PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : micra gtr den herkese selam :) !

nismo
23-07-2007, 10:26
http://img150.imageshack.us/img150/2592/pic0083bu6.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/4003/pic0062lk0.jpg
http://img526.imageshack.us/img526/4998/pic0095uf1.jpg
http://img181.imageshack.us/img181/1570/pic0069yb3.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/8681/pic0097ze1.jpg

ARAÇTA YENİ DEĞİŞİKLİKLER OLMUŞTUR YENİ RESİMLER EKLENECEKTİR!

^^ANIL^^
23-07-2007, 11:58
ilk önce bi kendini tanıtsaydın bi kim olduğunu bilseydik sonra arabanı tanıtsaydın keşke gzl olurdu hoşgeldin

noelbaba
23-07-2007, 12:42
dünyada tekten kastın ? dış görünümmü ? 120 hp olmasımı ?

type-RRR
23-07-2007, 13:10
bişeyini beyenmedim ama neyi anlamadım jantlar olabilir
aramıza hoş geldin

sforever
23-07-2007, 13:25
Güzel araç.. Kazasız belasız.

nismo
23-07-2007, 13:29
adım kenan sefaköyde telefon işiyle uğraşıyorum buda en büyük tutkum arkadaşlar pek forumlardan anlamam yani daha önce kullanmadım cahilliğimi hoş görün araca tam 12 bin ytl harcadık ve hiç kolay modifiye edilecek bir araç değil onu söyliyim yanlız çok çaba ve emek sarfettik almanya fk ile akraba olduk diyebilirim herkeze selam kazalardan uzak ola saygılar...

tool
23-07-2007, 13:33
120hp yapan nedir?

nismo
23-07-2007, 13:39
otto orta susturucu k&n dış hava filtresi chip tuning uygulaması remus son susturucu haeders manifold bosch performans bujileri kat iptali sadece bu işlemlerden 33 beygir kazandık.. dynoda 111 görünüyor.

STP
23-07-2007, 13:59
sefakoyun aracı...dynoda 111 hp gozukuyor sız nasıl o ıslemlerden sonra 33 hp aldıgınızı blıyorsunuz?

tool
23-07-2007, 14:06
litre basina 100hp uretiyor nerdeyse;
dedigin islemlerle mumkunse eger gercekten cok verimli..
zannedersem tek eksigimiz GTR kabartmasiydi :D

^^ANIL^^
23-07-2007, 14:09
litre basina 100hp uretiyor nerdeyse;
dedigin islemlerle mumkunse eger gercekten cok verimli..
zannedersem tek eksigimiz GTR kabartmasiydi :D

bu arabanın orjin verileri nedir ki çok mrk ettim hiç bilmiyrm çünki :)

STP
23-07-2007, 14:13
Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor.

tool
23-07-2007, 14:13
pardon ben 1,2litre olan icin konustum bu kac litre acaba;
1.2 litre olan 80hp..

Ferhat_V
23-07-2007, 14:14
ön tarafta gtr logosu var yabana atmayın...:):):)

jantlar siyah arabada güzel olmamış bence tek kapı olduğu için hoş duruyo kazasız belasız..

nismo
23-07-2007, 14:16
selçuk selam kardeşim seninle tanışma fırsatımız olmadı kısmetse bir gün tanışalım :) buarada vedatında selamı var sana :) araç 82 beygir arkadarşlar orjinalde dynoda gözükenden orjinalini çıkarırsan sana kaç beygir ürettiğini anlıyabiliyorsun haa ben hesap makinesi kullanamıyom diyosanda oda ayrı bişi tabi saygılar..

nismo
23-07-2007, 14:20
1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?:)

STP
23-07-2007, 14:20
sanada selam tekrardan hosgeldın. vedata sende selam soyle.

aracın asagıdakılerden hangısı? benzınlı 82 hp olarak gozukmuyor dızelmı aracın?

"Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor."

R-13239
23-07-2007, 14:21
82(orjinal hp) + 33(sizin veriniz) = 115 (dyno sonucuyla aynı değil)
120(sizin veriniz) - 82(orjinal hp) = 38 , yine 33 değil
111(dyno verisi) - 82(orjinal hp) = 29 , 33 değil

Bir yerde hata var ama :)

STP
23-07-2007, 14:23
1.2 litre olan 80hp..<< tool sen mazda rx7 1.3 litrelik aracın kaç beygir ürettiğini biliyormusun?:)

bastan sana soyle soylıyım eger bu sıteye yazıyorsan bu sıtede TR dekı en bılgılı tunerların araba fun larının oldugunu bılerek yazmanı tavsıye ederım. 1.3 mazda rx7 nın kac hp oldugunu rx8 ın kac hp oldugunu hepımız bılırız. sen bıze o hp nın neden okadar cok oldugunu acıklayabılırmısın?

not: burda kımse kımseye bılmıslık taslamak ıcın yada baskasını asagılamak ıcın bulunmuyor lutfen buna gore davran... aracına kımse olumsu konusmamıs,sadece senden aracın hakkında detaylı bılgı almaya calısıyorlar

nismo
82(orjinal hp) + 33(sizin veriniz) = 115 (dyno sonucuyla aynı değil)
120(sizin veriniz) - 82(orjinal hp) = 38 , yine 33 değil
111(dyno verisi) - 82(orjinal hp) = 29 , 33 değil

Bir yerde hata var ama :)

bende sana ortalama verileri veriyorum dyno zaten 10 ps ye yakın eksik veriyor saygılar..

SBR
Rx 7 motoru ile micra motoru aynı özelliklere mi sahip diyosun ;)

yiit
23-07-2007, 14:24
hoşgeldin boşverin hp sini vidyo isteriz anlarız :D

nismo
23-07-2007, 14:26
bastan sana soyle soylıyım eger bu sıteye yazıyorsan bu sıtede TR dekı en bılgılı tunerların araba fun larının oldugunu bılerek yazmanı tavsıye ederım. 1.3 mazda rx7 nın kac hp oldugunu rx ın kac hp oldugunu hepımız bılırız. sen bıze o hp nın neden okadar cok oldugunu acıklayabılırmısın?

not: burda kımse kımseye bılmıslık taslamak ıcın yada baskasını asagılamak ıcın bulunmuyor lutfen buna gore davran... aracına kımse olumsu konusmamıs,sadece senden aracın hakkında detaylı bılgı almaya calısıyorlar

pardon doğru söylüyorsun kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyor dedim ya bir gün tanışma fırsatımız olur inşallah.. olumsuz cevaba olumsuz olumlu cevaba saygımız vardır ayrıca kim nasıl konuşacağımı bana öğretemez bende kimseye saygısızlık etmem kardeş oke? ben aracım hakknda bilgiyi yazarım sorulan soruya cevabımı veririm cevabımı beğenmezssin oda senin bileceğin bişi saygılar tekrar..

nismo
23-07-2007, 14:28
Rx 7 motoru ile micra motoru aynı özelliklere mi sahip diyosun ;)

öyle birşey demedim sadece düşük motor nekadar beygir üretebilir onu kastettim ama hata yaptım herhalde:)

STP
23-07-2007, 14:29
ozaman sen aracınstandart olarak kac cc kac hp benzınlımı dızelmı onu soyle bıze . zaten modlarını yazmıssın...

