Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altın Çilek Nedir

Evrenoz
22-03-2011, 15:13
Son zamanlarda çok fazla duymaya başladım. Özellikle tayyipin kullanımından sonra daha beter bir çılgınlık haline geldi.

Nedir bu altın çilek? Kullanan var mıdır? Daha önemlisi kullanıp da sonuca ulaşan var mıdır?

4-5 kilo vermek istiyorum. Öğle yemeğini ve abur cuburu bıraktım. Spor yapacak vaktim malesef yok, haftada 3 defa akşamları biraz sağa/sola/öne esneme biraz da şınav/mekik yapıyorum ama faydasını göremedim.

Bu tarz bir ürünle beraber mevcut beslenme sistemimi ve basit antremanlarımı devam ettirsem amacıma ulaşır mıyım?

Ahmet Saraçoğlu
22-03-2011, 15:18
babam şeker hastalığı için almıştı bi torba,, çok fazlası zararlı , günde max 5 6 tane yiyin falan demişler galiba ama zayıflamayla ilgili faydası varsa atiym arada bende 3 5 tane :D

///KDrÖZER
22-03-2011, 15:22
bu sene benim çok yakın bir arkadaşımın hatta kendiside bu foruma üye onun babası mersin tarafında büyük bir araziye ekti:)bir mühendisle anlaşarak. bana şakasına yazın çapaya gidicez looo diyor

Wind of VW
22-03-2011, 15:30
Bu Altın çilek denen haplar daha öncede vardı yıllardır televizyon programları ile reklamlarla satılmaktalar. Eğer kullanmaya başlayacaksanız doktor kontrolünde belli bir program dahilinde kullanmanız gerekli. yoksa 1 aylık bedelini öder alırsınız sonra 2. ay almazsanız bir işe yaramaz.

Zaten sporda o mekik hareketleri vs. düzenli olarak uzun süre yapılınca kendini belli eder.
1 hafta 10 gün yapıp hiç birşey değişmedi diyerek sporu bırakıyorsanız Altın çilek kullanmakta sizin için aynı şeyi yapacaktır.

Bu ilaçların asıl işlevi Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlamak böylece hareket ederken zaten protein-yağ vs yakmakta olan vücut aynı süre içersinde daha hızlı bir metabolizmaya çıktığından daha çok yakacaktır. ama dozu arttırmak size zaman kazandırmayacaktırda.

dikkatli olmak gerekli.

Dahası arkadaşlar Altın Çilek türevleri hiçte ucuz ilaçlar değiller.

AşkınS.
22-03-2011, 15:33
Kullanan bi tanıdığım var,biraz etkisini göstermiş.Öyle dedi.
Bizde bi tanıdığa aldık onun lafından sora yanlış almışız,etki göstermedi oda :)

Evrenoz
22-03-2011, 15:35
Bu Altın çilek denen haplar daha öncede vardı yıllardır televizyon programları ile reklamlarla satılmaktalar. Eğer kullanmaya başlayacaksanız doktor kontrolünde belli bir program dahilinde kullanmanız gerekli. yoksa 1 aylık bedelini öder alırsınız sonra 2. ay almazsanız bir işe yaramaz.

Zaten sporda o mekik hareketleri vs. düzenli olarak uzun süre yapılınca kendini belli eder.
1 hafta 10 gün yapıp hiç birşey değişmedi diyerek sporu bırakıyorsanız Altın çilek kullanmakta sizin için aynı şeyi yapacaktır.

Bu ilaçların asıl işlevi Metabolizmanın daha hızlı çalışmasını sağlamak böylece hareket ederken zaten protein-yağ vs yakmakta olan vücut aynı süre içersinde daha hızlı bir metabolizmaya çıktığından daha çok yakacaktır. ama dozu arttırmak size zaman kazandırmayacaktırda.

dikkatli olmak gerekli.

Dahası arkadaşlar Altın Çilek türevleri hiçte ucuz ilaçlar değiller.

Best FM'de 1 haftadır 3 kutusu ( yani 3 ay için ) 69 TL'ye özel kampanya ile satıldığı duyuruluyor.

