Orijinalini görmek için tıklayınız : Megane RS
Arkadaşlar Megane RS için düşünceleriniz alabilirmiyim sizce al benisi olan bir araçmı kuzenime düşünmekteyiz. Kullanan , binen veya deneyen arkadaşlar lütfen bir bilgilendirme yazarlarsa sevinirim şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
arama butonunu kullan epeyce konusu açıldı
kısa ve öz, perf/fiyat oranı çok yüksek spor araç.
Stage 2 yüklersen motor içine girmeden egsoz, cooler, decat ile 280 290 HP
Motor içine girmeden turbo / enjektör değişikliği ve yukarıdaki liste 320 HP
Motor içine girerek kol piston / turbo / enjektör değişikliği ve yukarıdaki liste 380 HP
Yol tutuşu sınıfında emsaldir, yakışı da basmazsan 9-10 lt karışık kullanım, basarsan 12.5 lt karışık kullanım.
Alırsan ASR sini mutlaka iptal et, stok haliyle kapatma tuşuna bassan bile 50 km aşınca geri gelir yerine.
Onun harici alt takımı falan mümkün değil bozamazsın, dışarıdan megane II ye çok benzer yürürü ve yol tutuş hissinin hiç alakası yoktur.
Kısaca kıçında doğustan Reno Spor yazan araçlar iyidir.
Dezavantajı şudur, Type R gibi her istediğin modifiye parçasını iyi paralara bulamazsın.
R21TURBO 41
22-03-2011, 07:55
arama butonunu kullan epeyce konusu açıldı
kısa ve öz, perf/fiyat oranı çok yüksek spor araç.
Motor içine girmeden turbo / enjektör değişikliği ve yukarıdaki liste 320 HP
Motor içine girerek kol piston / turbo / enjektör değişikliği ve yukarıdaki liste 380 HP
Yol tutuşu sınıfında emsaldir, yakışı da basmazsan 9-10 lt karışık kullanım, basarsan 12.5 lt karışık kullanım.
Alırsan ASR sini mutlaka iptal et, stok haliyle kapatma tuşuna bassan bile 50 km aşınca geri gelir yerine.
Onun harici alt takımı falan mümkün değil bozamazsın, dışarıdan megane II ye çok benzer yürürü ve yol tutuş hissinin hiç alakası yoktur.
Kısaca kıçında doğustan Reno Spor yazan araçlar iyidir.
Dezavantajı şudur, Type R gibi her istediğin modifiye parçasını iyi paralara bulamazsın.
İlave edecek pek bişey kalmamış....
debriyajı sıkıntılı çabuk bitiyor derler , alakası yok , tamamen kullanımı ile ilgili.. ASR sistemini devre dışı bıraksanda 50km hızda otm.devreyeye girdiğinden ve araba ülkemizin sabun kıvamındaki asfaltında 3.viteste bile sardığından debriyajı biter..
Fiyat performans oranında alınabilecek en güzel spor arabadır bana göre.. Şu an nette çok mantıklı 2 adet var..
makyajlısını almak lazım aslında :)
Cliosportve
22-03-2011, 10:44
Kesinlikle yol tutuşu inanılmaz frenajı harika bir araç
Clio satılırsa ilk alıcağım araç
B.Battal
22-03-2011, 10:45
Yol tutuşunun cidden iyi olduğunu ve yüksek süratlerde bile güven verdiğini söyleyebilirim.
Şunu söyleyebilirim,şimdiye kadar kullandığım araçlar içerisinde en iyi yol tutuş,en iyi frenleme,spor araçlar içerisinde en konforlusu ve fiyat olarakta en uygunu diyebilirim.
Arkadaşlar düşünceleriniz ve zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim :)
Şu ASR nasıl iptal ediliyor. ASR iptal edilince ESP iptal oluyormu.
GokhanRS
23-03-2011, 23:05
asr fastchip.nl deki yazılımı ve o yazılımı yükleyen cihazı alınca iptal edebiliyorsun. abs modülünü satın alınca o cihaz 50km limitini 250 ye cıkarabiliyor. yani düğmeye basıyorsun iptal oluyor düğmeye basıyorsun devreye giriyor güzel bir özellik.
araç güzel araç ben 1 seneyi geçti biniyorum. daha parçalayamadım :) şuan 270 hp veriyor yolda üzmüyor. çok aşırı efendi kullanımla 6,5-7 litrelere düşürebiliyorum. basarak karışık kullanımda 12 litrelere çıkıyor. anlık basmada 25-35i bile görürsün :)
aybarsdnr
23-03-2011, 23:10
benimde merak ettiğim 2. el piyasası nasıldır? satmak istenilirse çok bekler mi ?
GokhanRS
23-03-2011, 23:13
temizliğine göre değişir. km yüksekse 27 civarına gider. düşükse 30. model 2007 ve yukarısı ise 32 den aşağı etmez ama değeri artıyor modifiyeli örneği olmadığından fiyatlar uygundu. bu yaz 2-3 tane supriz bomba rs ler çıkacak rollere o zaman emin olun baya artacak araçların değeri.
Antalyalogy
23-03-2011, 23:17
Bende çok beğeniyorum bakalım bir arkadaşıma tavsiyew ettim düşünecek...
@GokhanRS ,
2. postdaki Stage 2 için gereken parçalar ortalama işiçilik hariç ne kadara malolur bir de yazılım custom mı yoksa bunlarda da revo gibi uzman firmalar mı var?
Teşekkürler...
aybarsdnr
23-03-2011, 23:17
peki 2007 ile 2005 arasında ne gibi farklılıklar var?
GokhanRS
23-03-2011, 23:27
yazılımda fastchip.nl uzman yani en çok olumlu yorum alan diğer ülkelerde onlar. ama ülkemizde de özgün ilgilenirse müsait olduğunda çok iyi bir iş çıkarır gibi geliyor bana. adamın uzmanlık alanı sonuçta. bu araçta vuruntu çok önemli özgün de vuruntu olayına çok dikkat eden biri gözlemlediğim kadarı ile.
denenmiş örnek olarakta tr de en çok barbarosun yazılımı var.
şimdi liste şu:
büyük turbo 1000 liraya amerikadan ebaydan bulunabilir(amerikan malı) çinler 400ede var işe yaramaz.
bu turboya 50 liraya flanş yaptırılır
500 tl civarına gene yurt dışından enjektörleri temin edilebilir.
sonra gene 1000 lira egzos sistemi ve downpipe a bayılınır 76mm
hava filtresi aem 120 tl.
custom boru yaptırılır 100 150 tl civarı
akü bagaja aldırılır 100 tl
egt saati basınç saati wideband 1000 lirada öyle gider.
1000 TL civarıda bunların işçilikleri tutar
yazılımda özgüne veya barbarosa gidersin. yada rs tuner alır ingilizcen varsa henkle yazışarak onla halledersin.
ortalama 5-6 bin tl masraf edilerek 300+ hp alabilirsin
işte tek sorun adam gibi yere gitmek işçilik konusunda. çünkü bazı insanlar çok barzo. adam bi vida sıkarken lokmanın sapını bi sokete çarpıp kırabiliyor. bu yetkilide bile olabiliyor. farkında bile olmayıp bi gün yolda kalabilirsin.
aracın her yeri soket sensör kablo elektronik v.s dolu. adam gibi adamlarla çalışmak lazım. bişeye zarar verdimi hemen tazmin edebilecek kalitede adamlara motorunu emanet ettinmi sıkıntı yok.
10.000 tl gömersende komple forget 2,5 3 milyar civarı tutuyor yani toplam 10bine 380 hp civarı güçte alınabiliyor. ama bu parayı gömmeye kimse kıymadı henüz.
ben girişiyordum tam ama benimde nişan muhabbetlerim var yine beklemeye alıcam.
Antalyalogy
23-03-2011, 23:42
Benim asıl merak ettiğim 280-290 HP bu kadar kolay alınabiliyr mu, alınabiliyorsa maliyet ne olur sadece?
Bir de TR de iyi yürüyen diye tabir ettiğimiz RS roll videoları varmı ? :icon_tup:
Teşekkürler..
asr fastchip.nl deki yazılımı ve o yazılımı yükleyen cihazı alınca iptal edebiliyorsun. abs modülünü satın alınca o cihaz 50km limitini 250 ye cıkarabiliyor. yani düğmeye basıyorsun iptal oluyor düğmeye basıyorsun devreye giriyor güzel bir özellik.
araç güzel araç ben 1 seneyi geçti biniyorum. daha parçalayamadım :) şuan 270 hp veriyor yolda üzmüyor. çok aşırı efendi kullanımla 6,5-7 litrelere düşürebiliyorum. basarak karışık kullanımda 12 litrelere çıkıyor. anlık basmada 25-35i bile görürsün :)
Abi pm den yada buradan bana tüketim değerlerini yazabilirmisin detaylı olarak?
İst trafiği, Akan trafik, uzun yol, çıtır gazlama, roll night, karma kullanım tarzlarındakileri :)
bide 6. vites 3000 devirde hızı ne oluyor kadranda aracın :D
GokhanRS
24-03-2011, 02:04
ben genelde basarak kullanıyorum ve 11 12 litre arası şehir içi gazlamalı normalli kullanımım.
nadiren uzun yolda filan hiç basmadan deniyorum. yol akıcı olduğu zaman 6,5 lara kadar düşürebiliyorum 80-90 6ncı viteste. tabi çipli sanırım daha ekonomik oluyor efendi kullanımda.
ama genel olarak 8-11 arasıdır şehir içi. yani dur kalk çok fazla olursa 7-8 bile gösterse daha fazla yakıyor düşük hızlardaki fazla yakışı hesaplamadığından. önemli olan aşırı trafiğe takılmamak lazım. bu araçlar dur kalkta daha fazla ısınır.
tam hatırlamıyorum ama 3bin devir 6ncı viteste 100ün üstünde bi rakam oluyor. pek dikkat etmedim.
115-120 oluyosa iyidir :) çok mantıklı araçlar, kafama yatmaya başladı da bu ara 10 uncu model falan baktığım 2 haftada :D
Benim asıl merak ettiğim 280-290 HP bu kadar kolay alınabiliyr mu, alınabiliyorsa maliyet ne olur sadece?
Bir de TR de iyi yürüyen diye tabir ettiğimiz RS roll videoları varmı ? :icon_tup:
Teşekkürler..
downpipe + zorst = fiyat yazmayım bütçe değişken
filtre
Intercooler : forge ya da ktec alırsın ingiltere fiyatı 1.5 lira Tr ye gümrüksüz çekebilrsen 2 liraya gümrüklersen de 3 liraya çekersin max.
Yazılım: Custom 1.5 bar basan Stg2 yazılım var bu anda kendi aracım üzerinde hala geliştiriliyor ufak tefek eksikleri kaldı, 1 2 aya kalmaz sitede zaten satılır.
ASR iptali : yardımcı olurum
Yapılmışını istersen :)
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-megane-rs-kazasiz-ve-degisensiz-servis-bakimli-45037827/detay)
Video sormuşşun daha değil tamamlansın araç ondan sonra ama forumdan canlı olarak gören arkadaşlar var aracı.
Slm
downpipe + zorst = fiyat yazmayım bütçe değişken
filtre
Intercooler : forge ya da ktec alırsın ingiltere fiyatı 1.5 lira Tr ye gümrüksüz çekebilrsen 2 liraya gümrüklersen de 3 liraya çekersin max.
Yazılım: Custom 1.5 bar basan Stg2 yazılım var bu anda kendi aracım üzerinde hala geliştiriliyor ufak tefek eksikleri kaldı, 1 2 aya kalmaz sitede zaten satılır.
ASR iptali : yardımcı olurum
Yapılmışını istersen :)
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 38.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2-sahibinden-megane-rs-kazasiz-ve-degisensiz-servis-bakimli-45037827/detay)
Video sormuşşun daha değil tamamlansın araç ondan sonra ama forumdan canlı olarak gören arkadaşlar var aracı.
Slm
abi senin aracı alacan r26r yapacan sokecen klit takacan semi slick ler sonra piste cıkacan :)
sunroof olmaması anlayan icin buyuk fırsat ..
sunroof olmaması bana göre bu araçta ekstra para olmalı :) yaza italyaya gidiyorum r26 kilitlisi alıp donerim.
Antalyalogy
24-03-2011, 10:15
Intercooler deli paraymış yahu :)
crazydog
24-03-2011, 10:33
cliogt de varken bayağı bi kullanmıştım bende gayet zevkli ve eğlenceli araç tek sıkıntısı yazıldığı gibi modifikasyon parçası bulmak bazen sıkıntı oluyo onuda ebay den falan buluyorsun zaten :D
Sportline
24-03-2011, 10:39
Megane için downpipe aranıyor :)
Intercooler deli paraymış yahu :)
Universal kitleri daha ucuza alırsın, ama megane pek sevmiyor universal parcaları, filtre kiti mesela geri goturur kutu ici alacaksın.
Zaten cooler isi biraz farklı, hayatta herşeyin büyüğü makbul değil :)
Megane için downpipe aranıyor :)
Yaptırayım sana istersen ?