kımseye bırsey ogretmeye calıstıgımızda yok

^^ANIL^^
23-07-2007, 15:33
pardon doğru söylüyorsun kimse kimsenin kim olduğunu bilmiyor dedim ya bir gün tanışma fırsatımız olur inşallah.. olumsuz cevaba olumsuz olumlu cevaba saygımız vardır ayrıca kim nasıl konuşacağımı bana öğretemez bende kimseye saygısızlık etmem kardeş oke? ben aracım hakknda bilgiyi yazarım sorulan soruya cevabımı veririm cevabımı beğenmezssin oda senin bileceğin bişi saygılar tekrar..

daha yeni üye oldun ve direk böle girişler yapıyosun burda nasıl davranacağını biz söleriz ewt söledikte forum kurallarını açıp okursan mesala görürsün bunları burası herkezin buluştuğu bi forum sen bişi paylaştında iyi ve kötü yorumlar elbet olacaktır hea sen sadece iyileri istiyosan bişi paylaşma ztn

Safak
23-07-2007, 15:36

rx7 ye 1.3 litre olarak gören biri daha...Sen hiç anlatma daha ben anladım durumun vahimiyetini:heyoo:

spEEdy_gOnZAleS
23-07-2007, 16:49
forum muabbetini bilmeyen bi adam daha önce hiçbir foruma üye olmamış biri elbetteki buradaki muhabbetin nasıl olması gerektiğini birilerinden öğrenmek zorunda burası bilgilerin paylaşıldığı emeklerin sergilendiği bir ortam. doğal olarak senden bilgi istiyorlar ama iki sayfa boyunca okuyorum istenilen merak edilen bilgileri söylemek yerine yazılanların içinden kendi istediğin kısmını alarak ortamı saptırıyorsn. arabanı gördüm daha önce, hiçte öle dünyada tek bi hali yoktu. Güle güle kullan kazasız belasız.

nismo
23-07-2007, 17:16
daha yeni üye oldun ve direk böle girişler yapıyosun burda nasıl davranacağını biz söleriz ewt söledikte forum kurallarını açıp okursan mesala görürsün bunları burası herkezin buluştuğu bi forum sen bişi paylaştında iyi ve kötü yorumlar elbet olacaktır hea sen sadece iyileri istiyosan bişi paylaşma ztn

ben forumunuzun kurallarına aykırı konuşmuyorum sende meşhur olmaya çalışma canını sıkan bişey varsa paylaşma oke!

nismo
23-07-2007, 17:19
forum muabbetini bilmeyen bi adam daha önce hiçbir foruma üye olmamış biri elbetteki buradaki muhabbetin nasıl olması gerektiğini birilerinden öğrenmek zorunda burası bilgilerin paylaşıldığı emeklerin sergilendiği bir ortam. doğal olarak senden bilgi istiyorlar ama iki sayfa boyunca okuyorum istenilen merak edilen bilgileri söylemek yerine yazılanların içinden kendi istediğin kısmını alarak ortamı saptırıyorsn. arabanı gördüm daha önce, hiçte öle dünyada tek bi hali yoktu. Güle güle kullan kazasız belasız.

bilgi nasıl istenir nasıl verilir ben bilirim arkadaşım daha fazla ortamınızı germiyim ben canım sıkılmaya başladı tavsiye üzerine dostluk amaçlı ziyaret ettim sitenizi ama size dost değil hasım lazım sanırım bazılarına pardon herkezi katmıyim neyse bol forumlar size ben onlineyim hem reel hem sanal kolay gele..

nismo
23-07-2007, 17:21
rx7 ye 1.3 litre olarak gören biri daha...Sen hiç anlatma daha ben anladım durumun vahimiyetini:heyoo:
sen çok biliyorsun pardon.. bide çok bilmişlik yapmıyoruz diyosunuz dimi? neyse arkadaşlar benim yeterince hasmım var bir kamyon daha olsa bir kamyon daha isterim ama ben dost bulmaya geldim kolay gele hepinize..
bu arada cevap hazırdır kimse üzülmesin..

ahmetbaha-drs
23-07-2007, 17:21
Masallah,Guzel gunlerde kullan aracını..
120hp olayını bende pek anlamadım ama neyse..dynodayken videosunu cekersin,eklersin boylece konu kapanır..kac hp,kac nm tork,max.hız kac hem sen hem biz gormus oluruz..konuda kapanır..kazasız belasız kullan insallah..

nismo
23-07-2007, 17:23
arkadaşlar ben belki sanal dan anlamıyor olabilrim ama giren herkeze merhaba dedim yanlış hatırlamıyorsam tabi kim ne sorduysada cevap verdim güzel soru güzel cevap herkeze saygılar kalp kırdıysam affola hayırlı forumlar..

nismo
23-07-2007, 17:24
Masallah,Guzel gunlerde kullan aracını..
120hp olayını bende pek anlamadım ama neyse..dynodayken videosunu cekersin,eklersin boylece konu kapanır..kac hp,kac nm tork,max.hız kac hem sen hem biz gormus oluruz..konuda kapanır..kazasız belasız kullan insallah..

sağol kardeşim güzel sorulara herkez güzel cevap verir allah razı olsun..

Yiğit G.
23-07-2007, 18:47
öyle birşey demedim sadece düşük motor nekadar beygir üretebilir onu kastettim ama hata yaptım herhalde:)

Rx-7 nin çalışma prensibi ve parçaları pistonlu motorlara göre tamamen farklıdır.Kagıt üstünde 1.3 cc gözüken rotary +-2.600 cc ye denk gelmektedir.Kesinlikle senin kullandıgın tarz motorla karsılastıramassın rotaryleri..

nismo
23-07-2007, 19:27
Rx-7 nin çalışma prensibi ve parçaları pistonlu motorlara göre tamamen farklıdır.Kagıt üstünde 1.3 cc gözüken rotary +-2.600 cc ye denk gelmektedir.Kesinlikle senin kullandıgın tarz motorla karsılastıramassın rotaryleri..

yiğit kardeşim zaten ben karşılaştırma yapmıyorum benim aracımla rx 7 yi o çift turbo benim 1.2 motorla uzaktan ve yakından alakası yok ama 30 beygirlik bir çalışma yapmışız arkadaşlar benimsiyemediler ben bunu çözemedim yoksa araç belli haa ingilterede de var micra bilmiyorum gördünmü 350 beygir benim aracın aynısı büyük çabalar büyük emekler harcamışlar biz okadar oynayamayız bizim gücümüz yetmez biz sadece 1.2 motora ne uygulamışız ne almışız onu açıkladık ama açıklamaz olaydık saygılar arkadaşım..

nismo
23-07-2007, 19:30
http://img505.imageshack.us/img505/6079/micrar0402ll9.jpg

nismo
23-07-2007, 19:33
bir micra ve 350 beygir tamamen farklı bir çalışma yapılmış önde 1.6litre arkada 1.6litre uygulaması yapılmış ama bize tamamen uzak yapılması türkiyede hem maddi hem işçilik olarak imkansız yani en azından bana göre imkansız..kolay gele herkeze

KingoftheWest
23-07-2007, 20:35
Hoşgeldin micracı kardeşim.
Ama malesef trde tek değilsin biz çok zamandır burdayız ;)
Msnini yaz irtibata geçelim seninle.

