Orijinalini görmek için tıklayınız : Mantıklı Telefon + Hat tarifeleri
Arkadaşlar eşim şuan hali hazırda yıllardır Turkcell hat kullanıyor. Sınırsız (4gb) internet paketi ile birlikte. Bu hattında hiç konuşmamasına rağmende en az 80 tl ödeme geliyor. Sadece internetten faydalanmak adına bu bedel fazla gelmeye başladı.
Sizlerden ricam Herhangi bir operatörün internetli+konuşmalı+telefon kampanyalı hangi promosyonunu önerirsiniz?
Evde adsl, iş yerinde adsl zaten istesekte 1 gb bile internet kullanmıyoruz cepten. Bari verdiğimiz parayı daha efektif kullanalım.
Abi ben vodafone kullanıyorum,genç tarife 500 dakika(her yöne) 5000 sms(her yöne),ve benden ögrenci belgesi vs..hiçbir şey istenmedi sadece ikametgah adresi ve fatura gösterdim,yani yaş konusuyla ilgili bir kural yok sanırım.Ben çok memnunum bu uygulamadan ve ayda 25 tl.Tabii eşinizin iletişim sıklıgı göz önünde olmalı 80 tl çok..Twitter ve facebook ücretsiz benim kullandıgım tarifede ,gerçi herkesin iş yerinde ve evinde internet var cep telefonundan girmek bazen gereksiz oluyor önemli koşullar dışında
Abi ben vodafone kullanıyorum,genç tarife 500 dakika(her yöne) 5000 sms(her yöne),ve benden ögrenci belgesi vs..hiçbir şey istenmedi sadece ikametgah adresi ve fatura gösterdim,yani yaş konusuyla ilgili bir kural yok sanırım.Ben çok memnunum bu uygulamadan ve ayda 25 tl.Tabii eşinizin iletişim sıklıgı göz önünde olmalı 80 tl çok..Twitter ve facebook ücretsiz benim kullandıgım tarifede ,gerçi herkesin iş yerinde ve evinde internet var cep telefonundan girmek bazen gereksiz oluyor önemli koşullar dışında
sizin tarifenizi sadece 18-25 yaş arası kullanıcılar kullanabiliyor..
faturalı avea 300dk her yöne haftasonu avea içi de 3000dk 19 lira
smile adsl 24 aylük tahahhütle 6 ay yarı fiyatına
Yok bizler interneti genelde emaillerimiz ve bilgi araştırmak için kullanıyoruz. 1 gb bile hayli hayli yeter. Öncelikli olan konuşma paketi, olmuşkende hepsi bir arada bir paket varsa tadından yenmez.
Böyle zaten içinde adam akıllı konuşma olmadan kendi cihazımızla 80 tl ödüoz.
o zaman telefon destekliyorsa 3g paketine üye olup da kullanılabilir.
_cAgdAsH_
21-03-2011, 23:08
ben bugun vodafone'a gectim sırf cepten net için,
heryöne 1000 dk.,her yöne 500 sms,sınırsız internet erişimi total 45 tl.
fasterhan
21-03-2011, 23:11
faturalı avea 300dk her yöne haftasonu avea içi de 3000dk 19 lira
smile adsl 24 aylük tahahhütle 6 ay yarı fiyatına
Allah Allah daha dün baktım avea tarifelerine böyle bişey göremedim....Kamu için felan mı gecerli bu acaba... Aveada benim aklıma yatan 15 liraya 150 dakka 150 sms oldu zaten öyle aman aman cok konusan biri degilim..... Turkcelliydik ama yeter artık demenin zamanı geldi :D :D
Arkadaşlar eşim şuan hali hazırda yıllardır Turkcell hat kullanıyor. Sınırsız (4gb) internet paketi ile birlikte. Bu hattında hiç konuşmamasına rağmende en az 80 tl ödeme geliyor. Sadece internetten faydalanmak adına bu bedel fazla gelmeye başladı.
Sizlerden ricam Herhangi bir operatörün internetli+konuşmalı+telefon kampanyalı hangi promosyonunu önerirsiniz?
