Orijinalini görmek için tıklayınız : Mersinde Patlayan Skyline
33 B 2607 plaka youtubede videolarıda var. tanıyan vardır belki.
Sen Misin arpan! (http://www.sondakika.com/haber-sen-misin-carpan-2607361/)
:o
kaan_cupra
22-03-2011, 11:27
daha bugün ilanına bakmıştım :)
Ruh saglıkları bozuk bunların tiplerinden belli zaten adam kaza yaptı diye satırla bıçakla dalacaklar,iyi o zaman ülkenin her kesimindeki trafik kazalarında millet yanında satır falan taşısın nolur nolmaz belki adama dalmak gerekir..Allah belalarını versin :)
büyük geçmiş olsun, acil şifalar versin çocuklara
redlinemst
22-03-2011, 11:28
arkadaş zaten piyasada yok böyle arabalar bide böyle barzoların eline geçiyo hem milletin canına kastediyo hemde arabayı yalan ediyor
daha bugün ilanına bakmıştım :)
çıtır hasarlı :) alınır yani :D
bu araba değil mi kaza yapan..
Nissan Skyline GT-R R33 4th generation 1993 Model 75.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-skyline-r33-gtr-41152972/detay)
@Quantum
75bin ero gitti bağıra bağıra :D
Resimlerin kaliteside çok güzelmiş gerçekten o arabaya biniyor ve resim kalitesi içler acısı
şimdi tv de de gösteriyordu. galiba 4 öğrenciye vurmuş. milletin elinden almaya çalışıyordu polis. araba direğe girmişti galiba yanlış görmediysem
erkin006
22-03-2011, 11:37
büyük şehirlerin belli başlı semtlerini ilçelerini ülkenin toplam nüfusundan düş geri kalanların libyadaki mısırdaki insanlardan bi farkı yok...
cahillik limitlerde...iyiye gideceğimize çamura saplanıyoruz...10 nesil değişsede bizden adam olmaz...bunların yetiştirdiği çocukdan hayırmı gelir...
el değiştirirken gezmedik yer bırakmamıştı o r33
Onurkk06
22-03-2011, 11:39
geçmiş olsun da hızlımıydı yoksa cocuklar yola bilinçsizce mi çıktı onu öğrenmek gerekir araba ilgi çekici olunca zaten cok hızlıydı fln filan direk yapıştırıyolar
timucintt
22-03-2011, 11:40
:D vay be bir yıldız daha kaydı... :D ulan kazayıda olmıyacak bir yerde yapmış ordaki elemanların linç etmemesi anormal karşılanırdı asıl... geçmiş olsun arkadaşa...
SekoLive
22-03-2011, 11:41
millet gider mersine biz gideriz tersine sözü geldi aklma :)
geçmiş olsn arabası parçalanmıs ve inş cocuklara bişi olmaz yazık...
hem mersinin en çok şiddet içeren mahallelerinde yapıyor hem canım arabayı pert etmişler.ama kimse isteyerek kaza yapmaz.adam skyline ile kaza yaptı die kıro-borzo olmak zorunda deil.soldan direksiyondu bu arbaa sağa geçirmişlerdi.çok eski bir mersin aracı.içine binmişliğim var zamanında. geçmiş olsun ne diyelim.
kazazedelere geçmiş olsun.
:D vay be bir yıldız daha kaydı... :D ulan kazayıda olmıyacak bir yerde yapmış ordaki elemanların linç etmemesi anormal karşılanırdı asıl... geçmiş olsun arkadaşa...
demirtaş taraflarımı kazanın oldugu bolge?
kötü kaza yapmış geçmiş olsun
Ozan Özer
22-03-2011, 12:10
Geçmiş olsun hepsine.Çocuklara da arabaya da yazık olmuş
aracın haline bakılırsa sürati varmış adamın. bende sokakda caddede gazlayanlara anlam veremiyorum kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunki. arabayla adama acımadım ama zavallı çocuklara üzüldüm
Allah yardımcısı olsun valla işi zor bu saatten sonra
dragstar
22-03-2011, 12:20
adam feci patlamış kazasız boyasız diye satarlar bunu:D
mahalle ortasında da basılmazki öyle
timucintt
22-03-2011, 12:21
demirtaş taraflarımı kazanın oldugu bolge?
evet daha üst taraflar çay mahallesi sanayinin üst tarafları...
mstpower
22-03-2011, 12:33
guzel arabaydı yazık oldu:S
ProTuner
22-03-2011, 12:37
Sahibinin başı baya bi ağrıyacak gibi gözüküyor..Geçmiş olsun.
Daracık caddede 180 200 yapan, şehrin içinde el frenine asılıp dönen, e normal olarak da kontrolden çıkan, akabinde başka insanlara zarar veren ya da canına kasteden öküzler yüzünden jant değiştirene bile apaçi gözüyle bakılmaya başlandı. Arabasını daha tanımadan sticker yapıştıran yarış pistinde gittiğini sanıyor.
berkay_aydin
22-03-2011, 12:44
İnsan cahil olmasın..
by serçe
22-03-2011, 12:45
çocuklar da inşallah bir şey yoktur geçmiş olsun arkadaşa da
ne olursa olsun o satırlarla saldıran tiplerin olduğu mahalleyi belediyenin öldüren bir kimyasalla ilaçlaması lazım hatta öldürürken de hunharca can çekiştirmeli, satır ne a.k ya...
o adama yag satmıştık dukkana gelmıstı o taraflar da lınc edılmeden cıkabılmışse yatsın kalksın dua etsın allaha ...
