Orijinalini görmek için tıklayınız : C 63 amg coupe
YouTube - Mercedes-Benz.tv: The New C 63 AMG Coupé (http://www.youtube.com/watch?v=xEE58gZZqC8&feature=player_embedded)
Muhteşem.Ne denilebilir ki :)
e 250 ler 15 16 lt den aşağı yakmıyomuş bu nasıl 12 lt yakıyor anlamıyorum
e 250 ler 15 16 lt den aşağı yakmıyomuş bu nasıl 12 lt yakıyor anlamıyorum
testlerdeki yakıt ortalaması neye göre hesaplanıyor bunları hepimiz biliyoruz şahsen bu motor 20, 22 lt gibi bişi yakar die düşünüyorum
Ne denilebilirki bu kadar asalet bu kadar güç bir arada lakin bir turbo civic'e denk gelmesin,. mercedese binecek olsam 320 cdi 'dan yukarı arabaya binmem o keyfi yaşar rahatıma bakarım.
Ne denilebilirki bu kadar asalet bu kadar güç bir arada lakin bir turbo civic'e denk gelmesin,. mercedese binecek olsam 320 cdi 'dan yukarı arabaya binmem o keyfi yaşar rahatıma bakarım.
tayfun agam Soichiro Honda ile akrabalığın varmı bu ne sevgidir yaw maşallah :)
tayfun agam Soichiro Honda ile akrabalığın varmı bu ne sevgidir yaw maşallah :)
Yok honda owners olduğumuzda öyle dedim yoksa tabiki bi dünya örnek var verilebilecek.
Yok honda owners olduğumuzda öyle dedim yoksa tabiki bi dünya örnek var verilebilecek.
:) allah nsx nasip etsin hacı sana :o
civicle bu ne alaka isterse twin turbo civic olsun karşılastırılamayacak araçlar her açıdan.
civicle bu ne alaka isterse twin turbo civic olsun karşılastırılamayacak araçlar her açıdan.
Bi fanatiklik yapmayın yaw :) ben konforu aksesuarı bi yana bırakıp yorum yaptım zaten mesajımdada o anlaşılıyor.
Öyle bir araç sahibi olup bu tür sonuçlarla karşılaşmak istemem. Uzun şanzımanlada payağı koşturur peşinden 280 den sonra geçsin artık.
_BcpyBAnWQo
YouTube - h22 turbo civic ek vs c63 amg (http://www.youtube.com/watch?v=_BcpyBAnWQo)
Bi fanatiklik yapmayın yaw :) ben konforu aksesuarı bi yana bırakıp yorum yaptım zaten mesajımdada o anlaşılıyor.
Öyle bir araç sahibi olup bu tür sonuçlarla karşılaşmak istemem. Uzun şanzımanlada payağı koşturur peşinden 280 den sonra geçsin artık.
_BcpyBAnWQo
YouTube - h22 turbo civic ek vs c63 amg (http://www.youtube.com/watch?v=_BcpyBAnWQo)
fanatiklik yapmayın diyosun turbo civicle karşılaşmasın diyosun. hangimizinki fanatiklik acaba :)
Yani o kadar saçma bi karşılaştırma ki tartışmaya gerek bile duymuyorum. mercedesin hangi modeli olursa olsun top speede dayar gider rahat rahat bahsettiğin turbo civic kaç saniye dayanabilir acaba ? :)
fanatiklik yapmayın diyosun turbo civicle karşılaşmasın diyosun. hangimizinki fanatiklik acaba :)
Yani o kadar saçma bi karşılaştırma ki tartışmaya gerek bile duymuyorum. mercedesin hangi modeli olursa olsun top speede dayar gider rahat rahat bahsettiğin turbo civic kaç saniye dayanabilir acaba ? :)
Polemiğe gerek yok tabiki mevzuda top speed değil zaten heryerde her an top speed yapabiliyormusun???
tayfun aga hako sellektor yapıyor yol ver
Polemiğe gerek yok tabiki mevzuda top speed değil zaten heryerde her an top speed yapabiliyormusun???
ne civicmiş arkadaş :)
edit: videodaki hakikaten ezmiş :)
Bu arada c63 electronically limit nedir oda var :) hee bu arada bende 2009 C220 cdi sahibiyim sıfır aldık ve hali hazırda babam kullanmakta,.
