası abii
GokhanRS
11-03-2011, 22:27
mevzu fenaaa.. muştu sonuç ne ?
beyler dün gittim kartal oto sanayiye vatandaşla konuştum cihazı söktüm paramı aldım :D
1120 TL cik :D
SOMEONESPECIAL
12-03-2011, 11:08
beyler dün gittim kartal oto sanayiye vatandaşla konuştum cihazı söktüm paramı aldım :D
Valla helal :icon_tup:
berkay_aydin
12-03-2011, 11:30
Helal olsun :D
sadece konuştun ama demi abi :D
KingoAtmo
12-03-2011, 11:42
Beleş taşıtmatik var dediler geldik :D
aligoldenstone
13-03-2011, 08:44
Araba satmada son nokta BENZİN BİZDEN .... :)
kickbuttowski
04-05-2013, 10:41
Hort!
Arkadaşlar bugün başımıza ufak çaplı bir kaza geldi karşı tarafın ehliyet ruhsat sigorta hiç bir şey yokmuş bu plakalı aracın bilgilerine ihtiyacım var: 21 FK 391
Şimdiden teşekkürler.
turkerrr
04-05-2013, 10:51
trafik sigortası bitmiş görünüyor reno toros
kendi aranızda tutanak tutamazsınız polis çağırmanız gerekiyor ...
kickbuttowski
04-05-2013, 10:58
trafik sigortası bitmiş görünüyor reno toros
kendi aranızda tutanak tutamazsınız polis çağırmanız gerekiyor ...
Polis çağırdık zaten çocuk 17 yaşında ne ehliyet ne arabanın ruhsat ne de sigortası varmış, üstelik kaza raporunda da suçlu durumda..
Hayırlısı artık...
Kahraman castle
04-05-2013, 13:59
Hort!
Arkadaşlar bugün başımıza ufak çaplı bir kaza geldi karşı tarafın ehliyet ruhsat sigorta hiç bir şey yokmuş bu plakalı aracın bilgilerine ihtiyacım var: 21 FK 391
Şimdiden teşekkürler.
Bulabildiklerim bukadar.
Ruhsat sahibi : Vedat Dorudemir/ T.C no:31411428206 / Tel: 0505 230 78 33
Adres : Argün Köyü Diyarbakır/ Kulp
Sigorta Acentesi adı : Bayram Oğuz (Groupama sig.acentesi)
kickbuttowski
04-05-2013, 14:51
Teşekkürler.. Şimdi sanayiye gidiyorum arabanın masrafını karşılamayı kabul etmişler..