Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Renault Bayisinde Çalışan Tanıdık ?

bugra_0101
21-03-2011, 09:49
sandero blackline modelini alcam yakın zamanda acaba bayide tanıdığı olan bana yardımcı olabilcek arkadaş var mı ?

GU
14-11-2012, 08:19
Konu daha önce açılmış yeni konu açmak istemedim Renault ta tanıdğı olan var mı?Bayii olur genel merkez olur İstanbul olması şart değil.Yeter ki tanıdığı olan olsun ...

freelife
14-11-2012, 08:21
neden lazım olduğunu belirtirseniz ona göre cevap verilir , tanıdığım var fakat işinizi görürmü onu bilemiyorum şu anda..

kemal_koker
14-11-2012, 08:21
edit konu 3.ay açılmış spor gazetesi :S

Nightfish
14-11-2012, 08:22
Benim peder Renault bayisinde çalışıyor. Yardımcı olmaya çalışırım.

freelife
14-11-2012, 08:24
Konu daha önce açılmış yeni konu açmak istemedim Renault ta tanıdğı olan var mı?Bayii olur genel merkez olur İstanbul olması şart değil.Yeter ki tanıdığı olan olsun ...

yeni konu açmak istenmemiş....

_driver_
14-11-2012, 08:25

2011 in 3. ayında açılmış :D

Gülsen hanım da yeni konu açmadan mevcut konuya güncel geçmiş :icon_tup:

Selman
14-11-2012, 08:29
Bende yetkili bayide çalışıyorum. Yardımcı olmaya çalışırım.

kemal_koker
14-11-2012, 08:30
yaallaaaa :D daha bir de geçen senenin 3.ayı mı :D

buğra online gelse de görse konusu hala dimdik ayakta yıkılmadı !

Tunacan
14-11-2012, 08:43
Bazıları hala konuyu kavrayamadı....

rebelh
14-11-2012, 08:47
yaallaaaa :D daha bir de geçen senenin 3.ayı mı :D

buğra online gelse de görse konusu hala dimdik ayakta yıkılmadı !

bi gün sende 2. kaskı göreceksin kemal umudunu kaybetme:D

GU
14-11-2012, 12:50
Çok sevdiğim bi arkadaşıma Clio HB Authentique Edition 1.2 16V 75 bg Euro 5 (Standart Donanım) bakıyoruz.Kendisine söz verdim yardımcı olacağıma dair Türkiyenin neresinde olursa olsun fark etmez sıfır araç arıyoruz.Bahsettiğim araç YENİ CLİO DEĞİL.Bir önceki kasa.Şuan kampanyadaymış bir önceki kasa ondan dolayı onu istiyor kendisi.Renk olarakta özellikle beyaz ama o olmazsa Mavi ya da lacivertide olabilir.Benim Renault konusunda çok fazla çevrem yok tanıdıklarıma haber bıraktım ama bugün acil haber bekliyor benden :S

Söz vermiş bulununcada aklıma buraya yazmak geldi.

Kendisi Ankarada ikamet ediyor Ankara,İstanbul ve Ispartadaki bütün bayiilere sormuş ama bulamamışlar.Başka bir bayiide varsa Türkiyenin herhangi bir şehrinde oda iş görür.Kalkıp gidip alacak herhalde :)

freelife
14-11-2012, 12:55
Valla buldunuz birde renk seçiyorsunuz :), bence bulunca renge bakmadan alın derim...

GU
14-11-2012, 12:55

Yeni konu açmak istemedim konu kirliliği olmasın diye ama size bukadar dert olacağını bilseydim bi kaç başlıkta derdimi anlatırdım.Konunun ne zaman hangi tarihte açılmış olduğuna bakarak yazdım.Hani belki bilmek istersiniz,okuyarak araştırarak yazıyorum yazacaklarımı hani bazen laf kalabalığı oluyor gerekli gereksiz yazılan çizilen oluyor bende onu yapmamak için yeni konu açmadım.

