Orijinalini görmek için tıklayınız : Araç Seçimi ? ? ?
Halam 2000 model golfünü sattı ( otomatik vites benim kol çıkarttığım :D )
şimdi max 30-32 lira bütçe ile araç bakıyoruz.
Kesinlikle Otomatik vites olacak dizel yada benzinli önemli değil çünkü araç km yapmıyor.
İlk tercihimiz yüksek model düşük km li servis bakımlı araçlar sanayilerde uğraşamaz götürecek servise yaptıracak bakımını bu yüzden servis fiyatları uygun olan araçta tercih sebebidir.
Aklımızdaki araçlar ;
1 Grante Punto 2010 model falan
2 Hyundai İ30 2010 model falan
3 Golf 2005 model
ve sizin önerebileceğiniz araçlar
sahibindende bir golf buldum içim gitti 2005 model otomatik daha 10000 km de bugün arayacağım ve gidip bakacağım mesela :D
Gokhan43
24-03-2011, 10:32
Abi yine C sınıfı tercih edin derim Golf sınıfında olsun alacağınız araç :) C sınıfından inip B sınıfına geçmek her ne kadar araç modelli olacaksa bile aratıyor eskisini :) Gerek sürüş zevki gerek kalitesi gerek genişliği vs :)
Grande Punto çok iyi bir tercih olur bence.
punto_multijet
24-03-2011, 10:38
istersen 77binkmde jetta var 2008 model triptronik 1.6 8v benzinli 32000e kusursuz 75binde sanzuman hidrolik unitesi dahil herseyi yenilendi 75binde
b sınıfı tabiki güzel ama onlara girince maalesef km ler yükseliyor
biz sedan dan ziyade hb bir araç arıyoruz bayan kullanacağı için
Grande punto bayan için city direksiyonuyla ilaç gibi olur :)
ben zaten grande puntoya aşığım :D
gerek yakıt tüketimi gerek kullanımı çok ideal ama puntoda otomatik vites kullanan yada test eden oldumu aramızda hiç ?
punto_multijet
24-03-2011, 10:56
b sınıfı tabiki güzel ama onlara girince maalesef km ler yükseliyor
biz sedan dan ziyade hb bir araç arıyoruz bayan kullanacağı için
walla bunuda eşim kullanıyodu Lancia Delta alınca kuzene verdik daha 1 hafta once onunda eşi kullanıyo suanda tavsiye ederdim acıkcası LPG taktırcaksan tabii :D yoksa multijetden şaşma
kanka linki ilanı falan varsa göstereyim bi
araç günlük hiç kullanılmıyor neredeyse bazen oda bazen yani hafta sonları :D birde yazın
punto_multijet
24-03-2011, 10:59
ben zaten grande puntoya aşığım :D
gerek yakıt tüketimi gerek kullanımı çok ideal ama puntoda otomatik vites kullanan yada test eden oldumu aramızda hiç ?
aynı mantıkla calısan sanzuman Lancia da var. daha 1000km yeni oldu ama şimdilik soyliyebilecegim 1 gunde alısıyosun ve hıc sıkıntısı yok gayette keyifli
bu alfa 156 lardaki selespeede mi benziyor ?
punto_multijet
24-03-2011, 11:00
kanka linki ilanı falan varsa göstereyim bi
araç günlük hiç kullanılmıyor neredeyse bazen oda bazen yani hafta sonları :D birde yazın
ilanı yok hiçbiyerde İzmire geldiğinde gösterebilirim ama istersen
he yaw doğru hafta sonu bi bakarım o zaman :D
punto_multijet
24-03-2011, 11:02
bu alfa 156 lardaki selespeede mi benziyor ?
selespeedlerin mantıgını bilmiyorumda aslında bildigin manuel vites sadece debraja sen değil araba kendi basıyor. ama otomatikteykende direk mudahele edebiliyosun manuele almaya gerek kalmadan. puntolarda da aynı olması lazım
anladım kanka aynı sistem o zaman vites geçişlerinde ufaktan bi kasılma oluyo dimi :D
punto_multijet
24-03-2011, 11:08
anladım kanka aynı sistem o zaman vites geçişlerinde ufaktan bi kasılma oluyo dimi :D
dedim ya 1 gunde alısıyosun snra hiçbişey olmuyo kaymak gibi geciyo vitesler. alısana kadar sanki ehliyeti bakkaldan almıs gibi hissediyosun kendini :D
ben kullandım kanka o şanumanı :D
evet hyundai hakkındaki fikirleriniz nedir ? :D
Cimmeria
24-03-2011, 11:23
bu üçünden bence golf
ali_utku
24-03-2011, 11:46
abi yeni jazzlar düşünülebilir.o fiyatlara otomatik vitesleri mevcut.gayet geniş ferah,kullanımı rahat.tek sorunu ışıklarda felan geriye kaçırma yapabiliyor.onun dışında yakıt tüketimide gayet iyi.bakım maliyetide 10.000 bakımı 200 tl tuttu serviste.
onun dışında seat ibiza düşünülebilir.dediğin fiyatların altında 10.000 km de araçlar var.manuelini kullandım.sürüşü rahat,zevkli.arka görüş açısı biraz kısıtlı.onun dışında süspansiyonu da çok güzel çukurlara paldır küldür girince bile çok sarsmıyor :D
ben kullandım kanka o şanumanı :D
evet hyundai hakkındaki fikirleriniz nedir ? :D
muştuu kısa olsada yolculuğun geçti i30 la gerçi bnmki 1.4 olan boş versiyon ama orta paket(mode diye geçen) otomatik vitesleri gayet başarılı ve saglamlıktan süphen olmasın zaten 5 yıldızlı 1.6 otomatikler biraz yakabilir ama zaten dert değiil demişşin
örnek olarak bu orta paketi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-i30-2010-model-i-30-otomatik-benzinli-37536015/detay
buda en dolu paketi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-bayraktar-dan-2009-hyundai-i-30-sanruf-deri-koltuk-44854351/detay
Honda Civic 1.8 i-VTEC 2007 Model 35.000 TL Sahibinden satılık ikinci el (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2007-model-garantisi-devam-etmekte-ogretmenden-temiz-honda-45004865/detay?)