Cazip geldi açıkçası fiyat, denenebilir.

01ASU
22-03-2011, 15:39
biz kullanıyoruz 6-7 arkadaş hapını

tarantino
22-03-2011, 15:39
Best FM'de 1 haftadır 3 kutusu ( yani 3 ay için ) 69 TL'ye özel kampanya ile satıldığı duyuruluyor.

Cazip geldi açıkçası fiyat, denenebilir.
fiyat çok ii ben kutusunu 40 tan satıyorum
ama o fiyat best fm e özeldir;)

01ASU
22-03-2011, 15:41

bizde kutusunu 45 ten alıyoruz baya fiyat farklılığı var piyasada

mmustu
22-03-2011, 15:42
ya nedir ne değildir bilmiyorum ama face profilimde nasıl oluyorsa birisi paylaşığ duruyor bunu ? :)

Evrenoz
22-03-2011, 15:45

Evet Best FM'e özel, belirli tarih ve saatlerde geçerli.

Kararsızım ama alıp almama konusunda. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa makbule geçer.

XoR
22-03-2011, 15:46
Kimden alıyoruz şimdi forumda açsın biri ilan :D

Bu biber hapları gibi değil dimi ? İçip mefta olmayalım :D

MKT
22-03-2011, 15:49
Altn Çilek | Doadan Gelen Salk (http://www.gucluyagyakici.com/)

Sercan K.
Şimdi diyetisyene sordum Tamamen yalan dedi kızdı sinirlendi hatta bana :D:D

01ASU

Kararsızım ama alıp almama konusunda. Kullananlar tecrübelerini paylaşırsa makbule geçer.

biz 7 arkadaş kullanıyoruz sabah 2 tane akşam 1 tane olarak bnm 2. kutu daha 2 haftalık var aç hissetmiyorum kendimi susatıyor halsizlik vs hiç bişi yapmıyor 2 aya yakın olucak işte en az kilo veren arkadaşım 5 verdi en fazla 12 veren var bizim grupta :) ama akşamları azda olsa yürüyüş yapmaya başladık

tarantino
22-03-2011, 15:50

şöle bişi var benim hanım kaynana baldız falan kullanıyorlar göbek yağı için ama hikaye bu ilaç normal öğün yemeğinden aç karna yarım saat önce alıcaksın daha sonra yarım saat sonra yemeğini yiyeceksin
yemek te diyet yemeği yani hap hikaye geliyor ben ce insanın içinde tut boğazını bol su iç hiç bir şey olmaz ama sen yut hapı ye yemeği
saat 20 den sonrada otur bi daha yemek ye sonra ben zayıflıyamıyorum de
hikaye bunlar
zayıflamak insanın içinde olucak her yemekten önce 2 bardak su iç bak nasıl zayıflıyorsun (BU SÖYLEDİĞİM MMUŞTU İÇİN DEĞİLDİR:D )

tarantino
22-03-2011, 15:51
Kimden alıyoruz şimdi forumda açsın biri ilan :D

Bu biber hapları gibi değil dimi ? İçip mefta olmayalım :D
koray kaç kutu istiyon elden telimat yapılır sana :D

miniks
22-03-2011, 15:53
Biz gecen sene kilo verirken hapını degil bizzat kendisini yedik

KG si 55 tl gibi bir rakamdı ozaman

Tadı ekşi güzel olmayan bişey

Ben yurt dışında ki sitelerde araştırmıştım tatlı ve şeker istegini köreltiyor diye okudum ve gittim aldım

Gerçekten tatlı yemek istegim kayboldu ama çle çok ymiosunuz zaten yiyemiosunuz :)

zübeyir
22-03-2011, 16:00
bu best fm deki ucuz olan kampanyayı yakalasam hemen alıcam 3 tane.

ahmet3425
22-03-2011, 16:19
benimde ilgimi cekiyor bu 3 lu kampanya sadece best fm e ozel değil show radyo ve alem fmdede denk geldim ben hatta alemdeki kampanyalardan birine katıldım dinlerken cok övdüler aradım numarayı numaramı aldılar donucez size dediler onlar bana geri donene kadar ben netten biraz arastırma yaptım genel olarak memnun değildi kullananlar sonra beni geri aradılar almıyorum vazgectim dedim :D

dirk
22-03-2011, 16:35
yanında promosyon karadeniz oyun havası cd si yollanan garip bi ürün =) faydası var gibi ama psikolojikte olabilir...