BLuEBoY
14-11-2012, 12:57
Erçin'de (@Nightfish) ankarada yardımcı olucaktır :)

GU
14-11-2012, 12:59
Valla buldunuz birde renk seçiyorsunuz :), bence bulunca renge bakmadan alın derim...

Kendim alacak olsam bakmazdım rengine,keza başıma gelende oydu aracımı alırken Beyaz renk istiyordum ama bayiide siyah vardı bende düşünmeden aldım siyahını ama arkadaşım öyle istiyor :S Ben onun adına bişey diyemem şimdi...Ama başka renklerle bulma şansımız olursa onada seçenek olur.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Seven7
14-11-2012, 12:59
Baktınız mı bilmiyorum ama Renault'un kendi sitesinde 'Fırsat Araçları' diye bir kategorisi var ve bayiilerde kalan uygun araçları yayınlıyorlar, bayii isim ve şehirleri ile birlikte. Belki yardımcı olabilir.

Renault - Sınırlı sayıdaki Renault (http://www.renault.com.tr/page.aspx?id=2138&model_id=3)

GU
14-11-2012, 13:01
Erçin'de (@Nightfish) ankarada yardımcı olucaktır :)

Murat arkadaşım zaten Ankarada bütün bayiilere sormuş.Ankara , İstanbul ve Isparta ya baktığını söyledi ben onun yalancısıyım ama birdaha Ankara üzerinden araştırmak zaman kaybı diye düşündüm.

Jön Türk
14-11-2012, 13:04
Matrax_07 Haydar da Antalya Zamanlar Renaut'da çalışıyor.

BLuEBoY
14-11-2012, 13:05
Murat arkadaşım zaten Ankarada bütün bayiilere sormuş.Ankara , İstanbul ve Isparta ya baktığını söyledi ben onun yalancısıyım ama birdaha Ankara üzerinden araştırmak zaman kaybı diye düşündüm.

hımm görenler yazıcaktır ozaman.. inş. bulur istediği rengi mavi candır :D

GU
14-11-2012, 13:06
Bakmamıştım ama faydalı olur diye linki gönderdim arkadaşıma.Bu arada kırmızı pembe dışında diğer renklerinde uygun olacağını söyledi.Çok teşekkürler tüm yardımlara.

bora1311
14-11-2012, 13:41
bende renault bayisindeyim, stokda 3 tane clio3 gozukuyor bizim. 1 tane aut. 2 tane night&day var. .. authentique satildi, dusunurseniz night&day ler 1.5dci 90hp yıldız siyah ve beyaz renklerinde...

GU
14-11-2012, 14:38
Kendisine ulaşabileceğim bi numara var mı?

freelife
14-11-2012, 15:35
bence full olanı alın fiyatları makulmüş bende öğrendim ,birazda pazarlık yaparsınız sonuçta eski kasa :D

GU
14-11-2012, 18:45
bence full olanı alın fiyatları makulmüş bende öğrendim ,birazda pazarlık yaparsınız sonuçta eski kasa :D

Kendim için değil çok sevdiğim bi arkadaşım için araştırıyorum.Sanırım bütçesine uygun olanı o.Aracı opsiyonlarınıve seçeneklerini bende hiç bilmiyorum :)

Nightfish
14-11-2012, 18:51
Başka bi bayide varsa biz kendi stoğumuza da çekeriz onu. Sordururum yarın.

GU
14-11-2012, 20:09
Araç özellikle Authentique Edition 1.2 16V 75 bg Euro 5 (Standart Donanım) olması gerekiyor.Bu aracı Türkiyenin herhangi bir yerinden temin etme şansınız varmıdır?Renk tercihi sıkıntılı o kısmı anladım ama kırmızı dışında herhangi bir rengede razı alacak olan kişi.Eğer yarın bakarım diyorsanız DM den numaranızı alabilirim ya da kendi numaramı vereyim bi şekilde iletişime geçelim.

