Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Golf III 2.0 16V Gti 150 Bg Neler yapılabılır?

ChtArdARSL
19-03-2011, 10:49
Merhabalar,

Abf Gti dusnuyorum temız bırtane buldum istedigim paraya verırse alıcam.. arac 150binde.Aldıgımda mekanık olarak yukseltmek ıstıyorum hafta sonları bınecegım ıcın pek benzın derdınde degıllım..

Motor olarak buna atmosferik neler yapabılırım?Parcaları uygun fıyata bulabılırmıyız bır japon kadar olmasada ıstedıgımız sonucları verırmı?

Turbo olarakda kıtler mevcutmu ılerleyen zamanlarda planlamıyorum degıl..

Son olarakda TR de orneklerı varmıdır,onun ızınden gıdıyım sahıbı ıle tanısayım neler yapabılıegım hknda.

kurtbil
19-03-2011, 10:57
seatcupra.net ı ıncele ıstersen Cupra2 lerdede aynı motor var ve orda ugrasan cok adam var,atmosferık 225bg alanlar var.Egsoz,headers,Cai,Egzantrik,İtb,yazılım seklınde lıstesı 225bg alan arabanın.Parcalarını Turkıyede bulman sıkıntı ama getırtırsen cok zevkı arabaya bınersın.Ayrıca yurtdısında turbo kıtlerı de var,abf altyapı olarak cok saglam oldugu ıcın turbo yapmaya da elverıslı

ChtArdARSL
19-03-2011, 11:09
seatcupra.net ı ıncele ıstersen Cupra2 lerdede aynı motor var ve orda ugrasan cok adam var,atmosferık 225bg alanlar var.Egsoz,headers,Cai,Egzantrik,İtb,yazılım seklınde lıstesı 225bg alan arabanın.Parcalarını Turkıyede bulman sıkıntı ama getırtırsen cok zevkı arabaya bınersın.Ayrıca yurtdısında turbo kıtlerı de var,abf altyapı olarak cok saglam oldugu ıcın turbo yapmaya da elverıslı

seat uye olacagım bır bakıcam.aldıgımda ztn egzos cai headers yazılım kesınlıkle dusunuyorum.itb ve egzantrık dusunmuyorum bıraz daha bırıktırı turbo yaparım dıye

acaba egzos headrs cai ve yazılımla kac bg alırız?

halilkarakas
19-03-2011, 11:10
golf 3 gti ile esayı deniyoduk civic esaylar geçiyordu yani...araçta egzos filtre vardı golfte....bence golf almayın honda alın bari sürüsüyle parçası var ve hızlı olur golften atmosferik...

kurtbil
19-03-2011, 11:46
golf 3 gti ile esayı deniyoduk civic esaylar geçiyordu yani...araçta egzos filtre vardı golfte....bence golf almayın honda alın bari sürüsüyle parçası var ve hızlı olur golften atmosferik...

golf cok hafıf b araba degıl ona karsın cupra2 aynı motora sahıp olur 1090 kılo.Egsoz,filtre,gaz kelebegi ve emme portları parlatılmıs olanı golf tsi 160dsg7 ye 6 boy gıdıyor.Motor ıyı ama golf de agır kalıyor

arda-m
19-03-2011, 11:52
golf 3 gti 1150 kg çokta ağır deil chip filtre son susturucu filtre falan epey iş yapar ;)

arda-m
19-03-2011, 11:53

golf var golfcük var ;)

Dou
19-03-2011, 11:53
golf 3 gti 1150 kg çokta ağır deil chip filtre son susturucu filtre falan epey iş yapar ;)

bide yol tutsa :p

arda-m
19-03-2011, 11:55
bide yol tutsa :p

coiloverları takarsın iş yapar ;)

Dou
19-03-2011, 11:56
coiloverları takarsın iş yapar ;)

halanın bıyıkları olunca noluyordu sen söyle ahahahaha

arda-m
19-03-2011, 11:58
halanın bıyıkları olunca noluyordu sen söyle ahahahaha

sen oluosun :hahaha::hahaha: konunun ırzına geçme iki dakka :D

PPR engineering
19-03-2011, 12:52
golf cok hafıf b araba degıl ona karsın cupra2 aynı motora sahıp olur 1090 kılo.Egsoz,filtre,gaz kelebegi ve emme portları parlatılmıs olanı golf tsi 160dsg7 ye 6 boy gıdıyor.Motor ıyı ama golf de agır kalıyor

katılıyorum civic si onuda gecermi acaba :) :)

halilkarakas
19-03-2011, 12:59
evet golf var golf var ....dediğim golfü başka golf ile denedik esayla deneyen geçmişti diğer golfü....bizde salak değiliz denedik ettik yazdık buraya o arabadan bişey olmaz turbolamadan diye

ChtArdARSL
19-03-2011, 21:11
Yol tutsları golflerın ıyıdır ya ama 96 kılıtlı defransıyel yokmus ondan dolayı bıraz kotu olabılır..