Evrenoz
22-03-2011, 16:37
Mevcut beslenme şeklimi devam ettirip hiç bulaşmasam mı bilemedim :s

Onuralp
22-03-2011, 16:47
Türkiye'de yetiştirilipte en pahalıya yediğimiz meyvelerden biri. Gerçek adı physalis diye geçer. Almanya'daki marketlere yarıyarıya İtalya ve Türkiye de yetiştirme olarak gönderiliyor. 1.5€ idi kutusu ben Almanya'dayken, gel gör ki burada anasının nikahı.

Physalis - Wikipedia, the free encyclopedia (http://en.wikipedia.org/wiki/Physalis)

SPORTING
22-03-2011, 16:53
bende biraz araştırdım netten ama çoğunluk olarak haptan memnun degiller daha çok direk meyveyi öneriyolar.

187 boy 121 kiloyum aciiiiil bi hap bulalım bana :)

TolgaEsentepe
22-03-2011, 19:22
vpills öneren varmı bakalım hahahaha :D

-fatih-
22-03-2011, 23:46
bende kullandım haplardan.1 ayda 3 kilo falan verdim..tek bir etkisi var durmadan wc ye çıkarıyor :D

gfb01
23-03-2011, 00:08
30 35 lıraya satıyorlar bızım burda dahada uyguna alabılırım ısteyen arkadaşlar olursa gorusurum satan yerlerle vpills vb ilaçlarda mevcut isteyenler ulaşabılır hahahahahha:D:D:D:D

yoldash
23-03-2011, 01:12
pazarda meyve olarak satıolar burda 1 kutu 25 30 tane var icinde taze taze 4 5 lira sanırım

turbo16
23-03-2011, 01:24
beyler yok öyle dünya hem yiyeyim hemde kilo verdiren hap yutoyosun hoop gidiyo kilolar kilo vermek için tek kural düzenli ve az yiyecen başka çaresi yok

2 ayda 9 kilo verdim

zübeyir
23-03-2011, 05:32
bunu radyoda satış saatı bellımıdır acaba ?. nası ltakıp ederız. yada radyoda anons yaptıklarında bırı buraya yazabılırmı? :D

turbo&quattro
23-03-2011, 05:38
Alkol kullaniyorsan birak yada azalt ozellikle bira,,,Abur cubur zaten kesilmis...Heryere mumkunse yuru istemedigin kilolarin hepsini verirsin...Bizzat aynisini yapiyorum gunde yaklasik 7-8km yuruyerek ( gym haric ) baya kilo verdim :)

Evrenoz
23-03-2011, 08:45
bunu radyoda satış saatı bellımıdır acaba ?. nası ltakıp ederız. yada radyoda anons yaptıklarında bırı buraya yazabılırmı? :D

3.5 4 gibi denk geldim ben geçtiğimiz 2 günde.

Alkol kullaniyorsan birak yada azalt ozellikle bira,,,Abur cubur zaten kesilmis...Heryere mumkunse yuru istemedigin kilolarin hepsini verirsin...Bizzat aynisini yapiyorum gunde yaklasik 7-8km yuruyerek ( gym haric ) baya kilo verdim :)

Alkolüm yok, sosyal içiciyim sadece. Ayda 1 dışarı çıktığımda 3-5 kadeh vodkam vardır o kadar. Yürümeyi pek uygulayamıyorum malesef :(

tarantino
23-03-2011, 09:15
ben dün koray sorduktan sonra işi garantiye alayım dedim

benim kaynanaya vermiştim bu haplardan 1 kutuda 5 kg vermiş o iimiş dedim
daha sonrasın da sen 1 kutu daha getir bana dedi:D