///KDrÖZER
22-03-2011, 12:52
allah yardımcıları olsun.Bu tür olayların engellenmesi için toplum bilincinin alt yapısına inilip tekrar inşaa edilmesi lazım...Kaza yaptı diye adamı mı keselim.?
Cglrgncl
22-03-2011, 12:56
çok fena olmuş,Allah sabır versin,bu araçın kaskosuda yoktur inşallah sadece maddi hasar olmuştur..
evet daha üst taraflar çay mahallesi sanayinin üst tarafları...
kurdali mahallesi adami keser valla ii kurtarmis gitti guzelim skyline :(
gecmiş olsun. Motorda hasar yoksa projeye uydurulur
chiefkadir
22-03-2011, 13:02
aracın haline bakılırsa sürati varmış adamın. bende sokakda caddede gazlayanlara anlam veremiyorum kime neyi kanıtlamaya çalışıyosunki. arabayla adama acımadım ama zavallı çocuklara üzüldüm+1
Mahalle ne kadar varoş olursa olsun adamlar haklı bence enazından çocukların babasının yerinde olmak kimse istemez direk kafasınada sıkabilirler kimseye göstermesin allah..Evlat sahibi olmayan anlamayabilir ama anne baba kardeş sevgisine benzemez bu iş
Caddede sokakta böyle paramparça edecek kadar hızlı giden adamada gebersede acımam
ne olursa olsun o satırlarla saldıran tiplerin olduğu mahalleyi belediyenin öldüren bir kimyasalla ilaçlaması lazım hatta öldürürken de hunharca can çekiştirmeli, satır ne a.k ya...
zaten bolca öldüren kimyasallardan salıyorlar oralarda saglıklı bi zihniyet beklemek yanlış :D
ya bu araba bu hale nasıl gelir bi onu düşünün ya, normal hızda gitse adam gibi sürse bu tür bişey olur mu_? direk önyargılı konuşuyorum HAYVAN GİBİ BASMIŞ BARZO,DIRZO,KRO, haketmiş az bile olmuş
4 tane çocuk yaralanmış, insanların hala konuştuğu otomobil ve de insanların agresif şekilde olayı karşılamasının yanlış olduğu. Sanayiye arabaya baş sağlığı dilemeye de gidersiniz siz ;)
Yaralanan çocuklara acıdım, yaralanan benim çocuğum olsa ve yüksek hızla giden bir araç böyle bir kazaya sebep olsa bende saldırırım. Sizin çocuğunuz olursa siz de saldırırsınız. Tek farkı satırla değil, sopayla. Yavaş gitmediği kaza görüntülerindeki hasarla apaçık ortada, çocuklara büyük geçmiş olsun.
60 km ile yandan çarpma testlerini izlediniz mi hiç acaba ?
Yaşar-38
22-03-2011, 13:32
Cocuklara cok yazık olmus , geçmiş olsun
Bülent76
22-03-2011, 13:39
4 tane çocuk yaralanmış, insanların hala konuştuğu otomobil ve de insanların agresif şekilde olayı karşılamasının yanlış olduğu. Sanayiye arabaya baş sağlığı dilemeye de gidersiniz siz ;)
Çok güzel yazmışsın:icon_tup: Bin tane araba pert olsun gerekirse ama bir insanın canına zarar gelmesin, araba geri gelir ama insan canı geri gelmez, arabaya acıyanlara şaşırıyorum ben de...
Ara sokaklarda hız yapmayı iyi şöförlük zanneden kırolardan da Allah bizleri ve sevdiklerimizi korusun, bu hepimizin başına gelebilir bir gün...
yemin ederim aciyorum bole insanlar ne makinelere biniyorlar anlamadim.
gittii allah acil şifalar versin..mahallede okdar hizli gitmişki guzelim gtr ortadan 2 ye bolmuş
sureni oldurseler yeri haketmiş derdim.
100 km üzerinde vurmuş rahat.
CasabLanca
22-03-2011, 13:58
çocuklara inşallah birşey olmaz ufak tefek şeylerle atlatırlar
araba direğe sağlam sarılmış
Tabii ki. Araç kazaları konusunda günde 10 video izlerim en az. Bu bana hem ders olur, hem de araçların ne durumda nasıl davrandıkları ve fiziği ilgimi çekiyor. 60 km ile çarpan bir araçta bu hasarın biraz daha azı oluşur. Ama en önemlisi o aracın hem frene basarak hem kayarak hem de çarpmadan önce kaldırıma çıkarak 60 km hız civarına anca düşmesi. Yani yolda giderken gerçekten süratli gidiyormuş.
devilboy
22-03-2011, 14:16
hem mersinin en çok şiddet içeren mahallelerinde yapıyor hem canım arabayı pert etmişler.ama kimse isteyerek kaza yapmaz.adam skyline ile kaza yaptı die kıro-borzo olmak zorunda deil.soldan direksiyondu bu arbaa sağa geçirmişlerdi.çok eski bir mersin aracı.içine binmişliğim var zamanında. geçmiş olsun ne diyelim.
saloo sağdandı sola aldılar :D:D zamanında güzeldi ilk sahibinden satılık denmesi garip çok el değiştirdi diye biliyorum geçmiş olsun allah kimsenin başına vermesin
hondafit
22-03-2011, 14:41
75bin euro evlat acısı gibi koya şimdi.
motor sağlammı acaba alıp swapmı yapsak :D
Ludacris
22-03-2011, 14:46
Adi ustunde kaza bu
gecmis olsun hatali olan bedelini oder insallah
motor rb26 değil rb25 , ayrıca 4wd değil rwd.
