PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : gaz kelebeği hakkında

samet_61
16-03-2011, 09:01
arkadaslar gaz kelebıgını genıslettırıp portpolısh ıslemı dusunuorum pekı bu ıslemden sonra aracın rolantısınde sapmalar yada yuksek devırde calısma gıbı sıkıntılar olur mu yaptıran arkadslar varsa dusuncelerını alabılır mıyım?

DENON
16-03-2011, 09:09
kelebek deliği kapatabılıosa yanı hava alma söz konusu olmassa devir dalgalanması gibi bişey olmaz

samet_61
16-03-2011, 09:14
kelebek deliği kapatabılıosa yanı hava alma söz konusu olmassa devir dalgalanması gibi bişey olmaz

pekı 2000 dd gıbı devuırlerde calısma durumu olur mu?

DENON
16-03-2011, 09:25
işte rolantıde eger hava almassa bır yerden yuksek çalışma gibi bişey olmaz

samet_61
16-03-2011, 09:32
işte rolantıde eger hava almassa bır yerden yuksek çalışma gibi bişey olmaz

ok saol boyle bı dusuncemız var ııce arastırma yapıorum

DENON
16-03-2011, 09:35
ama şunu söyleyeyim gaz gelebeginin iç kısmını parlatarak verım alabılecegını düşünmüyorum , eger sportıng gaz kelebegı senınkınden büyükse dırek onu tak derim bulabılırsen

elpadre
16-03-2011, 09:37
kaan yapıyor ıstersen ona sorabılırısn detayını kendı arabasındada var :)

samet_61
16-03-2011, 09:42
ama şunu söyleyeyim gaz gelebeginin iç kısmını parlatarak verım alabılecegını düşünmüyorum , eger sportıng gaz kelebegı senınkınden büyükse dırek onu tak derim bulabılırsen
uymaz sportıng kelebegı elımdekı mevcut kelebegı kaan arkadsımıza genıslettırıp portpolısh yaptırma dusuncem var

samet_61
16-03-2011, 09:43
kaan yapıyor ıstersen ona sorabılırısn detayını kendı arabasındada var :)kaana yaptırcam konustuk gorustukte ıyıce arastırma yapıorum

PPR engineering
16-03-2011, 10:22
kardeşim bin kere söledim :) yaptığım gaz kelebeği sayısını inan hatırlamıyorum çok fazla ama çok sitede yoruölarada bakabilirsin bir kişi yazmışmı rolantim sapıtıyo diye ??..bu kadar pimpirkle araba yürütemessin söliyim sana..

PPR engineering
16-03-2011, 10:31
az daha araştırsan pentagondan cıkıcan hee hahahaha:D

Günkut
16-03-2011, 10:32
almasınlar ergenekondan iceri kelebekle beraber emmeyide yolla bence fiyatlar zaten cok uygun :D

samet_61
16-03-2011, 10:32
kardeşim bin kere söledim :) yaptığım gaz kelebeği sayısını inan hatırlamıyorum çok fazla ama çok sitede yoruölarada bakabilirsin bir kişi yazmışmı rolantim sapıtıyo diye ??..bu kadar pimpirkle araba yürütemessin söliyim sana..

bulunması zor parca oldugu ıcın ;)basark erkegı huyum kurusun bızım ole hondalar gıbı bakkalarda dahı parcamız bulunmuo hondamız olsa al kardes sok bız derızde bazı parcalar pıyasada zor;)

kurtbil
16-03-2011, 10:41
bulunması zor parca oldugu ıcın ;)basark erkegı huyum kurusun bızım ole hondalar gıbı bakkalarda dahı parcamız bulunmuo hondamız olsa al kardes sok bız derızde bazı parcalar pıyasada zor;)

senınkınden parcası daha zor bulunan Cupra2 abf motor ıcın emme portları ve kelebek ıcın ıslem yaptı kaan ve araba 4 boy fark ettı,kesınlıkle guvenebılırsın;)

samet_61
16-03-2011, 17:55
kaandan yana sıkıntım yok sadece b arkadas beynımı bulandırdı yok yuksek devırde calıstır yok sole yok bole dıye :) sonuc olarak yapacaz gorecez:)

merruse
16-03-2011, 18:19
Eğer kelebek kapalıyken hava kaçırırsa rölantide düzensizlik olur. Doğru yapıldıktan sonra sorun yaşamazsın ancak bu polisaj işi. Çap büyütme işini ben olsam komple değiştirmedikten sonra yapmazdım. Oradaki ufak tefek çap kazanacaksın diye başına dert alma ihtimalin yüksek. Eğer kelebeğin bastığı yüzeyin çapı genişlerse içerdeki kelebek yaprağınıda büyütmen lazım. Onun balansı falan filan uzun iş. Bunla uğraşan varsa da helal olsun.. Zaman ve sabır işi sonuçta.

Juggernaut
16-03-2011, 18:55
Benim arabanınkini kaan yaptı rolantide bir bozukluk olmadı.

PPR engineering
16-03-2011, 21:14
arkadaşlar rolanti bozulmuyor ve gaz kelebeğini flow testi yaparak işliyoruz kelebek işlem bittikten sonra huni sekline geliyo kaba tabirle yani thortle body borazanları gibi düşünün flow hava hızlılığı ölçülerek yapılıyo bu işler kara düzen al eline işle değil yani:) 100 de 100 yararlı bi işlem.

samet_61
16-03-2011, 21:26
arkadaşlar rolanti bozulmuyor ve gaz kelebeğini flow testi yaparak işliyoruz kelebek işlem bittikten sonra huni sekline geliyo kaba tabirle yani thortle body borazanları gibi düşünün flow hava hızlılığı ölçülerek yapılıyo bu işler kara düzen al eline işle değil yani:) 100 de 100 yararlı bi işlem.

mantıklı ...(10krktr)