Halen 1.0 litre 65 HP, 1.2 litre 80 HP, 1.4 litre 88 HP'lik benzinli ve 1.5 litre 65 HP ve 82 HP'lik turbo dizel motorlarla üretilen otomobil, ülkemizde sadece 1.2 ve 1.4 litrelik motorlarla satılıyor. Otomobilde otomatik vites opsiyonu sadece 1.4 litrelik motorlu versiyonda alınabiliyor.
Burda söylenenlerin neredeyse hepsi yanlış...
1.4 gelmiyor tr ye
1.2 de otomatik seçeneği var.
1.6 seçeneğide var clio sport motoru 110 luk.
Dizeller turbo değil ve tek seçenek olarak geliyor oda 82 hp.

ahmetbaha-drs
23-07-2007, 20:44
1.4 Geldi TR'ye bir sure..1.4 otomatik,1.2 otomatik 16v secenegi wardı..1.6 SR war..bide 1.5dci iste..

nismo
23-07-2007, 20:45
Hoşgeldin micracı kardeşim.
Ama malesef trde tek değilsin biz çok zamandır burdayız ;)
Msnini yaz irtibata geçelim seninle.

Burda söylenenlerin neredeyse hepsi yanlış...
1.4 gelmiyor tr ye
1.2 de otomatik seçeneği var.
1.6 seçeneğide var clio sport motoru 110 luk.

merhaba kardeşim kenan@bayraktartelekom.com aracın çok güzel kazasız belasız ama ben çok hırpalandım bu aracı yaparken be babacan dünyaları harcadım biliyorsun ki bu aracı düşürmek için 13 cm bir boşluğu kapatman gerek 7 cm koni yay fk dan sade coilover sistem kurduk ve 1 gram zıplama olmadan güvenli sürüşü sağlayabilmek için 3500 ytl sadece bu sisteme verdik geri kalanları sayamıyorum çünki gerçekten çok işlem var araçta ve çok emek var belki bir honda olsaydı çok daha kolay ve masrafsız olabilirdi ama micra işte hiçbirşeyi yok sende farkındasındır..

KingoftheWest
23-07-2007, 20:53
Tamam ekledim msni.

1.4 Geldi TR'ye bir sure..1.4 otomatik,1.2 otomatik 16v secenegi wardı..1.6 SR war..bide 1.5dci iste..

Evet geldi fakat pek talep görmeyince vazgeçtiler.

slave
23-07-2007, 21:53
ya arkadaşlar kusura bakmayın ayrıca nismo kardeş sende hiç kusura bakma ama ben anlayamadım bu kadr olan işlem ne ?
+ bu forumda konuştuğun kelimeleri seçmen gerek herkesin okuduğu herkesin bilgilerini paylaştığı bir forum ve emin ol burdaki herkes mazda rx7 ile nissan arasındaki farkı peynir ekmek gibi biliyordur. ama bilmiyosan sor anlatalım sanada rotary motor farkını hatta bunla ilgili topiclerde var bak
+selçuk kardeşimize tamamen katılıyorum madem dünyada tek dedin 120 hp dedin paşaoğlu sanayide gidersin dynoda video çekersin koyarsın siteye emin ol bu yazılanları biz yutarız
+ biz senin arabanı kötü olmuş az olmuş çok olmuş tartışması yapmıyoruz sadece dediğin rakamlara nasıl ulaştın onu anlamak istiyoruz burda herkes arabasına bişeyler yapıyor ama yapılan şeylerin açıklaması ne gibi işlemler yapıldığı nerden ne verildiği çok net bir şekilde forum üyeleri ile paylaşılıyor.bunu senden yaparsan sevinirz
+kimse burda hasım olmaya meraklı değil buna emin ol ama çok tanışmak istiyosun ya bigün yolumuz kesişir bir yerde tanışırız

yazdıklarımda olumsuz bir şey varsa tüm üyelerden özür dilerim saygılar

nismo
23-07-2007, 22:01
ya arkadaşlar kusura bakmayın ayrıca nismo kardeş sende hiç kusura bakma ama ben anlayamadım bu kadr olan işlem ne ?
+ bu forumda konuştuğun kelimeleri seçmen gerek herkesin okuduğu herkesin bilgilerini paylaştığı bir forum ve emin ol burdaki herkes mazda rx7 ile nissan arasındaki farkı peynir ekmek gibi biliyordur. ama bilmiyosan sor anlatalım sanada rotary motor farkını hatta bunla ilgili topiclerde var bak
+selçuk kardeşimize tamamen katılıyorum madem dünyada tek dedin 120 hp dedin paşaoğlu sanayide gidersin dynoda video çekersin koyarsın siteye emin ol bu yazılanları biz yutarız
+ biz senin arabanı kötü olmuş az olmuş çok olmuş tartışması yapmıyoruz sadece dediğin rakamlara nasıl ulaştın onu anlamak istiyoruz burda herkes arabasına bişeyler yapıyor ama yapılan şeylerin açıklaması ne gibi işlemler yapıldığı nerden ne verildiği çok net bir şekilde forum üyeleri ile paylaşılıyor.bunu senden yaparsan sevinirz
+kimse burda hasım olmaya meraklı değil buna emin ol ama çok tanışmak istiyosun ya bigün yolumuz kesişir bir yerde tanışırız

yazdıklarımda olumsuz bir şey varsa tüm üyelerden özür dilerim saygılar

arkadaş biz 30 beygir katmışız bu arabaya ve neler yaptığımızı yazmışız sen şimdi ne anlatmaya çalışıyon forumları oku nerde ne yaptığımız yazıyor daha ne uzatıyorsunuz arkadaş ya biz 600 beygir yaptık demiyoz 30 beygir kattık diyoz ama anlatamıyoz bir türlü yahu kolay gele herkeze artık bu konu hakkında cevap vermiycem 1.2 motor 120 ps olamaz diyo bazı arkadaşlar onlara laf anlatmaya çalışıyoz bizde biliyoz rx ini bilmemneyini nerden yazmışızda koymuşuz o resmi ayrıca sefaköydeyiz ha herkezle herzaman türkiyenin heryerinde oturur birer acı kahvemizi içeriz ondan şüphen olmasın
daha da bu konu hakkında yazmıycam!!

tazzz
23-07-2007, 22:18
Güle güle kazasız belasız kullan , hoş olmuş . :D

1,2 motordan 30 hp almak için ciddi işlemler yapman gerekiyor. Eğer yapmış olduğun işlemler 120 hp veriyorsa , bir adet dyno sheet verisi alırsın foruma kopyalarsın olur biter , herkese anlatmana açıklamana gerek kalmaz. Gereksiz polemiklerden de kaçınmış olursun . Ne dersin ? :)

aspava983
23-07-2007, 22:28
emeğinize sağlık güzel şeyler yapmışsınız ama merak ettim bir süspansiyon sistemine 3500 ytl harcayacak kadar mı seviyorsun bu micrayı

Safak
23-07-2007, 22:29
Dyno yu çeviri mi bu araba :soru:

Şaka bir yana dyno verilierini görmek lazım bu söylediklerine inanabilmek için:icon_tup:

yusufbatırel
23-07-2007, 22:31
hosgeldın benım merakımdan soruyorum yanlıs anlasılmasın 12 mılyarlık ne yapılmıs gorunenjant lastık olsun en babası 2 mılyar kaput zaten folyo kaplama basıt bısey para bıle degı

tool
23-07-2007, 22:40
otto orta susturucu k&n dış hava filtresi chip tuning uygulaması remus son susturucu haeders manifold bosch performans bujileri kat iptali sadece bu işlemlerden 33 beygir kazandık.. dynoda 111 görünüyor.

