PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ist avrupa yakası honda tamirci arıyorum yardım

powerfuL
21-03-2011, 18:56
slm arkadaslar bır sorunum var 91 civic ef sedan arac alıyordum bugun aracı alamadan sahıbınde kayıs koparmıs subab egmıs tamırcı ust kapak taslanması lazım 700 tl masrafı var demıs arac suanda ist avrupa sultangazı sanko sanayı sıtesınde honda dan anlayan ısının ehlı onerebılecegınız bır tamırcı varmı oncelıkle arac sankoda oldugundan orada yaptırırsam daha ıyı olur yoksa avrupa yakasında nereye yaptırabılırım cıkan masrafı arac parasından dusucez ust kapak taslanmasının zararı varmıdır bu aracı cok begendım bu olaydan sonra motor yapıldıktan sonra eskısı gıbı saglıklı sorun cıkarmadan yururmu acıl yardım konuyu nereye acıcagımı bılmedıgım ıcın buraya actım yardımlarınızı beklıyorum ustatlar tel 0554 590 97 03 cagrı atarsanız ben ararım

tuner faruk
21-03-2011, 19:00
Avrupa yakasında en iyi Floryada Radar Servis Şeref usta ve Mehmet usta var.

makif84
21-03-2011, 19:00
Radar Honda

Telsizler Beşyol San. Sit. N:9 5. Bl.
Beşyol M. Sefaköy Küçükçekmece - İSTANBUL
: (0212) 5792521

selim bayrak
21-03-2011, 20:36
hondanın prof u STAR honda mustafa usta. cevizlibağ/topkapı.

elpadre
21-03-2011, 20:44
radar honda seref usta tek gecerım :)

powerfuL
21-03-2011, 20:50
mantar tunıng

star honda

topkapı daha yakın topkapıdakıne goturmeyı dusunuyorum fıyat olarak fark yoktur dımı beyler dıgerlerı ne ıstıyorsa onlarda aynı alır sanırım ? yarcımdı olurlarmı bıze benı kım gonderdı dıgım yokmu abonesı olan bır ustadımız

elpadre
21-03-2011, 20:52
mantar tunıng

star honda

topkapı daha yakın topkapıdakıne goturmeyı dusunuyorum fıyat olarak fark yoktur dımı beyler dıgerlerı ne ıstıyorsa onlarda aynı alır sanırım ? yarcımdı olurlarmı bıze benı kım gonderdı dıgım yokmu abonesı olan bır ustadımız

valla bız radara gıdıyoruz bugune kadarda cok sukur bır sıkıntı yasamadık

ENGean
21-03-2011, 21:52
hacı bnde sultangazıde oturuyorum bnmde kayıs kopmustu, banada 700 cıvarı fıyat vermıslerdı.bı kac yere sordum
ben ıkıtellı sanayıde 210tl ye yaptrdım :)
efes otomtiv, necatı usta.

radar da iyi ama baya isim yaptıgı ıcın yogun oluyo ve herkse aynı eş deger sekılde özen gosterılmıyo malesef :)

powerfuL
21-03-2011, 22:48
hacı bnde sultangazıde oturuyorum bnmde kayıs kopmustu, banada 700 cıvarı fıyat vermıslerdı.bı kac yere sordum
ben ıkıtellı sanayıde 210tl ye yaptrdım :)
efes otomtiv, necatı usta.

radar da iyi ama baya isim yaptıgı ıcın yogun oluyo ve herkse aynı eş deger sekılde özen gosterılmıyo malesef :)

ucuz yapması onemlı degıl duzgun yapması onemlı acaba bızım motordan ne cıkıcak sen nerde yaptırdın tam adres alabılırmıyız

SErhat.
21-03-2011, 23:22
Radar.