Sportline
24-03-2011, 10:50
Yaptırayım sana istersen ?
yaptır valla :) bana söylersin detayları ;)
yaptır valla :) bana söylersin detayları ;)
araç lazım mastar yok
Sportline
24-03-2011, 11:13
araç lazım mastar yok
yakın olsam sorun yokta...
Supersprint dp 2 haftaya getiriyorlar iyiyse alalım bare.
SS capı ufak olabilir, turbo aracta SS gereksiz, backpressure yok zaten.
Sportline
24-03-2011, 11:38
70mm imiş aklıma yattı benim , ankarada aldığım el yapımı fiyatdan ucuz :)
kelalper
03-05-2011, 23:41
ben downpipe için sıraya girdim iskenderde. 2 hafta sonra yapacak. Ondan sonrada Özgünle yazılım yapılacak.
Yiğit G.
30-11-2012, 11:04
ben baya baya düşünüyorum artık RS'i.. 1-2 aya kadar alabilirim.Takas da olur elimde 2007 c4 Hdi var 70.000 de.. Kısmetimize iyi birşey gelir inş.
kelalper
30-11-2012, 11:10
Parasını verdikten sonra temiz araba bulunur.
zaman hızla akıp geçiyor :D elbette temizi bulunur.
kelalper
30-11-2012, 11:53
En basitinden senin araba var Alper.
halitilker
30-11-2012, 12:12
***** sitede iki ilan var birisi 21 diğeri 22 lira civarı istiyor. Bu arabalar hakkında bilgisi olan varmı birinde pert kaydı varmış ama diğerinin durumu meçhul
kelalper
30-11-2012, 12:23
ikisi aynı araba zaten. Plakalarına bak. İkiside Antalya plakalı. Motoru düzgünse roll için alınır. 5-6 bin e güzel gider. Ama satamazsın söyliim.
halitilker
30-11-2012, 12:27
hakkaten aynı plakaymış dikkat etmedim, zaten megan Rs alınmamasının sebebi yada bu tip arabaların içinde öncelikli tercih olmamasının sebebi galina piyasası
Uzun zamandır takip ediyorum galiba ikinci eli çok yavaş ilerleyen bir araba bu.
30-32 istedikleri arabaları 25 lere kadar çektikleri oluyor (şu güne kadar satılık) durumlarına. Onda bile satamayıp fiyatı tekrar eski haline getiriyolar
Aslında güzel araba ama satması bayağa zor gibi.
En basitinden senin araba var Alper.
Alperlerin arabaları her zaman temiz olur kanka :D
GokhanRS
30-11-2012, 13:55
hakkaten aynı plakaymış dikkat etmedim, zaten megan Rs alınmamasının sebebi yada bu tip arabaların içinde öncelikli tercih olmamasının sebebi galina piyasası
Uzun zamandır takip ediyorum galiba ikinci eli çok yavaş ilerleyen bir araba bu.
30-32 istedikleri arabaları 25 lere kadar çektikleri oluyor (şu güne kadar satılık) durumlarına. Onda bile satamayıp fiyatı tekrar eski haline getiriyolar
Aslında güzel araba ama satması bayağa zor gibi.
30 32 den 25e çeken 1 tane sağlam araç yoktu. alayının pert kaydı vardı. düzgün araçlardan 1 ay içinde 4 tane megane rs aldık tanıdıklarımıza. hepsininde fiyatlar 31 32 bin tl idi. faz1ler.
kelalper
30-11-2012, 15:24
Şu anda çok param olsa başka araba alacak. O 20 ye verilen arabayı alırım. 20 daha harcarım stage 3 cupralara sıkarım. Çok rahat. 4000 e motor içi biter. 5000 turbosu 2000 beyini 1000 manifoldu 1000 intercoolerı 1000 komple egzostu. 1000 de enjektör desen geri kalanı lastik amortisör ve işçilik vs.
Var mı tavsiye edebileceğiniz bi Megane RS şöyle kendi güzel,fiyatıda güzel?
kelalper
30-11-2012, 19:06
Fiyatıda güzel derken.? Bütçen nedir ona göre önerelim. 37.5 verebileceksen yapılı araba var işte Alperin arabası İzmirde. 30 a alsan üzerindekileri yapmaya kalksan gene sana 37 ye mal olacak. Ben her türlü kefilim arabasına.
Alper abinin arabayı biliyorum ama 32-33 benim max bütçem şuan.
kelalper
30-11-2012, 19:22
Düzgün ama yüklenmemiş araba bulursun o paraya. SFK düzgün bir arabaydı satılana kadar. Alan apache çıkmış ama düzeltilir. Fiyatta fena değil. Baktırılabilir.
Renault Megane 2.0 RS 2006 Model 34.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 104383095 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-megane-rs-2.0t-104383095/detay)
Fiyatıda güzel derken.? Bütçen nedir ona göre önerelim. 37.5 verebileceksen yapılı araba var işte Alperin arabası İzmirde. 30 a alsan üzerindekileri yapmaya kalksan gene sana 37 ye mal olacak. Ben her türlü kefilim arabasına.
Sağol kanka, aracın üzerindeki ekstralardan sonra araç hediye kalıyor zaten :D
Şuan dikkatimi çeken Alper abinin arabayla CEU plakalı olan.Bu ay kendi arabamı veriyorum.Ocak başı gibi bütçem netleşir tam olarak.
CEU ön yüzü ph2 olan araçtı sanırım.
Turboğuz54
30-11-2012, 19:58
o 21 lik rs nin neyi var cok mu kötüydü
GokhanRS
30-11-2012, 20:06
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 102352726 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tamamiyle-orjinal-102352726/detay)
33 yazmış kaza boya yok diyor. hiç boya yoksa bu aracın fiyatı çok iyi. pazarlık şansınıda bir denersin. kmde düşük. bence kaçmaz.
bütçe yetse bende alper abinin araç derim. ama yetmiyorsa bu araca bak bi pazarlık et derim. kazasız boyasız mavi ve 80binde bence çok uygun fiyatı. gerçekten boya yoksa on.
Aracımı öneren arkadaşlara çok teşekkürler detaylar için telefondan ulaşabilirsiniz.
GokhanRS
30-11-2012, 20:08
o 21 lik rs nin neyi var cok mu kötüydü
yoo alınır binilir aslında. o fiyata o araba çok ucuz. kaydı kuydu olmayanı zaten 10 lira daha pahalı zor bulursun. 25 lira bütçen varsa alınır çünkü aldığın gibi bi kaç ufak tefek para harcanır 25e mâl olur düzgün hale getirmek. 25 liraya düzgün rs demek bedava demek.
freelife
30-11-2012, 20:20
21 lik rs bir zamanlar buydu daha sonrasınıda bilirim ...
http://img7.ressim.net/out.php/i6398696_buuu59sd.jpg (http://ressim.net/i/6398696)
ygtkrmdnz
30-11-2012, 20:20
megane piyasası bir hayli durgun bu aralar fakat araç almak isteyen arkadaşlar ekstralarını hesaplayarak bizim aracı kaçırmasın bu temizlikte bu ekstraya bu fiyata başka yok
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/546965_4947979987630_1708950544_n.jpg
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 32.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 79643103 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2005-megane-rs-2-0-turbo-79643103/detay)
http://img7.ressim.net/out.php/i6398696_buuu59sd.jpg (http://ressim.net/i/6398696)
Son hali daha iyi bence.
freelife
30-11-2012, 20:35
Son hali daha iyi bence.
şimdiki haline gelene kadarki aşamaları var , gökhan binilir dedi :) ihale onda :D
şimdiki haline gelene kadarki aşamaları var , gökhan binilir dedi :) ihale onda :D
Gokhana bakma yav :D o ne olsa aynısını yazıyor.
GokhanRS
30-11-2012, 20:38
abi araç sağlam kaza yaptıydı ama sonuçta 20 liraya 30 yaşında mundar honda vti mı alırsın kazalı rs mi :D ben rs derdim.
bu arada o gri turuncu olmamışmıydı? sonra merdanlar perte çıkardı aracı. sonra bidaha mı toplandı bu mu oldu ? :D
freelife
30-11-2012, 20:42
edit : neyse ben daha fazla yazmıyayım :) ( rs alırım tabii zaten rs biniyorum birçok marka yerine )
GokhanRS
30-11-2012, 20:42
bu rs i almam sonuçta buna şansımanda alman gerekir ..
ben bunu başka bi araç sandıydım. bu araç o resimdeki araçsa 3 defa pert oldu zaten alınmaz :D
freelife
30-11-2012, 20:44
abi araç sağlam kaza yaptıydı ama sonuçta 20 liraya 30 yaşında mundar honda vti mı alırsın kazalı rs mi :D ben rs derdim.
bu arada o gri turuncu olmamışmıydı? sonra merdanlar perte çıkardı aracı. sonra bidaha mı toplandı bu mu oldu ? :D
evet o oldu merdanın neler taktığını buna biliyormusun ?
freelife
30-11-2012, 20:46
ben bunu başka bi araç sandıydım. bu araç o resimdeki araçsa 3 defa pert oldu zaten alınmaz :D
spoilerden anlamalıydın :D
kelalper
30-11-2012, 22:23
editted...
Cliosportve
30-11-2012, 22:30
Kelalper sen vaz mı geçtin satmaktan ?
Neye karar verdin ?
GokhanRS
30-11-2012, 22:33
nesi var aracın. doğru düzgün bir map yapılırsa herşeyi var aracın. tek sorunu yazılım. bu yüzden arabaya lafmı sokmak lazım. miss gibi çiçek gibi araç.
kaçırdın benim RS :)
ygtkrmdnz
01-12-2012, 00:10
ee bunu alıp ne yapacak roccolara mı geçilecek. dolu ama yürümüyor.
Abi yine mi sen her yerde karsima cikiyorsun :) ne alip veremedigin var anlamadim dogrusu arabaya ve bana laf atip durma yeter ayni sekilde cok sivri dillisin karsindaki 20 yasinda olsa dahi nasil konusulacagini yasina ragmen ogrenememessin insanlari ezmeye calismayi birak burasi forum herkes yardimlasmak icin burada daha oncede yaptin bunu baska konuda.. megane larda en iyi yuruyen en guzeli sendeymis bir ara ilanin vardi satamadin herhalde bir tanede sen video eklede alem megane rs gorsun
Abi yine mi sen her yerde karsima cikiyorsun :) ne alip veremedigin var anlamadim dogrusu arabaya ve bana laf atip durma yeter ayni sekilde cok sivri dillisin karsindaki 20 yasinda olsa dahi nasil konusulacagini yasina ragmen ogrenememessin insanlari ezmeye calismayi birak burasi forum herkes yardimlasmak icin burada daha oncede yaptin bunu baska konuda.. megane larda en iyi yuruyen en guzeli sendeymis bir ara ilanin vardi satamadin herhalde bir tanede sen video eklede alem megane rs gorsun
Yiit bırak abicim birşey yazmana bile gerek yok o arkadaş yaşına ve sözde ''sivri dilli'' imajına uygun yazılar yazmaya çalışıyor onun işide zor bir yerde... kelalper , araçların zamanla sorunları olur denenir bakılır düzeltilir halledilir tek para sende var sanıyorsun herhalde sen ??? O arkadaşda senin gibi günlük biniyo maşallah araç sağlıklı sıkıntısı sorunu yok sen ta ordan buraya laf atmayı bırak bu RS'i 1 videodan biliyorsun yani bunun ne olduğunu şuanki halini bilmiyorsun, hepsini bilirim ayaklarını bırak insanları germe bilmediğin araç için yorum yapma... Dikkat ettiysen yaşına hürmet etmedim yazarken bu gidişlede birdaha etmeyeceğim..
kelalper
01-12-2012, 08:02
editted...
kelalper
01-12-2012, 08:05
editted...
kelalper
01-12-2012, 08:10
editted...
Ya Gökhan işi bilmesen hadi neyse. Stock yazılımla bile o araba rocco geçer. Üstüne o kadar parça koyacaksın araba geri gidecek bide. Ozanın araba stock hali nedeniyle kötü yazılım yüzünden yavaşladı. Bunda i.cooler var egzost var downpipe var o haliyle roccoya geçildi.
bahsettiğiniz araç antalyada ki ise, yazılımını okudum. standarttı yani.. güzel bi remap yaptım şimdi. bakalım bi kaç eksiği var onlarıda tamamlasın bi deneme yapacak sonuç belli olur o zaman..
kelalper
01-12-2012, 08:19
editted...
Evet ben biliyorum. Youtube a DV megane RS yazarsan ne olduğunu görürsün benim arabamın. Var mı piyasada başka bu kadar yürüyen araba. Siz orada stage1 rocco ya geçilirken ben burada stage 2 methanollü roccolara kaç boy atıyorum arabada tesisat cart curt dururken.