Arabaya yazık olmuş, öyle yavuzluğun böyle uyuzluğu olur, böyle şehir içinde gazlarsan başına böyle bela gelir.
alfonso4474
22-03-2011, 14:51
cocuklara geçmiş olsun onlara bişi olmamıstır inş arabadan bişey olmaz artık motoru alsınlar çöpe atsınlar gerisini:)
ya hayretle okudum hala arabaya yazık olmuş diyenler var aranızda yazık ya valla yazık... çocuk sahibi olmadan hiç bir şey anlayamazsınız arkadaşlar... arabaya yazık oldu felan bence yakışıksız cümleler bunlar 4 çocuk yaralanmış allah sağlık şifa versin... yazacağınız budur... ayrıca arabanın a.q.
bir yıldız kaydı gökten :D
kazazedelere çok geçmiş olsun... acil şifalar
soldan direksiyondu bu arbaa sağa geçirmişlerdi.
soldaydı sağa mı gecirdiler ? tersi olmasın o
SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 14:59
Ya bi dk....
Çocuklara çarpmamak adına kaza yapmış olamaz mı ?
Kim yanındaydı kaza olurken? Çocuk bu mahalle arasında
fırlamışlardır yola çarpmamak için direksiyon hakimiyetini
kaybettikten sonra çocuklara ve direğe patlamış olamaz mı ?
Elbette hatasız demiyorum, avukatlığını üstlenmiyorum ama
yargısız infaz yapmıyormusunuz ? Kim ister kaza yapmak,
hele hele canlıya çarpmaz hele bu bi de çocuksa :soru:
Çocuklara mı acırsın , arabaya mı acırsııın , 75bin euroya mı :S yazık walla
Mikrop_Ali
22-03-2011, 15:08
Çocuklara mı acırsın , arabaya mı acırsııın , 75bin euroya mı :S yazık walla
çocuklardan birine bişey olduktan sonra 10 tane skyline ın olsun ne işe yarar?
ahmet3425
22-03-2011, 15:13
cocuklara gecmis olsun detayları ve kazanın oldugu yeri bilmediğim icin birsey diyemiyorum.
yaralanmıs ciddi biseyleri yokmus buna sukur. bundan sonrasında arabaya uzulmek kalıyor yazık olmus arabaya :D kaskosuda yoktur bunun simdi.
olcay_bora
22-03-2011, 15:14
arabaya üzüldüm cocuklarada üzüldüm bilmeden *** atmamak lazım büyük ihtimal cocuklar fırladı yola bi şekilde
Ya bi dk....
sen hiç kaza yapmadın yada hep play stationda kaza yaptın herhalde??? yola bak arabaya bak? ara sokakta gitsin gitsin 60la gitsin adamın min hızı 100-120km...
bence dua etsin kafasına sıkmamışlar... allah göstermesin aynı durum benim başıma gelse neler yapabilirim sınırlarım nelerdir başıma gelmeden kestirmesi zor...
kaza olur otobanda olur tamam
kaza olur adam 50 ile gidiyordur çocuk önüne atlar tamam
kaza olur adamın çocuklara çarmamak için direksiyonu kırar kaldrıma çarpar direğe tıklar durur.. onada tamam...
ama böyle bir kazaya karışanın savunulcak hiç bir tarafı yoktur...
cocuklara gecmis olsun da diyecegim sudur ki, icinden 50-60 yasinda adam inse ayni reaksyon mu verilecekti ben onu merak ediyorum sadece.
geçmiş olsun hem söföre hem çocuklara acil şifalar ama mersin en pis yerlerden birisi doğrudur
SOMEONESPECIAL
22-03-2011, 15:20
sen hiç kaza yapmadın yada hep play stationda kaza yaptın herhalde??? yola bak arabaya bak? ara sokakta gitsin gitsin 60la gitsin adamın min hızı 100-120km...
bence dua etsin kafasına sıkmamışlar... allah göstermesin aynı durum benim başıma gelse neler yapabilirim sınırlarım nelerdir başıma gelmeden kestirmesi zor...
kaza olur adamın çocuklara çarmamak için direksiyonu kırar kaldrıma çarpar direğe tıklar durur.. onada tamam...
Öncelikle tarzınızı/üslübunuzu sevmedim. Sanırım 32 yaşındasınız bu yaşına yakıştıramadım yazdığınızı.
Ne o öyle kaza yapmadın yada PS de kaza yaptın filan ? Reelde kaza yapmadım
ama siz epeyce yapmışsınız ki biliyorsunuz olanı biteni. Kafasına sıksalar göbek mi atacaktınız ? Linç etseler hoşunuza mı gidecekti ?
Ben yazdığım yazıda belirttim. Kimsenin avukatlığını üstlenmedim diye.
Dediğin gibi Allah kimsenin başına vermesin... Size tek katıldığım konu budur !