GU
14-11-2012, 20:12
bende renault bayisindeyim, stokda 3 tane clio3 gozukuyor bizim. 1 tane aut. 2 tane night&day var. .. authentique satildi, dusunurseniz night&day ler 1.5dci 90hp yıldız siyah ve beyaz renklerinde...

Authentique Beyaz sanırım.Biri vasıtasıyla Sütlücedeki bir bayiide olduğunu ve o araç için kapora alındığı bilgisini edindim.Doğrumudur?Bir hafta bekleme süresi var dediler.Aslında İstanbul olması şart değil Türkiyede herhangi bir bayii nin stoğunda olması yeterli.Yeter ki araç olsun.

typer46
14-11-2012, 21:54
yeni kasa clionun otomatik viteslisi ne zaman gelicek bilgisi olan varmı.

Nightfish
14-11-2012, 21:55
yeni kasa clionun otomatik viteslisi ne zaman gelicek bilgisi olan varmı.

Ocak sonu gibi.

levent
14-11-2012, 22:01
Alanya satışta arkadaşım var, işinizi görecekse tel yollayabilirim

GU
15-11-2012, 13:00
Nİckten ziyade isim ve iletişim için numara önerebilirseniz çok faydalı olur.Herkes herzaman online olmuyor çünkü.

typer46
15-11-2012, 18:22
Ocak sonu gibi.

ocak sonu kesinmi?

Nightfish
15-11-2012, 18:33
ocak sonu kesinmi?

Mais kesin bi tarih vermiyor maalesef. En geç Şubat 2. hafta dediler.

typer46
15-11-2012, 18:55
Mais kesin bi tarih vermiyor maalesef. En geç Şubat 2. hafta dediler.

yani eşime araç alıcam 208 dizel otomatik düşünüyorum clio otomatik vites olmadıgı için ocagada çok bişey kalmadı o bakımdan bekliyelimmi diye düşünüyorum ocak subat sonra mart nisan diye gitmez dimi :)

Nightfish
15-11-2012, 19:01
Yok yok uzatmazlar o kadar. Ciddi anlamda inanılmaz talep var çünkü otomatik vitese. Hatta şöyle ki otomatik opsiyonuyla birlikte mercekli xenon ve sunroof da gelecek. Otomatik başladıktan sonra düz araba tek tük gelir zaten.

darkmoon
15-11-2012, 19:05
Yok yok uzatmazlar o kadar. Ciddi anlamda inanılmaz talep var çünkü otomatik vitese.

Aynen bende şimdi yazıcakdım sayfayı refresh yapdım sen yazmışsın fazla uzatmazlar çok fazla edc bekleyen var sırf çevremde bayanı erkeği 8-9 kişi bekliyor edc yi.. zaten bu gidişle bir kaç seneye memlekette artık yerli üreticilerde düz vites üretimini marjinal rakamlara düşürücekler gibi.. bir 10 seneye yerli düz vitesde kalmaz.

typer46
15-11-2012, 19:29
Yok yok uzatmazlar o kadar. Ciddi anlamda inanılmaz talep var çünkü otomatik vitese. Hatta şöyle ki otomatik opsiyonuyla birlikte mercekli xenon ve sunroof da gelecek. Otomatik başladıktan sonra düz araba tek tük gelir zaten.

sanırım siz bayide çalışıyorsunuz maismi yoksa normal bayimi.

Nightfish
15-11-2012, 19:37
Ben değil babam çalışıyor. Mais değil, bayide.

typer46
15-11-2012, 19:45
Ben değil babam çalışıyor. Mais değil, bayide.

peki araç geldiginde eyer o zaman araç almamış olursak geldiginde hemen alablirmiyiz yardımcı olabiliyormusunuz.