Arabamı satmıyorum kardeşim. Satmaktan vazgeçtiğim için satmıyorum satamadığım için değil. Şu anda 30 yazarsam haftasına satarım arabayı. Bu fiyata bu kadar dolu (performans anlamında değil) başka araba bulamayacağım için satmıyorum.
alper bey sen o çok övdüğün arabanla gel gaziantebe bizdeki roccoyu geç bütün masrafların bana ait + bir haftada 5 yıldızlı otelde sana tatil ....hem gezmiş olursun hemde bizi madara etmiş olursun....daha ne derler....
kelalper
01-12-2012, 08:32
editted...
kelalper
01-12-2012, 08:36
editted...
freelife
01-12-2012, 10:32
vay be arada benide karıştırmışsın türkiyenin en hızlı rs i :)...şu konuda kötülemediğin rs kaldımı alper :) ( bu arada aracımın nasıl yürüdüğünü bilmesi gereken kişiler biliyor eskiden acemi dönemlerimde yazılım yaptıralım derken kazıklandık :) )
GokhanRS
01-12-2012, 10:42
Ya Gökhan işi bilmesen hadi neyse. Stock yazılımla bile o araba rocco geçer. Üstüne o kadar parça koyacaksın araba geri gidecek bide. Ozanın araba stock hali nedeniyle kötü yazılım yüzünden yavaşladı. Bunda i.cooler var egzost var downpipe var o haliyle roccoya geçildi.
o araca uzaktan görmeden etmeden veri alınamadan yazılım yapıldı normaldi geçilmesi belliki geriye düşmüş 1 yazılıma bakar o aracın düzelmesi roccoları paket etmesi.
ben zır stock halimde istanbuldaki en yüklü roccolarla sıktım. geçebilen olmadı. 4ncü vitese kadar ben stockken tutunuyorlardı yüklü halleriyle. 5e atmamla zaten çok fazla fark oluşuyordu. yani 200e kadar stock rse tutunabiliyorlar. seni geçme ihtimalleri zaten yok. ancak o araç laf sokulmayıda hak etmiyor piyasadaki çok temiz rslerden birtanesi.
sen özgünü tanımasaydın yanlış birine yazılım yaptırsaydın senin başına gelseydi bizde senin araçlamı dalga geçmeliydik? altı üstü yazılım nedir yani? yarın öbürgün gelirse istanbula yaparız ayarnı yazılımını en az seninki kadar hızlı olur. özgün birtek sana mı kıyak geçicek bitek seninkini mi en hızlı yapıcak? başka müşteri gelirse onlarınkini yavaşmı yapıcak sanki seninkinden?
ayrıca benimki kadar giden başka varmı dedin de, yky rsin senin aracından yavaş olduğunu düşünmüyorsundur umarım?
freelife
01-12-2012, 10:48
ben zaten yky rs baz alırım gördüğüm en hızlısı oydu onunla denemden kimse rs ine hızlı demesin ayrıca ben denemelerimi hep onunla yaptım ve aracımın durumunu bilirim . zaten rs ler birbiriyle denemeden en hızlısı nasıl oluyor onuda anlamış değilim , o gün yakıtda birşey olur yavaş gider başka gün geçildiği arabayı geçer gider bu işler böyle sonuçta şöför faktörüde var bu işlerde herşey arabada bitimiyor.
Ek.Civic_Spoon
01-12-2012, 11:15
Şuan dikkatimi çeken Alper abinin arabayla CEU plakalı olan.Bu ay kendi arabamı veriyorum.Ocak başı gibi bütçem netleşir tam olarak.
bizde hazır kıta arabanın başında seni bekliyoruz abi :)
edit: şimdi haber geldi, 10 unda geliyormuşsun
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59033_4480204435518_835396236_n.jpg
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 33.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 102352726 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-tamamiyle-orjinal-102352726/detay)
33 yazmış kaza boya yok diyor. hiç boya yoksa bu aracın fiyatı çok iyi. pazarlık şansınıda bir denersin. kmde düşük. bence kaçmaz.
bütçe yetse bende alper abinin araç derim. ama yetmiyorsa bu araca bak bi pazarlık et derim. kazasız boyasız mavi ve 80binde bence çok uygun fiyatı. gerçekten boya yoksa on.
t.dağ da megane rs olduğunu bilmiyordum, hiçte görmedim çokta düzgün bişeye benziyor görmekte fayda var bence ..
kelalper
01-12-2012, 11:26
editted...
kelalper
01-12-2012, 11:30
vay be arada benide karıştırmışsın türkiyenin en hızlı rs i :)...şu konuda kötülemediğin rs kaldımı alper :) ( bu arada aracımın nasıl yürüdüğünü bilmesi gereken kişiler biliyor eskiden acemi dönemlerimde yazılım yaptıralım derken kazıklandık :) )
Ozan senin arabanı ne zaman kötüledim nerenizle okuosunuz olm. Yazılımından bahsettim araban yazılım yüzünden yavaşlamadı mı bunu sen söylemio muydun zaten.
freelife
01-12-2012, 11:35
Ozan senin arabanı ne zaman kötüledim nerenizle okuosunuz olm. Yazılımından bahsettim araban yazılım yüzünden yavaşlamadı mı bunu sen söylemio muydun zaten.
benim arabamı kötüledin demiyorum sadece kulağa su kaçırıyorsun yazılarınla ben seni tanıdığımdan tarzını biliyorum ama başkaları bizim bakış açımızla sana bakamıyor tanımadığından ..hatta başkalarından övdüğünü bile duydum ,sağolasın :)
orda yazdığım kötüleme kendi aracım için değil yalnış anlaşıldı sanırım..ama lacivertde güzel araba allah için gidişini falan bilmem ama duruşu fena :)
freelife
01-12-2012, 11:40
bence zaten rs i gidişi için değil donanımı için alın , kendi fikrim rs stock binilmeli hiç oynanmamalı boşuna para harcanıyor başka bişey değil ...stock daha değerli ve en azından boşuna para harcanmamıştır .hızlı araba istiyorsanız rs den başka bir sürü seçenek var 250-260 hp üstü gidin onları alın ..4 kapı araca ihtiyacım olmasa ben hayata satmam aracımı mesela konforlu ve spor araba zevkime görede yapmışım :) ...
GokhanRS
01-12-2012, 11:52
yky de stock turbo var. 19t satılalı çok oldu. yaklaşıyorsun madem yakın zamanda deneriz görürüz geçip geçemediğini. gidip benden sonra dou ile denemişsin. sonuç benle aynı olmuş. demekki daha hızlıyım muhabbetine gerek yok. ayrıca 90 sıkıştırma ile 8.5 sıkıştırma arasındaki farkı pistonları yan yana koysan gözünle göremezsin. onuda geçtim toplamda 3-4 hp kazanç anca sağlar araçların ikiside stock olsa.
bizde hazır kıta arabanın başında seni bekliyoruz abi :)
edit: şimdi haber geldi, 10 unda geliyormuşsun
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/59033_4480204435518_835396236_n.jpg
10 u sabahı Uğur burda olucak.Hayırlı olsun...
Gerçekleri yazınca mı sivri dilli oluyoruz. Beni tanıyan tanır sivri dilli değilim. Sadece insanları kandırmaya yönelik şeylere dayanamam. Ben para mevzusu ne zaman yaptım. Tam tersine zengin bi adamda değilim. Yaşıma hürmet etmeni de beklemiyorum. Forumda öyle bir beklentim yok. Bilmediğin araç dediğin al videosuda ortada. Kanıtın var mı arabanın şu anda düzgün yürüdüğüne.
Birgün sırf senin için roccoyu alır tekrar deneriz roccoda bizim, kelalper sen o güzel kafanı yorma... İnsanların arabası hakkında konuşma seninkide şu önce türkiyenin en dolusu yazıp 50 bin hayali paralar istediğin , sonra hayal olduğunu farkedip 35 yazıp öyle beklediğin ve baktın satamadın vazgeçtim dediğin araç mı ? Şöyle yapalım bizim paraya ihtiyacımız yok zaten o arkadaşta birkaç araç daha var.. Önce sen sat yürüyen RS'ini sonra biz satarız nasılsa.. Ha olmadı direk ben yada sinek garaj ekibinden birisi alır çok sorun değil ;) Artı olarak biz kimseyi kandırmıyoruz üstündeki parçaları yazdık arabanın iyi olduğunu da söylüyoruz alacak adam gelir bakar burda deneyecek arabada çıkartırız dener beğenirse alır beğenmessede kebabını yer gider oke.. daha fazla konu dışına çıkmayalım bence herkese hayırlı satışlar
kelalper
01-12-2012, 14:16
editted...
kelalper
01-12-2012, 14:19
editted...
mtahakorkmaz
01-12-2012, 14:39
vay arkadaş ne roccoymuş ortalığı kasıp kavuruyo :D
ygtkrmdnz
01-12-2012, 15:41
ben hiç bir zaman 50 yazmadım. 40 yazdım. Sonra kafama yatan bir araba buldum o nedenle 35 e indirdim. Sonra da satmaktan vazgeçtim. Bak ne diyorum 30 a koyayım 1 hafta sonra ruhsatı benden çıkmış olur. Zaten alıcısı var beklio. Eski sahibi. ;)
kafana yatan aracı alamadın değil mi araban satılmadığı için ? çok üzüldüm senin adına.. başkalarının arabasını kötülmek hoşuna gidiyor değil mi ? zevk alıyorsun bu durumdan ? her mesajında bu tarz konuşmalar yapıyorsun.. senin arabanda değişen parçalar var ve kaput boyalıydı çok iyi hatırlıyorum ilanını o paraları etmeyeceği belliydi zaten sonra vazgeçtim süsü vermeyin bari biraz açık sözlü olun satılmadı işte satılmıyor o paralara isterse kralını geçsin piyasası belli
konu bizim megane ise emin ol ilan sahibinin screen shot unu getirip eklerim buraya ne kadar favorisi var yada günde ne kadar adam bakıyor bu arabaya görmüş olursun sen emin ol 30 yazsak bizde satacağız ama kıyamıyoruz çok temiz çünkü arabamız aracın sahibinde b16 swap crx de var mesela bu yüzden megane a günlük biniyor sen üzme kendini boş yere..
bu arada tüm araç sahiplerinin araçlarına Allah kaza bela vermesin ilandaki çoğu aracın maşallahı var herkes eminim gözü gibi bakıyor çok uğraşıyorlar umarım herkes aracının hak ettiğini düşündüğü fiyata satar.. konuyu boş yere dağıtmayalım herkesin parası var arabada çok istediği aracı alırlar 2. 3. şahıslara gerek kalmıyor zaten.
Cliosportve
01-12-2012, 15:48
ben hiç bir zaman 50 yazmadım. 40 yazdım. Sonra kafama yatan bir araba buldum o nedenle 35 e indirdim. Sonra da satmaktan vazgeçtim. Bak ne diyorum 30 a koyayım 1 hafta sonra ruhsatı benden çıkmış olur. Zaten alıcısı var beklio. Eski sahibi. ;)
Eski sahibinin ismi Mahmut muydu KelAlper?
Konu gerçekten boş yere dağıldı biz boşuna laf anlatıyoruz 20 ye RS al 20 de harcarsın kral olur diyen bir adam 1 yazılım güncellemesi için araba yürümüyor kötü geçilirsin falan diyor tertemiz arabaya :) mantık bu işte yiğit abicim ayrıca diğer konudada sana araban bile yok demişte o bilmiyor sen istersen sana abilerinden dolu evo o bahsi geçen scirocco rs swap rex turbo 106 hatta corvette c6 vs. hepsi senin sayılır ruhsatı 1 günde üstünede yazılır :) bilmeyen konuşuyor işte insanlar , sanki kelalper referans olmayınca bizim araç satılmayacak :) ha 30 yazarsak bizimki seninkinden çabuk gider yanlız oda var çünkü araç ok gibi hani rengide turuncu değil seninki lansman rengi ya :)
bi de yazdığından şunu anlıyorum demek ki Rocco ile megane denediğinde megane da sorun sıkıntı yoktu doğru mudur?
Bunada cevap vereyim o kaç ay önceydi ,şuanda rocco hangi durumda rs hangi durumda bilmiyorsun teee kaç km öteden sallıyorsun işte. Senin madem en hızlı rs diye iddian var tüm türkiyeyi gez dolaş kanıtla bizim buraya da gel bakalım kim daha hızlı ? hodri meydan
kelalper
01-12-2012, 16:07
editted...
ygtkrmdnz
01-12-2012, 16:12
Boş konuşuosunuz. Benim arabamın videosu var hazır bak. Koydum. Orada ki type Rlar türkiyede ki en hızlı Type R lardan bi kaçı. Denersin type R ile koyarsın videosunu kutlarız.
Yok şunu alırız bunu alırız muhabbeti yapmayın bana. Para yarıştırmıyoruz burada.
Evet değişeni var arabamın far ve tampon. Kazada kaputta çizik bile yoktu. Taş izlerinden dolayı keyfi boyattım. Yoksa bildiğin pert araba zaten.
Arabanın eski sahibide Ali Rıza diye bir adam. Mütahit floryada.
tam bende o konudan bahsediyordum aracının secerisini dökmene gerek yok olan olmuş zaten :) ama herkesin aracı pert sana göre işte 20 harcarsak belki düzelir :)
iyi akşamlar :heyoo:
Dou ile denediğimde doudan ağırdım. Siz 2 ye 2 denediniz. Dounun yanına bir kişi koyduğumuz zaman kafa kafaya gittik. Dou 100 ben 150 kg mım. 50 kg 1-2 boy fark eder.