Mercedes Mercedes'tir valla kim ne derse desin, "AMG ye binmekmi? TurboCivic'e binmekmi? " burda sözkonusu olan :D
tayfun aga hako sellektor yapıyor yol ver
tam olarak ne demek istedin dostum anlayamadım
Mercedes Mercedes'tir valla kim ne derse desin, "AMG ye binmekmi? TurboCivic'e binmekmi? " burda sözkonusu olan :D
Sonuç belli tabiki lakin hiçbir zaman AMG almam,. Ben performans arabasında lüks aramam hem lüks hem performanslı araçlar aşırı pahalı,.
Her amaca uygun performanslı arabalar var caddede , insanlar bizim gibi pistsiz değil caddelere atmıyor kendini,.
Keyfini süreceği konforunu alacağı arabası ayrı gazlayacağı arabası ayrı ve ikisini toplasan c63 gibi bir araçtan daha ucuza geliyor.
tam olarak ne demek istedin dostum anlayamadım
Espri yaptı hako sende amma ciddiye alıyorsun. Bizde mercedes kullanıyorum tamam :icon_tup:
Low-Rider
22-03-2011, 21:42
_BcpyBAnWQo
Sen haftada 1 sanayide vakit öldürürken baba piyasasını yapar ama:)
Sen haftada 1 sanayide vakit öldürürken baba piyasasını yapar ama:)
Yea baby oda var ,. ama yinede yakaladımı insanı kudurtur.
Su güzellige bakıp da honda bunu gecer diye mesaj atmak nedir yahu harbi fanatiksin tayfun.
Espri yaptı hako sende amma ciddiye alıyorsun. Bizde mercedes kullanıyorum tamam :icon_tup:
yok be abi ben polemik yaratmak için bişey söylemedimki, mercedese karşı bi fanatikliğim falanda yok zaten sadece fikrimi söyledim.Ayrıca Arkadaşın dediğini anlamadım gerçekten o yüzden sordum :)
yok be abi ben polemik yaratmak için bişey söylemedimki, mercedese karşı bi fanatikliğim falanda yok zaten sadece fikrimi söyledim.Ayrıca Arkadaşın dediğini anlamadım gerçekten o yüzden sordum :)
Demek istediği sen istediğin kadar turbo honda de top speed de selektörü yaparsın :) doğruda ama belli bir yere kadarda adamı upraştırır turbo civicler.
Su güzellige bakıp da honda bunu gecer diye mesaj atmak nedir yahu harbi fanatiksin tayfun.
Ya bak bugün zaten sana fena oldum, sanki alında Evo 9 STI falan olsa yazmayacaksın bırak şimdi, Mami Makinen ile denk gelseler 290'a kadar ne 63 'ü kalır ne V8'i nede AMG si ondan sonrada,. Geç o işleri kanka :hahaha:
Alırım c320 cdi full aksesuar en beyazından keyfime bakarım. hadi bide chiplerim çıtır olur.
focus musty35
22-03-2011, 21:52
c63 amg muazzam bır araç adı yeter zaten turbo cıvicle hız konusunda kapısabılır ama baska hıcbır konuda kulvarına yaklaşmayı bırak adının bile yan yana gecmesı sacma
Burda hızlanma konusunda hem fikiriz dimi arkadaşlar. Konfor vs.vs. demiyorum zaten araba sanat eseri.
Eğer halen hem fikir değilizz dersek bi video koyarım 300 km de giden civic'te görürsünü top speed olayınıda kapatırım bak :)
focus musty35
22-03-2011, 22:00
Burda hızlanma konusunda hem fikiriz dimi arkadaşlar. Konfor vs.vs. demiyorum zaten araba sanat eseri.