yani kuralına göre kullanırsan kg verdittiriyomuş

Anıl E.
23-03-2011, 09:17

No panic :D :D :D

XoR
23-03-2011, 09:20
ben dün koray sorduktan sonra işi garantiye alayım dedim

benim kaynanaya vermiştim bu haplardan 1 kutuda 5 kg vermiş o iimiş dedim
daha sonrasın da sen 1 kutu daha getir bana dedi:D

yani kuralına göre kullanırsan kg verdittiriyomuş

Hacı senin kaynana 1 kutuda 5 kg verdiyse ben disiplinle yeme alışkanlığı ve spor desteği ile 7-8 rahat veririm :) yaz öncesi güzel oldu bu iş :D

tarantino
23-03-2011, 09:20
ona ne gerek var tolga elinde nutella varya :D

tarantino
23-03-2011, 10:03
kullanım talimatları nedir peki? eczanelerde bulabilirmiyiz? para sıkıntı deil

1 kutu 1 ay mı gidiyor lütfen bilgilendirir misiniz? sağlığımıza zararı varmıdır? ölüp gitmeyelim kilo ugruna?
pm attım.....

XoR
23-03-2011, 10:04
Kanka geldimi çıkıp geleyimmi :D daraldım ofisde zaten :D

Evrenoz
23-03-2011, 10:07
Yahu pm atmayın,buraya yazın biz de görelim :)

tarantino
23-03-2011, 10:25
Yahu pm atmayın,buraya yazın biz de görelim :)
sana yazdıklarımın aynısı nı yazdım pmde fazla kirlilik olmasın di yazmadım ama ekliyeyim

günde 3 defa her yemekten yarım saat önce 1 adet alıyorsunuz kutunun içinde 60 adet var

ben kayınvalideye verdim kutu bittiğinde 5 kilo vermişti tabi yediklerinede dikkat etti yani hem hapı alıcan hemde hediklerine dikkat edicen
sağlık bakımından kimsenin şikayeti yok şu an bağırsakların çalışmasını hızlandırıyor bir nevi tuvalete biraz fazla çıkıyorsunuz o kadar

kutusu 40 tl bu gün xor koraya getiricem eğer al dersen sana da 1 kutu alırım

tarantino
23-03-2011, 10:26
Kanka geldimi çıkıp geleyimmi :D daraldım ofisde zaten :D
kuray daha ben çıkmadım şirketteyim öleye doruu çıkıcam

XoR
23-03-2011, 10:28
Ben İzmir dönüşü ay başından itibaren kullanmaya başlıycam. Alkolü vs kesip sıkı bir kampa alıyorum kendimi artık :D

XoR
23-03-2011, 10:28
kuray daha ben çıkmadım şirketteyim öleye doruu çıkıcam

ok Dasty :D

tarantino
23-03-2011, 10:34
Ben İzmir dönüşü ay başından itibaren kullanmaya başlıycam. Alkolü vs kesip sıkı bir kampa alıyorum kendimi artık :D
hahahahaa gülerim buna işte :D

XoR
23-03-2011, 10:42
hahahahaa gülerim buna işte :D

Yok hacı yazın ne güzel 78'dim denize havuza rahat rahat gerilerek gidiyodum şuan rezil durumdayım :D acil 78'e geri inmem gerekiyor :D

Low-Rider
23-03-2011, 10:44
Yok hacı yazın ne güzel 78'dim denize havuza rahat rahat gerilerek gidiyodum şuan rezil durumdayım :D acil 78'e geri inmem gerekiyor :D

108 varsın dimi şimdi:D

XoR
23-03-2011, 10:49
108 varsın dimi şimdi:D

Yok 87'im :D ama İzmir dönüşü 90 olurum garanti :D

Bu kamp süresince Muştu askerde olacağından yemek konusunda rahat olacam Muştunun askerliğine göre hesap yapıyorum :D

Low-Rider
23-03-2011, 10:50
ula öyle bir yazdın ki bende 100 falan oldun sandım:)

9kg'yu yediğine içtiğine dikkat edip,birazda yürüyüş koşu yaparsan verirsin zaten

XoR
23-03-2011, 10:58
ula öyle bir yazdın ki bende 100 falan oldun sandım:)