Bi de 8.5 sıkıştırma ile 9 sıkıştırma 3-4 hp den fazla fark eder.
Abi hatırladığım kadarıyla ikinizle de teke tek denediğimde oluşan fark aynıydı ya da çok yakındı.
Ben kırmam 2 kişi de alır denerim vtec altıda basarım biliyosun maksat muhabbet, adam gibi adamla her türlü denenir :)
kelalper
01-12-2012, 16:14
editted...
kelalper
01-12-2012, 16:16
editted...
Boş konuşuosun başkasının malı ile gerdeğe girmeye çalışıosun. Yazın satın o zaman her araba arayana bizim de arabamız bu bunu alın bunu alın diye tutturuosunuz. Demek ki aceleniz var satılsın diye. Yoksa isteyen alır zaten ilanınız duruyor. Bana yok şu kadar kişi bakıo yok şu kadar favorisi var ayağı çekme. Favoriye koyanlar fiyatı düşerse arayacak olanlar. Sahibinden com daki istatistikler arabanın çok iyi olduğu anlamına gelmez tam tersine o kadar kişi bakıpta almıyorsa birşey olduğu için almıyorlardır. Özelliklerine bakar beğenmez. Megane Rs diye arattığın zaman çıkan listede arabanın ne olduğu yazmıyor. Tıkladığı zamanda senin arabana bakmış oluyor. İstatistik olarak bakarsan bir sürü araba var müthiş dersin ama yıllardır ilanda.
Sana olduğu için biliyorsun sahibinden com işlerini bizden iyi :) Megane rs piyasası zor bir araç satan arkadaşımızın acelesi yok fiyat pek düşmek istemiyor ha ancak satarsa aklında yeni bir proje var , bizlerde bu sitedeki kişilerden tanıdık birine gitsin istiyoruz ki araç gerçekten benim gözümde seninkinden 10 gömlek üstün(bak bende seninkini görmeden yorum yaptım) konuyu uzatan sensin boş yere bizim arabadan sanane kelalper her RS i biliyorum ayaklarına yatma artık bu aracı bilmiyorsun kendine böyle bir imaj yükleme artı yukarıda bir arkadaşın dediği gibi kendininki hariç boklamadığın Rs kalmadı. bu sitede yazılanlardan insanlar anlar zaten kimin ne olduğunu artık sen işine bak bence ?
Yukarıdaki yazınada cevap vereyim ben 40 lira megane Rs e vermem bu benim tercihimdir. Sen uzay rakamlar yaz o fiyatlara satamassında zaten istersen roket tak dediğin gibi edeceği 30 oke .
ygtkrmdnz
01-12-2012, 16:26
Boş konuşuosun başkasının malı ile gerdeğe girmeye çalışıosun. Yazın satın o zaman her araba arayana bizim de arabamız bu bunu alın bunu alın diye tutturuosunuz. Demek ki aceleniz var satılsın diye. Yoksa isteyen alır zaten ilanınız duruyor. Bana yok şu kadar kişi bakıo yok şu kadar favorisi var ayağı çekme. Favoriye koyanlar fiyatı düşerse arayacak olanlar. Sahibinden com daki istatistikler arabanın çok iyi olduğu anlamına gelmez tam tersine o kadar kişi bakıpta almıyorsa birşey olduğu için almıyorlardır. Özelliklerine bakar beğenmez. Megane Rs diye arattığın zaman çıkan listede arabanın ne olduğu yazmıyor. Tıkladığı zamanda senin arabana bakmış oluyor. İstatistik olarak bakarsan bir sürü araba var müthiş dersin ama yıllardır ilanda.
uzatmak istemiyorum ama şöyle söyleyeyim
önceki sayfalarda bir üye megane rs arıyorum demiş değil mi
bende bizde megane rs var gayet düzgün ve temiz ekstralarıda olan fiyatıda uygun olan araç olduğundan önerdim başka birinin arabasını mı önereyim biraz mantıklı konuş hem acelmiz olup olmamasıyla ne alaka paramız çok bizim ihtiyacımız yok 1 sene sonrada satılsa şu anda satılsa aracın ilanı var zaten :) favoriye koyanlar mesaj atanlar 30 a olur mu 29 a olur mu diye fırsat kollayanlar sende çok iyi biliyorsun demekki megane piyasasını 40 50 istemene gerek yok araban o parayı etmez zaten ancak eski sahibi alır daha çok beklersin hatta
birde şöyle bir sorun var sen başkasının malıyla gerdeğe giremiyosun belki ama gerdeğe engel olmaya çalışıyorsun arabaların hepsi benim istediğim paraya satarım biraz daha düzgün fotoğraf çekerim 35 yazarım geldiğinizde çizik bulrsanız 30 a veririz arabayı
emre erdana
01-12-2012, 16:59
alper bey artık saygılık bi durum kalmadı seninle kim olursan ol yaşın başın kaç olursa olsun senki megane rslerin pirisin ya sanki bana anasını satıym milletin arabası hakkında atıp tutuyosun madem iyi nasıl gidilir roccolar nasıl tokatlanır bu işleri yapan arabalar satılır satsana ozaman arabanı maşallah senin araban hepsini yapıyor demi senki bilmediğin rocco hakkında nasıl stage 1 dersin nereden sallıyosun da ortalığı karıştırıyosun o arabanın verileri neredeyse stage 3 sınıfına girecek neyse onuda geçtik sen benim arabamın eksiklerini biliomusunda gitmio diosun ewet o kadar parça üstünde mevcut ama eksik kalan kısımlarda var rs sahiplerinin bazılarında sende içinde olmak kaydı ile sahibinden aracılığı ile sizden 2007 mavi şeritli enjektörün seri numarasını istedim tenezzül bile etmedin okadar iyi yardımseversin rs lerin yürümesini isteyenler arasındasınız ama cevap bile vermedin sen onuda geçtim arabamın benzin pompası arzalıydı tabii bunuda bilmiosun ama sallamaya devam ediosun arkadaşlarımın dedikleri gibi bizim parayla pulla işimiz yok çok şükür satılırsa satılır alanda gözü kapalı hayrını görür arabam için okadarda arkasındayım arabası yok die rencide ettiğin yiğit kardeşiminde itidir arabam bizde adamlık önemli para pul değil senin yüzüne bu siteden soğur oldum aracı ilk aldığımda bana en çok yardımcı olan gökhan rs kardeşimede takrardan teşekkür ederim adamın dibisin kardeşim dip not sana kel alper: antebe gel misafirimiz ol geç geçe biliosan o rocco yu yeri bakalım antep gideri sana burdan !
emre erdana
01-12-2012, 17:04
30 a megane rs de almayan almasın zaten allah var seninkide okadar eder yani 40 lık bi mevzu kandırma olur milleti ;)
kelalper
01-12-2012, 17:12
editted...
emre erdana
01-12-2012, 17:18
zenginiz çok şükür la sen gel benzin paranı veririm ben atıp tutma arabada sizin meşhur istanbulunuzda yapıdı hem sen geçerim die iddaa ediosun hemde sen gel diosun olmaz oyle atar geçeceksen geleceksin kardeşim sahibinden msjlarına bak sen bi takrarda tabi kaale almayıp sildiysen oda senin karakter meselen birşey diemem ben sana net son lafımı söylüyeyim arabam hakkında atıp tutma bir daha...kendine yakışır şekilde hareket et yaşının olgunluğunda hareket et
Benden ne zaman enjektör seri numarası istedin de vermedim. Ulan şimdiye kadar kim ne istediyse arabasına koşturdum. İstediğin şeyin seri numarasını ben bilmiyorum ki sana vereyim. O kişi Gökhan olmasın sakın çünkü enjektörler onda var. Benim enjektörlerim hala standart kahverengi sargılı.
Yaw bilmeden sallıosunuz oradan. Stage 3 Rocco Türkiyede yok öyle bir yazılım yok 1.4 rocco için nerenizden sallıosunuz. Al işte Türkiyede 220-230 üstünü alabilen yok siz gidip Gaziantepte mi alıosunuz. Vaay be. İstanbulda millet boşuna uğraşıo modifiye etmek için. Sizin oraya getirsinler bundan sonra. Bak buraya yazıyorum siz hani çok zenginsiniz ya parayla pulla işiniz yok o zaman o arabaları buraya getirirsiniz burada deneriz. Ben sizin kadar zengin değilim Gaziantepe kadar benzin yakıp araba deneyecek. Getirin 2 boy geçersem o Rocco yu geçildim diyeceğim.
Başka bir postun vardı eğer onu bulursam sen RS e günlük binmekle övünüyordun yakarsa yaksın diyordun ne oldu şimdimi parasız oldun bu bir ikincisi yazdıkların boş bizim türkiyenin en hızlısı olmak gibi 27 yaşında ÇOCUKCA bir hayalimiz yok biz keyfine yapıyoruz burası gaziantep nadir durumlar dışında burda herkes birbirine yardım eder rocconunda bizim olması bu yüzden hepsi dostumuz , artı olarak son kez anlatıyorum rocco yüklendiği zamanda megane da eksikler vardı sadece o kadar senin mantıksızlığın bu aracı adam alacaksa 10 harcar kralın kralı yapar 40 küsüre mal eder sen adama 20 ye bitik al öyle bin diyorsun burdan senin sırf kötülemek için konuştuğun belli. Sen madem en hızlısı olduğunu düşünüyorsun ozaman gelip deneyeceksin çünkü bizim öyle bir iddiamız yok sadece arabamız gitmesi gerektiği gibi gidiyor enjektörde değişirse çok çok iyi olur diyoruz okadar onuda alan yapsın artık okadarıda olsun.
emre erdana
01-12-2012, 17:19
buradan da bu megane rs için o mavi şeritli enjektör neren bulurum bana yardımcı olacak kişi varsa sevinirim şu adamın dilinden kurtulak yeterki :D
Dİpnot roccoda tek yazılım yok zaten stage 3 yazılımı yok diyorsunda o arabada dolu ve adam her yeni gün parça alıyor onunda cukka sağlam yerinde durmuyor allah çok versin... SEn hala bilmediğin görmediğin arabalar hakkında yorum yapmaya devam et komik yani
emre erdana
01-12-2012, 17:22
atakan alan yapmasın o enjektör işini onuda ben yapıym sonra sağdan soldan yardımı çok seven abilerimiz kardeşlerimiz arkamızdan konuşmasın rs oyle 20 ye alınmaz perti felan bu keyif arabsı sağlamını 30 a vericem ben isterse soksun standar kullansın isterse parçalarla kullansın isterse parçaları satsınlar nediye pertine uğraşsınlar parçaları satsalar zaten araba 26000 e gelicek
buradan da bu megane rs için o mavi şeritli enjektör neren bulurum bana yardımcı olacak kişi varsa sevinirim şu adamın dilinden kurtulak yeterki :D
Tanesi 132.02TL. Serviste minimum %10 indirim yaparlar.Parça numarası şu;
82 00 511 099
emre erdana
01-12-2012, 17:25
Tanesi 132.02TL. Serviste minimum %10 indirim yaparlar.Parça numarası şu;
82 00 511 099
allah senden razı olsun kardeşim...pazartesi alakta kurtulak
Boşver kanka ne enjektörü alanada bişe kalsın millette bokunu çıkardı hem tertemiz ok gibi olsun hem full dolu olsun roccolara boy boy atsın typerları geçsin , sorunsuz sıkıntısız servis bakımlı olsun eeee 30 liraya olsun... Adaletsizlik yani dolu ama temiz olmayan turuncu 35 olsun :) enjektörü eksik roccoya ilk yapıldığında geçilen 30 olsun yok öyle yağma bizimkide 35 olsun ilanı güncelle kaplatalımda turuncuya tam olsun kelalper abimizin referansından da yararlanırız belki çünkü o OK demeden türkiyede RS yürüyemez :)
allah senden razı olsun kardeşim...pazartesi alakta kurtulak
Ne demek önemli değil :)
Enjektörde problem olduğunu nasıl saptadınız?
emre erdana
01-12-2012, 17:28
herkes işine baksın ben onu istiyorum ben yapılısını 30 a verecem alan varsa
emre erdana
01-12-2012, 17:29
Ne demek önemli değil :)
Enjektörde problem olduğunu nasıl saptadınız?
enjektörleri kontrol ettirdim sıkıntılı olan var ve ben aynısını değilde daha iyisi die bahsettikleri mavi şeritliyi almak istedim ama bu ... seri numarasını öğrenemedim kimseden
GokhanRS
01-12-2012, 17:32
enjektörleri kontrol ettirdim sıkıntılı olan var ve ben aynısını değilde daha iyisi die bahsettikleri mavi şeritliyi almak istedim ama bu ... seri numarasını öğrenemedim kimseden
ya kardeşim bu gün gibi hatırlıyorum. dedim ki sana git ruhsatınla yetkili servise şase numarasından ne çıkıyorsa onu sipariş et. zaten artık o mavi şeritliler geliyor. kahverengi üretimden kalkalı yıllar oldu. yani o numarayada ihtiyacın yoktu.
kelalper
01-12-2012, 17:33
editted...
emre erdana
01-12-2012, 17:35
ya kardeşim bu gün gibi hatırlıyorum. dedim ki sana git ruhsatınla yetkili servise şase numarasından ne çıkıyorsa onu sipariş et. zaten artık o mavi şeritliler geliyor. kahverengi üretimden kalkalı yıllar oldu. yani o numarayada ihtiyacın yoktu.
gökhan aynısından gelicek diye söylendi bana servisten yoksa alırdım zaten
emre erdana
01-12-2012, 17:36
alper usta ben sana diyeceğimi dedim sen benim arabam hakkıında atıp tutma yeter saol ilk başta yardımseverlik gibi davrandın ama sonra arabama salladın ne anladım ben senin iyiliğinden kendini benim yerime koy düşün bi sen nederdin acaba ?
emre bide şu var hani yardım etmio muşum ya. Arabayı aldığın zaman sorduğun hangi soruya cevap vermedim. Sana şunu yap bunu yap şunu tak demedim mi. Yalan söylüyorsam yalan söylüyorsun de.