Eğer halen hem fikir değilizz dersek bi video koyarım 300 km de giden civic'te görürsünü top speed olayınıda kapatırım bak :)
300 le giden civic in viraj yada ani fren video varsa izlemek ısterım ama sundanda emınım cıvıc hız konusunda mercedes daha cabuk hızlanır ama mercedes o hızda cıvıcden cok daha uzun sure seyır halında kalır :)
300 le giden civic in viraj yada ani fren video varsa izlemek ısterım ama sundanda emınım cıvıc hız konusunda mercedes daha cabuk hızlanır ama mercedes o hızda cıvıcden cok daha uzun sure seyır halında kalır :)
Doğru haklısın ama top speed yılda kaç kere gidiyorsun :)
300 km ile viraj yapan VTH :) hemde memleketimizde
34 VTH 16-Efsane Turbo VTEC (Dr Ecu) [HQ] | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş (http://www.vindir.org/34-vth-16-efsane-turbo-vtec-dr-ecu-hq--126509.html)
34 VTH 16 efsane dr.ecu turbo vtec [HQ] - VideoPois (http://videopois.com/Genel/34-VTH-16-efsane-dr-ecu-turbo-vtec--HQ-.html)
Low-Rider
22-03-2011, 22:04
adam tipik hondacı beyler
bulaşmayın ne derseniz haksız çıkartır
:D
Anlamadığım konu E coupe 63 yok bildiğim kadarıyla c coupede ne zaman çıkıcak ki ?
Birde spor araba bana göre inanılmaz konforlu olmalı turbo honda gelicek yanıma ben masajlı ve ısıtmalı koltuklarımı çalıştırcam ve aynada arkamdan gelişini izlicem daha ötesi varmı :p
Fren içinde yapılmayacak şey yok
http://img168.imageshack.us/img168/7655/vth111111vr4ww1.jpg (http://img168.imageshack.us/i/vth111111vr4ww1.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Low-Rider
22-03-2011, 22:07
ya mayami git yat uyu liseli misin nesin verdiğin örneklere bak:)
bunada CLK deselermiş ya :)
araba iyimiş ama gerçekten yakışıklı
Anlamadığım konu E coupe 63 yok bildiğim kadarıyla c coupede ne zaman çıkıcak ki ?
Birde spor araba bana göre inanılmaz konforlu olmalı turbo honda gelicek yanıma ben masajlı ve ısıtmalı koltuklarımı çalıştırcam ve aynada arkamdan gelişini izlicem daha ötesi varmı :p
Arkandan gelişini izleyeceğim spor araba ile tabiki güzel olurdu. Gerçekten güzel olurdu.
ya mayami git yat uyu liseli misin nesin verdiğin örneklere bak:)
Karşıyım arkadaş geçen gün 2011 e63 gördüm resmini koydum hatta yolda denk geldik yazık o paralara yazık günah.
Tayfun sen harbi sasırmıssın vallahi.
Low-Rider
22-03-2011, 22:09
tamam
trilyon $ ların olursa sen yine 96model hondaya binmeye devam edersin,binene karışma:D
tamam
trilyon $ ların olursa sen yine 96model hondaya binmeye devam edersin,binene karışma:D
Ağlatırım hemde ama o zaman bembeyaz bir S Classe ilede keyfime bakarım o neya apaci gibi mercedes var altında honda kovalamaya çalışıyorsun.
Low-Rider
22-03-2011, 22:11
Ağlatırım hemde ama o zaman bembeyaz bir S Classe ilede keyfime bakarım o neya apaci gibi mercedes var altında honda kovalamaya çalışıyorsun.
valla yarım saattir hondayla mercedes kovalamaya çalışan sensin:hahaha:
Tayfun sen harbi sasırmıssın vallahi.
Amaç ne liseli performansmı , ceylan derisi konformu , yoksa her ikisidemi., Sen karayiplerde armatörmüsün bu arabayla gezcen boşver bırak paran olsa yüzüne bile bakmasın performans açısından. Gidip direk GTR alırsın.
valla yarım saattir hondayla mercedes kovalamaya çalışan sensin:hahaha:
Honda deme canım kardeşim sen son zamanlarda yapılan turbo hondalara binip bi kadran devirdinmi şöyle 1,4 barlarda :) ciddiyim mercedes gaza basana kadar 1 km fark olur.