İlk kez geçen ay içinde yay taktırmak için gitmiştim.Dediğiniz gibi yoğunlar ama ilk gitmeme rağmen hem işçilik hem de fiyat olarak güzel iş çıkardılar bence.Memnun kaldım ve bundan sonra da oraya gitmeyi düşünüyorum.:)

fsunnetci
21-03-2011, 23:24
Honda Radar Şeref Usta ve Mehmet Usta tavsiye ederim..0212 579 25 21

yusufaltintepe
21-03-2011, 23:27
Radar Şeref usta

demokena
21-03-2011, 23:32
Radar Şeref usta.

powerfuL
21-03-2011, 23:47
bu aracın tamırı ne kadar suruyor tahmını bılen varmı 1.5 ex lerın motor kodunu soylermısınız lutfen 91 ef sedan 1.5 ex 1.5 90 hp dıye bılıyorum

Dragger
21-03-2011, 23:50
Sanko sanayide Atölye Özge Fedai usta var, onlar da yapabilir tahminimce.

e.mustu
21-03-2011, 23:54

+12165484132 :) fedai usta forever

halilkarakas
22-03-2011, 00:06
radar hondaya girersin +10 hp olarak çıkarsın :D

Xenomorph
22-03-2011, 00:33
....................

exvitermini
22-03-2011, 01:28
biz nazilliden bile kargo ile kac kez gönderdik şeref ustaya :):) radar honda...

by_hayali
22-03-2011, 07:54

+ hem sankoda hemde işinin gerçekten ehli olan Atölye özge Fedai usta senin işini çözer ;)

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 07:59
Radar'ım, Şeref'im....

XoR
22-03-2011, 08:07

+ hem sankoda hemde işinin gerçekten ehli olan Atölye özge Fedai usta senin işini çözer ;)

Fedo +10 ;)

MiaMi
22-03-2011, 08:09
+10 Sanko fedai usta , diğer adı geçen serviste son yıllarda bir kalite düşüşü olduğu söylenmekte.

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 08:11
+10 Sanko fedai usta , diğer adı geçen serviste son yıllarda bir kalite düşüşü olduğu söylenmekte.

Bence yanlış düşünüyorsun... Söylemler ile buraya yorum yapmak ne kadar mantıklı ?
( Dip not: Şeref Benim babamın oğlu değil. )

MiaMi
22-03-2011, 08:13
Bence yanlış düşünüyorsun... Söylemler ile buraya yorum yapmak ne kadar mantıklı ?

Abi ne düşünmesi ne yorumu, Fedai ustanın kalitesi belli ona +10 dedim zaten, diğer servis içinde söylemleri yazdım nerde yorum nerde düşünce.

Radarda şeref usta artık her şeye yetişemediğinden bi kalite düşüşü olduğunu insanlar söylüyorlar.

imhotep
22-03-2011, 08:13
araç sankodaysa Fedai ustaya gotur arkadasım

SekoLive
22-03-2011, 08:17
fedai ustaya bir arkadaşı gönderidm fiyat olarak diğerlerinden daha uygundu ve giden arkadaşm cok memnun kalmstı... 1 işe 2 işcilik yazıp fiyat kabartmamıslardı.

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 08:27
Abi ne düşünmesi ne yorumu, Fedai ustanın kalitesi belli ona +10 dedim zaten, diğer servis içinde söylemleri yazdım nerde yorum nerde düşünce.

Radarda şeref usta artık her şeye yetişemediğinden bi kalite düşüşü olduğunu insanlar söylüyorlar.

Ben Fedo Usta için kötü demedim bu 1.

Radarda şeref usta artık her şeye yetişemediğinden bi kalite düşüşü olduğunu insanlar söylüyorlar. Bu yorum biraz daha mantıklı bu 2.

Kaldı ki Radar Honda adı üstünde bir Honda servisi. Tune service değil. Ha ben
başım sıkıştıkça çok böyle darlandığımda giderim ve bir/2 gün öncesinden
Şeref i arayarak giderim ve Şeref yapar benim işimi. Bugüne kadarda ne insanlığından
ne ustalığından beni rahatsız edecek bir olay yaşamadım. Öylesine efendi
bir adamdır ki neyse konuyu fazla uzatmayacağım.