Rocco konusuna gelince de Dünyada eşi benzeri olmayan rocconuz var güle güle binin kazasız belasız kardeşim.
Emre bilmediğim şeyin cevabını istiyorsun benden. Ben sana diyorum ki bende zaten standart kahverengi enjektörler var eski tip millette sorun çıkaran bende sorun çıkarmadan çalışan. Bilsem neden söylemiim kardeşim deli miyim. Paranoya yapmışsınız bu adam kendi arabasından başka hızlı araba olmasın diye. Yaw Alperin arabası var çiçek gibi İzmirde. İlkerin arabası var aynı şekilde. Zekinin arabası var düzeltmesi için uğraştım ayıptır günahtır.
Ayıp günah olan binlerce kilometre uzaktan bilmediğin bir arabaya çamur atmaya çalışmak dalga geçer gibi bunu alıp napacak roccolaramı geçilecek demendir bence hemde o yaşta yapılmayacak bir ayıptır.
GokhanRS
01-12-2012, 17:39
gökhan aynısından gelicek diye söylendi bana servisten yoksa alırdım zaten
servistekiler megane rs hakkında tecrübeli olmadıklarından öyle sanıyorlar. ama stoklarda kahverengi yok. üretimden kaldırdı reno. sipariş etselerdi mavi gelirdi. hatta sen fiyat al pahalı söylerlerse ben sana 4lü takım 450ye alırım servisten dedim. gene diyorum.
Cliosportve
01-12-2012, 17:43
2 takım getirttik Army'de söylemiş zaten 8200511099
Türkiye sınırlarında stockta mevcuttu en son
o araca uzaktan görmeden etmeden veri alınamadan yazılım yapıldı normaldi geçilmesi belliki geriye düşmüş 1 yazılıma bakar o aracın düzelmesi roccoları paket etmesi.
ben zır stock halimde istanbuldaki en yüklü roccolarla sıktım. geçebilen olmadı. 4ncü vitese kadar ben stockken tutunuyorlardı yüklü halleriyle. 5e atmamla zaten çok fazla fark oluşuyordu. yani 200e kadar stock rse tutunabiliyorlar. seni geçme ihtimalleri zaten yok. ancak o araç laf sokulmayıda hak etmiyor piyasadaki çok temiz rslerden birtanesi.
sen özgünü tanımasaydın yanlış birine yazılım yaptırsaydın senin başına gelseydi bizde senin araçlamı dalga geçmeliydik? altı üstü yazılım nedir yani? yarın öbürgün gelirse istanbula yaparız ayarnı yazılımını en az seninki kadar hızlı olur. özgün birtek sana mı kıyak geçicek bitek seninkini mi en hızlı yapıcak? başka müşteri gelirse onlarınkini yavaşmı yapıcak sanki seninkinden?
ayrıca benimki kadar giden başka varmı dedin de, yky rsin senin aracından yavaş olduğunu düşünmüyorsundur umarım?
ağzına sağlık:)
kelalper
01-12-2012, 17:45
editted...
Yaw kardeşim al işte kendiniz diosunuz arabamızın enjektörü sorunlu diye. Bu hali ile rocco ya geçilir. Doğru yazdık diye mi bu kavganız. Arabanız ok gibi olabilir ama yürümüyor nedenini de yazmışsınız işte enjektör diye. Ben mi kandırıyorum milleti siz mi? Yaptırın arabanızı ondan sonra o rocco yu geçemezseniz daha ne diiim. Hala diosunuz roccodo şu var bu var diye. Metanolden haberiniz var mı. Ben burada Metanol basılı rocco için bütün takabilecek parçaları olan arabayı bilmem kaç boy geçiyorum diyorum. Benim arabamda efsun mu var hayır. Olması gerektiği kadar yürüyor. Olması gereken bu. Rocco hiç bir zaman düzgün yürüyen Megane RS 225 i GEÇEMEZ. Size bunu anlatmaya çalışıyorum ama sabahtan beri Roccoyu kral Megane ı patates yaptınız. O araba düzgün yürüdüğü zaman ne kadar yürüyeceğini bilmediğiniz için. enjektör sorununu giderin yazılımını düzgün yapın ilandan çekersiniz zaten ben size söyliiim.
Ozaman neymiş biz aracı tavsiye ettiğimizde bilip bilmeden 400 liralık bir enjektör için o ARABAYI ALIP NE YAPACAK ROCCOLARAMI GEÇİLECEK demeyecekmişiz bu yaşta birşey daha öğrenmiş oldun. ARtı roccoyu kral yapmadık sen senin RS i kral yapmaya çalıştın bizimkini çöp bizde aslanımıza sahip çıktık arkasında durduk. Demekki 10 bin harcamaya gerek yok 400-500 e bu megane rs yürür. Biz yürüdükten sonra ilandan kaldırmayalım seninkiyle aynı fiyatı yazalım hakkı olmayan paraları isteyelim yani
ağzına sağlık:)
Yılmaz abi metonolden haberimiz varmı ? :eek:
Birkaç kez rüyamda görüp sana sormuştum sende burası çok doğu buraya gelmiyo demiştin o mu metanol :) hani yüce metenol bizim ulaşamadığım hiç görmediğimiz bulamadığımız ahahhahahha
ardacngns
01-12-2012, 17:56
Alper abinin yardımseverliğine laf ettirmem çünkü biz megane rs aldıgımızda ilk napıcagımızı sordugumz kişi alper abiydi
Bize dedi intercoolerı one alıcagnz ecu fast yazılım iskender downpıpe komple egzost vs bızde randevu aldık maslaktan iskender usta dan
O gun geldgmzi soledık alper abi işini gucunu bırakıo geldı bızzat ilgilendı bız ızmıte donduk ertesı gun tekrar gıttı aracı aldı ecu faste gotrdu aracta arıza ısıgı vardı
Yurtdısından yazılmcıyla konustu kendı aracndan cıhazını sokup sorunun ne oldugunu buldu
Baska bır gun yazılımla ilgili geldık alper abının cıhazı lazım oldu bursaya işe gıdıyordu yoldan gerı dondu vr maslaga geldı bır gun soraya erteledı işini hakkını odeyemeyız o konuda bn yardımcı olmucagını dusunmuyorum bir megane rs e
Seve seve yardmcı olur benım dusuncem bunlar bazen burda yazdgı yazıları objektıf yazdıgından art mıyet varms gıbı oluo ama halbuki yok kımse kırmasın bırbırını
Bilgi paylasınca guzel deyıp sonlandırıyorum elımzden geldgnce bu forumdan herkese yardmcı olmaya calısırm herzaman saygılar
Alper abinin yardımseverliğine laf ettirmem çünkü biz megane rs aldıgımızda ilk napıcagımızı sordugumz kişi alper abiydi
Bize dedi intercoolerı one alıcagnz ecu fast yazılım iskender downpıpe komple egzost vs bızde randevu aldık maslaktan iskender usta dan
O gun geldgmzi soledık alper abi işini gucunu bırakıo geldı bızzat ilgilendı bız ızmıte donduk ertesı gun tekrar gıttı aracı aldı ecu faste gotrdu aracta arıza ısıgı vardı
Yurtdısından yazılmcıyla konustu kendı aracndan cıhazını sokup sorunun ne oldugunu buldu
Baska bır gun yazılımla ilgili geldık alper abının cıhazı lazım oldu bursaya işe gıdıyordu yoldan gerı dondu vr maslaga geldı bır gun soraya erteledı işini hakkını odeyemeyız o konuda bn yardımcı olmucagını dusunmuyorum bir megane rs e
Seve seve yardmcı olur benım dusuncem bunlar bazen burda yazdgı yazıları objektıf yazdıgından art mıyet varms gıbı oluo ama halbuki yok kımse kırmasın bırbırını
Bilgi paylasınca guzel deyıp sonlandırıyorum elımzden geldgnce bu forumdan herkese yardmcı olmaya calısırm herzaman saygılar
Size yardım ettiğine eminim o konuda bir sorun yok belki bizim emrenin mesajını görmemiştir farketmemiştir vs. Sorun şu kendi yardım etmediği uzakta olan bir araca çöp muamelesi yapması. Zaten kendi bize bir şekilde yardım etmiş olsa bu tip talihsiz ve çok saçma cümle kurmazdı sanki bu araç alınmazmış gibi konuşmazdı ? şimdi siz bir enjektör için bukadar temiz bir araca bunu alıp ne yapıcan dermisiniz ?
ardacngns
01-12-2012, 18:03
Size yardım ettiğine eminim o konuda bir sorun yok belki bizim emrenin mesajını görmemiştir farketmemiştir vs. Sorun şu kendi yardım etmediği uzakta olan bir araca çöp muamelesi yapması. Zaten kendi bize bir şekilde yardım etmiş olsa bu tip talihsiz ve çok saçma cümle kurmazdı sanki bu araç alınmazmış gibi konuşmazdı ? şimdi siz bir enjektör için bukadar temiz bir araca bunu alıp ne yapıcan dermisiniz ?
Enjektor için arba kotu olmaz degıstırıp daha iyiye gidilenilinir yazılımla tam konuya vakıf olmadgn ıcın bişey demek istemıyorum enjektor için araba kotu dememıstır arac iyi gitmiyor demıs olabılır bnde bılmıorm kendısı yazar simdi
Sizde ortayı bulun artık yası olan ınsanlarız konusp anlasmak lazım :)
emre bide şu var hani yardım etmio muşum ya. Arabayı aldığın zaman sorduğun hangi soruya cevap vermedim. Sana şunu yap bunu yap şunu tak demedim mi. Yalan söylüyorsam yalan söylüyorsun de.
Rocco konusuna gelince de Dünyada eşi benzeri olmayan rocconuz var güle güle binin kazasız belasız kardeşim.
Emre bilmediğim şeyin cevabını istiyorsun benden. Ben sana diyorum ki bende zaten standart kahverengi enjektörler var eski tip millette sorun çıkaran bende sorun çıkarmadan çalışan. Bilsem neden söylemiim kardeşim deli miyim. Paranoya yapmışsınız bu adam kendi arabasından başka hızlı araba olmasın diye. Yaw Alperin arabası var çiçek gibi İzmirde. İlkerin arabası var aynı şekilde. Zekinin arabası var düzeltmesi için uğraştım ayıptır günahtır.
Arkadaslar Alper abiyi(kelalper) tanimadan etmeden onun insanlarin kotulugunu istedigini dusunmeniz cok yanlis bana yaptigi yardimlardan bunu net soyleyebilirim aracimin duzgun yurumesi icin tuttu beni kolumdan kendi goturdu isini gucunu birakti geldi yardim etti.Evet aracida belki en iyi belki sayili yuruyenlerdendir o da dogru.Yalnizca videoda gordugunden dolayi yaptigi yorumu insanlarin arabasini kotulemek gibi dusunmeniz cok buyuk hata.Burada olsaniz emin olun sizin icinde isini birakir gelir kosturur bence haksizlik ediyorsunuz.Internette yazi dilinde mimik yok tarz yok yanlis anlamaya sebebiyet veriyor buda.Ayrica herkesin arabasi degerli bana benim arabami kullanip elestirdi hic bir zamanda kotulemek icin degil yardim etmek icin yapti buyugumdur sozunu dinledim onun dedikleri dogrultusunda gelistirdim aracimi.Cok tesekkur ediyorum sayesinde aracim fazlasiyla iyi yuruyor.Bence polemige gerek yok hepimiz birbirimize yardim icin burdayiz sonucta.
ee bunu alıp ne yapacak roccolara mı geçilecek. dolu ama yürümüyor.
Haklısınız size yardım etmesine birşey demiyorum ancak tekrar alıntı yapıyorum , RS konusunda herşeyi bilebilir edebilir size yardımda edebilir ancak kız gibi arabaya böyle bir yorum yapamaz enjektör için... Ben yaptırmam yani yaparsa objektif olmaz doğrucu olmaz. Bize de insanları kandırmayın diyemez bilmediği bir araç için bu araç istanbulda ankarada değil gaziantepde onun bilmesinin imkanı yok 1000 tane video izlesede bilemez bunuda herkes biliyor.
