Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu yazın En hızlısı (4 silindir)..
ardacngns
24-03-2011, 16:41
bu anket drag için dusunulmesin rolling için
Speddy evo
34ac8877
zr evo
ottoman
hulk
ars2000
bazooKA
st legal teg
ygz typer
jad typer
bana speedy evo gibi geliyor
Neyde en hızlı onuda belirtmek lazım drag rolling time attack vs ?
B.Aktepe
24-03-2011, 16:44
rolling-drag olarak belirlemek lazım tabi ve sürat aralıkları tabi :)
Sulhi 1 olur onuda Ben gecerim :)
canın sağolsun abi ne demek :)
ardacngns
24-03-2011, 16:49
sende hacim oldugu ıcın abi genelde yakın olanları yazdık :)
cembozbey
24-03-2011, 17:10
otooamana caktım oyu
ahmet3425
24-03-2011, 17:18
soz konusu rolling ise ottoman ile hulk arasında gidip geliyordum ottomane verdim oyumu hadı hayırlısı bizi utandırma kanka :D
valla ben oyunu büyük turbolu (42 gibi :D),basınc açabilecek 4 çekerlere veriyom :D
hulk ottoman bazuka fwd kıng bellı olacak :) awd kıng daha rahat bellı olur sardın muhabbetı pek olmayacağı ıcın:)
KSK-VTEC
24-03-2011, 17:47
Listede yokum o yüzden hulk diyorum
valla ben oyunu büyük turbolu (42 gibi :D),basınc açabilecek 4 çekerlere veriyom :D
acırsam elim kırılsın 40 pis bascam. :)
senın aracına gore lıste yok kardesım. bu lısteler dusuk lısteler.
benim aracı da lısteden kaldırın. araclar bıtınce denerız goruruz. bu sene roll den cok drag kovalıcam aracı cok yorucagımı sanmıyorum.
4 silindirde, en hızlı rolling aracı dendiğine göre.
sensin o :D
ksk-vtec diyorum, listede bulunmasada.
ankarada zn subaru vardı dbn leri yayınlanan.....
morgy_drag
24-03-2011, 18:29
oyum ars2k e..:)
kalbim gc8 le ama:)
_muhaRRem
24-03-2011, 18:30
YouTube - Davut Güloglu Kopalim Bari 2009 Video Klip ~ Yeni HQ (http://www.youtube.com/watch?v=0wpBKNjP5R0&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-2-HM)
ardacngns
24-03-2011, 18:42
oyum ars2k e..:)
kalbim gc8 le ama:)
saol panpa gotunu tutarsak arabanın guzel sonuclar beklıyorum bı 100-200 olcucez :icon_tup:
_muhaRRem
24-03-2011, 19:12
bence listede 1 kırmızı typeR yeter oda JAD
ver ayarı muharrem :)
liste biraz garip olmuş bolt on jad typer ile bazooka gibi bi aracı aynı listeye koyup kim daha hızlı demek yogurt kara demek gibi bişey olmuş ardacım :)
bence orta sıklet bi liste yapın birde agır sıklet yapın adalet olsun
çaktım Hulka definisyonla beraber dahada hızlanacagına emınım ,:D:D:D:D
speddy evo diyorum. inş.
yada bazoka20:)
bence listede 1 kırmızı typeR yeter oda JAD
ince ince göndermeler...
silin gitsin ygz yi sonra zaten ister istemez ilerki listelere ekleyeceksiniz:)
Ottoman yani muharrem'e veriyorum oyumu :)
ciddi olarak soyluyorum aracımı silin listeden en hızlı diye iddiam yok benim ..
En sorunsuz, hızlı , stok motor, günlük kullanılan , şekli ile kupon araç konusu açılırsa ekleyin o konuda iddialıyım :)
ardacngns
24-03-2011, 21:51
ciddi olarak soyluyorum aracımı silin listeden en hızlı diye iddiam yok benim ..
En sorunsuz, hızlı , stok motor, günlük kullanılan , şekli ile kupon araç konusu açılırsa ekleyin o konuda iddialıyım :)
abi sen yapma bari ya tatlı rekabet oluyor ıste sen stock motor fln demene gerek yok
tabı kı bu lıstede cok guclu ve araclar var bızımkıler onlara gore normal kalıyor mesela lıste sole de olabılır di ama ole ıkı lıste yapmak olmaz
hulk ottoman bazooka
4 ceker 4 sılındır zr evo speedy evo ,ac
s2000 jad ygz teg seklınde olabılırdı yanı mutevazi olmak lazım
ardacngns
24-03-2011, 21:53
listeden 2 araba gıtmıs yenı 2 araba gelmiş saxo turbo benı cok etkıledı roll zamanı ıstanbula gelıp denermı bılmedıgım ıcın yazmadım daha bır suru yazmadıgımız
arabada var tabı vtec turbo olsun vs...
