Orijinalini görmek için tıklayınız : 106 GTİ vS corsa GSİ ;=) (UT)
Çok zevkli bi denemeydi 106 gti çok samimi arkadaşımdır yorumlar düzgün olursa sevinirim...
106 GTİ (TL) EN YAKIN ZAMANDA BU ARACI ÇOK GÜZEL YÜRÜRKEN İZLEYECEGİZ
BENCE ÇOK GÜZEL YÜRÜYOR ARAÇTA SADACE FİLİTRE VAR
UT CORSA BİLENLER BİLİYOR NASIL GİTTİGİNİ KENDİNE GÖRE..
CİHAN ARKADAŞIMA KOCAMAN MAŞŞALLAH VE SEVGİLER KIRMAYIP DENEDİGİ İÇİN
http://www.streetfire.net/video/sam0294avi_2219249.htm
http://www.streetfire.net/video/106-gti-corsa-gsi_2219256.htm
2 VİTES 2 KİŞİLER ARAÇLAR
Corsanın specler neler ?
Maşallah araçlara baya çekişmeli ve zevkli olmuş cok keyif aldım izlerken :icon_tup:
corsanın specler neler ?
Maşallah araçlara baya çekişmeli ve zevkli olmuş cok keyif aldım izlerken :icon_tup:
chip mantzel egsoz
maşallah araçlara..gti ın daha gideri var :)
106 nın sahıbı arkadas vıteslerı dha guzel atswaydı dha gusel olurdu maşallah araçlara :):)
Bu 106 kımın len yıne bulmussun bırını :) Ama dgerlerıne gore sade fıltreyle yıne ıyı yurumus senle..
Maşallah corsa fenalarda harbıden baya degısık yuruyo.. :D
uGuR8505
21-03-2011, 01:10
maşallah iki araca çekişmeli olmus izlerken çok keyif aldım..
Orcun stock 106 sı olan 98 model siyah sanrofsuzmu ? Cihan karaelmas'mı sahibi :D
Masallah 106 tam ciger :D
4 bitmedi ya :)) maşallah...
4 bitmedi ya :)) maşallah...
kesiciye kadar bekledim bence yanlış yaptım diye düşünüyorum o yüzden uzun sürdü:D
kafa burun diye buna denilir heralde...araçlara maşallah..corsa yine kendini aşmış...
CorsaGSI
21-03-2011, 18:32
orcun kardeşim seri video çekim işine girdin sen iyice :)
kafa burun diye buna denilir heralde...araçlara maşallah..corsa yine kendini aşmış...
piyasada çok fazla yuruyen corsa görmediğiniz için kendini aşmış olma düşünceniz normal aslında :icon_tup:
kadir jdm civic
21-03-2011, 18:36
çok guzel bir deneme olmuş kafa kafaya maşallah iki aracada
Selcuk_RoL
21-03-2011, 18:37
maşşallah denk ve güzel deneme olmuş
eyvallah arkadaşlar daha iyi günlere insallah aynen bugunde deneme yapıcaktım aslında ama malasef sanzıman sorunu çıktı :(
skaratas2
21-03-2011, 20:16
maşallah araçlara.
maşallah,çok güzel olmuş,ikiside güzel yürümüş
m-power07
21-03-2011, 20:33
Birinden biri alır götürür diye videonun sonuna kadar bekledim ama başa baş bir mücadele olmuş zevkle izledim bende maşallah.
cloverleaf
21-03-2011, 20:49
Sonunda normalini görebildik:DYinede maşallah:icon_tup: daha önceki 20-190 videonda tırlatmıştım kafayı:beuj: 3'ü 6sn'yede bitiriyordun 4'te kesmesede 7k'ya oturduğunda 11sn civarıydı uyananda pek çikmadı.şimdi 3'ün normal olan 8.5sn'ye gelmiş 4'ü sayamadım bile:cool:
Sonunda normalini görebildik:DYinede maşallah:icon_tup: daha önceki 20-190 videonda tırlatmıştım kafayı:beuj: 3'ü 6sn'yede bitiriyordun 4'te kesmesede 7k'ya oturduğunda 11sn civarıydı uyananda pek çikmadı.şimdi 3'ün normal olan 8.5sn'ye gelmiş 4'ü sayamadım bile:cool:
valla ne anlatmak istedin istersen senin için bi deneme daha yaparım 20-210 kadar saniyelere iyi bakarsın o akşam biraz sıkıntılar vardı zaten suan vites atışlarıda yavaş zaten suanda sanzıman indi baskı degişiyor bu akşam çıkarsa bi deneme yaparım net olarak
artı olarak video rampa tırmandıgımız belli bırakta 1 sn 1.5 sn fark etsin ;)
106 nın sahıbı arkadas vıteslerı dha guzel atswaydı dha gusel olurdu maşallah araçlara :):)
acaba bu arkadaş neden bahsetti anlayamadım aracı kullanan alper :D adam 106 ile dogdu senelerden beri rolinglerde adam bana bile vites atmayı öğretti sen ne saçmalıyon anlamadım valla:hahaha:
aLperTunga
22-03-2011, 12:00
Arkadaşlar 106 nın eksoz sistemi komple orjınal ((katalizör)) dahi üstünde filtre kitide fabrikaysondu o aksam denemek için dandirik bi borunun ucuna dandik bi filtre taktık,filtre kazanı dahi yok 106 da gerisini siz hesap edin ;) corsa zaten kopuk yürüyen bi araba chip filtre eksozlu hatta timingli 106 larla kafa kafaya gidiyor, cihan kardeşimin 106 sına ise söyleyecek bişey bulamıyorum maşş. demekten başka..allah kaza bela vermesin..