Evde adsl, iş yerinde adsl zaten istesekte 1 gb bile internet kullanmıyoruz cepten. Bari verdiğimiz parayı daha efektif kullanalım.
vodafone da gayet iyi avantajlar mevcut.. faturanıza göre avantajlı pakat seçeneklerinde seçebiliyorsunuz. fakat cihaz kampanyalarından yararlanmak istiyorsanız 6 ay vodafone kullanıcısı olmanız şart. eğer diğer operatörde faturalı kullanısıysanız ki eşiniz sanırım öyle, 40 tl ve üzeri son dönem faturasıyla birlikte vodafone a geçiş yapıp kampanyalardan yararlanabilir..
Cihaz kampanyalarını da şöyle özetleyeyim
internet kampanyası 95 ve 145 tl lik paketlerde mevcut. bunalrın yanında size samsung wave 2
htc desire hd
nokıa c6-01
modellerinde sçebiliyosunuz HTC 145 tl lik pakette yalnız..
95 tl lik paket içeriği 1500 dakika heryöne
1500 sms her yöne
1 gb internet
vodafone ve sabit hatlar sınırsız NOKIA C6-01 SAMSUNG WAVE 2
145 tl lik paket içeriği 3000 dakika her yöne
3000 sms heryöne
4 gb internet
vodafone lar ve sabit hatlar sınırsız HTC desire HD2
Birde daha uygunu var. 55 tl lik paket.
750 dk heryöne
vodafone ve sabit hatlar sınırsız
ilk ay internet bedava..
ilk aydan sonra internet paket option olarak seçeblirsiniz.. o da 7.99 aylık.. Ve bundada cihaz alabiliyosunuz. vf 945 die bi cihaz. çok kaliteli bi cihazdır.. Gidip yerinde hepsini görün derim. güzel bi seçenek sunacakalrdır. umarım yardımcı olabilmişimdr. Oh ellerim ağrıdı :D:D
bu kampanya oldukça iyi duruo
Allah Allah daha dün baktım avea tarifelerine böyle bişey göremedim....Kamu için felan mı gecerli bu acaba... Aveada benim aklıma yatan 15 liraya 150 dakka 150 sms oldu zaten öyle aman aman cok konusan biri degilim..... Turkcelliydik ama yeter artık demenin zamanı geldi :D :D
150 dk aylık 2.5 saat.. çok az geleblir. fatura fazla gelmesin sonra dikkatli olun..
Faturasızdan Faturalıya geçersem? - Avea (http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/kampanyalar/faturasizdan_faturaliya.shtml?pagemenu=kampanyalar .fsizdenfliye) yeni değişmiş sanırım
Günde en az yarım saatten ayda 1000dk yı düşünmek lazım derim.
bende o tarifedenim çok mutluyuz :D
fasterhan
21-03-2011, 23:17
150 dk aylık 2.5 saat.. çok az geleblir. fatura fazla gelmesin sonra dikkatli olun..
zaten dün tam avea ya gecerken bu tarifeye benimde aklıma bu geldi.... dedim şimdi ucuza kacıyoz fatura gelir yine 80 - 90 en iyisi biraz daha düşüneyim diye son anda vazgectim ama ne biliyim 15 rakamı insana cok cazip geliyo 80 lerden sonra :D :D
öyledir tabiki. ama şöyle izah edeyim. sizin tarife içi görüşmeleriniz 150 dk doluncaya kadar 10 dkya da 5 dk sı 40 kuruş gbi komik bi rakamdan ücretlendirilir. tarife dakikalarınız bitince dakikası 40 kuruştan ücretlendirlicek. ve ne olduğunu anlamadan 50-60 lira fatura gelecek.(konuşmaya göre) o yüzden söyledim.. ama çok konuşmuyorsanız problem olmayacaktır. bir ay bi deneyin isterseniz. olmadı tarife değşikliği yapın derim.
vodafone şebeke içi sabıtler sınırsız 2000dk heryone 2000 msj heryone 2gb ınternet 79 lıra
vodafone hariç ne seçersen seç yanarsın tecrübe sabit
iphone 4 aldım on numara ama tanıdık bulamazsan zor
çağdaş senin tarifenne ? Bende vodafone kullanıyorum. 40 tl 1000dk heryöne 8tl internet.