9kg'yu yediğine içtiğine dikkat edip,birazda yürüyüş koşu yaparsan verirsin zaten

Du bakalım bi deneyelim olmadı ilk kutudan sonra doğal yollardan devam ederim :)

Evrenoz
23-03-2011, 11:02
sana yazdıklarımın aynısı nı yazdım pmde fazla kirlilik olmasın di yazmadım ama ekliyeyim

günde 3 defa her yemekten yarım saat önce 1 adet alıyorsunuz kutunun içinde 60 adet var

ben kayınvalideye verdim kutu bittiğinde 5 kilo vermişti tabi yediklerinede dikkat etti yani hem hapı alıcan hemde hediklerine dikkat edicen
sağlık bakımından kimsenin şikayeti yok şu an bağırsakların çalışmasını hızlandırıyor bir nevi tuvalete biraz fazla çıkıyorsunuz o kadar

Ha okey o zaman :)

Best FM'de duyduğum kampanyadan yararlanmayı planlıyorum ben eğer almaya karar verirsem

Shekil
23-03-2011, 11:12
İçindekiler: Funda, Avakado Yaprağı, Isırgan Otu, Mayıs Papatyası, Altınotu Yaprağı, Kırkkilit Otu, Arpa, Meyan Kökü, Mısır Püskülü, Ebegümeci, Böğürtlen Yaprağı, Mersin Yaprağı.

evren abi yararli bisey bizim arkadaşta kullanıyor inanılmaz etkisi varmış..

mustafaa_akca
23-03-2011, 11:28
altın cılekle tanısıklıgımız 2002 yıllarına dayanıor o zamanlar CONRAD İNTERNATİONAL hotels de stajımı ıdrak edıodum..tabı bısım bıldıgımız ısmı... physalis.. dir

her donem calsıtıgm otellerde kahvaltıda exotıc meyve olarak werdık..yogun bır talep yada sureklı tuketılen bır meyve dııl de lakın sımdıkı kadar da pahalı dıılldı..

bundan 3 ay once arabamda kral flm dınlerken gezegen mehmet abımız bagıra bagıra altın cılek dedı alla alla dedım sonra baktım nette bısım physalis bu...hafta sonu ıse gıttım (agvada bır otelde chef olarak calsıırorum) gıderken bu cılekten altım 100 gr 4 tl ye..

ogun karar verdım ve AİTIN CİLEKLİ TİREMİSU yaptım ve patladıı gıttıı...ınsanlar nasıl sorular soruoo gunde 6 tanr sattgımız tiremisu sımdık yok satma derecesıne kadar yukseldii..gerecektn bı etkısı war olduguna ınanıorum yada ole olmasını ısteyenlerdenım..ıslerımız ıı sımdılık:D

tool
23-03-2011, 21:30

sanalpazar.com'dan ilan acarsaniz eger bende denemek istiyorum ;)

XoR
23-03-2011, 21:38

Başkan 1 ay sonra feedback veririm sikinti yok :D

tool
23-03-2011, 21:45
Başkan 1 ay sonra feedback veririm sikinti yok :D

safrakesesi gittiginden beri icemiyorum zaten, bari takviyeyle hizlandiriyim bu kilo isini :D

XoR
23-03-2011, 21:47
safrakesesi gittiginden beri icemiyorum zaten, bari takviyeyle hizlandiriyim bu kilo isini :D

Ben Jubilelere başladım Asmalı Mescitde 7 tane 50cl Efes yuvarladım geldim :D

Annemde bana detox yaptırıyo 1,5 kilo portakal soymuş onları yiyorum şuanda :D

tool
23-03-2011, 21:49
Ben Jubilelere başladım Asmalı Mescitde 7 tane 50cl Efes yuvarladım geldim :D

Annemde bana detox yaptırıyo 1,5 kilo portakal soymuş onları yiyorum şuanda :D

sigara falan mi kullaniyorsun napican okadar portakali :D

XoR
23-03-2011, 21:54
sigara falan mi kullaniyorsun napican okadar portakali :D

Maalesef abi 2 günde 1 paket normal şartlarda.