İyi forumlar
cocuklara gecmis olsun da diyecegim sudur ki, icinden 50-60 yasinda adam inse ayni reaksyon mu verilecekti ben onu merak ediyorum sadece.
onurcan kusura bakmada 50-60 yaşındaki adam ara yolda 100 120 yapmaz herhalde?
kaza yapana gecmıs olsun kazaya karısan cocouklara allah acıl sıfalar versın
Ara sokakta nasıl gidersen git,Ben yavaş giderken önüme çocuk atladı başka bi arabanın önünden.
Olacağı varsa olur zaten ,ister 20 ile git ,ister 120 ile.
ben 20 ile giderken oldu,o çocuk atlamasaydı arabanın altına kadar girmezdi.
bence suçu sürekli şoförlerde degil,o çocukları serbest bırakan ailelerde aramak lazım:icon_tup:
kaza olmus olmusla olmuse cagre yok beyler ....
Insallah cocuklarin durumu agir degildir.
insallah kaza yapan kisilerin durumu iyidir.
ve insallah Boyle insan canina zarar verebilecek kazalar tekrar tekrar yasanmaz...
can gittikten sonra yemisim skyline i yemisim parayi pulu geri gelmez o can ...
Bugun aranizda birinin cocugu kardesi tanidigi kazada yaralanan cocuklardan biri olsun tirnagi kaniyo olsun fazlasida degil, sizde bu olayi gozunuzle gozun sonrada hicbisey yapmayin saldirmayin kendinizi tutun ....
O is ole internet delikanliligina benzemez insan insanligini kaybeder ....
Ben 4 cocugu hastanelik hale getirsem bana kalkan ellere o kafami uzatirim ben bole bir kazayi nasil yaptim diye ...
Allah sifa versin hepsine ...
Cocugu olmayan allah korusun anasina babasina kardesine carptigini dusunurse zaten arabanin aşırı anlamsız birşey oldugunu anlayacaktır...
satır cok agır olmus ,şöyle birşeyde var kim bilerek cocuga carpmak isterki, herkes hata yapabilir bi anlık şeytana uymuştur bilemeyiz o anda noldu tepkiler normal ama satırla saldırmak yanlış..
onurcan kusura bakmada 50-60 yaşındaki adam ara yolda 100 120 yapmaz herhalde?
ya yapar yapmaz i tartismiyorum, TR da genclerin uzerine anormal gidiliyor bu konularda. Emin ol 19-20 yaslarinda bir cocuk yavas hizlarda gidip bile bir kaza gecirse arkadan gelen biri ucak gibi gidiyordu der, basima 50 kere geldi zamaninda.
Bence bu sekilde cereyan eden olaylar olmamali. Tabiki kaza yapan kisilerin yaninda degilim, yanlis yaptiklari cok belli cok hizli olduklari da cok belli fakat linc girisiminden bahsediyorum. Cocuklarin babasi gitse dalsa yine ona da tamam derim, benimde cocugum olsa bende dalabilirim yani onlara orada fakat butun mahalle 300 kisi. Sadece bu yuzden diyorum icinden yasli biri ciksaydi yada o araba daha normal bir araba olsaydi ayni reaksyon verilir miydi?
ulasoztas1
22-03-2011, 16:58
çocuklara ve kazayı yapana geçmiş olsun...
Empati kurarsanız çocuğun ailesi şöföre saldırabilir dövedebilir anlarım ama satırla saldırmak nedir??? O an neler olduğunu bilemeyiz ama aşırı hız olduğu aşikar ama sanki kasti olarak gitmiş çocuklara vurmuş gibi o kişinin canına kastetmek kimin hakkı?
zaten adı da kaza olduğu için allah korusun heran suçlu suçsuz herkesin başına gelebilir, kimse isteyerek yapmaz, ama çocuk ama şöför belki de 3. bi faktör mutlaka birinin hatası yüzünden olmuştur dimi. bizde insanız yaşadığımız sürece böyle şeylerle karşılaşmamız olası onun için ya hem o şöföre allah kolaylık versin hem karışan çocuklara allah sağlık şifa versin hemde ailelere allah sabır versin diye ya dua edelim yada okuyup geçelim nacizane böyle düşünüyorum...
Ne komik yorumlar var yahu ne skyline ı ne arabası ? 4 tane çocuk canı tehlikede milet araba güzeldi diyor.Bana göre 5 para etmez bir tenekeydi o ellerde.Görgü şahitleri hızlıydı diyor,ki demelerine gerek yok çocuklara vurduktan sonra direğe böyle yapışan adamın hızlı olduğu aşikar.Allah kimsenin çoluk çocuğuna böyle bela vermesin.Bu adamın yaptığı düpedüz cinayettir.Başıma gelse cesedini bulamazlar.Birçok kişide aynı şeyi yapar eminim.
şaşırma genç!!! 60'la direğe çaprsan araç şasedenmi bükülür!!!
Pardon ama yanındamıydınız adamın 120 ile giderken anlayamadım :D
Yok büyük ihtimalle ikiye bölünür zaten :D:D:D
8.000rpm
22-03-2011, 18:10
4 ilkokul öğrencisi yaralanmış...