çağdaş senin tarifenne ? Bende vodafone kullanıyorum. 40 tl 1000dk heryöne 8tl internet.
kamu tarifesi sizinki. kamu kimliği istenir geçiş için.. !
Vodafone 8 TL ye sınırsız internet paketi var.. Ben sırf internete girmek icin kontorlu bi hat aldım.. Her ay hatta 8 TL lik bakiye yüklenmiş sekilde olursa, kendi otomatik olarak sınırsız internete devam ediyor..
slowmotion
22-03-2011, 02:59
aynı konuyu ben açacaktım, banada yardımcı olurmusunuz? aradıklarım
1000dk her yöne
en az 2000-3000sms
100mb internet bana yeter. operatör kontör faturalı farketmez
şu anki tarifem : turkcelll gold plus 88tl ama 95in altında gelmiyor çözemedim nedenini:mad:
Peki telefoncu arkadaşlardan bir öneri gelebilirmi? Yaklaşık 500-1000dk her yöne görüşme, sms olmasada olur birde internet paketi, cihazda olursa nekadara mal olur?
Cihaz aslında zaten eşim BOLD 9000 kullanıyor. Ama bu paralara cihazda dahil edeceklerse neden almıyayım değilmi.
TURBO CİVİC
22-03-2011, 12:10
500-1000 dk
1000-2000 sms
ve kotalıda olsa olur net paketli bir paket arıyorum.
vodafone genc avantaj tam istedigim ama ondada yas problemi var.
alternatif birseyler cıksa guzel olur.
Peki telefoncu arkadaşlardan bir öneri gelebilirmi? Yaklaşık 500-1000dk her yöne görüşme, sms olmasada olur birde internet paketi, cihazda olursa nekadara mal olur?
Cihaz aslında zaten eşim BOLD 9000 kullanıyor. Ama bu paralara cihazda dahil edeceklerse neden almıyayım değilmi.
tarkan slm,eşin bb kullanıyorsa ,efektif kullanma adına muhakkak bis aboneliği ile kullanmak durumunda öbür türlü 100mblik net paketleriyle sadece cihazın browserdan surf yapar.Bis abonelikleri de aylık 30-40tl aralığında(mega paket).Faturadan bis ücretini çıkarttığın zaman geriye 50tl kalıyor ki bu kademede uygun bir tarife her operatorde var 500-1000dk arası.
evet bak bis aboneliğini unutmuştum.
Abi bende vodafone kullanıyorum hatta yeni 24 aylık taahüt yaptım ve ayda 11 tl karşılığında cihaz aldım yani 95+11 totalde 106 oluyor paketin içindede 1500dk her yöne vodafone sabit hat sınırsız 1500 sms her yöne 1gb internet paketi var ve gayet memnunum :)
slowmotion
22-03-2011, 23:55
aynı konuyu ben açacaktım, banada yardımcı olurmusunuz? aradıklarım
1000dk her yöne
en az 2000-3000sms
100mb internet bana yeter. operatör kontör faturalı farketmez
şu anki tarifem : turkcelll gold plus 88tl ama 95in altında gelmiyor çözemedim nedenini:mad:
güncel çekelim yardımcı olacak varmı?
bnm tarıfem cep avantaj heryone olan tarıfe vodafone ve sabıtler sınırsız 750 dakıka dişarıya ama yenı kampanyada 1 tl fark werıyorsun 1500 dakıka oluyor heryone 55 lıra 1 lırada fark bıde 8 lıra ınternetım war 64 lıra fatura gelıyor
Cep Avantaj Her yöne Ekstra + 1 TL*
Aylık Ücret** 60 TL
Her Yöne dk 2000 dk
Her Yöne SMS 2000 SMS
İnternet 2 GB/30 gün
ilk sayfaya yazmıştım detaylı uygun tarfeleri kanks ordan bi göz at..
Cep Avantaj Her yöne Ekstra + 1 TL*
Aylık Ücret** 60 TL
Her Yöne dk 2000 dk
Her Yöne SMS 2000 SMS
İnternet 2 GB/30 gün
59+1 lik tarife
+ 1 tl ödeyerek normal dakikalarınız ikiye katlayabileceğiniz tarifedir..
normali 1000 dk her yöne ve 1000 sms tir. bu dakikalarda bana yeter derlerse eğer + 1 tl ye cihaz da alablirler.. Bilgilerinize.