Nightfish
15-11-2012, 19:54
Yani sanmıyorum ki ben Ocak sonunda sizin EDC Clio istediğinizi hatırlayabileyim :) Yüksek ihtimalle foruma yazarım ama geldi diye.

GU
15-11-2012, 22:24
Benim durumumda arada kaynamis bu arada...Stok danisabilecegim Istanbul disi bi arkadasin numarasi yokmudur .

Nightfish
16-11-2012, 06:13
Benim durumumda arada kaynamis bu arada...Stok danisabilecegim Istanbul disi bi arkadasin numarasi yokmudur .

Hocam senin arkadaş Ankaradaki bayilere pek iyi bakmamış sanırsam ? Bizim elimizde görünüyor araç.( Neziroğlu) Arkas Oto'nun da elinde var ?

GU
16-11-2012, 08:05
Hocam senin arkadaş Ankaradaki bayilere pek iyi bakmamış sanırsam ? Bizim elimizde görünüyor araç.( Neziroğlu) Arkas Oto'nun da elinde var ?
Hocam? Ben bi bayanim üsluba dikkat lütfen.Ilginize yardiminiza yürekten teşekkürler.

Nightfish
16-11-2012, 08:11
Kusura bakmayın ancak bayan olduğunuzu nereden bilebilirim ben ? Üslübumda da bi sorun olduğunu düşünmüyorum.

s.alican
16-11-2012, 09:22
Antalyada olsan yardimci olurdum :)

GU
16-11-2012, 09:29
Kusura bakmayın ancak bayan olduğunuzu nereden bilebilirim ben ? Üslübumda da bi sorun olduğunu düşünmüyorum.

Ismım yazıyo nick name imde bence bu anlamak için yeterli.Hocam diye hitap edilmesinden haz etmiyorum.

Tunacan
16-11-2012, 09:30
şşt sakin :)

Nightfish yardımcı olmaya çalışıyor. "Hocam" biz erkeklerin arasındaki sık kullanılan bir sıfattır. Yanlış anlaşılacak birşey yok Gülsen Hanım.

Ankara'da Neziroğlunda araç var gözüküyormuş. Arkaşasınız bir daha görüşürse sonuca ulaşabilir bence...

Nightfish
16-11-2012, 09:38
Unisex bi isim bu, o isimde benim tanıdığım erkek var, onu napıcaz peki ?

Sanki küfretmişim, bişi demişim gibi üsluba dikkat ben bayanım falan demek nedir ben onu anlamadım ?

RottingChrist
16-11-2012, 09:48
uzatmana gerek yok. bayan olduğunu ve bu şekilde hitap etmenden hoşlanmadığını belirtmiş. muhatap olmayı devam ettireceksen saygı duymak zorundasın.

Faruk'S
16-11-2012, 09:54
Araç var mı bilmiyorum ancak Erzurum Doğumak Oto. Renault Plaza Genel Müdürü çok değer verdiğim bir abim.Dilerseniz Numarasını verebilirim ?

Şahsi fikrim olarak ta renk pek önemli değil..Kaplama yaptırırsınız/yaptırır arkadaşınız istediğiniz tarz.Hem satarken araba'nın boyası sıfır* olduğundan ötürü daha değerli olur kanımca :)

Nightfish
16-11-2012, 10:10
uzatmana gerek yok. bayan olduğunu ve bu şekilde hitap etmenden hoşlanmadığını belirtmiş. muhatap olmayı devam ettireceksen saygı duymak zorundasın.

Benim karşımdakine saygı duyabilmem için öncelikle oradan bi saygı görmem gerekli. Ortada sıkıntılı bi laf yokken konu büyütülünce benim de saygı gösterebileceğim çizgi geçilmiş oluyor.