Gece dışarı çıkılmışsa alkol varsa 1 gecede 2 paket içiyorum :(

HALUK
23-03-2011, 21:55
tmm sen olmuşun koray detoksmuş bence sen şuan botoks yapıyorsun :) okadar portakalın üzerine anneye söyle sana ikili ekmek arasına altın çilek sürsün, sabaha allahın izniyle ebru şallının erkek kardeşi olursun, www.yiyerekzayıflıyorum..com amin :)

XoR
23-03-2011, 21:58
Ay başında kampa giriyorum o yüzden ne yedim ne içtim hepsi kar yaz ortasına kadar hepsinden yoksun kalacam :D

tool
23-03-2011, 22:00
Maalesef abi 2 günde 1 paket normal şartlarda.

Gece dışarı çıkılmışsa alkol varsa 1 gecede 2 paket içiyorum :(

azaltman icin tavsiye ederim ;)

http://cheapciggiesuk.co.uk/images/035270.jpg

XoR
23-03-2011, 22:02
azaltman icin tavsiye ederim ;)

http://cheapciggiesuk.co.uk/images/035270.jpg

Sarmayı beceremiyorum :D

Bu rejim kampı sırasında bırakmayı deniyecem kendimi spora vurup :)

HALUK
23-03-2011, 22:12
defalarca doktora gittim, akapunktur yaptırdım, bilmedigim bilim dallarına oramı buramı ellettim olmadı :) envai çeşit ot içtim :) şu meşhur otçu ömer çoşkuna defelarca domaldım domaldım olmadı bırakamadım:)

günde 2 paket içiyordum fenada öksürüyordum, bir akşam öksürürken bayılmışım, düşerken kafamı çarpıp kırdım, çenemi kapının koluna çarptım 3 dişim kırıldı, kendimi o halde hastanede görünce bıraktım azaltmadım direk bıraktım ;)

ben hiç bir şey tavsiye etmiyorum isteyen şu dakika bırakır, bahanesiz, şartsız, koşulsuz ;)

BoraRS
23-03-2011, 22:15
Bu ne ya altın vuruş gibi altın çilek :D

tarantino
24-03-2011, 09:46
abi ben ticaretini yapmıyorum ithalatçıcan halka yani isteyen arkadaşlara elden teslim ediyorum benim arkadaşım bu ürünleri internet sitelerine pazarlıyo bende ondan alıyorum eş dost için her gün o arkadaşın iş yerinin olduğu tarafta dağıtıma gidiyorum isteyen olursa ona uğrayıp alıyorum

koraya dün getirdim
1 altın çilek
1 de zayıflama kemeri

etkilerini ben de merak ediyorum(benim kayın valide 5 kilo verdiğini söledi benim göüzmde aynı olsada:D)

34JAP10
24-03-2011, 11:03
boş işler bence bunlar..ben 150 kilodan 115 kiloya düştüm ;)
bu işin sırrı az yiyecen ama sık yiyeceksin ;) birazda hareket veya hafta sonları halı saha maçları yeterli olacaktır ;)

tarantino ben zafer. gelde nasıl kilo verileceğini anlatayım sana ;) milleti kazıklama.arabaya parça alıcam diye :D

tarantino
24-03-2011, 13:00
boş işler bence bunlar..ben 150 kilodan 115 kiloya düştüm ;)
bu işin sırrı az yiyecen ama sık yiyeceksin ;) birazda hareket veya hafta sonları halı saha maçları yeterli olacaktır ;)

tarantino ben zafer. gelde nasıl kilo verileceğini anlatayım sana ;) milleti kazıklama.arabaya parça alıcam diye :D
yazarım burda alır götürürler seni şimdi askerlik şubesinden

150 kg gelene kadar nered3eyse beni yiyecektin çürük almak için çürüğü aldın zayıflarsın tabi :D

JDM_5
24-03-2011, 18:24
bana bunlar piyasa şişemesi şeyler gibi gelio bn 96 dan 74 kiloya düştüm sadece düzenli spor yaptım bırakmak zorunda kaldım üni nedediyle düzensiz yaşadım 1 sene etkiledi tabi 80 lerde geziniorum şuan.....