Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : plakadan araç sahibin ismini bulmak yada adresini bulmak mümkünmüdür ?

Cem.B
13-03-2011, 03:12
arkadaşlar bu akşam eve dönüş yolunda birkaç kere bi oç yüzünden kaza yapıyorduk,eleman üzerimize kırıyor sürekli sağdan soldan çarpmaya çalışıyor,yavaşatmaya çalışınca fren yapmadan arkadan çarpmaya çalışıyor aracımdan dolayı bende bir karşılık veremeyip kaçıorum haliylen arkadaşımla beraber üsküdara doğru elemanı kovaladık ama ara sokaklarda tümsekler ve yol bozukluğundan dolayı elemanı kaybettik

o.ç nin plakası yüzde 99 sinirden karıştırmıyorsam 34 hd 4915 en son çıkan 2011 jettalardan araç siyah cam filmi filan eğer tanıyan varmdıır bilmem tanısada sölemez ztnde ama ona sölesin denk geirsem o koskoca jettayı onun götüne sokucam

yani şu adres yada isim bulma konusunda bu işler nasıl bilmem ama birinizin yardımı dokunursa inanılmaz sevinirim

Alperen-B
13-03-2011, 03:21
Polis veya sigortacı tanıdığınız varsa öğrenebilirsiniz. onun dışında zor diye tahmin ediyorum

Cem.B
13-03-2011, 03:22
Polis veya sigortacı tanıdığınız varsa öğrenebilirsiniz. onun dışında zor diye tahmin ediyorum

sigortacı varda polis yok malesef

onurars
13-03-2011, 03:23
HD ise ikamet adresi ataşehir tarafıdır ne kadar işe yarar bilemem.

Alperen-B
13-03-2011, 03:25
sigortacı varda polis yok malesef

yarın bi görüşün sigortacı tanıdığınızla plakayı verin muhtemelen isimi ve adresi çıkacaktır.

levent
13-03-2011, 03:27
sigortacınız bulur rahatça abi, geçmiş olsun bu arada

SErhat.
13-03-2011, 03:29

Şirket aracı da olabilir.Şu sıralar kiralık epey yeni Jetta-Passat görüyorum yollarda..

samet_61
13-03-2011, 03:31
arabada 9 mm 16lı tasımanın faydaları :)

Alperen-B
13-03-2011, 03:33
bu arada geçmiş olsun burası türkiye dikkatli olmak lazım.

Şirket aracı da olabilir.Şu sıralar kiralık epey yeni Jetta-Passat görüyorum yollarda..

şirket yada kiralık istediği kadar olsun o gün o saat o arabayı kim kullanıyorsa araç sahibinin bilgileri ortaya çıktıgında gerisini öğrenmek kolay :).

Günkut
13-03-2011, 07:26
Bugün cıkar adresi biraz beklemekte fayda var ama ne kadar alakasız insan var memleketimizde :)

_Burak_
13-03-2011, 07:35
bizimde başımıza benzer bir olay gelmişti adamın sokağına dairesine kadar bulmuştuk
acente çözer bu işi

Kadyr
13-03-2011, 07:42
Vay oc gecmis olsun

Oz`
13-03-2011, 07:46
ohaaaa cem var lan var adnan ın var tanıdığı polis rica edersen ferishtahını bulur kiraliksadade öğren ben sorduram ama bro bence çalıntıda olabilir aklında olsun

ice
13-03-2011, 08:14

Hd plaka cekmekoye bağlı.

Arenimo
13-03-2011, 08:19
Gecmis olsun cem eger senin sigortadan bi sonuc cikmazsa haber ver bizim bir iki tanidik var sordururuz tekrar gecmis olsun

GokhanRS
13-03-2011, 08:25
geçmiş olsun ne şerefsizler var yaw.

Time-R
13-03-2011, 08:28
Cok gecmis olsun ama bence ugrasmaya degmez, cok var cunku bunun gibiler.

Antalyalogy
13-03-2011, 08:46
Cem çok geçmiş olsun dostum...İnşAllah bulur ve o sokma işini yaparsın...

