Orijinalini görmek için tıklayınız : Arka tampon Önerileri
güzel sade kaliteli duruak bir arka tampon arıyorum
98 civic hb için kullanıcazz
ARşiv biras genişş techturkey uyelerınde oyuzden acayım dedim:=))
resimleri paylaşırsanız sevinirim ..
yusufbatırel
26-07-2007, 21:44
güzel sade kaliteli duruak bir arka tampon arıyorum
98 civic hb için kullanıcazz
ARşiv biras genişş techturkey uyelerınde oyuzden acayım dedim:=))
resimleri paylaşırsanız sevinirim ..
ben ıstenılen tamponu cızıp uzerıne bırebır orjınal sekılde montaj yapıyorum sanal ortamda arac sahıbı ok verdıgınde araca uygulamasını yaptırıyorum.sızede bole bısey yapabılırız
ALPER-VNS
27-07-2007, 00:56
walla bence 99 görünüm tamponlar ve typeR eklerinden başkası yalan. baktım arşive (arşiv sağlamdır buarada) ama kadetmemişim bitane bile tamponlu :D
ama OZun civic inin çıktığı dergide bi civic daha wardı kırmızı HB onun arka tampon fena deildi
evet alper abi oda benım hoşuma gitti ama daha başka onerılerı olan wardır ? belki bakalım
Rockford
27-07-2007, 09:06
bahsettiginiz turuncumsu hb vti ise bildigim kadarıyla o kısımı direk evo9 tamponundan alıp civic e uyarladılar. el işçiligi ile verilmiş bi tasarım degil yani. o yüzden oldukca orjinal duruyo :)
yusufbatırel
27-07-2007, 09:21
valla fıber ısıne gıreceksen pazarlık etmıyceksın edersen en baba tamponuda bulsan duzgun durmaz.500 mılyona kopmle bodykıtte yaptırırsın 1 mılyara tek tamponda yaptırısın ama ıscılık 10 numara olur
ben ıstenılen tamponu cızıp uzerıne bırebır orjınal sekılde montaj yapıyorum sanal ortamda arac sahıbı ok verdıgınde araca uygulamasını yaptırıyorum.sızede bole bısey yapabılırız
Anlamadım ki abi :S yani sanalda çizip weriyormusnuz ? yada boyle bir çalışmanızmı war S:
bahsettiginiz turuncumsu hb vti ise bildigim kadarıyla o kısımı direk evo9 tamponundan alıp civic e uyarladılar. el işçiligi ile verilmiş bi tasarım degil yani. o yüzden oldukca orjinal duruyo :)
yOk onu demiyor alper abi Supershagerlı vti diyor
Anlamadım ki abi :S yani sanalda çizip weriyormusnuz ? yada boyle bir çalışmanızmı war S:
yani önce sanalda yapıyor daha sonrada beğenirsen sana tamponu yaptırıp veriyor ;) kapishhh :p
Rockford
27-07-2007, 11:09
tmm işte turuncumsu dedigim oydu :) sahibi abimiz tarz renk kullanıo :) ed plaka sc li vti. arka tamponu evo9 un alt kısmı kesilip civic tamponuyla birleştirilmişti gayette güzel oldu :)
sezai abi kapiş:D
@RF anLadm demek istediğini bkalaım başka onerıleır olan wardır ?
nitrO_Oxide
27-07-2007, 14:05
http://img256.imageshack.us/img256/4016/10wx4.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/9144/30ttuner7eb.jpg
yusufbatırel
27-07-2007, 14:57
sole acıklım yaptırılmak ıstenılen aracın resmını cekıp yolluyorlar.
uygun olan tamponlar gercek goruntusude sanalda yapılıp musterıye gosterılıyor
okey geldıgınde bırerbır olcude fıbercıye gıdıp uygulamasını yaptırıyorsunuz:icon_tup:
maliyetler hangi aralıkta oluyor peki?
ayrıca kaç farklı tampon gösteriyorsunuz?
Benim de bir tavan spoilerine ihtiyacım var :)
osmanım type-r eki yaptır yeter birazda bastın mı yere güzel durur.
ahmetbaha-drs
20-09-2007, 12:20
Tamponsuzz gezz nosmaann..:D euheueh..
yusufbatırel
20-09-2007, 12:34
Tamponsuzz gezz nosmaann..:D euheueh..
ahmetcım senden bısey rıca edebılırmıyım su pıxel car benım s14 ıcın yaparmısın cok memnun olurum.
Bad-Fast
20-09-2007, 14:19
evo tarzı tamponda güzel durur aslında :)
ahmetbaha-drs
20-09-2007, 16:58
ben soyledim arkayı difuzorlu evo tarzı yada buddy club diye..bak herkes boyle diyoo nosmannnn..sacma sapan tamponunuzu sokun artık:D
2 dk gaz werme ahmet yapıcaz bişiler dur :D