Low-Rider
22-03-2011, 22:14
Honda deme canım kardeşim sen son zamanlarda yapılan turbo hondalara binip bi kadran devirdinmi şöyle 1,4 barlarda :) ciddiyim mercedes gaza basana kadar 1 km fark olur.
ya işterse 100km fark olsun kasımpaşa yani c63 amg yada her neryse o klasmanda bir araba alsam ne denicem hondayla mondayla bakarım keyfime
Yahu performans dedigin nedir 7.24 gazlıyor musun?
Senin karsına bi turbo civic koysunlar yanına da bi amg koysunlar gidip civici mi alırsın yapma etme bırak bu isleri.
ya işterse 100km fark olsun kasımpaşa yani c63 amg yada her neryse o klasmanda bir araba alsam ne denicem hondayla mondayla bakarım keyfime
Bak işte tartışmak en güzel şeydir ortak paydada buluşuyoruz canım kardeşim, maksat keyif ise ne işin var c63 le e63 le bırak ,.
Low-Rider
22-03-2011, 22:18
Bak işte tartışmak en güzel şeydir ortak paydada buluşuyoruz canım kardeşim, maksat keyif ise ne işin var c63 le e63 le bırak ,.
sen temde rakibinle devir ayarlamaya çalışırken biz esnaf erayla çapkınlığa çıkarız :D
Yahu performans dedigin nedir 7.24 gazlıyor musun?
Senin karsına bi turbo civic koysunlar yanına da bi amg koysunlar gidip civici mi alırsın yapma etme bırak bu isleri.
Haklısın yavuzum ama 7 24 gazlamamak demek gerçekleride görmezden gelmek anlamında değilki. C63 gibi bir araç neden alınır veya Turbo civic neden yapılır orta payda burda.
Sen keyif için 500 hp lik makina alırmısın gazlamak için alırsın tabiki.
Amaç turboysa buyrun e92 m3 turbo;
YouTube - GRIP - Manhart M3 V8R Biturbo (http://www.youtube.com/watch?v=InzrWj6NCIg&feature=player_embedded)
Low-Rider
22-03-2011, 22:20
Haklısın yavuzum ama 7 24 gazlamamak demek gerçekleride görmezden gelmek anlamında değilki. C63 gibi bir araç neden alınır veya Turbo civic neden yapılır orta payda burda.
Sen keyif için 500 hp lik makina alırmısın gazlamak için alırsın tabiki.
gazlamak sadece rolling midir?
adam c63 amg alır m3 le dener m5 le dener vs vs
bi kuyruk acın var mercedese karşı hadi hadi söyle:D
sen temde rakibinle devir ayarlamaya çalışırken biz esnaf erayla çapkınlığa çıkarız :D
Bak bu işte olayın sonudur daha yorum yapmam yakışır kardeşlerime o iş ayrı tabi ,
Ahaha özgür bak aklıma ne geldi şirin vosvoslar yapılıyor ya yerle bir onların üstüne atlıyorlarmış floryada ne şirriinnn şey diye. :) Gel bunu tartışalım kardeşim.
gazlamak sadece rolling midir?
adam c63 amg alır m3 le dener m5 le dener vs vs
bi kuyruk acın var mercedese karşı hadi hadi söyle:D
Anlamadımki m3 m5 le deniyorda civic neden hakir görülüyor :) mercedesi severim sadece bu güne kadar adam videosunu seyredemedim bi amg nin.