:(:(:(:(
herkese geçmiş olsun. biz buradan nasıl oldu bilemeyiz.
erkin006
22-03-2011, 18:16
hapse girerse içerde şişletelim...
bu nedir ya asan kesen kan çeken...sonra barbar türkler dendiği zaman ne kadar iyi olduğumuzdan vs bahsederiz...
herkes kendi adaletini dağıtmaya çalışacaksa dönelim orta çağa...
erkanayasli
22-03-2011, 18:25
buraya yazanların tamamının belirli zamanlarda gereksiz gazlama yapmışlığı vardır. onun için kimseyi yargılamadan herkes kendine bi ders cıkarsın. cocuklarada geçmiş olsun. inşallah kalıcı bi sakatlıkları filan olmaz.
hapse girerse içerde şişletelim...
bu nedir ya asan kesen kan çeken...sonra barbar türkler dendiği zaman ne kadar iyi olduğumuzdan vs bahsederiz...
herkes kendi adaletini dağıtmaya çalışacaksa dönelim orta çağa...
Sen çocuğunu kaybet/sakat kalsın vesaire,adam 2-3 sene yatsın,çıkışınada gider elinden bavulunu alırsın :heyoo:
erkin006
22-03-2011, 18:34
Sen çocuğunu kaybet/sakat kalsın vesaire,adam 2-3 sene yatsın,çıkışınada gider elinden bavulunu alırsın :heyoo:
yok yok cesedini bulamazlar...
s.alican
22-03-2011, 18:39
antalydaki araba değil mi bu ya :)
ana haberlerin hepsinde verdi suan kanal d de ...
ProTuner
22-03-2011, 18:39
Şu an kanal d de gösteriyor izleyelim..
Büyük geçmiş olsun kazazedelere.
kimse isteyerek kaza yapmaz.hepimizin önüne sağına soluna bakmadan çocuklar fırlıyor.böle asarım keserim filan hiç yakışmıyor.
maskaran
22-03-2011, 18:47
Ruh saglıkları bozuk bunların tiplerinden belli zaten adam kaza yaptı diye satırla bıçakla dalacaklar,iyi o zaman ülkenin her kesimindeki trafik kazalarında millet yanında satır falan taşısın nolur nolmaz belki adama dalmak gerekir..Allah belalarını versin :)
insanların canları gitmiş çocukları ölüyor sen insanlıktan bahsediyorsun kardeşim kendini onların yerine koysana ben delik deşik ederim hemde kör testereyle:ofk:
Boost Up
22-03-2011, 18:57
Allah cocuklara kalıcı hasar bıraktırmaz ınsallah
ilkay325i
22-03-2011, 19:00
Şimdi İzledim Çok Fena. Allah Göstermesin Daha Kötüsü Olabilirdi
kazazedelere çok geçmiş olsun,acil şifalar
Geçmiş olsun...Hepimizin başına boyle şeyler gelebilir onun için boş boş konuşmamak gerekir...çarpan tarafta olabiliriz bi yakınımıza yada cocugumuza çarpılan tarafta olabiliriz...o yuzden geçmiş olsun demekten ileri gitmemek lazım bence...
bugün bu ilana bende baktım desem :D:D
vay anasını sayın seyirciler...
ne göz varmış diyecem ama bu akşam üstü bakmıştım :D:D:D
Bence o yıldız çoktan kaymıştı..
Arabayı yakından incelediğinizde miğdeniz bulanırdı.
Ultra bakımsızdı ben gördüğümde.
Araba yıllardır mersinde daha 1 kere sanayiden baska yerde görmedim;)
Ölmeden kurtulduysa o mahallelerden yaşamın kıymetini şimdi bilir.
m-power07
22-03-2011, 20:25
Çok kötü girmiş valla Haberin devamını okumadım ama inş ölüm yoktur.
Viper_Si
22-03-2011, 20:29
kaza yapan kisiye gecmis olsun, o 4 öğrenciyede acil sifalar diliyorum.
Çocuklara çok geçmiş olsun, can kaybı olmaması araç sahibinin tesellisi olsun,
Çocukların saglık durumunun her şeyden daha önemli olduğu tartışmasızdır; Ancak adı techturkey olan ve bünyesinde otoseverleri barındıran bir forumda, T.C. de 1 tane bulunan bir aracın kaza yapıp yok olduğunu gören arkadaşların araç için üzüntü duyması garipsenecek bişiy değildir.
hep dikatimi çekiyodu soldan direksyonlu olması ama yavaş vurma işi deil araba pert resmen ancak swap da fln kulanılır :D
Türkiyede R33 yok diye 75bin euroya itekleyelim.
İlahi adalet derim ben.
Kaza geçiren çocuklara çok üzüldüm, yazık, Allah acil şifalar versin...
İlahi adalet derim ben.
buna hak veriyorum inanmış bir rakamdı sanki satmakdan ziyade mal bende reklam gibi gelmişti akşam baktığımda ilana :D
focus musty35
22-03-2011, 21:37
valla öncelıkle o cocuklara gecmıs olsun ama sımdı suda var yolu bılmemde arkadasın süratlı oldgu bellı yoksa o araba o hale gelmez !! ama suda var belkıde yolda surat normaldı cocuklar fırladı oda olabılır.. mersin olayına gelırsek lutfen mersınlı olanlar mersınde yasayanlar vs vs vs tabıkı ıcınde duzgun ınsanlarda vardır tabıkı cok akıllı mantıklı ınsanlarda vardır fakat tv dekı haberlere ve gorduklerıme dayanark soluyrum nerde bı cahllık vatan hainliği polıs taslama vs hep mersın adı gecer o yuzden ordakı satırlarla sopalarla saldıranların coğu vatan haını serefszlerdır . keske elımden gelsede o doğu tarafındakı aklı basında olan ınsanları ayırıp oraları amerika mısalı tek tuşla yok etsem kendi görusumdur saygılar :)
erkin006
22-03-2011, 21:49
haberlerde gösterdiler çocuklarda bişey yok...rahatlayabilir herkes...