Artı olarak ekliyorum siz aracınızı buraya koyun zaten onun mizacı övünmek yazdıklarını siz tarafsız okursanız anlarsınız , sizin aracınıza şununa bununa ben yardım ettim eksikleri vardı tamamladım yazar ve destek verir. Doğal olarakda yapması gereken bu. Bizim kızmamızın sebebi her RS'i bilemez hele yardım etmediği görmediği binmediği RS'i hiç bilemez bu konuda anlaşalım
freelife
01-12-2012, 18:08
yardım konusunda bende burda birinin yardım etmeyeceğine inanmıyorum açıkcası , burası evimiz burda tartışıyoruz gibi düşünün sonuçta yanyana gelince inanın hepsi unutuluyor ...
Yılmaz abi metonolden haberimiz varmı ? :eek:
Birkaç kez rüyamda görüp sana sormuştum sende burası çok doğu buraya gelmiyo demiştin o mu metanol :) hani yüce metenol bizim ulaşamadığım hiç görmediğimiz bulamadığımız ahahhahahha
geçen dükkanda su kesilince çırak arabayı metanol ile yıkamış...bol die savurganlıkta yapılmazki...:))))
Ayriyetten Emre banada sordun ben sana yetkili serviste orjinal enjektoru iste ama mavi seritli de getirirler demistim yanlis hatirlamiyorsam yani numaraya ihtiyacin yok ayni numara sadece eskisi uretilmiyor yani mavisi gelecekti sana.servistekiler bilmiyor eskisiyle yenisinin degistigini zaten az olan bi araba belkide hic gormemislerdir bile yeni mavi seritli enjektoru.Keske o zaman siparisi verseydin bazen ellerinde olmuyor getirttim bende mesela bursadan gelmisti sanirim
geçen dükkanda su kesilince çırak arabayı metanol ile yıkamış...bol die savurganlıkta yapılmazki...:))))
:) Usta işte yeri gelmişken yazayım meclisten dışarı memleketimi çok seviyorum ancak böyle ortamlardada bize laf söyletiyor diye çok sinir oluyorum bazen. Burayı hala köy sananlar oldukca bu çaba da bitmez. Çok şükür kendi çapımızda takılıyoruz memleketimizde :) herşeyimizde var.
Ayriyetten Emre banada sordun ben sana yetkili serviste orjinal enjektoru iste ama mavi seritli de getirirler demistim yanlis hatirlamiyorsam yani numaraya ihtiyacin yok ayni numara sadece eskisi uretilmiyor yani mavisi gelecekti sana.servistekiler bilmiyor eskisiyle yenisinin degistigini zaten az olan bi araba belkide hic gormemislerdir bile yeni mavi seritli enjektoru.Keske o zaman siparisi verseydin bazen ellerinde olmuyor getirttim bende mesela bursadan gelmisti sanirim
Burdaki servis tanıdık daha önce getirdik kahverengi geliyo stoktada ööyle görünüyo dedi işinden anlamayan gereksizler onlar yüzüne 10 sayfa yazı yazdım buraya :)
Haklısınız size yardım etmesine birşey demiyorum ancak tekrar alıntı yapıyorum , RS konusunda herşeyi bilebilir edebilir size yardımda edebilir ancak kız gibi arabaya böyle bir yorum yapamaz enjektör için... Ben yaptırmam yani yaparsa objektif olmaz doğrucu olmaz. Bize de insanları kandırmayın diyemez bilmediği bir araç için bu araç istanbulda ankarada değil gaziantepde onun bilmesinin imkanı yok 1000 tane video izlesede bilemez bunuda herkes biliyor.
Artı olarak ekliyorum siz aracınızı buraya koyun zaten onun mizacı övünmek yazdıklarını siz tarafsız okursanız anlarsınız , sizin aracınıza şununa bununa ben yardım ettim eksikleri vardı tamamladım yazar ve destek verir. Doğal olarakda yapması gereken bu. Bizim kızmamızın sebebi her RS'i bilemez hele yardım etmediği görmediği binmediği RS'i hiç bilemez bu konuda anlaşalım
Tarafsiz okuyunca kotuluyor gibi gozukebilir o da internet dilinden kaynaklaniyor yuz yuze tanisaniz zaten kesinlikle sever ve soylediklerini ne anlamda algilamaniz gerektigini daha iyi anlarsiniz bence konu uzamamali herkes hata yapabilir ben iki tarafta hatali demiyorum ama yanlis anlama var diyorum.Ayrica emre dedigim gibi sana boyle boyle diye yazmistim diye hatirliyorum yanlissam duzelt lutfen,yardim etmediniz dedin diye soruyorum sadece polemik degil kesinlikle?
Burdaki servis tanıdık daha önce getirdik kahverengi geliyo stoktada ööyle görünüyo dedi işinden anlamayan gereksizler onlar yüzüne 10 sayfa yazı yazdım buraya :)
Belki bilgiler yenilenmemis olabilir gerci ben kutularin icini actirtip mavi olduguna emin olup almistim ama acilan kutulardan kahverengi cikti dendigini hatirlamiyorum.Hatta once mor getirttiler dizelinmis galiba :) o yuzden 2.kez dogruyu getirtirken icine baktirdim parcayi rs enjektoru kutusuna koymuslar o is bilmeyen adamlar nasil olduysa :)
Yok o sana yardım etmediniz demedi kelalpere yardım etmedin dedi. Yoksa emre sorduğu zamanlarda sitede şimdi birtek gökhanRS saolsun onu hatırlasamda en az 5-6 kişi yardımcı olmaya çalışmıştı. Kelalperde olmuş ancak bizim emre hatırlamıyor. Dedigin gibi konu uzamasın biz onu o bizi tanımıyor en iyisi herzaman yapıcı olmak bir malı kötülemek çok kolay ama ayıp o yüzdendir bizim tepkimiz. Geçti gitti. Konuyu açan arkadaşda kusura bakmasın sorgulama tartışmaya döndü
Bencede onemli olan bilgi paylasimi sorun yaratmak degil kimsenin araci.Bu arada konuya dipnot benimde aracim ilanlarda gercektende duzgun :)
Düzgün olmayan rs yok zaten rslerin hemen hemen hepsi maşallah ok gibi çünkü apaçilerin elinden geçen onların tercih ettiği bir araç değil. İnşallah sizde değerinde gönül rahatlığıyla satarsınız :)
Düzgün olmayan rs yok zaten rslerin hemen hemen hepsi maşallah ok gibi çünkü apaçilerin elinden geçen onların tercih ettiği bir araç değil. İnşallah sizde değerinde gönül rahatlığıyla satarsınız :)
Tesekkur ederim cok km yapmaya basladim gunluk kiyamadigim icin satiyorum yada bunuda tutup lpg spec bi arac daha alacagim hayirlisi :)
kelalper
01-12-2012, 19:09
editted...
way arkadaş konuyu nerden yanlışlıkla hortlattıysam yaa :)
boşverin iki kuruş teneke parçası için gerek yok arkadaşlar...
gemsazr9
01-12-2012, 21:46
fiyattını hiçbir zaman anlayamadığım araba neredeyse hepsi 2005 model .20,000 den 40,000 kadar fiyatları var. herhalde kazasız stock olanı 30,000 dir diye bir ortalama kurdum kafamdan.ekşi sözlük gibi oldu.
arkın_aLLen
01-12-2012, 22:28
Yaw ben arabanızın kasası için bişey dedim mi. Motoru için kırık dedim mi? Performansı hakkında yazı yazdım. Roccoya mı geçilsin dedim. Eee ne çıktı hala enjektörünüz arızalı gitmesi gerektiği kadar gitmiyor çıktı. Yani neymiş ben yalan söylemiyormuşum. Arabası düzgün olan eksiği gediği olmayan arabayı neden kötüliim. Desen kendi arabanı satacaksın ondan arabamın ilanı bile yok şu anda. Satmayı falan da düşünmüyorum.
Merak etme Gaziantepi çok iyi bilirim. 98 yılından beri tekstille uğraştığım için gider gelirim. En azından yiğenim sizin oraya hatrı sayılır bir aileye damat geliyor. Haftaya burada düğün yapıcaz. Bana Gaziantepi anlatmana gerek yok. Tuğcan resepsiyona git Alper Dora de bilirler.
Alper Bey madem gelip gidiyorsunuz Gaziantep'e ilk geldiğinizde buyrun misafirimiz olun görüşelim. . . Araçlarımızı Rsimizi roccomuzu vs diğerlerini görün Tanışalım fikir alışverişinde bulunalım sanal ortamda belki söylemek istediklerinizi ifade edemediniz veya yanlış anlaşıldınız ama rocco rs olayında yine de yanlış bir cümle kullanmış olduğunuzu düşünüyorum... En kısa zamanda görüşmek üzere...
Patisever
01-12-2012, 22:36
konu gereksiz oldu alper abimizde sahsen tanımam ama yardım sever biri oldugu konularda sikar konusuda uzamnlık alanı rs olunca fikirde bulunmus diğer arkadaslarda alındılar halbukı rsleri en güzel 3 aracdan biri bence lafın özü gereksiz yere tasındı laf yarın öbür gün muhabbet esnasında fikirler paylaşılacaktır zaten kırıcı olmamk gerekir hayırlı forumlar
ygtkrmdnz
01-12-2012, 23:14
Benzini shellden alicaz artik :)
Ben ilanımı kaldırdım :D selamlar
Yaw ben arabanızın kasası için bişey dedim mi. Motoru için kırık dedim mi? Performansı hakkında yazı yazdım. Roccoya mı geçilsin dedim. Eee ne çıktı hala enjektörünüz arızalı gitmesi gerektiği kadar gitmiyor çıktı. Yani neymiş ben yalan söylemiyormuşum. Arabası düzgün olan eksiği gediği olmayan arabayı neden kötüliim. Desen kendi arabanı satacaksın ondan arabamın ilanı bile yok şu anda. Satmayı falan da düşünmüyorum.
Merak etme Gaziantepi çok iyi bilirim. 98 yılından beri tekstille uğraştığım için gider gelirim. En azından yiğenim sizin oraya hatrı sayılır bir aileye damat geliyor. Haftaya burada düğün yapıcaz. Bana Gaziantepi anlatmana gerek yok. Tuğcan resepsiyona git Alper Dora de bilirler.
Şimdi kıvırmak yersiz açıkca söylüyorum sen direk onu alıp ne yapıcaksın işe yaramaz roccoya geçilen RS dedin direk kötüledin evet haklısın 400 tl lik enjektörü yok bu araba alınmaz :) Artı olarak şimdi sana sen antepde şuraya git atakan tarkan yılmaz doğan emre erdana de diyecem ama oraları yazarsam sabah sürer :) Biz konuyu kapatmıştık ve sen haklı çıkmadın o araba alınmaz değil o yüzden haklıda değilsin artık yazmayalım şuraya sıkıldım... Ha bazı arkadaşlar alper abinin mizacı öyle şu bu , ben kimseyi böyle kabullenmek zorunda değilim bana sert yada bilmiş yada artist kimse konuşamaz mizacıda ne olursa olsun ben onu bilmek zorunda değilim saygıdır esas olan... Cümleten iyi akşamlar konu kapansın burda
emre erdana
01-12-2012, 23:57
konu şu şekilde kapansın istiyorum bahsi geçen araba sahibi olarak ve 400 500 neyse problem değil o enjektör yüzünden bu araba alınmıycaksa alınmasın bana hiç sorun değill ama kimse benim arabam hakkında atıp tutmasın soru sormak isteyen kişiler varsa sahibindende numaram var arasın sorsun ayıbı yok bu işin sanki bana tamirci sanki bana ecu cu sanki bana servis uzamanı kişimiş gibi birisi gibi o kişiye sorulupta aranmıyayım anlıyan kişi gelir servisine götürürü baktırırı arabaya oyle 1300 km den sallamayla olmaz bu işler arabanın piyasası belli zaten boş fiyatına çıtırına dolu araba veriyoruz allahtan belasınımı arıyo alıcak kişi kısmet kimeyse alır zaten o kişi bana sorun değil arabamdanda süper şekilde memnunum alıcak kişiseye de o enjektörü alıp vericem zaten yeter artık bıktım bu muhabbetten
freelife
02-12-2012, 00:05
konu şu şekilde kapansın istiyorum bahsi geçen araba sahibi olarak ve 400 500 neyse problem değil o enjektör yüzünden bu araba alınmıycaksa alınmasın bana hiç sorun değill ama kimse benim arabam hakkında atıp tutmasın soru sormak isteyen kişiler varsa sahibindende numaram var arasın sorsun ayıbı yok bu işin sanki bana tamirci sanki bana ecu cu sanki bana servis uzamanı kişimiş gibi birisi gibi o kişiye sorulupta aranmıyayım anlıyan kişi gelir servisine götürürü baktırırı arabaya oyle 1300 km den sallamayla olmaz bu işler arabanın piyasası belli zaten boş fiyatına çıtırına dolu araba veriyoruz allahtan belasınımı arıyo alıcak kişi kısmet kimeyse alır zaten o kişi bana sorun değil arabamdanda süper şekilde memnunum alıcak kişiseye de o enjektörü alıp vericem zaten yeter artık bıktım bu muhabbetten
b.k atılmayan rs varmı , açık açık yazılmasada özelden v.s her rs 'e b.k atılıyor bunlarıda hepimiz biliyoruz fakat elde delil yok nedense sadece lafla araba kötüleniyor ( bunun alperle alakası yok o en azından fikirlerini açıkca söylüyor ve tartışılıyor ) . Ben bir araba hakkında yorum yapıyorsam ya görmüşümdür yada elimde birşeyler vardır ( resim gibi ) fakat millet çekememezlikten aracı pert bile ediyor ama benim umurumda değil açıkcası çünkü ben aracımı keyfe keder aynı zamandada 4 kapı ihtiyacından satılığa koydum mesela ve aracım KEYFE KEDER BOYALI bunuda belirtmiştim zaten ilanımda ve nettde plakamı veya ismimi yazın aracım en çok bilgi alabileceğin rs olacaktır çünkü satılmış satılmamış umurumda değil açıkcası 2. arabayı alırsam zaten 6 yıl sonra oğlum biner ..