Htc desire abi
HTC desire. çok kaliteli bi cihazdır.. eğer aylık faturanız 80-90 arası geliyosa akın arkadaş gibi bu tarifeye geçin. cihaz a ayda 11 tl extra verin 1000 küsür tl lik cihaz size 260 küsür tl ye gelsin. çok mantıklı seçim.
kişisel tavsiyem hiçbir tarifeye 24 ay bağlanmamanızdır,özellikle belirteyim operator değil tarifeye bağlanmayın,12 aylık bağlılıklar göreceli olarak kabul edilebilir ama 12 ay sonra tarife fiyatı yarıya düştüğünde siz hala fazla ödemeye devam edicekseniz.Rekabetin yoğun olduğu ortamda kimse zaten bu saatten sonra dakikaları düşürmez ya da fiyatları artırmaz.Tabi çok cazip teklifler olabilir onlara lafım yok....
Vodafonde calısan bir arkadas vardı galiba şöyle bir sorum olucak şimdi ben dk 40 kurusa konusuyorum hangı paketı uyeyım neyım bılmıyorum bunu daha dusurmemız mumkunmu yoksa odenıcek mın tutar bumudur ?
yusufcan_k
23-03-2011, 09:20
alakasız olacak ama NOKİA E55 nasıldır kullananınız var mı ?
alakasız olacak ama NOKİA E55 nasıldır kullananınız var mı ?
memnunum. sormak istediğin bi özellik var mı?
yeni konu açmadık hortlatıyım dedım
benım tarıfem avea 1000 dk heryone 2000 sms 2gb ınternet var 1 ay oncesıne kadar benı aradılar 12 ay tahaddut onaylarsanız 55 tl gelen faturanız %10 ındırım ıle 49.5 gelecek denıldı
ancak ben sımdı hattımı turkcell veya vodafone a tasımak ıstıyorum ne kadar gecıs ucretı oderım
2.sorum ıse hangı hatta hangı pakete gecmeyı onerırsınız hemen hemen aynı fıyatlarda aynı durum ıcın
yok mu cevap verecek olan?
aslanneron
30-05-2013, 20:30
Baska bir tarifeye gecme amaciniz nedir bende avea kullaniyorum ve cevremde herkes cok daha fazla verip bizim kullandiklarimizi kullanamiyorlar .gecis ucreti almiyorlar diye biliyorum 1yil kadar once almiyorlardi en azindan
Cayma bedeli alırlar, bu da Tahhüt ettiğiniz sürenin kullanılmayan kısmı kadar olur yani 11 aylık bedel ödersiniz. Ben böyle biliyorum.
cayma bedelı ne kadar olur yanı avea calıstıgım yerde cok ıyı cekmıyor sebebden degıstırmek ıstıyorum
Vodafone Online Cep Merkezi (http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/liste?go=eshopBasket.showBasket&itemId=91217EF0-B29C-11E2-85290022196849BF)
bu tarıfeye gecmek ıstıyorum
sinanbaysal
30-05-2013, 23:09
Tam sızın ıcın bı tarıfe vardı avea da 500 dk 5000 sms sınırsız ınternet 25 tl ama yarın son buluyor . Ben suan faturasız yıkılan tarıfe kullanıyorum 23 tl ye 500 dk 5000 sms ve 1 gb ınternet tavsıye ederım .
