Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzi kaybolmuş
Arkadaşlar av köpegim 8 aylık dişi suzi ben umredeyken kaçmış
bilginiz olsun etrafta görürseniz alan satan haber verirseniz sevinirim
boynnda eğitim taması vardı en son
SekoLive
12-03-2011, 10:18
foto koyarsanz daha iyi olacakdır belki denk gelen olur.
kanka aynen bi resim koysana dün kartal oto sanayideydim o taraflarda gördüm bişiler çünkü
abi her calınan kaybolan kopegı kesin mahalledekı ufak cocuklar biliyodur kesin gormuslerdır %60 onlarda cıkıyo zaten :) bi arastır bence cocukları
http://img200.imageshack.us/img200/8206/img1252z.jpg
kanka aynen bi resim koysana dün kartal oto sanayideydim o taraflarda gördüm bişiler çünkü
Kartal sanayinin oralarda Auto wax var bizim fedai usta ondada pointer var sen onu görmüş olabilirsin kanka
maşallah çokta güzel hayvanmış.umarım en kısa zamanda bulunur.
abi geçmiş olsun inşallah bulunur
Kartal sanayinin oralarda Auto wax var bizim fedai usta ondada pointer var sen onu görmüş olabilirsin kanka
olabilir kanka buna çok benziyordu hatta 2 tanelerdi birde kahverengi vardı dolanıyolardı ortalarda :)
haydaaaa olum bu evın orda degılmıydı ya
varya caldılar köpeği hilmi ben sana diyim..cok var bu aralar avcı köpeği calınmaları...
geçmiş olsun abi inşallah bulunur.
bizim alman kurdu da manavgatta tesadüfen bulunmuştu antalya dönüşünde, kaybolduktan 4 ay sonra :(
berkay_aydin
13-03-2011, 00:49
Geçmiş olsun İnşallah çalınmamıştır :( ama çalınmasa geri dönerdi :( Sizi aramaya çıkmış olmasın ?
mhmtsrtp
13-03-2011, 01:16
çok geçmiş olsun abi kısa zamanda bulursun inşallah
Yav bende ondan şüpheliyim zaten babam gezdirirken eniştem geliyor bahçe kapısını açık bırakıyor oda ordan fırlamış bidaha ne gören var ne duyan artık SUUD a mı gitti bende anlamadım inşalah bulunur
samet_61
13-03-2011, 03:32
senın umrede oldugunu bılen bırı olduguna daır bahse varım allah kabul etsın bu arada kardesım darısı basımıza
emre yeşil
13-03-2011, 05:04
Salim amca kovmuştur onu :) kanka günahını almıyayım ama salim amca bıkmıştı suziden :)
Haydaa güzelim köpek kaybolmuş. Benim de fransız bulldoğumu çalmışlardı da çevre köyleri elimde av tüfeği tek tek gezmiştim ama sonuç sıfırdı.
Geçmiş olsun kanka.
Masallah pekte guzelmis, umarim en kisa zamanda bulunur.
Sercan Keklik
13-03-2011, 12:49
olm bu ısaret ısaret, Rabbim size beslemeyın dıyo ıkısıde mundar oldu