emre erdana
02-12-2012, 00:11
özeli felan geçtim ben abi alen açıl söylenmesi zorumuza giden satılmazsa satılmasın yoksa sorun değil bize ama bu şekilde muamele olması sıkıntı yarattı bize mekanik sonuçta 400 500 tl lil parça yüzünden arabası alınmaz denilince sende olsan zoruna gider ki bunu forumun belli adamlarından yapması acı verici güya yardımseverliğin en düzeyde olduğu bi site tabiki kişiler çoğunluğu etkilemez ama beklemedik kişilerden olması ayıp oldu neyse abi ben söylüyceğimi soyledim zaten alan hayrını görsün alanda olmazsa ben hayrını zaten görüyorum çok şükür
samet_61
02-12-2012, 00:13
megane rs mı deıd bırı :D
http://instagram.com/p/SO02I6nxie/
emre erdana
02-12-2012, 00:17
allahım esirgesin yarın bende güncel fotoları eklicem siteye inşallah
GokhanRS
02-12-2012, 00:18
edit: tartışmamak iyidir sorry.
freelife
02-12-2012, 00:27
kim alırken arabasının hızlı olduğunu biliyorki yapıp deniedikçe neler olduğunu görüyor yalnış bişreyde oldumu gitmiyor bunu en çok yapanlardan biri benim muhtemelen en çok para harcayanların içinde ilk 2 ye girerim :D fakat şimdiki halini bilen bir iki kişi var :),ben başkalarından hızlı olmak için değil altımdaki aracı özel yapmak için uğraştım ve şimdik kendimce özel parçaları var ve beni tatmin ediyor artık buda bana yetiyor kimseyle deneyip birşey ıspat etmek peşindede değilim fakat alan biri olursa birde yazılım yaparsa o zaman herkes muhtemelen görür ne olduğunu :)
ygtkrmdnz
02-12-2012, 00:39
geçen benim yüzümden forumlar arası kavga çıktı nerdeyse dimi hatırlarsınız? başka forumlar ttye laf etti. adamlar bizi kötüledi etti sonra ne oldu? çıkardım aracın 80 milyara yakın 2 defa pert olduğunun kanıtını koydum g.t oldular. ancak burdaki olay başka aracın böyle bir sorunu olsada laf edilse bende korumazdım.
nasılki alper abi ilk chip yaptırdığı gün ozan abinin stock aracını geçemeyip sonradan yazılımın iyileştirilmesiyle çok hızlandıysa bu araçta çok fazla hızlanabilir. biz alper abinin o günkü denemesini bu güne kadar nasıl hiç dile getirmediysek bu aracada bu şekilde laf sokulmamalıydı. açık aranırsa herkesin bir açığı var.
bunu herkes anlıyor fakat lafı söyleyen hala anlamak istemiyor keyfi bilir ama şu varki bu forumda herkes bir tarafa sen bir tarafa desteğini esirgemedin gerek parça konusunda gerek bilgi alışverişinde olması gerektiği gibi davrandığın için teşekkürler abi :icon_tup:
emre erdana
02-12-2012, 00:44
yiğite tamamen katılıyorum benim dieceklerim aynısını demiş sonuç itibari ile biz gaziantep gibi bir memlekette imkanlarımız doğrultusunda birşeyler yapmaya çalışıyoruz inanınkı istanbul veya ankara gibi imkanlar burada olsa çokta farklı arabalar bizim burdanda çıkar ama bu tür söylemler hoş değil gökhanın söylediği olaylar buzamana kadar hiç bir zaman soz konusu olmadı alper bey için ama bizim 500 tl lil enjektör yuzunden alınmaz arabamız oldu komık vallahı
evet o oldu merdanın neler taktığını buna biliyormusun ?
Öncelikle ben o bahsettiğiniz aracın sahibiyim kendi adınıza konuşun Kimsenin alıp almıcağı sizi ilgilendirmez ben zaten sorgulamada bildiğim herşeyi doğru düzgün yazdım hiç birşeyini saklamadım bi kaç sorum var 1 aracın Ankara'daki araç olduğunu nasıl anladınız ????? 2 merdamıdır nedir neler takmış?????? 3 şanzımanı değiştirmediğimi nereden biliyorsunuz???? Yapmayın Allah'ınızı severseniz adamlar önü olmayan vti lere 24 25 bin istiyorlar bence 10 airbag camtavan esp asr kısacası full donanıma sahip bi araba için bu para çoksa dicem bişey yok zaten anlayamadığım şeyde şuu ne yani 21 bine hiç hatasız kız gibi masrafsız bi araçmı bekliyor insanlar yok öleeeeee bir dünya :ofk::ofk::ofk:
GokhanRS
02-12-2012, 02:31
Öncelikle ben o bahsettiğiniz aracın sahibiyim kendi adınıza konuşun Kimsenin alıp almıcağı sizi ilgilendirmez ben zaten sorgulamada bildiğim herşeyi doğru düzgün yazdım hiç birşeyini saklamadım bi kaç sorum var 1 aracın Ankara'daki araç olduğunu nasıl anladınız ????? 2 merdamıdır nedir neler takmış?????? 3 şanzımanı değiştirmediğimi nereden biliyorsunuz???? Yapmayın Allah'ınızı severseniz adamlar önü olmayan vti lere 24 25 bin istiyorlar bence 10 airbag camtavan esp asr kısacası full donanıma sahip bi araba için bu para çoksa dicem bişey yok zaten anlayamadığım şeyde şuu ne yani 21 bine hiç hatasız kız gibi masrafsız bi araçmı bekliyor insanlar yok öleeeeee bir dünya :ofk::ofk::ofk:
tabiki yok öyle bir dünya. bu fiyata megane rs pertde olsa alınır yazmıştım zaten. ancak sormak istediğim şu? bu aracı tam olarak nerden aldın? aldığında turuncumuydu?
Aracın 3 tane perti falanda yok 1tane pert kaydı var
tabiki yok öyle bir dünya. bu fiyata megane rs pertde olsa alınır yazmıştım zaten. ancak sormak istediğim şu? bu aracı tam olarak nerden aldın? aldığında turuncumuydu?
Bak abi ben size yada burda yazılanlara kızmıyorum ama neden herşeyden gayet emin yazılıyor ben buna takıldım haklı olabilirsiniz aracı almayı düşünen arkadaş zarar görmesin diye düşünüyorsunuz ben aldığımda turuncu değil sarıydı almak zorunda kaldım alacağım vardı mecburen aldım yok ben alınır yazdığınızı gördüm size değildi lafım zaten
GokhanRS
02-12-2012, 02:51
Bak abi ben size yada burda yazılanlara kızmıyorum ama neden herşeyden gayet emin yazılıyor ben buna takıldım haklı olabilirsiniz aracı almayı düşünen arkadaş zarar görmesin diye düşünüyorsunuz ben aldığımda turuncu değil sarıydı almak zorunda kaldım alacağım vardı mecburen aldım yok ben alınır yazdığınızı gördüm size değildi lafım zaten
bak sen düzeltmişsindir yapmışsındır bişey diyemem. ancak merdanlar bu araca hoş şeyler yapmadılar. gri ikende kaza geçirmişti sağlamda kazaydı. sonra merdanlar aldı aracı sarımı turuncumu garip bir renge boyadılar. tamponları filan fiber döktürdüler. onlar zaten önemli değilde. neyse sonra bişeyler oldu uğraşamadılar kaskosu vardı. onlar ne kadar yalan söylesede yanlışlıkla kaza yaptık desede bilerek vurdular aracı pert ettiler. tertemiz 30küsür parayıda aldılar.
bunlar istanbuldan önceki kazası ankaradaki
edit: silindi.
sen aracı düzeltmişsindir gayet sağlıklı durumdadır zaten o zaman 21 bin fiyat araç için çok uygun. çünkü kazasız olanların fiyatı 32 33 lira bu arabanın.
yani 10 12 lira daha ucuza araç satıyorsun. kız gibi olsa zaten kimse salak değil 30üstü fiyatlar yazardın o açıdan sana lafımız yok. ben olsam dökük vti lere 20 lira vereceğime buna verirdim bütçe ve tercih meselesi. temiz ama bilmem kaç yaşındaki hondalara 30 milyar istendiği düşünüldüğünde tercih edilebilir araç.
bak sen düzeltmişsindir yapmışsındır bişey diyemem. ancak merdanlar bu araca hoş şeyler yapmadılar. gri ikende kaza geçirmişti sağlamda kazaydı. sonra merdanlar aldı aracı sarımı turuncumu garip bir renge boyadılar. tamponları filan fiber döktürdüler. onlar zaten önemli değilde. neyse sonra bişeyler oldu uğraşamadılar kaskosu vardı. onlar ne kadar yalan söylesede yanlışlıkla kaza yaptık desede bilerek vurdular aracı pert ettiler. tertemiz 30küsür parayıda aldılar.
sen aracı düzeltmişsindir gayet sağlıklı durumdadır zaten o zaman 21 bin fiyat araç için çok uygun. çünkü kazasız olanların fiyatı 32 33 lira bu arabanın.
yani 10 12 lira daha ucuza araç satıyorsun. kız gibi olsa zaten kimse salak değil 30üstü fiyatlar yazardın o açıdan sana lafımız yok. ben olsam dökük vti lere 20 lira vereceğime buna verirdim bütçe ve tercih meselesi. temiz ama bilmem kaç yaşındaki hondalara 30 milyar istendiği düşünüldüğünde tercih edilebilir araç.
Eywallah anladım sizin demek istediğinizi zaten aracı satmaktan vaz geçtim
kelalper
02-12-2012, 10:21
geçen benim yüzümden forumlar arası kavga çıktı nerdeyse dimi hatırlarsınız? başka forumlar ttye laf etti. adamlar bizi kötüledi etti sonra ne oldu? çıkardım aracın 80 milyara yakın 2 defa pert olduğunun kanıtını koydum g.t oldular. ancak burdaki olay başka aracın böyle bir sorunu olsada laf edilse bende korumazdım.
nasılki alper abi ilk chip yaptırdığı gün ozan abinin stock aracını geçemeyip sonradan yazılımın iyileştirilmesiyle çok hızlandıysa bu araçta çok fazla hızlanabilir. biz alper abinin o günkü denemesini bu güne kadar nasıl hiç dile getirmediysek bu aracada bu şekilde laf sokulmamalıydı. açık aranırsa herkesin bir açığı var.