Cayma bedelin 11 x 49.5(aylık sabit ücretin)=544.5 olacaktır. Öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanı ve yaşadığın sorunu anlatmanı tavsiye ederim. Yanlış yönlendirmek istemem. Uzun zaman oldu. Bilgilerim taze olmayabilir. Mevzuatta değişiklik olabilir en temizi Müşteri hizmetlerinden bilgi alman zaten onlar seni kaybetmemek adına yardımcı olmaya çalışacaklardır. Başka operatöre geçeceğim filan dersen yardımcı olurlar kolay gelsin.:)
Onurkk06
30-05-2013, 23:28
abi aveada taraftarcelle geçin 20 tl ve üzeri yüklemelerde aylık 2000 dakka taraftarcellilerle konuşmak bedava oluyor
Cayma bedelin 11 x 49.5(aylık sabit ücretin)=544.5 olacaktır. Öncelikle müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almanı ve yaşadığın sorunu anlatmanı tavsiye ederim. Yanlış yönlendirmek istemem. Uzun zaman oldu. Bilgilerim taze olmayabilir. Mevzuatta değişiklik olabilir en temizi Müşteri hizmetlerinden bilgi alman zaten onlar seni kaybetmemek adına yardımcı olmaya çalışacaklardır. Başka operatöre geçeceğim filan dersen yardımcı olurlar kolay gelsin.:)
hocam bgn aradım daha 1. ayda oldugum ıcın 21 hazırana kadar gecersem hıcbır ucret alınmayacagı soylenıyorda avea musterı temsılcısıne hıc ınanasım gelmıyor avea dan aslında memnunum ama calısıtıgm yerde cekmıyor o sebebden degıstırmek ıstıyorum
Daha ilk faturan kesilmemiş benim anladığım. 21 Haziran'a kadar zaman var. İyi düşünüp sağlıklı, istediğiniz operatöre geçersiniz. Cayma bedeline takılmanıza gerek kalmıyor sevindirici.:)
Ersin YILDIZ
30-05-2013, 23:57
kullandıgınız ay kadar olan ındırımler gerı alınır kullanmadıgınız ay degıl vodafone red tarifeleri mantıklı geçişler 59 lira vodafone + ev tel sınırsız 1000 dk 1000 sms 1 gb net 100 cihaz almak isterseniz de 70+30 olur aynı paket aylık 100 tl iphone 4 8 gb verir
Avea süper 2'li tarife kullanıyorum 35 tl lik fatura geliyor.
1000 dk konuşma
4 gb internet
kullandıgınız ay kadar olan ındırımler gerı alınır kullanmadıgınız ay degıl vodafone red tarifeleri mantıklı geçişler 59 lira vodafone + ev tel sınırsız 1000 dk 1000 sms 1 gb net 100 cihaz almak isterseniz de 70+30 olur aynı paket aylık 100 tl iphone 4 8 gb verir
Yanlış bilgi vermiş olabilirim. Fakat arkadaş tarife ya da paket değişikliği yapmıyor, başka bir operatöre geçmek istediği için onu yazdım. Verdiğim bilgide bir yanlışlık varsa özür dilerim.:( En iyisi Müşteri temsilcisine başvurmak tekrarlıyorum. Ya da bulunduğunuz tarifelerin koşulları yazar onlara bakmak. İnternet sitesinden kendi tarifenizin başlığının altında bulabilirsiniz.
Ersin YILDIZ
31-05-2013, 00:11
vodafone calısanı oldugum ıcın yazdım elımden geldıgınce yardımcı olurum genel anlamda gecıslerde cekmeme sıkıntısı ve faturalarda yuksek gelme sıkayetı alıyorus belkı vodafoneda da oluyodur bılemıcem tabıkı her abonenın sıkayetı farklı ama bazı noktalarda bınadan kaynaklı sıkıntılar oluyor kapsama ekranına bakınca farkedılıyo normalde o adresde 3g var ama bına ıcınde sıkıntı yasanıyor gibi kafanıza hangı paket yatarsa artık
emre yeşil
31-05-2013, 00:20
kendimi bildim bileli 532 li hat kullanıyorum yıllardır 150 ile 500 arası ödeme yapıyorum her uyuz olup bayide aldığımda soluğu öyle böyle diyorlar toparlıyorlar 2 ay 130 larda sonra tekrar tavan yapıyor müşteri hizmetlerini arayıp eşşek becermenin bile bir usulu olduğunu bokunu çıkartmamalarını söyledim 545 TL lik faturamı revize edip 243 TL ödettiler ve ben bıktım bu işten tecavüz kaçınılmaz diyorum artık
herkese tesekuur ederım yorumu ıcın evet vodafone nun 59 tl lık tarıfesıne gecmeyı dusunuyorum ınsallah fatura gelmez red classıc olana ama bı yanım da turkcell dıyor