GU
16-11-2012, 10:16
Öncelikle;

Ismim UNISEX bir isim değil.GÜLSEN isminde bi erkeğe rastlamadım hiç amacınız üste çıkmak,kendinize çekmekse olayı tebrikler.Foruma kimseyle tartışmaya saygısızlık etmeye gerksiz muhabbetlere girmeye gelmedim.Hocam denmesinden hoşlanmadım dedim.Kusura bakmayın deyip geçebilirdiniz.Böyle gereksiz samimiyetlere girmeye luzüm yoktu.Saygı çerçevesinde yazılarımı yazıyorum ve karşımdaki insanlardanda bunu beklerim.Cinsiyetimin erkek olmasınada gerek yok 94 mesajımın hepsini okuyun eğer herhangi birine gereksiz bi samimiyette hocam,arkadaşım vs demişsem tekrar konuşalım.Anlatmak istediğim buydu sadece.Hayırlı günler...

Erzurum Doğumak otonunda numarasını alabilirim evet gerçekten yararlı olur.

Yiğit Ş.
16-11-2012, 10:20
offff tipik dırdır

Nightfish
16-11-2012, 10:20
Benim ismimi de herkes bayan ismi sanıyor. İlla nüfus müdürlüğünden sizinle aynı isimde erkek olduğunu mu ispatlayım ? Siz bana nazik bi şekilde deseydiniz ben de kusura bakmayın der geçerdim. Üslübuna dikkat et ben bayanım demek farklı, bi bayan olarak hocam yazılmasından hoşlanmıyorum diyip kibarca uyarmak farklıdır. Siz bu şekilde yaklaşmış olsanız karşılığını da bu şekilde alırdınız. Ben size ağır bi laf etmişim gibi üslübuna dikkat et demekle üste çıkmaya çalışan sizsiniz.

Onurkk06
16-11-2012, 10:26
Nightfiş yardımcı olmaya çalışmışsın ama bi linç edilmediğin kalmış :)

Nightfish
16-11-2012, 10:26
Nightfiş yardımcı olmaya çalışmışsın ama bi linç edilmediğin kalmış :)

Ben yardımcı olmaya çalışırken sanki küfrediyormuşum muamelesi görünce sinirler kesiciye girdi maalesef :)

Can_DCK
16-11-2012, 10:32
Ben yardımcı olmaya çalışırken sanki küfrediyormuşum muamelesi görünce sinirler kesiciye girdi maalesef :)

Benimde gülsen adinda erkek cinsiyetine sahip arkadasim var

GU
16-11-2012, 10:43
Ben size kibarca üsluba dikkat lütfen dedim sadece linçle ne ilgisi var anlamadım? Yürekten teşekkürler dedim bide üstüne.Kim linç edilmiş burda?Sanırım erkek erkeğe aranızda konuşmaya aluşmışsınız aranızda karşı cins olmasına tahammülünüz kalmamış resmen.Kim kimi linç etmiş ne demişim küfür mü etmişim?USLÜBA LÜTFEN DİKKAT demekte ne var? Bumu linç?Ya da yürekten teşekkür etmek mi saygısızlık?Kusura bakmayında sizin saygı anlayışınızla benim ki bir değil ozaman.

Nightfish
16-11-2012, 10:47
Ben size kibarca üsluba dikkat lütfen dedim sadce nçle ne ilgisi var anlamadım? Yürekten teşekkürler dedim bide üstüne.Kim linç edilmiş burda?Sanırım erkek erkeğe aranızda konuşmaya aluşmışsınız aranızda karşı cins olmasına tahammülünüz kalmamış resmen.Kim kimi linç etmiş ne demişim küfür mü etmişim?USLÜBA LÜTFEN DİKKAT demekte ne var? Bumu linç?Ya da yürekten teşekkür etmek mi saygısızlık?Kusura bakmayında sizin saygı anlayışınızla benim ki bir değil ozaman.

Size bişi denmemiş ki zaten, bana denmiş orada :) Neyse böylece yazılan mesajları ne gibi bi ön yargı ve nefretle okuduğunuzu, bizim boşa yazdığımızı da anlamış olduk :)