Orijinalini görmek için tıklayınız : Acıl bılgı talebı sigorta
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 15:26
Arkadaşlar aracımın muayenesi bitmişti
Bugün eşim ondeki araca arkadan hafif ! dokunmuş(karşıdaki aracın masrafı 1,350tl)
Adam ruhsatın bir sayfasını almış akşam almaya gideceğim
Tutanak tutalım benim trafik sigortam ödesin diyorum ama muayene geçti diye sıkıntı olurmu
Yada tanıdık nissan servisi varsa yardımcı olabilirmisiniz cunku adam kendi tamircisinden fiyat almış ben görmedim daha onun aracını
saygılarımla
muayenenin geçmiş olması sıkıntı yaratabilir.
tutanak tutulmamışsa ilk etapta muayenenizi yenileyip sonra tutanak tutun derim ben
takipçi arkadaşlar varsa yardımcı olurlar
ProTuner
22-03-2011, 15:30
Muayene geçti diye sıkıntı olmuyor trafik sigortanız öder hasarı geçmiş olsun bu arada.
muayne sanırım sıkıntı yapmaz
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 15:31
Harikasınız arkadaşlar teşekkür ederim
gelişmeleri buradan bildiririm :)
önemli olan trafik sigortasının gününün geçip geçmemesi.muayineyle alakası yok.
geçmiş olsun
snan1910
22-03-2011, 15:32
bence hiç çaktırmayın adama muayene işini normal tutanağınızı tutun. hatta muayene sayfasını göstermeyin bile.. görmesi durumunda da açıkca konuşun zaten hatalı taraf sizseniz sigorta ödeyecek konuşup anlaşırsınız..
Kaza anında polis tutanak tutarken aracınızı bağlar sadece muayene süresi geçtiği için. Başka bir yaptırımı yoktur.
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 15:36
Kaza anında polis tutanak tutarken aracınızı bağlar sadece muayene süresi geçtiği için. Başka bir yaptırımı yoktur.
yok kaza gunduz oldu bu aksam yanına gidip aramızda tutanak duzenleyecegız
Trafik sigortası gecmedi daha Allahtan :)
yok kaza gunduz oldu bu aksam yanına gidip aramızda tutanak duzenleyecegız
Trafik sigortası gecmedi daha Allahtan :)
Aramızda tutanak mevzusu çıkmadan önce bir arkadaşım kaza yapmıştı tekeri kopan arabayı çekiciye yükleyip bağlamışlardı :D
overblack
22-03-2011, 16:01
muayene problem yaratmıyor bende yapmıştım ;)
muayene olmaması sıkıntı yaratıyor çünkü muayenesi olmayan araç trafikten men demektir.yanlış yönlendirmeyin.bizimde başımıza gelmişti.muayene yok die trafik sigortası paryı ödemedi.ama hemen muayene yaptırıp tutanağıda muayene yaptıktan sonra sigorta firmasına verirseniz tarihide ona göre düzenlerseniz hiçbir problem olmaz.aksi taktirde sigorta acentesi ödeme yapmıyor
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 16:40
Valla şu anda muyane gibi şansım pek yok aracın eksikleri var standarda donmek lazım kaldı ki hafta sonu ydısşına gideceğim neyse şansımızı deniyecez bakalım :)
gerçi akşam göreceğim aracı eşimin demesi o kadar buyuk bir şey yok diye bakalım olmadı kendi ustama yaptırır çek veririm...
overblack
22-03-2011, 16:48
muayene olmaması sıkıntı yaratıyor çünkü muayenesi olmayan araç trafikten men demektir.yanlış yönlendirmeyin.bizimde başımıza gelmişti.muayene yok die trafik sigortası paryı ödemedi.ama hemen muayene yaptırıp tutanağıda muayene yaptıktan sonra sigorta firmasına verirseniz tarihide ona göre düzenlerseniz hiçbir problem olmaz.aksi taktirde sigorta acentesi ödeme yapmıyor
yok öyle birşey.muayene işi ile sigorta meselesi tamamen birbirinden farklı şeyler.adamı durduk yere muayeneye sokmayın.bizimde başımıza geldi çatır çatır ödedi sigorta parayı
normalde muayeneye bakılmıyor ama sigorta şirketlerine belli olmaz :) ödeme yapmamak için herşey bahane olabilir :D
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 16:53
normalde muayeneye bakılmıyor ama sigorta şirketlerine belli olmaz :) ödeme yapmamak için herşey bahane olabilir :D
Tehdit mi :D
Teselli mi :D
Söz sana güzel bir yemek ısmarlarım :)
şirketine göre değişir :) karşı tarafın sigortası hangi firma bilgin var mı abi ?
ne alaka arkadas senin duzenledigin evrakta muayine tarihi diye doldurdugun biyermi var?
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 16:57
yok kardeşim ama ogrenir yarın yazarım sana benimkinide bilmiyorum bakmam lazım ben şimdi çıkıyorum akşama yazarım detayları :)
ne alaka arkadas senin duzenledigin evrakta muayine tarihi diye doldurdugun biyermi var?
ruhsat fotokopisini vermek zorundasınız..
DERAN_TUYNER
22-03-2011, 17:03
yok ama ruhsat fotokopisini veriyoruz orada belli olmaz mı ?
muayineyi yaptırdım ruhsatı daha degistirmedim?
diyorum ya normalde muayene olup olmaması hiç önemli değil hasar ödemesi yapılır ,ama ödeme yapmak istemeyen şirketler için herşey bir bahane :)
DERAN_TUYNER
23-03-2011, 08:12
Tesekkur ederım arkadaslar dun itibariile hallettik gibi gorunuyor :) cok sagolun