Emre İlbi
22-03-2011, 21:56
off ya çok kötü olmuş böyle bir arabanın pert olması üzücü,masum çocukların yaralınmış olması kat kat üzücü,çok üzüldüm:(
daha bugün arkadaşımın biri hayalimdeki makina R34 dedi,bende mersinde R33 var 75bin euro yarın Onu alalım diye makara yapmıştım:)
aceba aracı satmış olabilir mi,çünkü genelde göz önündeki makinalar satıldıktan hemen sonra patlıyorlar,bununda başına gelen böyle bişey olabilir mi:soru:
valla öncelıkle o cocuklara gecmıs olsun ama sımdı suda var yolu bılmemde arkadasın süratlı oldgu bellı yoksa o araba o hale gelmez !! ama suda var belkıde yolda surat normaldı cocuklar fırladı oda olabılır.. mersin olayına gelırsek lutfen mersınlı olanlar mersınde yasayanlar vs vs vs tabıkı ıcınde duzgun ınsanlarda vardır tabıkı cok akıllı mantıklı ınsanlarda vardır fakat tv dekı haberlere ve gorduklerıme dayanark soluyrum nerde bı cahllık vatan hainliği polıs taslama vs hep mersın adı gecer o yuzden ordakı satırlarla sopalarla saldıranların coğu vatan haını serefszlerdır . keske elımden gelsede o doğu tarafındakı aklı basında olan ınsanları ayırıp oraları amerika mısalı tek tuşla yok etsem kendi görusumdur saygılar :)
Mersin güzeldir. Göçler yüzünden bu haberler. Mersin insanı yörüğü memleketin en temiz insanlarındandır. Bu yaşanan tv de çıkan haberlerdeki olaylarla ben mersinde hiç karşılaşmadım canlı canlı. Yolum düşmez oralara işim olmaz. Aynen keşke o mahallelerdekileri tek tuşla silebilsek. Mersin o zaman tam cennet olur işte. Ama şuandada çok güzel. Herkezi bekleriz :icon_tup:
Low-Rider
22-03-2011, 22:10
buna hak veriyorum inanmış bir rakamdı sanki satmakdan ziyade mal bende reklam gibi gelmişti akşam baktığımda ilana :D
kıvama geldi işte alabilirsin artık:)
JapanVsGermany
22-03-2011, 22:16
çocuklara geçmiş olsun. Keşke ya hiç kaza yapmamış olsaydı, ya o elinde satırla,sopayla kapıya wuran dawarlara çarpsaydı ne diyelim büyük geçmiş olsun.
slhdmr34
22-03-2011, 22:25
yazık fena sarılmıs agaca, cocuklara da gecmis olsun. Dediginiz gibi camur at izi kalsın olayı var, o yolu bilmem ama hız normal bile olsa araba oradaki satırlı kasaplara sorsan sozde mic arabası ya, sozde zengin veledi ya kullanan, işte millet kıskanclıgını boyle cıkartıyor. Yazık hem de cok yazık.
Extreme01
22-03-2011, 23:13
Evet arkadaşlar görüntülerde belli olduğu üzere araç o yolda aşırı hızda gitmekteydi ve kaçınılmaz son gerçekleşti . Kazada 4 yaralı var canın yerini hiç bişey tutamaz can acısı evlat acısı bir ayrıdır yemişim skylinesini o araba skyline değil enzoda olsa fxx de olsa 4 tane cana zarar vermesi katlanabilir birşey değildir. Bu konuda ailelerine ve yakınlarına hak veriyorum ancak Arkadaş Satırla saldırmak nedir??? Bu vahşilik bu canilik nedir senin evlat acın o adamı öldrümekle geçecek mi ? peki sen o adamı öldüreceksin onun anne babasının çektiği ne olacak? onlarda gelip seni mi öldürsün böyle mi gitsin olaylar o onu o onu öldür Allah öldür nereye kadar ? ? ? Neticede kimse isteyerek kaza yapmaz ama o yolda isteyerek gazlar tamam sonuçda bi kaza gerçekleşmiş ama o adamı öldürmekle eline bişey geçmez git döv ağzını yüzünü dağıt ama satırla saldırmak nedir arkadaş ???
Ya bi dk....
Abi herkes senin gibi baksa olaya.. Çok hızlı gidip bu boku yemiş de olabilir, sizin dediğiniz gibi..O boku yediyse cezasını çeksin, diğeri yargısız infaz.. Ben de onu anlatmaya çalışıyorum işte.. Bazılarının kanı hızlı akıyor forumda..
Çok şaşkınım genç!!!!!!! Kaputtan bükülür aslında!!!!!!
