Orijinalini görmek için tıklayınız : Büyükçekmece Kaza
Arkadaşlar yaklaşık 45 dk. önce evime doğru gelirken Büyükçekmece-Mimarsinan dolaylarında bir kaza gördüm.Beyaz bir hatchback arabaydı sanırım.Çekmece gölüne düşmüştü galiba yukarı doğru çekiliyordu.plakasını o karanlıkta goremedım sadece app baskı oldugunu çözebıldım.Allah korusun umarım ölen ya da yaralı olmamiştır.Az bir süre yağan yağmur anında yolları kayganlaştırdı sanırım bu da kazayı doğurdu.Böyle havalarda çok dikkat arkadaşlar.
SekoLive
17-03-2011, 23:59
geçmiş olsn araba neydi?
Geçmiş olsun. Zaten yağış olduğunda, Avcılar - Büyükçekmece arasında kazalar çok oluyor.
çarşamba günüde öğle saatlerinde aymerkezi geçer geçmez kötü bi kaza vardı suv bi araç orta refüjde ters bi şekildeydi
geçmiş olsn araba neydi?
Geçerken dıkkatlıce baktım ama çözemedım.hurda olmustu cunku muhtemelen ıcındekıler sıkışmıstır Allah korusun cok kotu haldeydı araba.tahmınlerımce beyaz astra olabılır arka tarafı bıraz saglamdı ordan tahmın edebılıyorum.
tolgakaynak
18-03-2011, 08:13
geçmiş olsun . yağışlı havalarda büyükçekmece ve avcılar arasında kaza çok oluyor. nedendir acaba ?
çekmece gölüne nasıl düşüyor orda ? çatalca yolu üzerinde fln mı gördün ? veya tek ihtimal denizle göl bağlantısının ordaki köprüden uçmuş olabilir.
çekmece gölüne nasıl düşüyor orda ? çatalca yolu üzerinde fln mı gördün ? veya tek ihtimal denizle göl bağlantısının ordaki köprüden uçmuş olabilir.
Hani yolun kenarında mangalbaşı restaurant var sağda bir kemer fln var tarihi.tam orda viyadükün arasından cekıyorlardı yukarı.oranın altı betonmu yada denızle baglantısı var mı bılmıyorum acıkcası.
O yol seken bi yol zaten mevki köprübaşı diye geçer göl değil denizin bitimi diyebiliriz, göl barajın arkasında kalıyor.
Hani yolun kenarında mangalbaşı restaurant var sağda bir kemer fln var tarihi.tam orda viyadükün arasından cekıyorlardı yukarı.oranın altı betonmu yada denızle baglantısı var mı bılmıyorum acıkcası.
tamam benimde dediğim yer orası zaten. orası denizle gölün bağlantı yeri. altında beton yol var köprünün ama kapalıydı en son