Orijinalini görmek için tıklayınız : vl vti part 1 devamı gelcek..
ihsanozyer
20-03-2011, 22:33
bu denemeydi devamı gelcek :D
hanı hıc bısı yok?
Cliosportve
20-03-2011, 22:35
VTİ videosu izleyerek uyumak istiyorum :)
ihsanozyer
20-03-2011, 22:39
View My Video (http://tinypic.com/r/vqgkex/7)
ihsanozyer
20-03-2011, 22:41
View My Video (http://tinypic.com/r/vqgkex/7)
tuner faruk
20-03-2011, 22:56
Maşallah VL ye Allah nazarlardan saklasın:icon_tup:
halilkarakas
20-03-2011, 22:59
eyvahhhhhh iboo abi geçilmiş hahahahaaaa :D :D
maşallah vl viteeee :)
speclerı de yazsan daha ıyı olurdu sankı :)
maşallah kazasız belasız bın
ihsanozyer
20-03-2011, 23:01
haloo yapılcak bişe yok
kabul etmiyolar ama gerçekten kaçamıcaklar
ihsanozyer
20-03-2011, 23:03
puk calara özel bişeler yaptık
hangi araçta neler var ..ona göre yorum yapalım ..;)
maşallah Allah kaza bela vermesin...
ihsanozyer
20-03-2011, 23:05
herkez aracına stok diyor bizde öle diyelim arkadaslar
halilkarakas
20-03-2011, 23:16
haloo yapılcak bişe yok
kabul etmiyolar ama gerçekten kaçamıcaklar
adamların araba düzgün çalışmıyor sonra bişey yok :D
benim arabaya bişey olmuyoki olsa bende yapıp yok bişi dicem tayyarlara dikicem gözümü :D :D
öğrencekler yavaş yavaş bea pejocular :):):)
vl vtecde eksoz flitre headres beyin 106 stok dediler o araba stoksa öle gidemezdi yanımda ama gelicek devamı :D
arkadaslar sımdı bız vıdeo yukluyoruz... bakın ne kahpelık yapmıslar sımdı goruceksınız ??? denemenın gerçek yuznu bırazdan goruceksınız bız susuyoruz... yorumu sız werın?
adamların araba düzgün çalışmıyor sonra bişey yok :D
benim arabaya bişey olmuyoki olsa bende yapıp yok bişi dicem tayyarlara dikicem gözümü :D :D
öğrencekler yavaş yavaş bea pejocular :):):)
cepten gırıorum ewe gıdınce yazarımm
halo sen sus konusma,,, bilmediğin mevzular war, aramız bozulmasın oke mı panpa
ihsanozyer
20-03-2011, 23:26
halo sana özel saglam projeler war
halilkarakas
20-03-2011, 23:27
ben bilmem beyim bilir :D
adamlar geçmiş işte bea başka atraksiyona gerenk yok :D
bu vidyo fake mi yoksam :)
ben bilmem beyim bilir :D
adamlar geçmiş işte bea başka atraksiyona gerenk yok :D
bu vidyo fake mi yoksam :)
bızdekı vıdeoları gormeden yorum yapma we konusma.. o kadar çok roll yaptın yaptınn... bunlarla denememızı gor we sonra yorum yap...
Hacı ne ayak neler oluyor burda :D
Vl seninkiydi demi
halilkarakas
20-03-2011, 23:29
halo sana özel saglam projeler war
beklemedeyim :D :cool:
halilkarakas
20-03-2011, 23:30
bızdekı vıdeoları gormeden yorum yapma we konusma.. o kadar çok roll yaptın yaptınn... bunlarla denememızı gor we sonra yorum yap...
koyda görelim bea adamlar koymuş gördük bizde ne olmuş ne gitmiş ona göre konuşuyoruz.......
hondacık power :)
uGuR8505
vti n devrine gore basıldı.. bizim istedgmz devirlere gelmedi vtec çok gittik yanına ama hararet yapıyrms 1 denemede..106 nın devri 6500 ken basmaya basladık bu şekilde bizim aracımız 170 lerden sonra geçen vl vti a tebrikler..