Bi de şöyle düşün... bu adamların işleri neden yoğun ?

Konuya dönecek olursak arızalı araç Sanko da olduğundan Fedo Usta'dan
bir rakam alınır, piyasa araştırması yapılır ona göre bütçeye ve kafaya kim uygun
sa ona yaptırılır.

MiaMi
22-03-2011, 08:32
bana öyle alttan yazı geçme bu 1 bu 2 1 poşet toz sabuna bakar deponu temizlerim bak.

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 08:37

bana öyle alttan yazı geçme bu 1 bu 2 1 poşet toz sabuna bakar deponu temizlerim bak.

Bak ciğerim bak kardeşim senin gözünün çapağını yerim. Belki de seninle ilk kez
ters düştüm ama ben hala şu yukarıda bolt kırmızı yazının söylemlerin, duyumların
ile bu forumda yorum yapmanı mantıklı bulmadığımı belirtmek istedim.

Bu adamlar ekmek yiyor Tayfun bu işten. Bu yorumunu okuyan kişiler
Radar'dan ayağını keserse kul hakkı yemiş olursun benim güzel kardeşim.

Demek istediğimi understand ?

MiaMi
22-03-2011, 08:42
Ya sen bana yazıyorsunda tamamda konuda diğer yorumları tam okudunmu veya niye bana yazıyorsun bitek. Radar kalitesiz berbat bilmemne demedimki benimde Usta ile mehmet ile arkadaşlığım ticaretim oldu, Genç tokel ve Radar benim için yeri ayrıdır lakin bi gerçek var insanların düşüncelerine yansımış.

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 08:47
Sen beni anlamadın. Peki tamam. Sen haklısın. :)

mmustu
22-03-2011, 08:57

Fedo +10 ;)

araç sankodaysa Fedai ustaya gotur arkadasım

fedai ustaya bir arkadaşı gönderidm fiyat olarak diğerlerinden daha uygundu ve giden arkadaşm cok memnun kalmstı... 1 işe 2 işcilik yazıp fiyat kabartmamıslardı.

zaten arkadaşlar gerekeni yazmış aracında sankodaymış madem direk Fedai ustaya gidebilirsin :icon_tup::icon_tup:

ENGean
22-03-2011, 09:00

abı radarı gercekten tavsıye edıyolar, bızde gıttık gotrduk aracımızı ama acıkcası pek memnun kalmadık kalmamızn nedenıde gozle gordugumuz bıldıgımız seyı yapmıs gıbı bizi ikna etme cabalarydı.seref usta degıldı ama sonucta yanında bulunan elemanlar bıle yapsa radar honda dıe gecıyo.

tkrr belırıtyorum kotu demıyorum,bızm basımıza boyle bı olay geldı.

M///maniac
22-03-2011, 09:03
topkapıda bnmde ustam var kendi hondalarımı orda yaptırıorm yardımcı olur istersen

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 09:06
abı radarı gercekten tavsıye edıyolar, bızde gıttık gotrduk aracımızı ama acıkcası pek memnun kalmadık kalmamızn nedenıde gozle gordugumuz bıldıgımız seyı yapmıs gıbı bizi ikna etme cabalarydı.seref usta degıldı ama sonucta yanında bulunan elemanlar bıle yapsa radar honda dıe gecıyo.

tkrr belırıtyorum kotu demıyorum,bızm basımıza boyle bı olay geldı.

Özel değilse neydi peki konu? ve hangi elemandı ? Radar hakkında 2. olumsuz
duyum aldığım kişisin. Bir Tayfun du reelde de söyledi ikincisi sendin.
Bakın ben yukarıda da belirttiğim gibi Şeref benim babamın oğlu değil ama
severim. Üstelik kimseyi de savunmuyorum avukatlığına soyunmuş değilim.
Sadece merak ettim.

