Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : En uygun EFT

i3r
21-03-2011, 17:01
Arkadaslar Türkiye de EFT'yi en uygun ve ucuz sekilde yapabilecegimiz banka hangisi? Sehirdisindan almak istedigim ürünlerde zaman zaman EFT yapmam gerekiyor. Ancak bankalarda cikan 20-27 lira arasi masrafi ödemek istemiyorum.

Sözgelimi, 60 lira göndermeniz gerekiyor banka bunun masrafi olarak 27 lira talep ediyor.

EFT işlemine (internet bankaciligi kullanmadan) telefonla yada subeden en az ücret alan banka hangisi? Ücret almayan banka var mi?

imhotep
21-03-2011, 17:03
garanti bankası internt subesınden yaparsan eft ucreti 3 tl alıyor.

yine garanti bankası cep şubesinden yaparsan hiç eft ucreti almıyor

kullandıgım banka garanti oldugu için tek ornek verebildim

dgoo
21-03-2011, 17:09
garanti eft olarak 2 tl kesiyor benden internet kullanımında

Shadow_Dancer
21-03-2011, 17:10
Valla yapı kredi'de oldukça cüzi bir miktar alıyor internetten yapılan işlemlerde.

KA®ANLIK
21-03-2011, 17:18
en cüzisi

iş bankası internet şubesi.

EFT Ücreti - 1,50TL olması lazım.

Birde Garanti Bankasında maaş müşterisi iseniz;
HAVALE ve EFT lerden ÜCRET alınmıyor internet bankacılığında. ( bu kurumun anlaşmasına göre değişebilir de... ben bütün EFT leri eşimin hesabından yapıyorum SIFIR MASRAF) :D

i3r
21-03-2011, 18:22
Tamam tesekkurler. Kafamda en azinan bir fikir olustu. :)

onursumer
21-03-2011, 18:37
hareketli sürekli kullandığın bir hesabın varsa otomatik odemeler vs zaten internetteki eft lerde çoğu banka masraf almıyor

teb deki hesabımda 2tl alıyor banka

akbankta hiç almıyor

hakan48
21-03-2011, 18:45
karşı tarafın çalıştığı bankamatik ten yaparsan daha uygun oluyor madem bankaya kadar gidiyosan bankamatiklerden yaparsan daha uygun olur mesela denizbank hesaba para yatırmada bankamatikten yapılan işlemlerde ücret almıyor garanti bankası 5 tl yapı kredi 4 tl iş bankası 3 tl gibi ücret kesiyor genelde bende birinin hesabına para göndereceksem bankamatikleri kullanıyorum

Kadyr
21-03-2011, 18:46
ptt den gondeR :)

i3r
21-03-2011, 19:03
Bu konuda tam su banka uygundur durumu yok zannediyorum. Bugun vaktim coktu birkac bankaya sordum. Müşterisi olmam durumunda hesabimda tuttugum paraya göre bile fiyat veren vardi.

onursumer
21-03-2011, 19:16
Bu konuda tam su banka uygundur durumu yok zannediyorum. Bugun vaktim coktu birkac bankaya sordum. Müşterisi olmam durumunda hesabimda tuttugum paraya göre bile fiyat veren vardi.

evet o şekidle hesabında tuttuğubn para hareketliğiğine gore

ucret almayadabilirler ;)

by_hayali
21-03-2011, 19:51
en cüzisi

iş bankası internet şubesi.

EFT Ücreti - 1,50TL olması lazım.

Birde Garanti Bankasında maaş müşterisi iseniz;
HAVALE ve EFT lerden ÜCRET alınmıyor internet bankacılığında. ( bu kurumun anlaşmasına göre değişebilir de... ben bütün EFT leri eşimin hesabından yapıyorum SIFIR MASRAF) :D

iş bankası internetten eft ücreti almıyor :)