Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerikan sinyal neden pahalı
us.mustafa
21-03-2011, 10:05
Arkadaşlar alt tarafı parklardan alıcak çift duylu ampule bağlicaklar 50 lira diyen mi ararsınız 100 lira diyenmi kafayı yemek üzereyim araç corsa d yok tampon sökülcek fln ben sökim diyorum yok arkadaş.Varmı önerisi olan?
ampul + 20 liraya yaptırırım sana toplam 25 :D
SekoLive
21-03-2011, 10:07
mustafa böyle detay işlerde hatır yoksa tanıdık yoksa bu dediğin fiyatlar var... o yüzden tanıdık birini bulup yaptır ve her tanıdıgada gitme ***** serbest piyasa ;) :D
DetailEF
21-03-2011, 10:13
El işçiliğin varsa 5 TL'ye mal edersin :)
us.mustafa
21-03-2011, 10:24
Valle el işçiliğim var az çok ama uğraşamam pek fazla bunalıyorum hemen..
Seko nerde hallederiz kardeşim okulun oralarda fln ?
DetailEF
21-03-2011, 10:26
Valle el işçiliğim var az çok ama uğraşamam pek fazla bunalıyorum hemen..
Seko nerde hallederiz kardeşim okulun oralarda fln ?
Bunalacak pek birşey yok, bir tarafına parktan geleni, öbürünede sinyalden uç çekeceksin, 21w canlı yanana sinyal 5w lığa park girecek bu kadar :) Eğer tersi olursa çıkarırsın ampulü ters çevirip sokarsın yerine bu sefer istediğin gibi olur :) Yan taraflarıda yakmak istiyorsan 5w lık için girdiğin yere ek kablo çekeceksin bu kadar :)
us.mustafa
21-03-2011, 10:27
Bunalacak pek birşey yok, bir tarafına parktan geleni, öbürünede sinyalden uç çekeceksin, 21w canlı yanana sinyal 5w lığa park girecek bu kadar :) Eğer tersi olursa çıkarırsın ampulü ters çevirip sokarsın yerine bu sefer istediğin gibi olur :) Yan taraflarıda yakmak istiyorsan 5w lık için girdiğin yere ek kablo çekeceksin bu kadar :)
Valla kardeşim ben inan dediğini anladım ancak beceremem :) ben sana ampülleri getirim sen yap bari bana :)
S.Özeren
21-03-2011, 10:28
sen ulaşsana bana ya :D
DetailEF
21-03-2011, 10:29
Valla kardeşim ben inan dediğini anladım ancak beceremem :) ben sana ampülleri getirim sen yap bari bana :)
İstanbul'da olsam zevkle ama ve lakin İzmir'de ikamet ediyorum :)
us.mustafa
21-03-2011, 10:30
sen ulaşsana bana ya :D
hemen arıyorum :)
us.mustafa
21-03-2011, 10:31
Tühh bee kaçırdık güzel olurdu burda olsan :)
SekoLive
21-03-2011, 10:52
mustafa bizim okulun orada elektrkci ismail var diyorlar hiç gitmedim ama methini duydum samet çözemezse onu aaşratıralm
us.mustafa
21-03-2011, 10:55
mustafa bizim okulun orada elektrkci ismail var diyorlar hiç gitmedim ama methini duydum samet çözemezse onu aaşratıralm
Tamam kardeşim benim ders 5 te biticek eeğer o saatlerde okulda olursan hem görüşelim hemde konuşuruz durumu ara ama mutlaka.
S.Özeren
21-03-2011, 11:16
bende oraya yönlendircektim zaten :)
mustafa aradında kardeşim yanlışlıkla meşgule attım kahvaltı falan derken birazdan arıcam seni :)
Zor bişey değil ben kendim yapıyorum arkadaşlarıma :D
çokta çirkin bişey bence araçlara hiç yakışmıyor. Amerikalılar aracından söktürüyo onları bizde bi dünya para verip tamponu kesip biçip taktırılıyor ilginç.
benimkini yapabiliriz :p istiyorsan
DetailEF
:D :D :D istanbul içi amerikan sinyal yapılır ilanı gibi oldu şimdi bu yandınnn :)
DetailEF
21-03-2011, 12:48
Yok canım asgari ücrete talim bir insanım ben ek gelire ihtiyacım yok kira vermem bişey vermem babam sağ olsun :D :D
Bir meblağ telaffuz etmiyorum zaten etmemde böyle basit işler için gerçekten yardımcı olmaktan zevk duyarım ben ;)
CasabLanca
21-03-2011, 20:33
Zor bişey değil ben kendim yapıyorum arkadaşlarıma :D
mersolara mı yapıyon :D w201e yapmak 2 dk sürüyor :hahaha:
mersolara mı yapıyon :D w201e yapmak 2 dk sürüyor :hahaha:
Aynen çok zor birşey değil. Ama hiç bilmeyen biride arabayı yakabilir :D
Bizim Kayseride ben 30 liraya bağlattım yan sinyallerede bağlarsan 35 lira ve yapan yer Kayseride herkesin gittiği en iyi oto elektrikçisi deyim.Çok basit bişe ama işte sanayici esnafı abartıyo bende bu işi pek yapmayan biyere sordum oooo çok uğraştırır şu olcak bu olcak 80 lira dedi yuh dedim:)
us.mustafa
22-03-2011, 21:14
çokta çirkin bişey bence araçlara hiç yakışmıyor. Amerikalılar aracından söktürüyo onları bizde bi dünya para verip tamponu kesip biçip taktırılıyor ilginç.