ENGean
22-03-2011, 09:17
Özel değilse neydi peki konu? ve hangi elemandı ? Radar hakkında 2. olumsuz
duyum aldığım kişisin. Bir Tayfun du reelde de söyledi ikincisi sendin.
Bakın ben yukarıda da belirttiğim gibi Şeref benim babamın oğlu değil ama
severim. Üstelik kimseyi de savunmuyorum avukatlığına soyunmuş değilim.
Sadece merak ettim.

daha onceden oraya sureklı ex-1.4is gotuyoduk memnun kalmstk zaten herkse tavsıye ettıgı ıcn goturyoduk.
nys,yaklask 2 ay once flanda vti gotrduk- arac dip basıktı coil vardı uzerınde, aracı yukseltmk ıstedık + rolantıde dewır yuksektı hep bu sorun vardı.arac bırakıldı flan daha sonra telf.arayıp oldugunu soyledıler.
gidilginde arac aynı basıklıkta ve ordakı arkdslardan bastan yukselttıgını daha sonrada bu coıllerı ozellı olup daha fazla yukselmycegını belırttı. (lastıkler camurlugun ıcınde)
rolantı sorunu aynen dewam.hadı rolantı ıle alaklı tkrr bı problem olmus olabılır fakat, coille ılgılı orda bızı kandırma cabasındakı laflar bızı soguttu.

SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 09:24
daha onceden oraya sureklı ex-1.4is gotuyoduk memnun kalmstk zaten herkse tavsıye ettıgı ıcn goturyoduk.
nys,yaklask 2 ay once flanda vti gotrduk- arac dip basıktı coil vardı uzerınde, aracı yukseltmk ıstedık + rolantıde dewır yuksektı hep bu sorun vardı.arac bırakıldı flan daha sonra telf.arayıp oldugunu soyledıler.
gidilginde arac aynı basıklıkta ve ordakı arkdslardan bastan yukselttıgını daha sonrada bu coıllerı ozellı olup daha fazla yukselmycegını belırttı. (lastıkler camurlugun ıcınde)
rolantı sorunu aynen dewam.hadı rolantı ıle alaklı tkrr bı problem olmus olabılır fakat, coille ılgılı orda bızı kandırma cabasındakı laflar bızı soguttu.

Anladım... Ya zaten orası Honda servisi Tuning adına pek bir şey beklememek lazım.
Zaten bu tarz konular ile daha çok Mehmet ilgilenir.

elpadre
22-03-2011, 09:30
Anladım... Ya zaten orası Honda servisi Tuning adına pek bir şey beklememek lazım.
Zaten bu tarz konular ile daha çok Mehmet ilgilenir.

:icon_tup::icon_tup:

HALUK
22-03-2011, 09:40
herkes sorunun çözüldügü ve hesaplı buldugu tamirhaneyi önermiş,

36 yaşındayım yaklaşık 15 tane otomobil geçti altımızdan, çok usta ile tanıştım çok iş yaptırdım, fakat;
fedai usta kadar müşteriye sert yapanını ve arızayı kesinlikle çözenini tanımadım :)

bizimde babamız degil yasça büyük abimiz sadece. ama degişik şekilli bir abi :)
hem işçilik kalitesi hemde ücretlendirme acısından kesinlikle tavsiye ederim ;)

powerfuL
22-03-2011, 11:38
herkes sorunun çözüldügü ve hesaplı buldugu tamirhaneyi önermiş,

36 yaşındayım yaklaşık 15 tane otomobil geçti altımızdan, çok usta ile tanıştım çok iş yaptırdım, fakat;
fedai usta kadar müşteriye sert yapanını ve arızayı kesinlikle çözenini tanımadım :)

bizimde babamız degil yasça büyük abimiz sadece. ama degişik şekilli bir abi :)
hem işçilik kalitesi hemde ücretlendirme acısından kesinlikle tavsiye ederim ;)

karar verılmıstır herkeze tesekkur ederım arac sankoda oldugundan fedaı ustada yaptırıcam

Hondafatih
22-03-2011, 12:02

+++++++ tavsiye ederim