vl vti da bildgmz kadarıyla egsoz-filtre-beyin-piston-emme manifoldu ( oncedn port polish falanda vardı ama suanda varmı yokmu bilmiyoruz tam olarak o yuzden yalan atmaya gerk yok)
yj 106= 13 59 - chip - filtre - egsoz - timing ( bnlar dısında kesinlikle bşey yok..egzantrkler var diye bi mevzu dönuyor piyasada ama bzim egzantrklermiz orj. ayrıca biz deiliz nete satılık orjinal egzantrik diye knu açan ;)
ihsanozyer
haloo gerek yok böle seylere
vti n devrine gore basıldı.. bizim istedgmz devirlere gelmedi vtec çok gittik yanına ama hararet yapıyrms 1 denemede..106 nın devri 6500 ken basmaya basladık bu şekilde bizim aracımız 170 lerden sonra geçen vl vti a tebrikler..
vl vti da bildgmz kadarıyla egsoz-filtre-beyin-piston-emme manifoldu ( oncedn port polish falanda vardı ama suanda varmı yokmu bilmiyoruz tam olarak o yuzden yalan atmaya gerk yok)
yj 106= 13 59 - chip - filtre - egsoz - timing ( bnlar dısında kesinlikle bşey yok..egzantrkler var diye bi mevzu dönuyor piyasada ama bzim egzantrklermiz orj. ayrıca biz deiliz nete satılık orjinal egzantrik diye knu açan ;)
kanka o vıdeoyu paylasırmsın lütfenn :):)
uGuR8505
20-03-2011, 23:31
bu arada maşallah YJ e atmosferikte en hızlı die laf yapılan vti la böle yurumek guzel gerçekten arabaya 700-800 tl harcaıp ;)
ihsanozyer
20-03-2011, 23:31
halooo haftaya işin warmı
halilkarakas
20-03-2011, 23:32
devir mevir ben anlamam ben cahil adamım ...arabayı geçen sene aldım o zaman öğrendik roling moling yalan yok...önceden serçeyle miçlik peşindeydim ....kısacası ben 5000 devirde basarım kardeşim onun devri bunun devri diye bişey olmaz bence :)
şanzuman yetmiyosa 14 60 mıdır nedir ondan koyun fark iyicene açılsın :D
halilkarakas
20-03-2011, 23:33
halooo haftaya işin warmı
ben boş adamım bea....sınava hazırlanıyorum sadece bu hafta sonuna kadar işim var yani...pazar günü sınavdan sonra bomboşum :)
ihsanozyer
20-03-2011, 23:33
Hacı ne ayak neler oluyor burda :D
Vl seninkiydi demi
aynen kardeşim
ihsanozyer
20-03-2011, 23:34
senle işimiz war nikah şahidimiz sen olcan halo
halilkarakas
20-03-2011, 23:35
senle işimiz war nikah şahidimiz sen olcan
ooovvv çok sevinirim :)
ihsanozyer
20-03-2011, 23:37
lafa gerek yok tartısmayada her kosulda yine deneriz
arabada eksantrik olsa ibrahim abi neden yana yakılan eksantrik arasın adam her gun gelio eksantrik bulun bana diyor.
bu spec lerdeki vti önce AK vti geçsin sonra 106 geçtim desin.Herzaman emeğe saygı ama akbabalığın lüzümu yok yüzyüze bakan insanlarsınız
uGuR8505
20-03-2011, 23:38
biz daha sizinle basmayız gerk yok siz hızlısınız geçersinizde kaçarsınızda..
bız kaçmıyoruz her zaman :D ama sız kacıosunuz :D kaçtığınız videolarda mevcut ama koymucaz o videoları nede olsa aynı semt dımı :):) gün gelır dewran döner :D anladınız sizz :D :D
halilkarakas
20-03-2011, 23:39
kiloyuda hesaba katarsak değişik bir durum çıkıyor ortaya vl vti ında içini komple boşaltırız o zaman kilo belki biraz daha yaklaşmış olur hızlı 106 ya edit:kilo bakımından :)
aga polemiğe girme kimseyle tüm herşey yolda biter olan biten....
uGuR8505
20-03-2011, 23:40
arabada eksantrik olsa ibrahim abi neden yana yakılan eksantrik arasın adam her gun gelio eksantrik bulun bana diyor.