Gökhan o akşam orada mıydın da geçemedi falan diosun. O gün evet arabamda ne filtre vardı ne intercooler ne egzost sadece downpipe ve yazılım ama Ozan dikiz aynamdaydı. O kadar ağırlık farkına rağmen. Adamla aramda zaten kişisel olarak 90 kilo fark var. Ozanın arabasında stepne yoktu komple egzost vardı benim arabamda müzik tesisatına kadar vardı. Bi de salak gibi taktığım BOV vardı. Kaçırıyordu. Haa diyeceksiniz Ozan roll bilmez de ben 2. kornada gaza basmadım 3. korna bittiği anda ikimizde bastık. 2 kere denedik ikisinde de 2 boy arkamdaydı. Bu mu geçememek. Bi de yok dile getirmedik falan diosun. Dile getirsen ne olacak. Orada olanlar Selçuk Aytuğ ben ve Ozan sen o gün orada yoktun anlatsan ne olacak. Denemede arabada olanlar ben ve Ozan. Sana kim anlattı merak ettim geçemedi diye.
sattım kurtuldum şu muhabetlerden.
herkes birbirinin arkasından atıyo tutuyo arkadaş. giden rs çekilemiyor neden anlamıyorum.
kelalper
02-12-2012, 12:41
Valla kapansın konu. Emre kardeşimden de arkadaşlarından da özür diliyorum. Gereksiz sıkıcı laflar dönüyor. Gerçekten gerek yok. Dediğim gibi düzeltin arabanızın enjektörlerini temiz temiz binin. Enjektör değişiminden sonra arabanın çehresi değişecektir. Şu anda enjektör arızası yüzünden kısıyordur herşeyi. Hayırlı satışlar.
kelalper
02-12-2012, 13:02
Şimdi kıvırmak yersiz açıkca söylüyorum sen direk onu alıp ne yapıcaksın işe yaramaz roccoya geçilen RS dedin direk kötüledin evet haklısın 400 tl lik enjektörü yok bu araba alınmaz :) Artı olarak şimdi sana sen antepde şuraya git atakan tarkan yılmaz doğan emre erdana de diyecem ama oraları yazarsam sabah sürer :) Biz konuyu kapatmıştık ve sen haklı çıkmadın o araba alınmaz değil o yüzden haklıda değilsin artık yazmayalım şuraya sıkıldım... Ha bazı arkadaşlar alper abinin mizacı öyle şu bu , ben kimseyi böyle kabullenmek zorunda değilim bana sert yada bilmiş yada artist kimse konuşamaz mizacıda ne olursa olsun ben onu bilmek zorunda değilim saygıdır esas olan... Cümleten iyi akşamlar konu kapansın burda
Herşeyi yanlış anlamışsın. Ben Tuğcan a git Alper Dora diye sor dediğim zaman benim nasıl biri olduğumu sor diye söylemedim. Sürekli kaldığım oteldir sürekli gelirim Gaziantep e demek istedim. Yoksa reception daki adam benim nasıl biri olduğumu nereden bilecek. Akşam oturup adamla terasta kafa mı çekiyoruz.
Bi de şu var ben kimseye artist artist yazmadım lafını düzeltirsen sevinirim. Size ne efelendim ne hakaret ettim. Düzgün düzgün tartıştım. Dediklerim doğru ya da yanlış çıktı ama kimsenin kişiliği için bir saygısızlık etmedim. O yüzden efelenme bence.
Herşeyi yanlış anlamışsın. Ben Tuğcan a git Alper Dora diye sor dediğim zaman benim nasıl biri olduğumu sor diye söylemedim. Sürekli kaldığım oteldir sürekli gelirim Gaziantep e demek istedim. Yoksa reception daki adam benim nasıl biri olduğumu nereden bilecek. Akşam oturup adamla terasta kafa mı çekiyoruz.
Bi de şu var ben kimseye artist artist yazmadım lafını düzeltirsen sevinirim. Size ne efelendim ne hakaret ettim. Düzgün düzgün tartıştım. Dediklerim doğru ya da yanlış çıktı ama kimsenin kişiliği için bir saygısızlık etmedim. O yüzden efelenme bence.
Tamam konuyu bende kapatıyorum yoksa uzaar gider benim açımdan sorun yok artık.
İzmir deki HSS plakalı siyah cam tavansız olanla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
GokhanRS
03-12-2012, 00:14
İzmir deki HSS plakalı siyah cam tavansız olanla ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar?
bilgimiz yok. sağlam bir çizik olduğunu duydum aracı almayı düşünen birinden. araç boyasız tabi o çiziklerle binersen. yaptırırsan sen aldıktan sonra boyalı olur. ama yok bende öyle binerim yeterki boyasız olsun diyorsan çizikler rütuşluk çizikler değilmiş. bende bakanın yalancısıyım. onun dışında temiz olduğu hakkında duyum aldım. bi kompresyon testi yaptırır anlarsın zaten motorun iyi olup olmadığını.
KALENDAR
03-12-2012, 00:18
Kazasız belasız
GokhanRS
03-12-2012, 00:29
şu maslaktaki pert megane rs i kullanıp donanım haberde yazan adamın salladıklarını alıntı yapıp paylaşmakta büyük meziyet doğrusu :)
madem fikrin yok koca yazıyı kopyalamana gerek yok. hadi kopyaladın bari alıntı olduğunu belirt.
neyse alıntın: http://forum.donanimhaber.com/m_28672835/tm.htm
ta 2008de o pert cacıklar cacığı bozuk rsle kıyas yapan adamdan alıntı yaptığını belirtseydin keşke.
KALENDAR
03-12-2012, 00:33
şu maslaktaki pert megane rs i kullanıp donanım haberde yazan adamın salladıklarını alıntı yapıp paylaşmakta büyük meziyet doğrusu :)
madem fikrin yok koca yazıyı kopyalamana gerek yok. hadi kopyaladın bari alıntı olduğunu belirt.
neyse alıntın: Sizin için Megane RS test ettim buyrun (http://forum.donanimhaber.com/m_28672835/tm.htm)
ta 2008de o pert cacıklar cacığı bozuk rsle kıyas yapan adamdan alıntı yaptığını belirtseydin keşke.
okadar detaylı bilmiyorum alındı kopyalamayı bu şekilde arkadaşa yardımcı olmak istedim sonuçta para vericek pert oldugunu flan bilmiyorum
GokhanRS
03-12-2012, 00:36
okadar detaylı bilmiyorum alındı kopyalamayı bu şekilde arkadaşa yardımcı olmak istedim sonuçta para vericek pert oldugunu flan bilmiyorum
o konudaki aracı incelersen megane rs tamponları bile yok. dayamılar normal megane tamponlarını. zaten o aracın hakkında çok badireler duyduk. yani bozuk bir araçla çıkıp yaptığı kıyaslama ne kadar doğru ve bilgi verici olabilirki o adamın? zaten sağlam olsa aracını tamire bıraktığın hangi adam sana al megane rs gazlarsın diyip verir :D
KALENDAR
03-12-2012, 00:39
o konudaki aracı incelersen megane rs tamponları bile yok. dayamılar normal megane tamponlarını. zaten o aracın hakkında çok badireler duyduk. yani bozuk bir araçla çıkıp yaptığı kıyaslama ne kadar doğru ve bilgi verici olabilirki o adamın?
Kesinlikle öyledir söylemiş oldugum gibi yardımcı olmaya çalıştım ama olmadı :) zaten benimde aklımda şüpheler olmadı degil megane rs brembo fren sistemi var nasıl typer ondan önce durabiliyor asla sizin aracınızı rs kötülemiyorum hemen siliyorum yazıyı kusura bakmayın
bilgimiz yok. sağlam bir çizik olduğunu duydum aracı almayı düşünen birinden. araç boyasız tabi o çiziklerle binersen. yaptırırsan sen aldıktan sonra boyalı olur. ama yok bende öyle binerim yeterki boyasız olsun diyorsan çizikler rütuşluk çizikler değilmiş. bende bakanın yalancısıyım. onun dışında temiz olduğu hakkında duyum aldım. bi kompresyon testi yaptırır anlarsın zaten motorun iyi olup olmadığını.
Sağol Gökhan.Fotoğraflarında belli olmuyor çizik ama yazmış sahibide çizik var diye zaten.
GokhanRS
03-12-2012, 00:45
Kesinlikle öyledir söylemiş oldugum gibi yardımcı olmaya çalıştım ama olmadı :) zaten benimde aklımda şüpheler olmadı degil megane rs brembo fren sistemi var nasıl typer ondan önce durabiliyor asla sizin aracınızı rs kötülemiyorum hemen siliyorum yazıyı kusura bakmayın
sağolasın benim megane rs im yok. eskiden vardı. ama hakkı yenicek bir araç değil doğrusu. yol tutuş ve özellikle frenleme konusunda şuanda ne son çıkan typerlar ne başka araçlar. kendi sınıfında en iyisi bu. hatta pist konusundada megane rsin rekorunu gene megane rs kırdı. bu sınıfta şimdilik en iyisi bir çok dalda.
ama modifiye derseniz. tabiki typer için malzeme bulmak zibil gibi. o konuda 3-5 adım önde.
KALENDAR
03-12-2012, 00:51
sağolasın benim megane rs im yok. eskiden vardı. ama hakkı yenicek bir araç değil doğrusu. yol tutuş ve özellikle frenleme konusunda şuanda ne son çıkan typerlar ne başka araçlar. kendi sınıfında en iyisi bu. hatta pist konusundada megane rsin rekorunu gene megane rs kırdı. bu sınıfta şimdilik en iyisi bir çok dalda.
ama modifiye derseniz. tabiki typer için malzeme bulmak zibil gibi. o konuda 3-5 adım önde.
Kesinlikle yabana atılıcak bir araç degildir ki siz gerçek kullanıcısısınız araçı alıcak arkadaşa en doğru bilgiyi aktara bilirsiniz burdan şunu anlıyorum kopyala yapıştır yapmamak gerekiyor :)
kelalper
03-12-2012, 07:49
Megane ince detayları olan bir araba. Öyle direk type R daki gibi parçayı takmadan kaputun içine atıpta güç alamıosun. K20 o konuda çok daha iyi bir motor. Herşeye iyi cevap veriyor.
freelife
03-12-2012, 19:12
aracınız hayırlı olsun inşallah satılır fakat bildiklerimizi anlatmamızın nedeni alan kişinin bunları bilip kontrol edip alması ,siz olsanız arkadaşlarınıza bunu yapmazmısınız ha düzeltiyseniz zaten soranlara söylersiniz . aracın ankaradaki araç oılduğunu biliyorum çünkü o iğrenç body kiti sökerken yanlarındaydım . şansımanını kırmadıysa siz almadan önce siz o şansımanın ne olduğunu bilemezsiniz ve düzeltemezsiniz ama ben içindekini biliyorum hatta size kaza resimlerinide gösterebilirim siz almadan önceki bende mevcut çok bir kazası yoktu açıkcası ama ondan önceki kazasında zaten ne olduysa oldu toplama adına düzgün toplanmadı amaç farklıydı çünkü , o paraya zaten normal o araba ama alan kişinin son parasıysa ve düzgün alıyorsa siz nasıl rahat edersiniz orasını bilemem fakat alan kişi toplayacak paraya sahip ise o zaman mantıklı ,anlatmak istediğim parayı kolay kazanmıyoruz biri gider son parasını bu arabaya yatırır bunun vebalinide ben çekemem bana soran kişiye yalan söylemem.
yineliyorum istediğiniz para çok değil ...
aracınız hayırlı olsun inşallah satılır fakat bildiklerimizi anlatmamızın nedeni alan kişinin bunları bilip kontrol edip alması ,siz olsanız arkadaşlarınıza bunu yapmazmısınız ha düzeltiyseniz zaten soranlara söylersiniz . aracın ankaradaki araç oılduğunu biliyorum çünkü o iğrenç body kiti sökerken yanlarındaydım . şansımanını kırmadıysa siz almadan önce siz o şansımanın ne olduğunu bilemezsiniz ve düzeltemezsiniz ama ben içindekini biliyorum hatta size kaza resimlerinide gösterebilirim siz almadan önceki bende mevcut çok bir kazası yoktu açıkcası ama ondan önceki kazasında zaten ne olduysa oldu toplama adına düzgün toplanmadı amaç farklıydı çünkü , o paraya zaten normal o araba ama alan kişinin son parasıysa ve düzgün alıyorsa siz nasıl rahat edersiniz orasını bilemem fakat alan kişi toplayacak paraya sahip ise o zaman mantıklı ,anlatmak istediğim parayı kolay kazanmıyoruz biri gider son parasını bu arabaya yatırır bunun vebalinide ben çekemem bana soran kişiye yalan söylemem.
yineliyorum istediğiniz para çok değil ...
Abi bak benden yaşça büyüksün daha tecrübe sahibisindir ben zaten alıcak olanın mağdur olmamasını istiyorsunuz haklısınız demiştim ancak ben kimseye elinde kalacak ilk marşada patlıcak araba satmıyorum ben sadece şanzumanı biliyorum deyince sinirlendim biras nerden biliyo acaba benim şanzumanı doğrayıp yeniden yapmadığımı diye düşündüm nese burda kalp kırmaya gerek yok diye düşünüyorum herkeze ii forumlar
konuyu hortlatmak gibi olmasında stage 3 rocco yok diyenler bukadar net ve emin konuşulmasın bu tarz şeyler , çünkü bi gözü karalığa az bi cebin doluluğuna bakar ankarada stage 2+ olan bi rocco 240hp idi son verisi 260küsürlere dayanmışlar dediğim gibi bu işin sonu yok tamamen bu işin sınırı cebindeki destenin kalınlığı kadar , ayrıca roccoya geçilmesi antepteki aracın evet o doluluğa rağmen biraz ağır hezimet olmuş da belki çok basit 1-2 dokunuş ile üzerindekileri tam anlamıyla kullanmaya başlayabilir ve efsane ye merhaba demek zorunda kalabilirsiniz , sonuç olarak bi basınç valfi bozulsa turbon normal değerlerinde çalışmaz ve geçilirsin bu bukadar basit...
ama normalde sağlıklı stock bir MRS 220-230 civarındaki roccoya geçilmiyor hatta pilotajınız iyiyse boyboy sallarsınız deneyip görenlerdeniz... kolay gelsin herkese kimse kimseye haklısızlık yapmasın eşşek kadar adamlarız burda yakışmıyor omuz omuza olacağımıza karşılklı köstek olmalar... hadi eywallah