Valla kardeşim herhangi birşeyilde tampon fln kesilmicek benim istediğim zaten farın içinde olan sinyal ampülünün sabit yanması yan taraflar yanmasada olur bence gayette güzel bişey amerikalılar anlamıyor :):):) zevksız insan onlar kağıt bardakta kahve içmeyi seven adam bunu severmi:rolleyes:
us.mustafa
22-03-2011, 21:28
@diyadin
Kardeşim sana mesaj atamıyorum mesaj kutun doluymuş..
Florya Beşyol Mutlu Sanayi Sitesi MR.Garage.
Ramo veya Mesut isini halleder uyguna ;)
Fatih Kavak
22-03-2011, 21:35
Çoğu kişi ufak tefek iş olarak gördüğünden uğraşmak istemiyor o bakımdan yerse diye istedikleri fiyatı söylüyor.
@diyadin
Kardeşim sana mesaj atamıyorum mesaj kutun doluymuş..
Boşalttım kardeşim buyur yaz :D
ClioSportAge
23-03-2011, 00:07
bu gün ampulun 1 lira olduğunu bile bile 20 liraya çiftini alıp 20 liraya da montajlattım:) Kara borsa eskişehirde ampüller tek bir yerde var mecburen aldım.
kendim de yapabilirim fakat ustam yeni dükkan açmış hem siftah babında hemde işçiliğini sevdiğim için hallediverdi :)
KingoAtmo
23-03-2011, 15:15
elektrikçi tuttuğunu öpermiş
slhdmr34
24-03-2011, 00:25
öpermiş değil öpmüş :)
ciddi kolay bir iş, çiftli duy desen 2 lira, ampul desen 1 lira, hic bilmiyrsan youtube mutub illa video bulunur kolay yani yazık zengin etmeyin milleti. Tamam dukkan işletmek kolay degil ama işçilikle beraber 15-20 lira alsa herkes memnun olur
bu gün ampulun 1 lira olduğunu bile bile 20 liraya çiftini alıp 20 liraya da montajlattım:) Kara borsa eskişehirde ampüller tek bir yerde var mecburen aldım.
kendim de yapabilirim fakat ustam yeni dükkan açmış hem siftah babında hemde işçiliğini sevdiğim için hallediverdi :)
Aynen bende 1 liralık ampule 20 TL verdim bugün cancazım benimde zoruma gitti ama napalım :D :D
Aynı ustada yaptırdığımız için benim işçilikte 20 TL tuttu..
herkes ttugunu opmeye calısıyor 50 tl lık mala 150 tl ıstemıslerdı takmak ıcın benden de.
Cıhat YAVAS
25-03-2011, 21:00
Aynen bende 1 liralık ampule 20 TL verdim bugün cancazım benimde zoruma gitti ama napalım :D :D
Aynı ustada yaptırdığımız için benim işçilikte 20 TL tuttu..
evren kime bağlattınız bende bağlatıcam ama vtec2 lerde davlumbaz felan sökmek gerekiyo halledebilirmi sizin usta
ClioSportAge
26-03-2011, 10:11
burak tuning ten sağa dön 3 dükkan sonra ayvaz oto elektrik erman.
neden pahalıı şöyle söleyimm....aracın corsa sanırsam...senin yaptırmak istediğin işlem yaklaşık 1 2 saat sürer parkları takmak için farları yerinden çıkartmak gerekir....sonra yaptığın işe garanti vermek zorundasın..bi sorunda geri dönüşün olur .. bide şöle söleyim sana ben 800 kira veriorumm 100 aidat 600 lira vergi 3 ayda çırağa 100 haftalık net elektrik su 300 bu kadar giderim var..corsalardan 50 lira montajına alıyorum iyimi:D bu işlemi kendinde yaparsın biraz elektrik bilgin olsun yeter :)
fastchild
27-03-2011, 11:45
ben valla dün akşam anahtar kodlama işi için çırağın ve ustanın verdiği fiyatı duyunca afalladım içtiğim çay içimde patlayacaktı neredeyse ustanın 140 lira demesi ile hadi dedi sen gençsin 20 lirada almıyorum 120 lira dükkan sahibinin verdiği fiyat
5 dk sonra usta gidince çırak abi yanımıza geldi sanayide tanıdık vasıtası ile konuştuk malzemeci gelirdiğinden 25 lira kumanda parası ver 5 lirada at bana bi sakal ok dedi perşembe günü gidip yaptırıyorum anahtarımı
Bende arkadaşlarıma yapmıştım, zor bir şey değil.
ben daha ustune usta tanımadım (abartmadan sölüyorum) eğer giderseniz cliolu eser derse(niz) yardımcı olucaktır