Böyle mi cevap vermek gerekir ? Sanki kavga ediyoruz.. Ya da ben demek istediğinizi yanlış anladığımı umuyorum.. Side impact crash test izlerseniz baya şey görürsünüz, tabi çarpan şey başka bir araç olduğundan ve çarptığı yere dağıttığından bu kadar büyük hasar çıkmaz.. Şasideki herhangi bir boşluğa denk gelirse evet 60 km hızla bile bu kaza olur.. Oraya daha hızlı da çarpmış olabilir, daha yavaş da.. Olaya direk katil, cani, şerefsiz diye girerseniz soyut bir satırla kavgaya karışıyorsunuz. Onu söylemeye çalışıyorum ben de.. Zaten çocuklara çarpmış olmanın korkusuyla hızlı mıydı yavaş mıydı söyler kendi kendine.. Çocuklara geçmiş olsun, satırla dalanlar da kaza yapan gibi cezasını çeksin..
O mahallede ne işi varmış acaba :)
:hahaha::hahaha::hahaha: Bende onu diyecektim. Şimdi tam Yiğit'lik duruma gelmiş
bu araba bızım buradayken bıldıgınız pertti neresı 75000 avro edecek rahat 35 defa şanzımanını ındırdıler
Kimsenin canına zarar gelmemesi sevindirici.
Desenize artık satılık bir RB25 var piyasada ;)
hahah :D:D:D ben bıraktım o işleri :D
Alperen-B
23-03-2011, 02:30
İlahi adalet derim ben.
4 çocuga ve kaza yapan arkadasa allah acil şifalar versin gerçekten kötü bir kaza bu
kazayı sürücünün de o 4 cocugunda yaralı olarak kurtarması bile mucize bence.
gelelim r33 e bunu gümrükten aldıkları fiyat sahibindende istedikleri fiyatın 15'de
1'iydi. yazık günah tamam tr de olmayabilir ama insanları da enayi yerine koymakta
olmaz ama.
4 çocuga ve kaza yapan arkadasa allah acil şifalar versin gerçekten kötü bir kaza bu
kazayı sürücünün de o 4 cocugunda yaralı olarak kurtarması bile mucize bence.
gelelim r33 e bunu gümrükten aldıkları fiyat sahibindende istedikleri fiyatın 15'de
1'iydi. yazık günah tamam tr de olmayabilir ama insanları da enayi yerine koymakta
olmaz ama.
Gumrukten 8000 tl ye cikmisti. Hala ekran goruntusunu saklarim tasis web sitesinin.
Abi herkes senin gibi baksa olaya.. Çok hızlı gidip bu boku yemiş de olabilir, sizin dediğiniz gibi..O boku yediyse cezasını çeksin, diğeri yargısız infaz.. Ben de onu anlatmaya çalışıyorum işte.. Bazılarının kanı hızlı akıyor forumda..
Çok şaşkınım genç!!!!!!! Kaputtan bükülür aslında!!!!!!
Böyle mi cevap vermek gerekir ? Sanki kavga ediyoruz.. Ya da ben demek istediğinizi yanlış anladığımı umuyorum.. Side impact crash test izlerseniz baya şey görürsünüz, tabi çarpan şey başka bir araç olduğundan ve çarptığı yere dağıttığından bu kadar büyük hasar çıkmaz.. Şasideki herhangi bir boşluğa denk gelirse evet 60 km hızla bile bu kaza olur.. Oraya daha hızlı da çarpmış olabilir, daha yavaş da.. Olaya direk katil, cani, şerefsiz diye girerseniz soyut bir satırla kavgaya karışıyorsunuz. Onu söylemeye çalışıyorum ben de.. Zaten çocuklara çarpmış olmanın korkusuyla hızlı mıydı yavaş mıydı söyler kendi kendine.. Çocuklara geçmiş olsun, satırla dalanlar da kaza yapan gibi cezasını çeksin..
zaten arac darbe almadan dursaydi bile orada gene parcalanacakti
kickbuttowski
23-03-2011, 08:44
Arkadaşlar haberde de bahsi geçen Güneykent mahallesinde yaşayan biri olarak açıklama gereği duydum.
Bu Güneykentten çarşıya inen tek yol olduğu için günde 2 kez minibüsle haftada 5-6 kezde arabayla geçerdim.
Yol belediyenin yeni döktüğü asfalt yüzünden yağ gibi kaygan yani limitin biraz üzerinde bile seyretseniz duruş mesafeniz %40 artıyor.
Ayrıca bölge insanı gerçekten eğitimsiz ve tutucu bir kaza yaptığınız anda haklı olsanız bile haksız yere düşmemeniz ve oradan dayak yemeden çıkmanız imkansız.
Özellikle akşama doğru o yolda seyrederseniz ne demek istediğimi anlarsınız; yolun ortasında seyyar satıcılar mı ararsınız, yola bakmadan karşıdan karşıya geçen mi ararsınız, okuldan çıkıp koşa koşa eve giden çocuklar mı ararsınız -ki özellikle çocuklar en tehlikelisi- hiç sağa sola bakmadan yola atlayan arabalar mı ararsınız...
Ki yolda bırakın uyarı levhasını filan yaya geçidi bile yoktur..
Yani demem o ki burada tüm suçu bir kişiye yüklemek anlamsız muhtemelen bu arkadaş daha önce o taraflarda hiç bulunmadı ve muhtemelen limitin üzerinde bir hızla seyrediyordu ve gördüğünüz gibi kaçınılmaz son..