-ER-
13-03-2011, 08:47
Geçmiş olsun uzman büyük ihtimalla Hırsızlık olayıdır die düşünüyorum.
Yeni bi taktik mi bu acaba aklıma o geldi direk.
Yada birisiylemiş takışitın dicem takışsan yavaşlayınca dururdu durmuyorsa kesin bi tezgaz vardır yani parçacakdı diosun enteresan yani birisi sadece sana sarmak için yapmamış bunu bi amacı varmış belli ki.
Aklıma şu geldi seni kendine takip ettirip ıssız biyere çekebilirdi belkide amaçladığı oydu ama
sen tümseklerden şans ederi onu takip edemediğin için adamın planını bozmuş olabilirsin.
Otoyolda arabanı çarparak çalmaktansa seni kuytuya çekerler orada çalarlar farklı bi taktik böyle bişi kurdum :)
Olabilir yani ciddi değişik senaryolar yapiolar aklınız durur.

Tekrar geçmiş olsun cem

BRETE
13-03-2011, 09:01
geçmiş olsun daha neler duyucam bu hayatta ne cesaret ya allahından bulsun şerefsiz adi

Boost Up
13-03-2011, 09:07
HD plaka ise Çekmeköye bağlıdır araç. Ayrıcana çok geçmiş olsun, kimsenin başına gelmez inşallah..

Frid
13-03-2011, 09:20
geçmiş olsun

Cem.B
13-03-2011, 09:51
ohaaaa cem var lan var adnan ın var tanıdığı polis rica edersen ferishtahını bulur kiraliksadade öğren ben sorduram ama bro bence çalıntıda olabilir aklında olsun

eyv saol kankacım ararım adnanıda öğlenden sonra,çalıntı olduğunu zannetmiorum ama 155 i aradım çünkü 1.köprüye doğru giderken dedim eleman gelio orda polis vardır durdurun tamam mamam bişiler dedi ben anons ediorum dedi altunizade girişinide ben kapattım girmesin die eleman düz gidiodu birden bir kırdı üstüme aha dedim çarptı bacaklarımı sıktım hafif sağa kaçtım sıyırdı oç

bi typer bi mini jettayı durdurmadık ya ben ona yanarım :)işin komiği altunizadede durduk nerde bu fian die yolun sağında tartırşıoruz arkadaşla herif yanımızdan geçti yine arabaara bindik kovaladık biz gidene kadar yine kayboldu :)

bu arada herkese çok teşekkürler arkadaşlar hayvanla uğraşmak için hayvan olmak lazım altımda öle boyası kazası önemli olan araba olsa valla vurup durdurcaktımda bnm arabayla denedim yemedi lavuk

Cem.B
13-03-2011, 09:54
Gecmis olsun cem eger senin sigortadan bi sonuc cikmazsa haber ver bizim bir iki tanidik var sordururuz tekrar gecmis olsun

saolsın aren sonuca ulaşamazsam sanada dönerim kardeşim

imhotep
13-03-2011, 09:58
sarhoştur ipnetor sarmıstır sıze. cok geçmiş olsun cem... pınar bu işi çözer

CGTY
13-03-2011, 10:00
Arabaya kıyıp, bariyere sokucaksın aslında böylelerini.

Hırsızlık falan olsa neden kaçsın ki öyle tapagaz, mesafeyi korurdu en azından bilerek bence.

Cem.B
13-03-2011, 10:00
bakalım bikaç telefon bulundu bide adres olsa tadından yenmez

Cem.B
13-03-2011, 10:03
Arabaya kıyıp, bariyere sokucaksın aslında böylelerini.

Hırsızlık falan olsa neden kaçsın ki öyle tapagaz, mesafeyi korurdu en azından bilerek bence.

üstüne kırınca tırsıp kaçcağını bilsem eyv da adamda öle bişi yok oda kırıo üstümüze

TarikS
13-03-2011, 10:28
gecmis olsun, bu taraflarda gorursem haber veririm aldim hafizaya

adres bulursan ne ala, obur turlu arabani harcadigina degmez iyi yapmissin

Low-Rider
13-03-2011, 10:30
Geçmiş olsun uzman

Cem.B
13-03-2011, 10:32
gecmis olsun, bu taraflarda gorursem haber veririm aldim hafizaya

adres bulursan ne ala, obur turlu arabani harcadigina degmez iyi yapmissin

akşam dursaydı hayrına olmazdı anladı galiba, bende sinirlendimde tamer delirdi elemana 2-3 hafta iş göremez raporu aldırabilirdi