otto son
remus son
haeders manifold
k&n filtre
bosch bujiler
chip
kat iptali

1.2 litreden 33hp alinmis;
dynoda 111 vermis:
111-80= 31hp

simdi zurnanin son deligine gelelim:
chip filtre ve egzos kabaca %40 getirisi olmus yani turbo arabada bile yazilan modifikasyonlar ile bu getiri fazla; bunun mantiksizligini tartisiyoruz burda..

ya da araba 1.6 litre baska mantikli aciklama aklıma gelmiyor ;)

Işık
23-07-2007, 22:54
otto son
remus son
haeders manifold
k&n filtre
bosch bujiler
chip
kat iptali

1.2 litreden 33hp alinmis;
dynoda 111 vermis:
111-80= 31hp

simdi zurnanin son deligine gelelim:
chip filtre ve egzos kabaca %40 getirisi olmus yani turbo arabada bile yazilan modifikasyonlar ile bu getiri fazla; bunun mantiksizligini tartisiyoruz burda..

ya da araba 1.6 litre baska mantikli aciklama aklıma gelmiyor ;)
Nissanların üst kapakları çok verimli sadece kutu içi filtreyle 12 hp veriyo zaten sen bilmiyosun :p

STP
23-07-2007, 23:10
Kenan kardes... okadar yazdın cızdın hala net olarak arabam 12 80 hp demedın.. hadı onu gectım... yazılarında bı tavır var anlamıyorum ama sunu cok ıyı gozlemledım sefakoy tayfasının genelı aynı senın agzınla yazıyor orda burda forumlarda... araba tunıng profosoru edaıyla yazıp cızmeyı ne sanıyosunuz anlamıs degılım... sefakoye tunıngı getıren orda tunıng yapılmasına sebep olan ben ve Golfumdur ben hıc sızın gıbı boyle konusmadım ... anıla meshur olmaya calısma gıbı sacma bı kelıme kullanmıssın :) ecotec denılen modlanmasının zorlugu bılınen bı corsayı 250 hp lere tasımıs Tr mod camıasında oldukca tanınan bı turbo nos corsa yapmıs sonrasında aldıgı M5 ı ıle yan yada drıft sanatını ıyıce ıcra etmıs ıyı tanınan senın deyımınle zaten cok meshur bı kardesımızdır Anıl...

gelelım 30 33 31 hp almıssın konusuna.. ıster pasaoglu ıster bosch car servıse gıdelım olcum ucretı benden bı olcturelım 1.2 hacımden zaten stock 80 hp zar zor alınmıs bı arabada o ıslemlerle nasıl 33 hp aldın gorelım. tahmınıme gor 100 hp yı goremeyecegız ama lsun gorursekte ben ozur dılerım senden... ama 100 cıkmazsada herkesten teker teker ozur dılersın o gıderlı konusmalarından ve bılmıslık yapmandan dolayı ok?

KingoftheWest
23-07-2007, 23:25
emeğinize sağlık güzel şeyler yapmışsınız ama merak ettim bir süspansiyon sistemine 3500 ytl harcayacak kadar mı seviyorsun bu micrayı

Ayıp ediyorsun abi,sevilmezmi yaa,sen bindin sevmedinmi? :D

B!Rtan
23-07-2007, 23:28
hoş geldin dicektim de değişik bi geliş tarzı olmuş :)
hoş geldin aramıza..

Dragger
24-07-2007, 00:14
Keske hepimiz micra alsaymısız :)

Orda yazılanlarla 33hp veriyorsa ya biz modifiyenin 'm'sinden anlamıyoruz ya da micra farklı bir olay :)

12-13 milyarlık masrafa gelince, o arabaya 12-13 milyar harcasan Micra 350SR olurdu herhalde...Ben pek birsey göremiyorum.

Kingofthewest Batu'nun micrası bundan cok daha güzel görünüyor ve üzerindeki masraf da öyle inanılmaz degerlerde degil...

Arabana masallah derim, kazasız belasız kullanmak nasip olsun derim ama foruma girisin, otomobilini iddialı tanıtısın falan biraz garip olmus.

Abartmaya gerek yok, neysek oyuz degil mi?

Tholl-ga
24-07-2007, 00:26
Keske hepimiz micra alsaymısız :)

Orda yazılanlarla 33hp veriyorsa ya biz modifiyenin 'm'sinden anlamıyoruz ya da micra farklı bir olay :)

12-13 milyarlık masrafa gelince, o arabaya 12-13 milyar harcasan Micra 350SR olurdu herhalde...Ben pek birsey göremiyorum.

Kingofthewest Batu'nun micrası bundan cok daha güzel görünüyor ve üzerindeki masraf da öyle inanılmaz degerlerde degil...

Arabana masallah derim, kazasız belasız kullanmak nasip olsun derim ama foruma girisin, otomobilini iddialı tanıtısın falan biraz garip olmus.

Abartmaya gerek yok, neysek oyuz degil mi?
+1315 yavuz

MUGENPOWE®
24-07-2007, 00:35
ben forumunuzun kurallarına aykırı konuşmuyorum sende meşhur olmaya çalışma canını sıkan bişey varsa paylaşma oke!

onu urfadan yenı getırdk turkucu yapcas kımse tanımas onu buralarda

ahmetbaha-drs
24-07-2007, 00:40
onu urfadan yenı getırdk turkucu yapcas kımse tanımas onu buralarda

ahahaha...gece gece iyi guldum walla..Allah razı olsun..:):D
M Power dagı eteginden :)

ALPER-VNS
24-07-2007, 01:17
ya nismo arkadaşım bu site öyle gönlünce atıp tutabileceğin bi site değil.. onu anlaman gerekli bi kere.. bide arkadaşlar kibar bi şekilde anlatmaya çalışmış anlamamışsın ben daha açık söyliyim: o yaptırdığın işlemlerle 30hp imkanı yok alamazsın!

en baba coilover ne kadarki micra yı basmak 3500ytl olsun. ben ona da inanmadım

neyse kazasız belasız kullan inşallah yine de..

AyB_Tv
24-07-2007, 01:45
öncelikle hoşgeldin..

yalnız şöyle bir durum var.. bir ton araba yaptım dünyada tekim demedim ! tek olsan bile dememelisin ;) ayrıca herhalde tekte değilsin..

neyse beygir hesaplarına hiç girmicem.. ister 50 de ister 200 sana kalmış..

nismo
24-07-2007, 09:38
Kenan kardes... okadar yazdın cızdın hala net olarak arabam 12 80 hp demedın.. hadı onu gectım... yazılarında bı tavır var anlamıyorum ama sunu cok ıyı gozlemledım sefakoy tayfasının genelı aynı senın agzınla yazıyor orda burda forumlarda... araba tunıng profosoru edaıyla yazıp cızmeyı ne sanıyosunuz anlamıs degılım... sefakoye tunıngı getıren orda tunıng yapılmasına sebep olan ben ve Golfumdur ben hıc sızın gıbı boyle konusmadım ... anıla meshur olmaya calısma gıbı sacma bı kelıme kullanmıssın :) ecotec denılen modlanmasının zorlugu bılınen bı corsayı 250 hp lere tasımıs Tr mod camıasında oldukca tanınan bı turbo nos corsa yapmıs sonrasında aldıgı M5 ı ıle yan yada drıft sanatını ıyıce ıcra etmıs ıyı tanınan senın deyımınle zaten cok meshur bı kardesımızdır Anıl...

gelelım 30 33 31 hp almıssın konusuna.. ıster pasaoglu ıster bosch car servıse gıdelım olcum ucretı benden bı olcturelım 1.2 hacımden zaten stock 80 hp zar zor alınmıs bı arabada o ıslemlerle nasıl 33 hp aldın gorelım. tahmınıme gor 100 hp yı goremeyecegız ama lsun gorursekte ben ozur dılerım senden... ama 100 cıkmazsada herkesten teker teker ozur dılersın o gıderlı konusmalarından ve bılmıslık yapmandan dolayı ok?

BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARA GÖRÜŞLERİ HAKKINDA SAYGI DUYUYORUM HER İNSAN BİBİRİNDEN FARKLIDIR MUHAKKAK HEKEZ HERKEZLE İYİ OLACAK VEYA GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYACAK DİYE BİR KAİDE YOK AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR SEN KENDİ SEMTİN OLAN SEFAKÖYÜ BÖYLE TANITTIN YA GERÇİ SEN İSTEDİĞİN GİBİ TANIT O PEK MÜHİM DEĞİL AMA SEN BU SEMTİN ASFALTINA BASIYOR BU SEMTTEN NEFES ALIYORSUN DİMİ EWT DEDİĞİN KELİMELERİ YAZDIKTAN SONRA O GAZLA OKUDUN DİMİ EWT OKE KARDEŞİM ALLAH SANA ÖMÜR VERSİN HERKEZE KOLAY GELSİN..

tool
24-07-2007, 10:00
CAPS tusunu kapatın yani büyük harfleri kullanmayın forumda bagirmak anlamina gelir ve yönetim tarafindan hoş karşılanmaz:
saygılar!

M U R A T
24-07-2007, 10:07
uslubun anlaşılmayacak şekilde sert ayrı konu ama bence paşaoğlu gibi herkesin kabul ettiği bi dyno da ölçtür ve dyno sheet ini buraya ekle. bütün sorunlar çözülmüş olur...

gorke
24-07-2007, 10:52
bayardan; baygon, yeni çıktı tüm eczanelerde... aracınızı güle güle kullanın.

VSO
24-07-2007, 11:12
Valla..HP'ler havalarda uçuşmuş,keşke parayla HP almak bu kadar kolay olsa..Ben bi dyno kağıdı görmeden olan bitene inanmak istemiyorum,30hp alınması üstelik 1.2 atmosferik motorda,çok çok zor.10ps eksik ölçüyor demiş arkadaş..Fabrika verisi 100 hp olan bi araç dynodada 100hp veriyorsa,fabrika verisi yaklaşık 10 hp az yani?Geçiniz:) Teklik konusuna gelince,arabamın kaputuna koli bandıyla şekil yaparım,yine tek olur..Bilmiyorum..Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

nismo
24-07-2007, 11:17
arkadaşlar dyno testini pazartesi videosuyla beraber siteye ekliycem eğer 100 beygiri geçmez ise o arabayı yakmaz isem benim adımda kenan değil pazartesi görüşücez inşallah ama geçer ise aksini konuşan herkeze iyi niyetli dileklerimi bizzat kendim bildiricem saygılar hepinize.. dikkat edin her kelimemin sonunda saygılar diyorum veya selam veriyorum ama bir iki kişi dışında herkez ahkam kesmekten başka birşey yapmıyor genede birşey demiyorum.ben 27 yaşındayım 14 yıldır esnafım klavye arkasında oturup art niyet yazmak benim işim değil herkeze teşekkür pazartesi allah izin verirse buradayım iyi forumlar

tool
24-07-2007, 11:38
dyno adresi vereyim ozaman:

pasaoglu servis
Atatürk Oto Sanayi Sitesi

2. Kısım 34. Sokak 1396 - 1397

Maslak / İSTANBUL

( 0 212 ) 276 41 69

nismo
24-07-2007, 11:40
leventi tanıyorum sağol adrese gerek yok

nismo
24-07-2007, 11:41
namistaina nizam ustaya sorarsınız birde coilover sistemi onlar kurdu nekadar verdik nekadar eziyetli oldu nekadara aldık hepsini biliyorlar saygılar

nismo
24-07-2007, 11:44
kılıç seni seviyorum uleyn :) k.çekmecenin ilk ve kral tuningçisi sesin bile çıkmıyo bak jgk yı gerimi getirsen ne :)

nismo
24-07-2007, 12:26
http://img387.imageshack.us/img387/8035/pic0085tp2.jpg
arays 2054017 krhom jantlar kumho lastikler-fk ön farlar mügen arka stoplar-m-tech xenon aydınlatma sistemi-sonar sinyaller kaput bagaj FOLYO kaplaması-zeebart cam filmi çamurluk ağzı şişirme car tuning imam usta yan marşpiyeller arka spoiler ,m-tech avuçiçi elektrikli yan aynalar 7 cm koni spor helezonlar ,fk spor amortisörler otto orta susturucu remus son susturucu k&n dış hava filtresi btg maslak chip tuning uygulaması bosch performans bujileri kat iptali headers manifold uygulaması supaplar, supap yaylari, egzantrik mili kasnaklari, beyin programi, atesleme sistemi,dereceli egzantirik silindir kapağı taşlama,jsv komple iç dizayn devirsaatleri fiber direk uygulaması jsv kol ayak pedal ayna paspas vs vs gibi hikayeden aksesuarlar alpine 30cm 2 adet 1000w bas bagaj mdf uygulaması 2takım alpine mid takım alpine 10 inch ekran torpido fiber uygulaması ve daha aklıma gelmeyen bir çok şey var arkadaşlar ama ben bunları reklam amaçlı yazmak rüzgar yapmak gibi bir kişiliğe sahip değilim dünyada tek kelimesini de tamamen makara olsun diye yazdım ama ters tepki aldım herkezden özür dilerim saygılar hoş muhabbetler pazartesi testide kopyalarız herkezle barışır sohpete devam ederiz öğreneceğimiz çok şey var sonuçta kolay gele..

noelbaba
24-07-2007, 12:41
kimse kimseyle küs deil yaw :) sadece diğer basit forumlar gibi boş deil burası dikkat ettiysen çok değişik projeler var 200 300 hp ler.. herkez yapılanın mantıklı açıklamasını istio nitekimde herkez yaptığının açıklamasını yapıo ;) sen kafada soru işareti bıraktın ondan herkez sordu nasıl oluo die olmaz die bişey demio kimse yani yanlışmıyım

Tholl-ga
24-07-2007, 12:43
beyin programı ve egzantrikler ne marka?

STP
24-07-2007, 13:50
BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARA GÖRÜŞLERİ HAKKINDA SAYGI DUYUYORUM HER İNSAN BİBİRİNDEN FARKLIDIR MUHAKKAK HEKEZ HERKEZLE İYİ OLACAK VEYA GÖRÜŞLERİNE SAYGI DUYACAK DİYE BİR KAİDE YOK AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR SEN KENDİ SEMTİN OLAN SEFAKÖYÜ BÖYLE TANITTIN YA GERÇİ SEN İSTEDİĞİN GİBİ TANIT O PEK MÜHİM DEĞİL AMA SEN BU SEMTİN ASFALTINA BASIYOR BU SEMTTEN NEFES ALIYORSUN DİMİ EWT DEDİĞİN KELİMELERİ YAZDIKTAN SONRA O GAZLA OKUDUN DİMİ EWT OKE KARDEŞİM ALLAH SANA ÖMÜR VERSİN HERKEZE KOLAY GELSİN..

