Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTI Rolantı Sorunu Hk.

MoonWolf38
12-03-2011, 09:41
Arkadaşlar merhabalar ;
Benim sorunum araç sabah ilk rolantide çalışması esnasında 2 veya 3 dk aradan sonra rolanti düşüyo ve benzin bitecek veya stop edecek gibi kısa süreli sorun yaşıyorum gaza bastığım anda problem gidiyor sorun neye bağlı olduğunu bilen veya yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. İyi formlar...

Günkut
12-03-2011, 09:44
Arkadaşlar merhabalar ;
Benim sorunum araç sabah ilk rolantide çalışması esnasında 2 veya 3 dk aradan sonra rolanti düşüyo ve benzin bitecek veya stop edecek gibi kısa süreli sorun yaşıyorum gaza bastığım anda problem gidiyor sorun neye bağlı olduğunu bilen veya yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşk ederim. İyi formlar...

Hosgeldın oncelıkle kendını tanıtırsan daha ıyı olur ;)

Aynı sorun bendede var saxolu arkadaslarımdada var rolantı dalgalanıyor bız tamamen havalara bagladık + bu olay arabayı sıkıstırıncada devam edıyormu mesela bız top speed yapıyoruz ısıklarda durdukmu aynı durum yıne tekrarlıyor fazla kafaya takılıcak birşey degil diye düşünüyorum daha bilgili arkadaslar birazdan yanıtlarlar..

MoonWolf38
12-03-2011, 09:49
Hoşbulduk kusura bakmayın ben Kayseriden Burhan ;
Aracı sıkıştırma esnasında problem yok... İlk çalışma esnasında problem yaşıyorum. 30 sn gibi kısa zaman sonra problemim gidiyor.

GOKTAN
12-03-2011, 10:43
rolanti motoru,map sensörü olabilir...

KingoAtmo
12-03-2011, 11:31
Aynısı bendede oluyor bugün yaptırmayı düşünüyorum çözebilirsek cevabı yazarım

darkred
12-03-2011, 12:35
Boğaz klebeği kirlenmiş olabilir söküp balata spreyi yada wd40 la güzelce temizlendikten sonra muhtemelen düzelecektir....

mad_max1978
12-03-2011, 19:02
ahh ahh bu sorun başımızın belası.oksijen sensörü olabilir rölanti motoru olabilir gaz kelebeği pis olabilir.ben hepsini değiştirdim ama rölanti sorunu hala devam ediyor.

Bone-crusheR
12-03-2011, 19:08
bendede vardıı alla sukur cözdum oncelikle acık hava filtresi kendi dusuncem kullanmuorum gaz kelebegini temizle ve gaz kelebegine baglı rolenti sensöru var onuda temizleyebilirsin

sinan-s
12-03-2011, 19:19
Büyük ihtimal oksıjen sensöründen

MoonWolf38
14-03-2011, 11:03
ilginize tşk ederim arkadaşlar tanıdık sanayii arkadaşa gösterttim balata spreyi ile hava filtresini temizledik fakat sizlerinde bahsettiği gibi sorun oksijen sensörü temizlendi sıkıntı giderildi gibi iyi formlar arkadaşlar...