aLperTunga
22-03-2011, 12:03
acaba bu arkadaş neden bahsetti anlayamadım aracı kullanan alper :D adam 106 ile dogdu senelerden beri rolinglerde adam bana bile vites atmayı öğretti sen ne saçmalıyon anlamadım valla:hahaha:
eyw kanka :surucu:
Arkadaşlar 106 nın eksoz sistemi komple orjınal ((katalizör)) dahi üstünde filtre kitide fabrikaysondu o aksam denemek için dandirik bi borunun ucuna dandik bi filtre taktık,filtre kazanı dahi yok 106 da gerisini siz hesap edin ;) corsa zaten kopuk yürüyen bi araba chip filtre eksozlu hatta timingli 106 larla kafa kafaya gidiyor, cihan kardeşimin 106 sına ise söyleyecek bişey bulamıyorum maşş. demekten başka..allah kaza bela vermesin..
aynen öyle cihanın 106 sını görünce saxo vts günlerim ve şevkim geldi bu cumartesi hazırlayacagız ;) o zaman hayırlısı bakalım yüzümüz bu araçtan da gülecek:D
bana maşallah yokmu alper kırıldım valla :))))
aLperTunga
22-03-2011, 12:45
bana maşallah yokmu alper kırıldım valla :))))
kanka sana her akşam maşşallah diyorum zaten,rollerde,okey masalarında sahilde ... kovalarkenn :cokgreen: :hoo: :hoo:
Cglrgncl
22-03-2011, 12:52
maşallah araçlara..
Cihan ile görüştüm bu tarafdan gelirken bir şey istiyonmu orcunn ? :D
Yaklaşık 5 6 aydır içimde rolling bunalımı var inşallah bir arıza çıkarmam :D :D
sen gel yeter ama biraz hızlı 106 lar getir böyle kazanı olsun 60 51 borusu tmg chip falan ama münkünse conta piston eksantrik harici olsun yeter
corsa canavar.. egzantrk dusunmuyor musunuz?
corsa canavar.. egzantrk dusunmuyor musunuz?
gerek yok suanlık beni speclerine göre tatmin ediyor herkez corsa dedigini zaman küçümser ama 106 harcanan para aynı şekilde hatta daha ucuz diyebilirm harcandıgı zaman 106 gti la aynı giden bi araç ben bunu göstermek istedim yeterki corsa saglıklı olsun cumartesi güzel denemeler olucak kokusu geliyor o zaman daha iyi anlar herkez ;)
dj engın
22-03-2011, 15:19
ikiside başarılı :)
aLperTunga
22-03-2011, 15:25
bu corsada emek var ve allaha şükür emeklerimizin karşılığını boşa cıkartmadı,bundan sonrada inş. allah utandırmaz..
aynen gerçekten sıfırdan yaptıgımız bi araba utandırmadı insallah da öyle olur alpercim
sen gel yeter ama biraz hızlı 106 lar getir böyle kazanı olsun 60 51 borusu tmg chip falan ama münkünse conta piston eksantrik harici olsun yeter
Sana biraz ters gelir orcunn getirecegim araç :)
Sohbet iki gaz yeter ;) :)
gerek yok suanlık beni speclerine göre tatmin ediyor herkez corsa dedigini zaman küçümser ama 106 harcanan para aynı şekilde hatta daha ucuz diyebilirm harcandıgı zaman 106 gti la aynı giden bi araç ben bunu göstermek istedim yeterki corsa saglıklı olsun cumartesi güzel denemeler olucak kokusu geliyor o zaman daha iyi anlar herkez ;)
ya ztn ustundekılerle 130 135 bg cıvarı verır corsa, e 106da o bglerde kg aynı, sanzıman benzer, 106nın gucunu cok ıyı ıletmesı burda faktorlerden ama corsanında torku fazla olması lazım.. sonuçta her halukarda corsa yuruyor sesine kurban :D s
Maşallah araçlara kazasız belasız..