Arabayla ilgili yorumlara gelecek olursak; bir kaç kez sanayide dikkatimi çekmişti bir kaç kez de kırmızı ışıkta yanında beklediğim olmuştur; bende bıraktıgı izlenime göre
leş bir arabaydı ama bu tabi o arabaya o fiyatı yazan sahibini suçlu yapmaz sanırım..
Kahraman castle
23-03-2011, 09:24
zamanında bizde az yormadık skyline'ı. ( sağdan direksiyonlu iken )
Pardon ama yanındamıydınız adamın 120 ile giderken anlayamadım :D
valla senin yaşın gördüğüm kadarı ile 21 bende yaklaşık 20-21 senedir arabalarla haşır neşir olduğum için ve bir kaç defa kaza yaptığım için arabanın vuruş açısından katlanmasından vs. bi dünya şeyden arabanın ortalama süratini çaıkartabilirsiniz... zaten bunu tek ben demiyorum yorumların genelini okursan çoğu kişi benimle aynı düşünceyi taşıyor... o araba hızlıymış....
+1000 aynen katılıyorum... arkadaşlar bence çocukları olmayan boşuna yorum
yapmasın çocuk sevgisi ne ana ne baba nede eş sevgisine benzer...
ClioSport
23-03-2011, 13:19
yahu zaten 1 tane vardı oda gitti :(
geçmiş olsun çocuklara allah acil şifalar versin inşallah
berkay_aydin
23-03-2011, 13:58
yahu zaten 1 tane vardı oda gitti :(
geçmiş olsun çocuklara allah acil şifalar versin inşallah
toplanır o :)
erkin006
23-03-2011, 14:52
+1000 aynen katılıyorum... arkadaşlar bence çocukları olmayan boşuna yorum
yapmasın çocuk sevgisi ne ana ne baba nede eş sevgisine benzer...
senin benim çocuk sevgimle, ordaki satır sallama kaza yapanları kovalayanların çocuk sevgisi birmi sizce?
adamlardaki mantık yapabildiğin kadar çocuk yap sal sokağa...
bu araba bızım buradayken bıldıgınız pertti neresı 75000 avro edecek rahat 35 defa şanzımanını ındırdıler
evet burda mersındede kac kere ındırdıler sureklı şanzıman yagı verdık sahıbıne
S.Özeren
23-03-2011, 15:11
valla senin yaşın gördüğüm kadarı ile 21 bende yaklaşık 20-21 senedir arabalarla haşır neşir olduğum için ve bir kaç defa kaza yaptığım için arabanın vuruş açısından katlanmasından vs. bi dünya şeyden arabanın ortalama süratini çaıkartabilirsiniz... zaten bunu tek ben demiyorum yorumların genelini okursan çoğu kişi benimle aynı düşünceyi taşıyor... o araba hızlıymış....
20 21 sene kullanan araba profumu oluyor ? bilip bilmeden yorum yapmak bence yanlış bu konuda hızlıda olabilir ama size bize düşen ne ?
geçmiş olsun her iki tarafa..
Skyhawk34
23-03-2011, 15:11
senin benim çocuk sevgimle, ordaki satır sallama kaza yapanları kovalayanların çocuk sevgisi birmi sizce?
++++ Ağzına Sağlık...
coolvtec
23-03-2011, 17:58
EĞİTİM ŞART! Hem şehir içinde hız vb yaban cahiller için, hem de ekrandaki diğer zır cahiller için.
Nerden biliyorsun adamın çocuğunu sevmediğini ? Senin deden kaç kardeş acaba ?
Geçmiş olsun,acil şifalar.
erkin006
23-03-2011, 20:54
Nerden biliyorsun adamın çocuğunu sevmediğini ? Senin deden kaç kardeş acaba ?
sen nerden biliyorsun sevdiğini?
ayrıca bold yaptığım yerle, benim yazdığım şey arasında nasıl bir bağlantı kurdun da bana bunu sorabiliyorsun?
75bin euro yu çöpe atarak dayak yiyen adam olarak tarihe geçer :D
Murat Özcan
24-03-2011, 11:42
haberlerde gördüm arabaya çok acıdım yalnız insanların yaptıgınıda anlamıyorum satırla adam kovalamak linç etmeye kalkmak nedir ya hangi çağda yaşıyoruz !
ersin açıcı
24-03-2011, 12:27
Allahtan çocuklarda bişi yok ama ben bu arabayı 3 -4 yıl once gumrukte gormustum babama ısrar edıyordum yazık olmasın skyline dedim ama tahminlerim doğru çıktı yazık ettiler ve gümrüğün sitesinde 5 000 tlye satıldığını yazıyordu :( Bi TT üyesi alsaydı aracın kaderi başka olurdu :)
20 21 sene kullanan araba profumu oluyor ? bilip bilmeden yorum yapmak bence yanlış bu konuda hızlıda olabilir ama size bize düşen ne ?geçmiş olsun her iki tarafa..
kaç senedir araba kullanıyorsun bilmiyorum araba kullanmayı biliyormusun onuda bilmiyorum ama arabanın resmin bakıpta bu adam yavaş gidiyor diyebilirmisin? yada o araba yavaş gidiyordu diyenlere katılabilirmisin?
20-21 sene araba kullanıpta araba konusunda uzman olamamış birinden şüphe ederim ayrıca... bence geçmiş olsun denicek tek taraf hastanede yatan yawrucaklaradır...