Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursalı arkadaşlardan yardım !!! HGT sorgusu ?
Fiat Bravo 2.0 HGT 2002 Model 13.750 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2002-model-fiat-bravo-2-0-hgt-125-000-km-de-orjinal-degisensiz-43086939/detay/)
ilandaki aracı çok yakın bi abime düşünüyoruz,,,aracı yada sahibini tanıyan geçmişi yada durumu hakklında bilgi verebilcek arkadaşlarımız varsa bana özelmesaj yoluyla yada bu konuya cevap yazarak bilgi verebilirlerse çok sevinirim......
şimdiden herkese teşekkürler ;)
Özgür Ozan
21-03-2011, 23:20
görkem abi sanırsam ferhat abi niyetlendi eğer öyleyse onun adına çok sevindim
Resımlerden guzl duruyor Gorkem
Kısmetse olur ınsallah
bravo hgt
22-03-2011, 18:00
EWET BURSALI ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ :icon_tup:
Araç bizim bu taraflarda ama doğrusu hiç denk gelmedim.Nedir ne değildir tam bisey diyemicem fakat bagajın sagında stop altıyla,bagaj arasında ton farkı var gibi ama resimden kaynaklıda olabilir.
Sanırım BS plakalı olan arac bu eğer oysa boyalı bi kaç parçası var diye biliyorum ama bakımlı temiz arabadır...
yardımcı olan arkadaşlar saolsunlar ,,,
özgür evet ferhat abiye bakıyoruz,,,
mertcan saol evet resimlerde fena durmuyo biraz bilgi toplamaya çalşıyoruz işte bakalım hayırlısı tabiki
boyası olması çok dert değil,,önemli büyük bi kazası çıkmasında,,,bagajdaki renk değişikliği benimde dikkatimi çekmişti evet...
flexamin
23-03-2011, 13:54
EWET BURSALI ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUZ :icon_tup:
kanka msnden ilk attığım linkteki araç bu . bursada olan bir arkıma sordum araç temiz dedi sahibi pipirikli bir adam temiz bakmıştı falan dedi. aklında bulunsun