99 da sefakoyden beylıkduzune tasındım ;) aracımı orada yaptım yakın arkadaslarımın orda olması sebebıylede cogu zaman orda bulunurum.. sogdugum buyudugum semtı boyle tanıttım cunkı dedıklerım gercek... bana bıle gıderlı konuslabıldıkten sen arabadan anlamıyosun denıldıkten sonra orada daha konuscak bırsey yok...

nismo
24-07-2007, 13:55
beyin programı ve egzantrikler ne marka?
compcam bayrampaşa bayram usta uğraşdı sağolsun...

Tholl-ga
24-07-2007, 13:58
beyin ve egzantrik ne marka die sormuştum sadece egzantrikleri söledin

nismo
24-07-2007, 14:00
99 da sefakoyden beylıkduzune tasındım ;) aracımı orada yaptım yakın arkadaslarımın orda olması sebebıylede cogu zaman orda bulunurum.. sogdugum buyudugum semtı boyle tanıttım cunkı dedıklerım gercek... bana bıle gıderlı konuslabıldıkten sen arabadan anlamıyosun denıldıkten sonra orada daha konuscak bırsey yok...

selçuk kardeşim ben sana arabadan anlamıyorsun demiyorum herkez kendi çapında bir bilgiye ve tekniğe sahip sana aracın 600 beygiri asfalttamı krikodamı vuruyo diye soran varmı yok? ozaman sen niye bukadar celalleniyon? ben arabamı yazmışım çizmişim he inanmazssın beğenmezssin ayrı konu tabi kimse kimseye inanmak zorunda değil.özgün diye bir arkadaş var biliyormusun onunda hondası var amerikadaki forumlardan soru yağmuruna tutuluyor bir hondayı nasıl bu hale getirdiniz diye herkezin iyisi var ben en kötüsü olabilirim en iyisi değilim aslada olamam ne vaktim ne zamanım nede okadar param var ama iyi olan arkadaşlarada en azından birşeyler yapmaya çalışan kişilere bu şekilde değilde anlatıcı fikir verici şekilde yaklaşmasını uygun görürüm doğru değilmi?

STP
24-07-2007, 14:01
namistaina nizam ustaya sorarsınız birde coilover sistemi onlar kurdu nekadar verdik nekadar eziyetli oldu nekadara aldık hepsini biliyorlar saygılar

ahaha burda bıraz faka bastın... Nızam abıye selçugu kac senedır tanıyorsun dıye bır sor... en kral coıl overı 400 mılyona yaptırıyorum orda. bırde sen 3500 lıraya mal oldu dıyorsun.zahmetı vs sı max 600 700 lıra olur. Nızam abımın yaptıgı ıscılıgın fıyatını bana lutfen anlatma... sene 2000de resımde ekte olan aracı nızam abı yere basmıstır. daha tunıng araba nedır bılmezken bazıları ben bu ıslerı yaptırıyordum oralarda. 3500 ytl ye ben toptan olarak 7 8 araba yaptırırım orda... ucmak gereksız benden sana tavsıye. Kılıc a JGK yı getırsen felan demıssınde bıraz komık olmus... Emini katma buraya... hala ole gıder bole gıder gıbı konusuyorsunuzya tek sozum Sefakoylu olarak.... yapın TB 329 gıbısını Sefakoyden baska bı araba cıksın.... 500 mılyonluk ışe 3500 verdım dıyerek mod yapılmıyor... hee artı olarak 80+33 hp 113 hp yada ılk soyledıgın 120 hp ıse... bızım bı polo dızelımız var bı deneyelımmı senle drag ve rollıng ne dersın? bızımkı yaklasık 98 hp...Saygılar
http://img337.imageshack.us/img337/9637/golfm5km6.jpg

STP
24-07-2007, 14:03
selçuk kardeşim ben sana arabadan anlamıyorsun demiyorum herkez kendi çapında bir bilgiye ve tekniğe sahip sana aracın 600 beygiri asfalttamı krikodamı vuruyo diye soran varmı yok? ozaman sen niye bukadar celalleniyon? ben arabamı yazmışım çizmişim he inanmazssın beğenmezssin ayrı konu tabi kimse kimseye inanmak zorunda değil.özgün diye bir arkadaş var biliyormusun onunda hondası var amerikadaki forumlardan soru yağmuruna tutuluyor bir hondayı nasıl bu hale getirdiniz diye herkezin iyisi var ben en kötüsü olabilirim en iyisi değilim aslada olamam ne vaktim ne zamanım nede okadar param var ama iyi olan arkadaşlarada en azından birşeyler yapmaya çalışan kişilere bu şekilde değilde anlatıcı fikir verici şekilde yaklaşmasını uygun görürüm doğru değilmi?

ben sen anlamıyorsun dedın demedım zaten. sefakoy tayfasından duyulanlardan genel bı yazı. ozgunu tanımıyorum ben hondası varda modelı ne ozellıklerı neymıs?

nismo
24-07-2007, 14:04
beyin ve egzantrik ne marka die sormuştum sadece egzantrikleri söledin

beyin mugen sanırım ama ben almadım onlar getirtti tam hatırlamıyom ama %80 mugen.

nismo
24-07-2007, 14:06
ben sen anlamıyorsun dedın demedım zaten. sefakoy tayfasından duyulanlardan genel bı yazı. ozgunu tanımıyorum ben hondası varda modelı ne ozellıklerı neymıs?

v-techi var 98 tam donanım ama okadar şeyi sayacak beyne sahip değilim ama tanıştırırım sizi bir gün konuşursunuz..saygılar

ALPER-VNS
24-07-2007, 14:06
ekranı nasıl yerleştirdiğini merak ettim.. bi iç mekan fotoğrafı koyarsan sewinirim..

nismo
24-07-2007, 14:08
ahaha burda bıraz faka bastın... Nızam abıye selçugu kac senedır tanıyorsun dıye bır sor... en kral coıl overı 400 mılyona yaptırıyorum orda. bırde sen 3500 lıraya mal oldu dıyorsun.zahmetı vs sı max 600 700 lıra olur. Nızam abımın yaptıgı ıscılıgın fıyatını bana lutfen anlatma... sene 2000de resımde ekte olan aracı nızam abı yere basmıstır. daha tunıng araba nedır bılmezken bazıları ben bu ıslerı yaptırıyordum oralarda. 3500 ytl ye ben toptan olarak 7 8 araba yaptırırım orda... ucmak gereksız benden sana tavsıye. Kılıc a JGK yı getırsen felan demıssınde bıraz komık olmus... Emini katma buraya... hala ole gıder bole gıder gıbı konusuyorsunuzya tek sozum Sefakoylu olarak.... yapın TB 329 gıbısını Sefakoyden baska bı araba cıksın.... 500 mılyonluk ışe 3500 verdım dıyerek mod yapılmıyor... hee artı olarak 80+33 hp 113 hp yada ılk soyledıgın 120 hp ıse... bızım bı polo dızelımız var bı deneyelımmı senle drag ve rollıng ne dersın? bızımkı yaklasık 98 hp...Saygılar

selçuk kardeşim nizam abi yaptı demiyorum amortisörleri onlar taktı diyorum niye hala bi çaba içerisindesin f&k almanyadan geldi sana kısayolunu gönderiyim fiyatını gör olurmu veya autopola gir orda görürsün hangi amortisör nekadar alla alla ya niye bir yalan yakalama çabasındasın onuda hala çözmüş değilim..