Eray Yümsel
13-03-2011, 10:32
bana bi denk gelseye şölesi param parça edeyim :D geçmiş olsun kardeşim

Cem.B
13-03-2011, 10:34
bana bi denk gelseye şölesi param parça edeyim :D geçmiş olsun kardeşim

hehe aynen hacı vurabilecek için zevkli tabi arasan bulamazsın öle aksiyon :)

_driver_
13-03-2011, 10:38
cok gecmıs olsun
sigortanın isim adres bilgisi cıkartabılecegını zannetmıyorum ama
ancak polis tanıdık varsa bulunabilir
edit: nazmi bu sorunu cozer sanırım bi sorun isterseniz

SinanTT
13-03-2011, 11:34
Nakil vasıtalar vergi dairesinde tanıdığınız var ise telefonuna kadar alabilirsiniz.

mrtngn
13-03-2011, 11:44
Memlekette ne kadar karaktersiz ölümü hakeden it var yaa.

Kimi insanlar boşu boşuna katil olmuyor yani.İnsanın yanında silah bisey olsa ceker vurur o sinirle öfkeyle.

Geçmiş olsun canınıza,malınıza bisey gelmemiş yaa..

Edevlet'ten plaka sorgulamayı denedim plaka doğrumu vs diye fakat bikac gündür sistemde bi sıkıntı var cıkmıyor malesef

Murat Özcan
13-03-2011, 11:53
geçmiş olsun böyle dengesizler trafikte çok var maalesef

PaSHa-brk
13-03-2011, 12:11
Böyle durumlarda bi kamyonetim olsun istemişimdir..

Çok Geçmiş olsun

Kahraman castle
13-03-2011, 12:14
arkadaşlar bu akşam eve dönüş yolunda birkaç kere bi oç yüzünden kaza yapıyorduk,eleman üzerimize kırıyor sürekli sağdan soldan çarpmaya çalışıyor,yavaşatmaya çalışınca fren yapmadan arkadan çarpmaya çalışıyor aracımdan dolayı bende bir karşılık veremeyip kaçıorum haliylen arkadaşımla beraber üsküdara doğru elemanı kovaladık ama ara sokaklarda tümsekler ve yol bozukluğundan dolayı elemanı kaybettik

o.ç nin plakası yüzde 99 sinirden karıştırmıyorsam 34 hd 4915 en son çıkan 2011 jettalardan araç siyah cam filmi filan eğer tanıyan varmdıır bilmem tanısada sölemez ztnde ama ona sölesin denk geirsem o koskoca jettayı onun götüne sokucam

yani şu adres yada isim bulma konusunda bu işler nasıl bilmem ama birinizin yardımı dokunursa inanılmaz sevinirim

kardeşim geçmiş olsun.büyük tehlike atlatmışsın.adres sorgusuna gelince tanıdığın bankacı varsa onlarda yardımcı olur.

uygarr
13-03-2011, 12:15
Japonya 'da dünya tarihinin en büyük depremi oluyor insanlar gene trafik işaretlerine uyuyor.. boşuna dünyanın en büyük 3 ekonomisi değil....!!!!

Kahraman castle
13-03-2011, 12:28
aynen öyle

E.Güleç
13-03-2011, 17:56
34 hd 4915 abi birazdan sorduruyorum bakalım bulabildiğim bilgileri buraya yazarım.

SErhat.
13-03-2011, 20:20
Konuyu açan abime katılmamak elde değil.Az önce Bostancı'dan Yenibosna'ya geldim.Eve sağsalim girdim;şükür ettim Allah'ıma..
Köprü girişinde bir tane Scirocco(16 plaka) arkama kadar yanaştı;trafik var zaten ort. 45-50 km/h ile gidiyoruz;tamponuma girdi resmen;öyle ki farı bile görünmüyor artık;kafam attı;bastım aniden frene hemen o da bastı;sonradan da arayı biraz açtı öyle devam etti..

