Orijinalini görmek için tıklayınız : facebook videoları?
izmirlicem
15-03-2011, 20:27
abiler facebooktaki videoları açamıyorum,2 saniye loading çıkıyo kayboluyo video açılmıyo ne yapmam lzm?
ya bendede oluyor,video dolacak gibi oluyor Tam başlıcakken ortaya siyah bi yazı geliyor.açılmıyor,
izmirlicem
15-03-2011, 20:31
Pc denmi acamiyorsun?
mesela facede biri youtubeden paylaşmışsa açılıo facenin videoları açılmıyo
Her video icinse ilginc flash player guncelledinizmi
bendede doluo doluo sonra birden hepsi doluyo ama yavas yavas dolan yere geldiginde video bitiyo.
izmirlicem
15-03-2011, 20:34
Her video icinse ilginc flash player guncelledinizmi
evet gene olmadı ama
Baya arkadasta sorun varmis yahu bana hic denk gelmedi gelse ustune dusup cozmus olurdum tam yardimci olamiyorum ama deneye deneye bu isler birazda:) explorer kullaniosaniz mesela firefox kurup denemekte fayda var
Baya arkadasta sorun varmis yahu bana hic denk gelmedi gelse ustune dusup cozmus olurdum tam yardimci olamiyorum ama deneye deneye bu isler birazda:) explorer kullaniosaniz mesela firefox kurup denemekte fayda var
sinir bozucu bişey tavsiye etmem,ya sayfayı yenileceyecksin yada herşeyi bırakıp paylaşan kişinin sayfasına gireceksin,kötü bişey.
Emir_b16a
15-03-2011, 21:43
yeni başlık açmiim bilne biri warsa yardımcı olsun bnde komple youtube açamıorm zaman aşımına uğruyo sürelki
Dns ayarlarini orjinale yani normale cevirdinmi eger youtube girmek icin onceden dns ayarliyordukya
hondafit
15-03-2011, 23:24
çerezleri silin CCleaner diye bir program var bu konuda baya başarılı
Emir_b16a
15-03-2011, 23:28
Dns ayarlarini orjinale yani normale cevirdinmi eger youtube girmek icin onceden dns ayarliyordukya
bn ztn dns siz kullanıodum youtube u dns e gerek yok bnde de ccleaner ı deniim
edit: yemedi hala açmıo