Orijinalini görmek için tıklayınız : çekim amaçlı eski kitap arıyorum
mobilya işiyle uğraşıyorum eski kitaplara ihitiyacım var 2011 yeni katolog çekimlerinde kullanacağız çok acil lazım arşivi geniş olanlar varsa kiralık olarakta alabilrim yada kiralayan bildiğiniz bi adres varsa onuda alabilirim en kötü satın alıcam :D
Wind of VW
22-03-2011, 14:17
Arkadaşım bi fikir vermek adına yazmak istedim. Mobilyacılarda genelde dekoratif olarak kullanmak üzere bitişik 5-10 kitap gibi görünen baskılı kutular kullanılıyor diye biliyorum.
doğru onlardan da var bizde ama bu seferkini italyan bi fotoğrafçıya verdik adam beğenmiyor hiçbir şeyi :D herşeyin orjinal olmasını istiyor anlıycağın
hondafit
22-03-2011, 14:44
kütüphanelere bakın derim.
haldun31
22-03-2011, 14:51
bende mobilya işi uğraşıyorum.dekoratif amaçlı olarak mı kullanılacak ve ebatları önemlimi.sanırım yardımcı olabilirim.tabiki ücretsiz olarak.
ebat önemli değil çok olması önemli zonguldakta mısınız siz?
Wind of VW
22-03-2011, 15:04
keşke evde olsaydım şimdi. kitaplıkta ne varsa verirdim. İStanbulda avcılarda yaşıyorum. ama ***** üniversite sebebi ile şehir dışındayım.
istanbulda olsaydım evde 70 - 80 lerde basılı kitaplar var. tam sizlik. ama diyarbakırdayız :s
istanbulda olsaydım evde 70 - 80 lerde basılı kitaplar var. tam sizlik. ama diyarbakırdayız :s
:) teşekkürler bakalım olmazsa satın alıcam yarın
haldun31
22-03-2011, 15:30
zonguldaktayım.size ne zaman lazım.yalnız kitapları kargoya vermemiz gerekir .yarın versem perşembe cumayı bulur gibi geliyor.birde kaç tane lazım mesela
zonguldaktayım.size ne zaman lazım.yalnız kitapları kargoya vermemiz gerekir .yarın versem perşembe cumayı bulur gibi geliyor.
abi zonguldaksa hiç yormıym sizi ilgine teşekkürederim yarına lazım çünkü :) ben biraz geç kaldım :D
haldun31
22-03-2011, 17:54
abi zonguldaksa hiç yormıym sizi ilgine teşekkürederim yarına lazım çünkü :) ben biraz geç kaldım :D
canın sagolsun.önemli olan işini görebilmekti.sağlık olsun.meslektaşız nede olsa:))).bende mobilya dekorasyon öğretmeniyim.birşeye ihtiyacın olursa ,elimizdende gelirse beni devrek metem adresinden bulabilrsin.yada ö.m. atman yeter.saygılar .
çok teşekkürederim bnmde yapabileceğim bişi olursa çekinmeyin sizde :) illaki olur buluruz birbirimizi,bu arada demirpark avm de bayimiz var (Teleset Mobilya)
esmerserseriler
22-03-2011, 22:05
senin sorununa yardımcı olabilirim:)meslek icabi:)
halilkarakas
22-03-2011, 22:06
ben bi yerde gördüm kitap fuarı ümit ama şimdi kafam güzel ayıkamıyorum mekanı :D
ben bi yerde gördüm kitap fuarı ümit ama şimdi kafam güzel ayıkamıyorum mekanı :D
puahuaha tüyap olmasın o :D
halilkarakas
22-03-2011, 22:12
puahuaha tüyap olmasın o :D
vallahi hatırlamıyorum ama olabilir :D :D
ne içiyosun sen ya banada söyle :D