Ardından Topkapı'nın orada bir tane Focus II sedan ile bir tane de Astra Cdti sedan yine biraz yoğun trafikte makaslar ata ata gidiyorlar.Astra yanımdan bir geçti;ben en sağdan 70-75 km/h filan gidiyorum;önümdeki kamyonetin yanından sıyırdı resmen..Onunla mücadele veren Focus ise en soldaki Mercedes C'nin önüne kırdı;adam heralde selektör kolunu kırdı dedim selektör yaparken..

Resmen adamı katil etmek için uğraşıyorlar.

Hayır makas atılır;atılır da bu salakların yaptığı gibi de değil.Zaten yoğun trafikte ilerliyor herkes;neyin mücadelesini veriyorsun?!

Rocco hariç diğer 2'si şirket arabasıydı muhtemelen;ikisi de yeşil plakalıklıydı;nasılsa adamlardan çıkmıyor yakıt parası..Çıkmıyor da;can çıkıp gidecek;beyin umrunda değil..!

sinan-s
13-03-2011, 20:24
Geçmiş olsunn

SekoLive
13-03-2011, 20:37
cem geçmiş olsun

mert_leon
13-03-2011, 20:37
geçmiş olsun memlekette karaktersizden bol birşey yok

Günkut
13-03-2011, 20:39
geçmiş olsun memlekette karaktersizden bol birşey yok

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Ozan Özer
13-03-2011, 21:24
Çok geçmiş olsun.Adamı bence hiç bulmaya çalışma,bırak Allah'a havale et.Canından kıymetli mi.Başınıza birşey gelmeden bitmiş çok şükür;yolda bunları yapan arabasızken daha da saçma şeyler yapabilir.
Araçtaki şahısla uzaktan yakından alakam yok bu arada:)

senna
13-03-2011, 21:26
geçenlerde bir yakınımıda sıkıştırdı şirket aracı focus, sıkıştırdığı araçta daf çekici:) biraz daha gittikten sonra tırın önünü kesip pala çıkarmış, bunu yapan reprezant

SErhat.
13-03-2011, 21:35
geçenlerde bir yakınımıda sıkıştırdı şirket aracı focus, sıkıştırdığı araçta daf çekici:) biraz daha gittikten sonra tırın önünü kesip pala çıkarmış, bunu yapan reprezant

Vallahi bu ülkede şöfor olmak;hele uzun yol şöforu olmak zor.Allah sabır versin onlara o manyaklardan..İstanbul'dan çıktıkları an basmaca;sanki yol bi onlara ait.Dikkat edin;34 plakaların alayı da böyle gidiyor.Gidenlerin de çoğu Focus Trend,Linea,Astra,Fiesta,Corsa gibi araçlar hep..

Schumi
13-03-2011, 21:38
Arka çaprazdan takıp spin attıramadın mı. Yada sokamadın mı bariyere Cem. Valla hanım yanımdayken bile yaparım sokarım onu bariyere en fazla 2 gün konuşmaz benimle hanım.

alp1903
13-03-2011, 21:47
Geçmiş olsun, üzücü bi durum bence ilk olarak takip ettiginiz semtte ilk olarak polise şikayet dilekcesi doldursaydınız keşke ve şikayetci olsaydınız.

arabada 9 mm 16lı tasımanın faydaları :)

Ne o adam mı vurucaksın? Eger ondada varsa senden önce davranırsa senin için komik olucakmı acaba?

Cem.B
13-03-2011, 21:48
Arka çaprazdan takıp spin attıramadın mı. Yada sokamadın mı bariyere Cem. Valla hanım yanımdayken bile yaparım sokarım onu bariyere en fazla 2 gün konuşmaz benimle hanım.

sokarımda boyasız gp ile yapılmıo o hareketler diğer araba olsa tabi yapardım ztn forza motorsporttan döndürmeye antremanlıyım tampondan takıp :)

Schumi
13-03-2011, 23:13
sokarımda boyasız gp ile yapılmıo o hareketler diğer araba olsa tabi yapardım ztn forza motorsporttan döndürmeye antremanlıyım tampondan takıp :)

Valla moruk benim canıma kast edicek adam boya ne oluyorki altın kaplama olsa nolcak. Ben 3500 km de kaskosu bile olmayan sıfır araba ile yaptım yani. Yukarıda Allah var gene yaparım.