Low-Rider
22-03-2011, 22:23
Anlamadımki m3 m5 le deniyorda civic neden hakir görülüyor :) mercedesi severim sadece bu güne kadar adam videosunu seyredemedim bi amg nin.
o neya apaci gibi mercedes var altında honda kovalamaya çalışıyorsun.
kendinle çelişme :)
kendinle çelişme :)
hakir görmek ayrı apacilik ayrı aslında koyacağın bi resim kastında kastın konuyu kapatayım bari.
http://img395.imageshack.us/img395/5302/amg1eh0.jpg (http://img395.imageshack.us/i/amg1eh0.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
focus musty35
22-03-2011, 22:27
c63 amg nin 1 yıllık taşıt vergisi 15800 tl 2 yıllık vergısı zaten 500 hp honda civic parası yapıo bosverın c63 ü ben e200 ü bile turbo vti a degısmem marka fanatıklıgı ve araş aşkı tabıkı baska ama bence karsılastırlan araclar uyumlu hıc deıl :)
Şimdi kalk sen para içinde yüz C63 ile olimpiyat stadında yanlamaya çalış,.
halbuki al bi C Class bide s14 ballı börek yanlışmıyım. kalan paraylada al daire kirasını ye
focus musty35
22-03-2011, 22:31
Şimdi kalk sen para içinde yüz C63 ile olimpiyat stadında yanlamaya çalış,.
halbuki al bi C Class bide s14 ballı börek yanlışmıyım. kalan paraylada al daire kirasını ye
bencede aynı fıkırdeyız onca parayı ver garajda dursun olmaz :)
Yahu o kadar şey yaptıktan sonra zaten civic likten çıkıyor o artık başka bir araç oluyor birde şöyle bir durum var siz civic ile 5gün dipgaz gezersiniz motor sonra sabah marş basmaz ama c63le böyle bir problem olmaz olursada yer uzak ise helikopter yakınlarda ise amg araçla gelip yedek araç veriyorlar...
Şok gelişme:
Mercedes AMG Departmanı kapatıldı!
Mercedes Yönetim Kurulu gözlemlenen civic turbo vakaları ve AMG kullanıcılarının araçlarını satıp Turbo civic almaları üzerine AMG Departmanını kapatıp turbo civic üzerine yoğunlaşacak yeni YTC(Yaşasın Turbo Civic) Departmanını kurmaya karar verdiklerini açıkladı
Kaynak:Anonim
ben civic le 310 top yaparmı her köşe basındada çekinmeden yaparm onu :) nitekim videolar var uheuhehehee
@sertaç nie marş baasmadı öyle bazı seylr vardır farklı bazı düşünceler vardır farklı sen 20 ye civic alıp 60 bin dolar gömrsen o zevktir
63 alip dipgaz bulgaristana gidicem dersen oda bir zevktir kimseyi aşalamanın manası oloduğu sanmıyorum
Şok gelişme:
Mercedes AMG Departmanı kapatıldı!
Mercedes Yönetim Kurulu gözlemlenen civic turbo vakaları ve AMG kullanıcılarının araçlarını satıp Turbo civic almaları üzerine AMG Departmanını kapatıp turbo civic üzerine yoğunlaşacak yeni YTC(Yaşasın Turbo Civic) Departmanını kurmaya karar verdiklerini açıkladı
Kaynak:Anonim
senin golf 5 in yokmu sen ona yoğunlaş birak 63 leri
gallardosu vardır twin turbolamıştır ona saygı duyarım ama 63 üm var helikopter ile gelip nolur bana araba versinler ben 300 milyarları dökeyim sona bozulsun onu yakarım :)
63 alıcak olsam açık konuşayım m5 i tercih ederim :) yada 65amg
vazgeçtim neyse.. eziğim ne de olsa golf kullanıyorum :)
Aşağlama değil abi o kadar şey yapınca civic likten çıkmasını diyorum yoksa civic bir ara arabasına ketçap dökülen reklam ile hepimizin hayali idi bi aralar :)
63 kullanmayanların yorum atma hakkı yok demek.. bunu da öğrenmiş oldum teşekkürler...
yok hakkın varda insanların emeğiyle alakalı dalga geçme hakkın yok burdan istediğin yere basarım 63 le yoldada kalmadan dönerim sen biraz geride kalmışsssın!