bu spec lerdeki vti önce AK vti geçsin sonra 106 geçtim desin.Herzaman emeğe saygı ama akbabalığın lüzümu yok yüzyüze bakan insanlarsınız
abi bizim allaha sukur sıkntımız yok onlarında harcadıkları belli bizimde bu şeklde gidebiliyorsak ne mutlu bize.. 170 lere kadar yuruyoruz sonra geçip gitsin elbet bigun vtec altı basarız demek isterdim ama gerek yok.. vtec altı basınca çok uzuluyor zamnında denedk gorduk o uzuntuleri ;):D
ihsanozyer
20-03-2011, 23:41
farketmez heycan olsun gecmek gecilmek problem degil bazıları yediremiyor gercekten kaçıs yok bu kadar
abi bizim allaha sukur sıkntımız yok onlarında harcadıkları belli bizimde bu şeklde gidebiliyorsak ne mutlu bize.. 170 lere kadar yuruyoruz sonra geçip gitsin elbet bigun vtec altı basarız demek isterdim ama gerek yok.. vtec altı basınca çok uzuluyor zamnında denedk gorduk o uzuntuleri ;):D
hata sizde,video çekmeyip yada çekip aynı semtin çocuklarıyız yayınlamaya gerek yok kimse rencide olmasın derdine düşerseniz böle olur
halilkarakas
20-03-2011, 23:44
farketmez heycan olsun gecmek gecilmek problem degil bazıları yediremiyor gercekten kaçıs yok bu kadar
noktayı koydun işte :)
bende bir zamanlar geçtim sonra biraz bızıklanmış 106 getirdiler anca o geçmişti :)
değişik işler bunlar.....
başka araçları karıştırmaya gerek yok bence herkez herkezle dener bu akşamın konusu vidyosu bu ....yani el elden üstündür ....vl yi başkası geçer vl birini geçer malzemelere bakar bu iş :D
uGuR8505
20-03-2011, 23:45
daha denemeye gerk yok diyorum hala kilo muhabbeti oluyor.. ufuk sende ne meraklısın bosa benzin yakmaya.. adamlar kaçıyor olum gormednmi o gece?? ben otobanda vl arayamam olum gecenin 1 nde
uGuR8505
20-03-2011, 23:47
hata sizde,video çekmeyip yada çekip aynı semtin çocuklarıyız yayınlamaya gerek yok kimse rencide olmasın derdine düşerseniz böle olur
abi bizde zaten suc ama herkesi kendmiz gibi dusunuyoruz ilk onun devrinde basmakla hatayı yaptık ama nerden bilelim kaçıcagını?
abi bizde zaten suc ama herkesi kendmiz gibi dusunuyoruz ilk onun devrinde basmakla hatayı yaptık ama nerden bilelim kaçıcagını?
:) herzaman sana eşşeğini sağlam kazığa bağla demiyormuyum
halilkarakas
20-03-2011, 23:48
kaçan arkadan kovalanır :D vidyodaki gibim :D
ihsanozyer
noktayı koydun işte :)
bende bir zamanlar geçtim sonra biraz bızıklanmış 106 getirdiler anca o geçmişti :)
değişik işler bunlar.....
başka araçları karıştırmaya gerek yok bence herkez herkezle dener bu akşamın konusu vidyosu bu ....yani el elden üstündür ....vl yi başkası geçer vl birini geçer malzemelere bakar bu iş :D
haloo tek rakibim sensin
uGuR8505
http://www.streetfire.net/video/vl-8295-yj-0425-rollingten-kasd_2219369.htm
videoyu ekledim.. biras sonra aktif olur sanırım VL nn yanına gidiyoruz aynı gece ilk denemeden 3 dakika sonra ama ya arkadsların rolling anlayısı farklı.. yan yana gelnce direk oturuyorlar gaza.. yada yine alt devirde bstıgımız o gece akıllarına geliyor basamıyorlar.. nyse dahada uzatmaya gerk yok..
o gece bende oradaydım.
düzgün denemeler olmadı malesef.
vl vti sahibi arkadaş neden gittiğini anlamadım bence gitmemeliydin yeniden denenmeliydi.
gerginliğe gerek olmadığını düşünüyorum, her iki aracın devrinde denenir ne olduğu görülür olayın uzamasına gerek yok, bu videoya da gerek yoktu bence.
ihsanozyer
20-03-2011, 23:52
o gece bende oradaydım.
vl vti sahibi arkadaş neden gittiğini anlamadım bence gitmemeliydin yeniden denenmeliydi.
gerginliğe gerek olmadığını düşünüyorum, her iki aracın devrinde denenir ne olduğu görülür olayın uzamasına gerek yok, bu videoya da gerek yoktu bence.
kardeş sen kusura bakma sana ayıp oldu tek
o gece bende oradaydım.
