Orijinalini görmek için tıklayınız : Clio Sport 1.6 ya yay yardımı?
mirzagokhan
20-03-2011, 11:02
Arkadaşlar clio sportuma yay almak istiyorum. Benim düşüncem eibach almak fakat çok yumuşak diyolar, tanıdıkların tavsiyesi FK ama o da zıplatır diyolar yani sert biraz anladığım kadarıyla=S Bir tavsiyesi olan veya bu yayları kullanan arkadaşımız varsa önerilerini bekliyorum :)
Bende Omp 3,5 var yuzde 65 sert yzde 35 yumusak.. sekme kesinlikle yok.
ClioSport
20-03-2011, 12:13
Apex 150-4051 aracını en çok düşürcek yaydır serttir ama yumuşak bir lastik ile sertlik oranını biraz düşürebilirsin. Kumho lastikle birebir hissedersin sertliğini ama Federal gibi yumuşak lastiklerle daha az hissedersin ;)
ben federalleri takmadan önce aracın konforunun bukadar değişiceğini bilseydim eşşek gibi kumhoları 4 sene kullanmazdım %30 lara varan bi konfor geldi araca sadece lastikle.
mirzagokhan
20-03-2011, 12:17
Valla apexlere gerçekten sert diyolar bende pirelli p6 cintirato yani çok yumuşka deil ama orta yumuşaklıkta bir lastik daha yeni aldım lastikleri değişemem =S Eibach öneren yok mu ya=D
fsunnetci
20-03-2011, 22:38
bende Clio için limon yay var 4cm düşürüyor aracı ama sadece arkalar var 50TL..
Omp 3,5 lari komple satabilirim istersen ?
mirzagokhan
21-03-2011, 18:45
Kardeş keşke erken deseydin o ompleri alırdım yaw artık aldım hadi hayırlısı eibach 5 lik aldım arkayı yarım santim düşürdü önüde 2 falan yani şimdilik bişey düşmedi haberiniz olsun =(
ClioSportAge
22-03-2011, 19:42
clio düşmez kardeşim uğraşma yayla mayla ben sana diyim ben ısıttım kestim ancak düsmüştü.Sonra güvenli olmadığını anlayarak set almıştım Amortisör yay 6cm gene de düşmedi Sana tavsiyem paranı çarçur etme 450 ye oem coil yaptır önlere arkalara da yaptırdığın yer bi çare bulur başka türlü inan bana sağlıklı olmıuyor
Dinlemedin beni 6lık fk alcaktık arkayı da 2 cm ısıttrcaktık 10 numara olcaktı.Gitti paracıklar :D
mirzagokhan
22-03-2011, 21:42
Kanka ne fk sı yaa tahta üstünde gitmem ben:D Walla önler azcık düştü kullanan bi kaç kişiye sordum arkalarda zamanla düşüyomuş ama yol tutuşundan gayet memnunumsaçma sapan hareketler yaptım banamısın demio :o Sonra param olursa bi koni amortisör alırım ömürlük gider işte :D Armağan ön kat ı da iptal ettirecem sen gelene kadar hazır ol bence geldiğinde :cool:
Kanka ne fk sı yaa tahta üstünde gitmem ben:D Walla önler azcık düştü kullanan bi kaç kişiye sordum arkalarda zamanla düşüyomuş ama yol tutuşundan gayet memnunumsaçma sapan hareketler yaptım banamısın demio :o Sonra param olursa bi koni amortisör alırım ömürlük gider işte :D Armağan ön kat ı da iptal ettirecem sen gelene kadar hazır ol bence geldiğinde :cool:
Rovanşa bilendim diosn hea :D Bikaç ekleme daha yapıcam ben o zamana ve arabadaki illet de sökülcek biliosun hafiflemiş olucam :) Sen iileşceksin bende iyileşicem gene geçenki gibi olur :)
Bu arada zamanla düşme olayı yalan.Ben kullandım hiç öyle bişey görmedim.Hep takıldığı gibi kaldı :D
crazydog
22-03-2011, 21:59
3.5 cm s racing yay + koni kullanıyorum yaklaşık 2003 ten beri :D aracım sertmi sert ben memnunmuyum memnunum :D
3.5 cm s racing yay + koni kullanıyorum yaklaşık 2003 ten beri :D aracım sertmi sert ben memnunmuyum memnunum :D
Bu s racing simoni racingmi oluo?
yunus_kg
22-03-2011, 22:12
az çekmedim yayla uğraşmaktan sonunda vazgeçtim yaydan..yayla düşen en zor otomobillerden biride clio yine en iyi düşüren yay apex.
mirzagokhan
23-03-2011, 22:08
Walla armağan bak düşmez düşmez dedinde düştü kanka 2 gündür arkada 2 tane 130 kiloluk arkadaşla geziorum düştü arka=D Ayrıca önde düştü yaa yaylar sıfır yaa zamanla düşüo bence kanka =) Ayrıca koni amrtisörlerle sert olur tabi o kadar parayı verince bırakta sertleşsin kardeş=D
crazydog
23-03-2011, 22:19
Bu s racing simoni racingmi oluo?
aynen öle kardeşim simoni