PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ekip arkadaşları aranıyor..

blacx
11-03-2011, 19:35
merhaba arkadaşlar nisan 20-24 arası antalya kemer resort otele organizasyon düzenliyorum..Ankara-İstanbul-İzmir ve eskişehirde okuyan çevresine güvenen arkadaşlarla bir ekip oluşturmak istiyorum..Öğrenci için tatmin edici getirisi olabilcek bir çalışma eğer aramızda ilgilenen arkadaşlar var ise detayları konuşmak için özel msj veya msnden ekleyebilir ari_ahmet86@hotmail.com :icon_tup:

techturkey ailesinide gezimize bekliyorum:) detayları en geç pazartesi sizlerle paylaşırım saygılar..

edit: etkinliğim facebook üzerindende yayınlanmıştır (Facebook kullanan arkadaşlar sizlerden ricam sizde etkinliğe arkadaş listenizi davet

ederseniz bana çok yardımcı olursunuz) http://www.facebook.com/event.php?eid=152240908169158

http://img861.imageshack.us/img861/224/faceafi.jpg

mert_leon
11-03-2011, 19:39
öncelile kolay gelsin inşallah istediğin gibi olur size tavsiyem üniversitelerin konsey başkanlarıyla göüşmeye çalış onlar bu konuda okullarda sivrilmiş elemanlarla seni tanıştırır. ayrıca konseyinde desteğini arkanıza alırsanız işiniz daha kolay olur. afişlerinizi daha rahat asarsınız kimse sıkıntı çıkarmaz. benim arkadaşlarım bu işi yapıyor çok fazla sabır ve efor gerektirior ..

blacx
11-03-2011, 19:44
teşekkür ederim..daha önceden bu işlerde tecrübem var ama ufak çaplı çalışmalar yaptım fakat bu sefer daha geniş çaplı düşünüyorum..ankaradaki konsey başkanlarının çoğunu yakın arkadaşım olan aynı zamandada benm okulun ufuk uni. nin konsey başkanı olan arkadaşım tanıyor..buraya konuyu açmamdaki amaç buradaki arkadaşlarda sebeplensin hemde diğer saydığım illerdede çalışma yapabilme şansımız olsun:)

CasabLanca
11-03-2011, 21:05
bizde organizasyon işiyle uğraşıyoruz kardeşim ankara gazi gölbaşındayız sana uyarsa paslaşalım

blacx
11-03-2011, 21:10
uyar dostum nie uymasın istersen msne ekle konuşalım :)

enesy
11-03-2011, 21:15
bende 4 yıldır kongre toplantı organizasyonuyla uğraşıorum,insan kaynağı desteği falan yapıorum ekip konusunda paslaşabiliriz =)

blacx
11-03-2011, 21:59
bende 4 yıldır kongre toplantı organizasyonuyla uğraşıorum,insan kaynağı desteği falan yapıorum ekip konusunda paslaşabiliriz =)

ekle msnden konuşalım;)

blacx
14-03-2011, 05:29
güncel.....