Keske tamponlardan evotech haricinde kendini tanıtsaydın bilseydik kim olduğunu
Aşağlama değil abi o kadar şey yapınca civic likten çıkmasını diyorum yoksa civic bir ara arabasına ketçap dökülen reklam ile hepimizin hayali idi bi aralar :)
olay civic değil :) 63 de değilki sadece komik sekilde dalga geçilmeye gelen bir tepki :)
1 milyon kilometre gidemez zaten okey sıkıntı yok ama v8 de değil 500/8 =63 Beygir silindir başına
600/4 =150 150 beygir silindir başına Slme söleyin herkese çıkarsınlar 150 beygir silindir başına kilometrelerini görelim araçların oolay su
v8 yaparım artvine kadar çekmeden gider gelrim hiçbişi olmaz bira z anlamadan cvp olmuş bu ondan dolayı belirtim dedim olay civic ahmet mehmet değil
Aslında 135 € fazla bi para değilmiş alınabilir, ama çoğu araç karşısındada boynu bükük kalır burdan ankaraya hangimiz yarıştı ,
Şu olabilir izmir otobanında hergün işe gidip geliyorsundur fabrikana :) o zaman tamam derim,.,
Edit pardon bunu görmemişim
Mercedes-Benz Türk hiçbir bildirimde bulunmaksızın fiyatlarda ve paket kapsamlarında ki değistirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar faturanın
kesildiği günkü değerlerle düzenlenir. Otomobillerin belirtilen fiyatları Standart ve/veya Türkiye paket uygulamaları ile belirtilmis olup diğer
ücretli aksesuarlar KDV'siz liste fiyatı üzerine eklenerek olusacak KDV ve Özel Tüketim Vergisi kapsamında ki vergilerden etkilenirler
dalga geçme durumum yok,içine düşülen kıyaslama çılgınlığına dokunuyorum..
ankarada yaşıyorum,golf kullanıyorum bunlar zaten yazıyor bilgilerimde;paylaşmamın ne faydası olucak bilmiyorum ama üniversite öğrencisiyim.
dalga geçme durumum yok,içine düşülen kıyaslama çılgınlığına dokunuyorum..
ankarada yaşıyorum,golf kullanıyorum bunlar zaten yazıyor bilgilerimde;paylaşmamın ne faydası olucak bilmiyorum ama üniversite öğrencisiyim.
burda tanıtman için söylememiştim neden şaşıyormuşsssn anlayamadım ?
şaşmak derken anlayamadım?
şaşmak derken anlayamadım?
nesine sasırdın ?
neye şaşırdım dedim ben tam olarak?
ben ne biliyim kıyaslamaya şaşırıyormuşsssun onu diyorum
şaşırdım demedim,hatta çok alışık olduğumuz bir konu genel olarak. çok farklı sınıf ve amaçta araçların kıyaslanması..
o piste çıkıyorsan performance ına göveniyorsan çıkıcaksın orası drag pisti ki 63 amg benim gözümde gidebilen bir araç değil
JDMazda_GTR
23-03-2011, 01:33
o piste çıkıyorsan performance ına göveniyorsan çıkıcaksın orası drag pisti ki 63 amg benim gözümde gidebilen bir araç değil
bu yorumunun oldugu yere bır tesekkur butonu koyabılırmısın abı:D:icon_tup:
63 amg kullandim hem C kasada hem CL de hemde CLS de...
Cl den keyif aldim,cls den biraz keyif biraz zevk ama C den her duyguyu tattim!benimci PP paketti.detune motor oldugu icin 545hp aliniyor,egsoz ile 580 cuvari cikiyor.amg nin simdiye kadar yaptigi en agresif otomobil oldu PP paket.pistte bir M gibi olmasada nihayet yaklasti!
Ama duzde muthus hizli.997tt leri yada Z06 leri rollda rahat geciyordum.hatta korfezde kendi aramizda drag yaptigimizda(sti/evo/sl/z06/baska c63/burkactane daha)hepsini gecmistim.
Amg konforlu yapmak istiyor ve bu istek yuzunden bir kacseyden feragat ediyor.
65 cok pahali,3,5 misli c63 un...
Yeni amg motoru 5.5tt ve cok basarili.
M3 mu C63 mu?genel olarak c63 derim,pistte ve 2. Elde tabiki M3!!