kuyruk acısı olunca böle videolar paylaşılıo işte VL vti kimin sahibini tanımıorum ama başka geçtiğin araba varsa söle direk YJ onu geçsin
ben o gün orda olan öteki arkdaşlarrdan ö.d 106 gtı sayesinde onlarla deniyemedim gerçkten kusura bakmasınlar ama tek bişey diyorum vl vtec üzüyo yolda ;)
uGuR8505
20-03-2011, 23:55
:) herzaman sana eşşeğini sağlam kazığa bağla demiyormuyum
olsun be abi.. yinede bi araba sayesinde insanları tanımak guzel bşy.. heleki bazılarının derdi tasası olmak paha biçilemez..
halilkarakas
20-03-2011, 23:56
dediğim gibi bu işin devri mevri nedir yaaa halla halla neyi paylaşamıyosunuz ...
adam 5 binde denemiş galiba geçmiş ....onun devri bunu devri benimkinin devri diye bişeymi var :D
5 bin devirde basarsın işte kim geçerse hangisi iyiyse...
bende denedim bu 106 yla ben 5 bin devirdeydim 2 şey kişiydik pejo bide söküktü 5 viteste geçtim ama 2 de 3 te 4 te yan yanaydık....
hiç kimse demedi bana 3 binde basalım 2 bin devirde basalım bu güne kadar :)
vtec dalgametresi yok arabamda ondan denilmedi galiba :)
ihsanozyer
20-03-2011, 23:58
dediğim gibi bu işin devri mevri nedir yaaa halla halla neyi paylaşamıyosunuz ...
adam 5 binde denemiş galiba geçmiş ....onun devri bunu devri benimkinin devri diye bişeymi var :D
bende denedim bu 106 yla ben 5 bin devirdeydim 2 şey kişiydik pejo bide söküktü 5 viteste geçtim ama 2 de 3 te 4 te yan yanaydık....
halo 3000 de yurutulen vtec warmı hee rollde
halilkarakas
21-03-2011, 00:00
ben görmedim duymadım bilmiyorum :)
3 bin nedir yaa yollar bomboş değilki zaten 3 bin devirde deneyesin :D
tuner faruk
21-03-2011, 00:01
+5500:icon_tup:
uGuR8505
21-03-2011, 00:05
ya anlamanızda sorunmu var? 13 59 var diyorum ve zaten 170-180 lerden once benim onume geçemiyorsunuz oda ne korna var ne bişey..
oraya gelirken konusuluyor 2 arabanın devrine gorede deneriz su bu.. sonra orda denemeden once 2 ye al KANKA demeyi biliyorsunuz sonra kaçmayıda biliyorsunuz.. yaptıgnız ayıp ya walla ayıp.. ne dert olmusuz size.. ihsan kullanrken olan videolarıda koyun ibo abinin ihsana boy boy koydugu..
sen motor kırdgında kaç devirde basmıstın??
uGuR8505
21-03-2011, 00:06
sunu unutmaın YJ ile denerken adam gibi bastgımız taktirde korna vs. ben 5. vites 7.000 deviri gorene kadar geçmeniz için bi 5 milyar daha harcamanız lazım ;)
ihsanozyer
21-03-2011, 00:07
ya anlamanızda sorunmu var? 13 59 var diyorum ve zaten 170-180 lerden once benim onume geçemiyorsunuz oda ne korna var ne bişey..
oraya gelirken konusuluyor 2 arabanın devrine gorede deneriz su bu.. sonra orda denemeden once 2 ye al KANKA demeyi biliyorsunuz sonra kaçmayıda biliyorsunuz.. yaptıgnız ayıp ya walla ayıp.. ne dert olmusuz size.. ihsan kullanrken olan videolarıda koyun ibo abinin ihsana boy boy koydugu..
sen motor kırdgında kaç devirde basmıstın??
kapa çenennii
ihsanozyer
21-03-2011, 00:08
bi daha yorum yaz sen bu sayfaya
bi daha yorum yaz sen bu sayfaya
kelımelerıne dıkkat et,, kalpler kırırmasın ;);)
halilkarakas
21-03-2011, 00:09
bu YJ 106 nın amma kocası varmış yaaa :D
adam gazcı olmayan adam onuda gazcı yaptılar :D
uGuR8505
21-03-2011, 00:09
noldu? sen bize laf yap facende videoları paylaş bizim için pezo su bu dein sonra bizemi la yapar oldun?
halilkarakas
21-03-2011, 00:11
ben töbe ettim bi daha sefaköyden 106 larla denemiyorum :D
ihsan aga sizde denemeyin tavsiyemdir :D
yil 2011 hala vtek 106, kahvede degiliz dikkat!