Maşallah güzel deneme olmuş
cayennes
22-03-2011, 19:56
corsa sağlam gitmiş....maşaallah araçlara otoban farelerine:)
Sana biraz ters gelir orcunn getirecegim araç :)
Sohbet iki gaz yeter ;) :)
valla yaşar abi bi 106 da saxo ne kadar gidecegini bellidir bunu sende iyi biliyorsun bende bana contalı falan araç getirceksen hiç getirme contalı aracı hemen çözerim eksantrik conta olmasın yeter geçersin belki ??? ama corsayı hafife almamanı tavsiye ederim su piyasadaki en hızla saxo vtslerden birine bindim hazırda almadım kendim yaptım o yüzden bu cumartesi merkala bekliyorum seni abicim muhabbetimizi eder çıkar deneriz ama buna emin ol sende sonra beni tebrik ediceksin corsayada maşallah diyeceksin
Ahmet_28
22-03-2011, 20:58
valla yaşar abi bi 106 da saxo ne kadar gidecegini bellidir bunu sende iyi biliyorsun bende bana contalı falan araç getirceksen hiç getirme contalı aracı hemen çözerim eksantrik conta olmasın yeter geçersin belki ??? ama corsayı hafife almamanı tavsiye ederim su piyasadaki en hızla saxo vtslerden birine bindim hazırda almadım kendim yaptım o yüzden bu cumartesi merkala bekliyorum seni abicim muhabbetimizi eder çıkar deneriz ama buna emin ol sende sonra beni tebrik ediceksin corsayada maşallah diyeceksin
orçun şartmı gti yada vts belki başka arabadan bahsediyordur yaşar :D
ahmet beni tanırsın beni ben boş konuşmama vts olur hatta senin pt51 c2 duruyorsa oda olur :) beklerim senle hep burdan konuştuk tanışmış oluruz
ykavcioglu
22-03-2011, 21:12
güzel deneme olmuş, corsanın üst devirleri biraz ağır kalmış sanki
güzel deneme olmuş, corsanın üst devirleri biraz ağır kalmış sanki
tam tersi kardeşimde
videonun çekim kalitisinden dolayı sanki boguk gidiyormuş gibi öyle geliyor yoksa
Ahmet_28
22-03-2011, 21:43
ahmet beni tanırsın beni ben boş konuşmama vts olur hatta senin pt51 c2 duruyorsa oda olur :) beklerim senle hep burdan konuştuk tanışmış oluruz
geliriz kardeşim kısmet olursa sizi izlemeye.c2 maalesef sizlere ömür :)
gel kardeşim ya benim istedigim gerçekten chip filtre egsoz en fazla sonra cantalı falan araç getirip kendinizi beni kandırmayın
Ahmet_28
22-03-2011, 22:08
gel kardeşim ya benim istedigim gerçekten chip filtre egsoz en fazla sonra cantalı falan araç getirip kendinizi beni kandırmayın
orçun valla biz kimseyi kandırmıyoz sen yanlış anladın galiba :) ben zaten izlemeye gelirim dedim denemeye demedim conta çanta felan yok bende :D
maşallah orçun çok fazla çıkıyosun role artık biraz arabayı dinlendir ciğerinisökecen sonunda arabanın
Orcun 2 gaz aldın hemen esmeye başladın sakin ol kardeşim biz dizele geçtik artık çok yavaşız,cihan ile görüştügümde kardeşim şu arabanı verde orcunn ile deneyim dedim olur abi ayarlarız sıkıntı olmaz demişti ,sen ciddiye alıyorsun sakin ol bizde 106 gti yok ugraşacak vaktimde yok paramda :) ;) :D
Gelirsek 2 3 araç geliriz sohbete ama cidden sohbete geliriz ;)
tamam abicim kesinlikle bekliyorum hem yakından tanışmış oluruz
iki aracada maşallah. bu arada corsa kaç model?
Cihan Karaelmas 2nin senkromençinden sıyrılıp 3ün manşonundan girip piriz direkten çıkmış adam :) Çok komiksin
Cihan Karaelmas 2nin senkromençinden sıyrılıp 3ün manşonundan girip piriz direkten çıkmış adam :) Çok komiksin
hımm... o zaman canlı canlı gorerım bıgun gelın mısafırımız olun denıyelım :):)