STP
24-07-2007, 14:08
v-techi var 98 tam donanım ama okadar şeyi sayacak beyne sahip değilim ama tanıştırırım sizi bir gün konuşursunuz..saygılar

hım walla ozgunle benı tanıstırmanı ısterım eger oyle bılgılı bı arkadassa..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=5545 ılgılı lınkede bır bakarsan sevınırım :D

Tholl-ga
24-07-2007, 14:10
beyin mugen sanırım ama ben almadım onlar getirtti tam hatırlamıyom ama %80 mugen.

hmm ilginç nissanda mugen

STP
24-07-2007, 14:10
selçuk kardeşim nizam abi yaptı demiyorum amortisörleri onlar taktı diyorum niye hala bi çaba içerisindesin f&k almanyadan geldi sana kısayolunu gönderiyim fiyatını gör olurmu veya autopola gir orda görürsün hangi amortisör nekadar alla alla ya niye bir yalan yakalama çabasındasın onuda hala çözmüş değilim..

aracın orjınal kıtı ıse bu FK lar takması neden zahmetlı onu anlamadım... :icon_wack:beuj:

nismo
24-07-2007, 14:11
hım walla ozgunle benı tanıstırmanı ısterım eger oyle bılgılı bı arkadassa..

http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=5545 ılgılı lınkede bır bakarsan sevınırım :D

bunlara bakmama gerek yok arabanın içine dahil bindim ben senin en son conta yakmıştın sanırım neyse ya..

STP
24-07-2007, 14:14
bence bak .. sızı tanıstırırım dedıgın Ozgun un arabası.... 98 dedıgın 99 model vtecın sahıbı.... yazdıgın su sıte techturkey Ozgune aıt sıtedır.... OZgun sen harıc hepımızın yakın arkadasıdır... hee conta yaktım noldu mutlumu oldun :D sızde yapında sızınde yansın be kardesım....:hahaha: ayrıca sen nasıl bı adamsınkı benım arabama benden habersız bınıyorsun? ne iş?

gorke
24-07-2007, 14:16
arkadaşım bence konuşmanı burda kes, iyice bi gez sadece forumu, fikrin olur biraz... iyi forumlar.

nismo
24-07-2007, 14:17
aracın orjınal kıtı ıse bu FK lar takması neden zahmetlı onu anlamadım... :icon_wack:beuj:

şimdi sorunun başladığı yer yay yaylar coiloverin ki bile aracı 5 cm düşürüyor ve istediğimm seviyeye inmiyordu sorun burda bir başladı aldı başını gitti yoksa nizam abimin ustalığından en ufak şüphem yok yay alt ve üstleri dar ortası geniş tip denemediğim almadığım yay kalmadı fakat düşmüyor mesala resimlerdeki halinde 5 cm düşmüş hali ve deve gibi duruyor ama şuanda lastiğin yarısına kadar indirmeyi başardık ve ne ısıtarak ne keserek nede zıplayarak biniyoruz arabaya mükemmel bir sürüş keyfini yakalamak için çok uğraştık sorun orda yani arabanın kendisi havale ötesi o yüzden koni 7 cm lik yay var bende ve bu yay kimsede yok varsa eğer 10 milyara alıcam koni orjinal kutusuda bende kağıtlarıda bunlar çok para tutuyor ama hatta ve hatta torgue tuning bile bulamadı adam çok uğraştı hemde sağolsun bunlar hep masraf sen daha iyi bilirsin selçuk kardeşim..

sulhi
24-07-2007, 14:21
hahahah arap sacı be kardeşim...

nismo
24-07-2007, 14:24
bence bak .. sızı tanıstırırım dedıgın Ozgun un arabası.... 98 dedıgın 99 model vtecın sahıbı.... yazdıgın su sıte techturkey Ozgune aıt sıtedır.... OZgun sen harıc hepımızın yakın arkadasıdır... hee conta yaktım noldu mutlumu oldun :D sızde yapında sızınde yansın be kardesım....:hahaha: ayrıca sen nasıl bı adamsınkı benım arabama benden habersız bınıyorsun? ne iş?

dedimya baştan kimse kimsenin ne olduğunu bilmiyor...

STP
24-07-2007, 14:26
bılmıyorsan nıye konusuyorsun... ozgunle tanıstırırım dıyorsun.. sen ozgunle yuzyuze konustunmu hıc yada hıc konustunmu? arabasının 99 oldugunu cumle alem bılır sen 98 dıyorsun... burda reklam gıbı konusmaya gereNk yok onla tanıstırırım soyle bı adam var dısarda forumlarda ole bole yapıyo felan... kenan kardes sen daha fazla konusma bence...

nismo
24-07-2007, 14:29
bılmıyorsan nıye konusuyorsun... ozgunle tanıstırırım dıyorsun.. sen ozgunle yuzyuze konustunmu hıc yada hıc konustunmu? arabasının 99 oldugunu cumle alem bılır sen 98 dıyorsun... burda reklam gıbı konusmaya gereNk yok onla tanıstırırım soyle bı adam var dısarda forumlarda ole bole yapıyo felan... kenan kardes sen daha fazla konusma bence...

ben kelimemi esirgemem burda beni tahrik etmene gerek yok sinir yapma sakinleş sen nasıl bir adamsın demişsin benim arabama biniyorsun bende diyorumki sen beni tanımıyorsun bende seni tanımıyorum bir gün inşallah tanışırız diyorum panik yapma :)

Tholl-ga
24-07-2007, 14:32
seni allah gönderdi valla

STP
24-07-2007, 14:34
tanımıyorsan benım aracıma nıye bınıyorsun yapım asamasındayken? ne mantık bu? panık felan yaptıgım yokta artık sıkıntı vermeye basladın... ısıne gelmeyen konulara nıye cvp yazmıyorsun? ozgunle tanıstırsana benı .. yada ıstersen ben tanıstırayım senı ne dersın... sana kısaca acık ve net olarak BU SITE SANA GORE DEGIL demek ıstıyorum kenan kardes. sen kcekmecetunıng.com a felan yaz sefakoy tayfası ıle daha ıyı anlasırsınız. hem 30 hp aldım demek yerıne 60 hp aldım desen heellaaaall sen bır numarasın derler hıc sorgulamazlar.... ben sıkıldım yazmaktan ya hadı selametle

AyB_Tv
24-07-2007, 14:34

arkadaşım kusura bakma hiç huyum değildir bir insana ders vermek yada birşeylere dayatmak ama sen bence bu "modifiye" işinde çok toysun ! nissanda mugen 7 yıldır bu işin içindeyim tolga gibi hiç duymadım ilginç..

3-4 yıl peugeot sitelerinin adminliğni yaptım burdaki insanların çoğu başka sitelerde aynı görevleri yaptı o yüzden inan burdaki üyelerin %90nı hem forum hemde modifiye işlerinde diğer sitelerdeki tiplere benzemez.. sen birşey söylersen sana herşeyi doğru şekilde sorarlar,siğer sitelerdeki gibi " vayy abi dehşettt ufff beeaa " denmez ;)

özgünü tanırsın tanımassın,selçuğu tanrsın tanımassın bilemicem ama bence pek iddaalaşma bu sitede.. kişisel tavsiyem sana ;)

AyB_Tv
24-07-2007, 14:35
stp is back :D

Jem
24-07-2007, 15:24
jantlar krom olmasaymış bska bi tercih olsaymış daha ii olurdu kazasız belasız.

Yiğit G.
24-07-2007, 15:24
Arkadaş belliki bu işlerde yeni fazla üstüne gitmeyin.

insecure
24-07-2007, 18:05
bu heralde en neşeli topic. :D

C A N
24-07-2007, 18:33
alla alla benim 1.6 arabama şuanda turbo takılıyo, ilk başta savaşa sormuştum ne verir diye, dedi bana 0.5 barda 30-40 arası alırsın. bende hmm iyi diyerek kabul ettim. yaklaşık 7-8 bin ytl harcadım. ulan keşke sadece bujileri değiştirip eksoz taksaydım...

STP
24-07-2007, 18:45
eee can kardesım sen yanlıs kısıye sormussun.. savasa deılde bu arkadasa soracaktın...

Berk007
24-07-2007, 19:28
ne güzel :D

cem
24-07-2007, 19:29
Selam ,

Micrada kullandıgınız Mugen beyin hakkında bilgi almak istiyorum .

Teşekkürler.

levent
24-07-2007, 19:31
dizeller turbo hatta gt15 mevcut olması lazım :)

R-13239
24-07-2007, 21:03
Mügen stoplar hakkındada ben bilgi almak istiyorum .

Teşekkürler.

Tholl-ga
24-07-2007, 22:03
Selam ,

Micrada kullandıgınız Mugen beyin hakkında bilgi almak istiyorum .

Teşekkürler.

bende teknik destek istiorum

Alp
24-07-2007, 22:18
yaw cidden üstüne gitmeyin bu kadar, 9 sayfa topik olmuş baya eğlendi herkes herhalde bi nokta koyun artık

efe-E
24-07-2007, 22:40
ya Alp kızıştırma ortalığı :D :D bak ne güzel burdayız,herkesin focuslandığı bir konu haline geldi. :D :D

o kadar araştırırım beyinleri,yazılımları incelerim..Nissan'da Mugen beyin ilk defa gördüm.

abi ne demişler Japonlar Veya Caponlar. :D :D

tebrik etmek lazım her konuda japonlar 10 numara :D

MUGENPOWE®
24-07-2007, 22:40
yaw adam anlamıyorm dıo sız hala ustune gıdıyosns gereksıs uzuyo mewzu 100 se 100 200 se 200 beygır noolck yanı adam pek anlamıyo ıste zorlamayın bence gerek yok

Dragger
24-07-2007, 23:20
Bence de artık uzatmayın, sonuc olarak hersey ortada...

Muhtemelen mat siyaha boyanmıs ya da makyajlı farlar > FK

Resimlerde göremedigim stoplar > Mugen (Honda baymıs artık mugeni anlasılan yeni markalara el atmıs)

Koni yaylar, FK Amortisörler + Namistein 3.5 milyara 7cm, 500 milyona 1cm :)

Beyin zaten Mugen, artık yorum yazıp soru sorup adamın beynini de sulandırmayın :)

Emege saygı, ben de mugenden fason üretim isticem fiatlar icin, birazdan mail geciyorum :p

Berkan
24-07-2007, 23:39
yanlıs olmasın arka stoplar "mügen" :D

Tugral
24-07-2007, 23:54

STP bu araba suan bizim sirkette arkadasta. Orj. cevirdi satmaya uurasıor :) Bu araç seninmiydi yaw :soru:

STP
24-07-2007, 23:58
ehehe antalyaya sattım kardesım kızımı ozaman :) demek sızde :) sımdıkı halının resımlerını bulabılırmısın bana ?

Low-Rider
25-07-2007, 00:03
sarı venomlarla daha güzeldi:)

STP
25-07-2007, 00:14
ahahah wenomlarlada ıyıydı evet ama bu halı bı tarzdı bence :)

Dragger
25-07-2007, 00:17
Ben bunu kalkısta 2 kere gecmistim maslak sanayide :p

Masallahı vardı ama, o zamanlar tekti modifiye aleminde :)

STP
25-07-2007, 00:25
ahaha evet lan nos var bu palıoda dıyoduk muahhaah :D guzel yuruyodu bızım duldul ama ,103 hp lık palıo yanında yemedı o aksam :) ama yemesın o body kıt dolu bagaj tesko o jantlar :)

Dragger
25-07-2007, 00:31
O zamanlar güzeldi, simdi bos hersey...

O zamanlar aldıgımız zevk simdi hicbirseyde yok be kardesim...

Neyse yaslandıgımız belli olmadan mügenli micra konusuna geri dönelim :p

gorke
25-07-2007, 00:31
bende mügen beyin alıcam, üstüne limon sıkıp yicem, ya da beyin salatası mı yapsam?

Dragger
25-07-2007, 00:33
Gorke,
senin de nissan araba ne de olsa, micraya uyuyorsa seninkine de uyar :p

STP
25-07-2007, 00:35
O zamanlar güzeldi, simdi bos hersey...

O zamanlar aldıgımız zevk simdi hicbirseyde yok be kardesim...

Neyse yaslandıgımız belli olmadan mügenli micra konusuna geri dönelim :p

aynen katılıyorum...:rolleyes:

ahmetbaha-drs
25-07-2007, 00:38
bende mügen beyin alıcam, üstüne limon sıkıp yicem, ya da beyin salatası mı yapsam?
ahaha...Mugen beyin salatası..bol limonlu..off canım cekti :D
Mugen Honda'dan bıktı tabi artık,Nissan'a el attı..
Nismo'da Honda,Toyota v.s calısıcakmıs isleri buyutuyolar:D

TechTurkey
25-07-2007, 00:47
arkadaşlar dyno testini pazartesi videosuyla beraber siteye ekliycem

Dyno videosu/kağıdı siteye eklendiğinde konu tekrar açılıcaktır.

Oz`
25-07-2007, 13:41
Nerden tanışıyoduk çıkartamadımda ?

Mechanix
25-07-2007, 13:49
Ünün kendini aştı öz'vetec . Al işte insanları unutur oldun . . . :) Eeheh

Tholl-ga
25-07-2007, 14:06
özgün ben kimim çıkarttınmı

Tugral
25-07-2007, 14:30
30 hp işi bu kadar basitse ben bosa swapladım :D Benim önüm açık artık bi 30 daha koymanın yolunu biliyorum. NISMO dan parçaları sipraiş ettim honda için :D

STP
25-07-2007, 14:31
sen cok konusmada resımlerı cek :D

STP
25-07-2007, 14:33
Nerden tanışıyoduk çıkartamadımda ?

kanka aaaaaaa. sen tanımıyosan arkadası benı senle nasıl tanıstırcak :sorybom:

Tugral
25-07-2007, 14:34
Mesaiye gelsin cekicem makinayı hazırladım hehe :D

bodoff
25-07-2007, 14:58
offff offf off f

Neler donuoo yarabbimm...

kazasiz belasiz ...

slave
25-07-2007, 15:01
evet konu uzadı bence ama herkes beklemeye çekilsin üstüne gitmeyelim daha fazla beygirler kaçıcak sonra 111 yerine 11 çıkıcak nese dyno kağıtlarını ve videoyu bekleyelim