şu liste gün gelsin sabahın köründe otobanda denk gelsin deneyelim.. kım hızlı yavaş..böle beygir kosturur ganyan basar gibi anketle oLmuyo bilenide var bilmeyenide..burdaki insanlarin kimisi setup da anlar kimisinin dünyadan haberı yok!!
ZN Subaru sokuleli nerdeyse 1 sene olacak...
Listedeki arabalar çok hızlı hepsindeki emekleri hepimiz biliyoruz görüyoruz , ama 4 silindirli hızlı arabaları Türkiye'ye kapsarsak bu listedekinden daha fazla , bu liste forumda sürekli aktif olanların listesi yapılan işlemlere göre konusuyoruz sezon daha açılmadı doğru düzgün yürüyen olmadı havalar ısınsın draglarda ve rollingde görücez ama favorilerim
dragda: SPEEDY EVO
rolde: HULK
yavaş yavaş gruplar paramparça oluyor, en sonunda her araba tek başına bir sınıf olcak gibi :D önce en hızlı dendi, sonra high class dendi, şimdide 4 silindir, sonrada 4 çeker 2 çeker topici açılır sonra 2 çeker 4 çeker high class böyle uzaaaaar gider :D
Allah nasib ederse HULK bittiginde hangi araba olursa olsun Roll de denerim ama ciddi sölüyorum Rollde bir iddiam yok
Aracımı bu sezon drag için yapıyorum orda da zaman falan kasma niyetim yok düşük basınç ile grubumun birincisi olmak için yarışıcam
sebebine gelince
Stock motora güvendigim kadar aftermarket parcalar ile toplanan motora güvenmedigim için
Bu yüzden eski hali kadar olucak HULK belki az bişi hızlı olur ama abartısı olmucak
En basitinden Ottoman ve Bazook24 de aftermarket gömlek var bu demektir ki iki aracta HULK tan daha fazla basınc basacak kapasitede motora sahipler benim bu araçlarla aşık atma lüksüm yok
Ben bir anda maksimum yapıp hemen sıkılmak istemedigim için oem gömlekli motor yapıyorum
İlerde gömlek çaktıgım zaman sacma sapan basınclar ile daha iddialı olurum
Gerekli açıklamam budur
KRC'de çok güzel gidiyordu.
Caglar_VTH
26-03-2011, 19:32
Allah nasib ederse HULK bittiginde hangi araba olursa olsun Roll de denerim ama ciddi sölüyorum Rollde bir iddiam yok
Aracımı bu sezon drag için yapıyorum orda da zaman falan kasma niyetim yok düşük basınç ile grubumun birincisi olmak için yarışıcam
sebebine gelince
Stock motora güvendigim kadar aftermarket parcalar ile toplanan motora güvenmedigim için
Bu yüzden eski hali kadar olucak HULK belki az bişi hızlı olur ama abartısı olmucak
En basitinden Ottoman ve Bazook24 de aftermarket gömlek var bu demektir ki iki aracta HULK tan daha fazla basınc basacak kapasitede motora sahipler benim bu araçlarla aşık atma lüksüm yok
Ben bir anda maksimum yapıp hemen sıkılmak istemedigim için oem gömlekli motor yapıyorum
İlerde gömlek çaktıgım zaman sacma sapan basınclar ile daha iddialı olurum
Gerekli açıklamam budur
mınıkler sıze hıc yakıstıramadım. bır gomlek nıye almıyosunuz kı .bu kadar ıddealı arabaların oldugu yerde hulkuda gormek ısterdım.
bu liste daha çook değişir süprizler olur .ama zevkli bir yaz dönemi olacağı kesin.
alpergti
26-03-2011, 20:42
speedy evo ve üstün pilotajla adem abim 0-400 de 1.liği kaptırmaz diyorum:icon_tup:
ankarada b16 crower strokerlı 67 mm turbo lu olarak yapılcak eg kasa civic ;) hem guclu olur hem hafif yaza cıkarmı bilmiyorum ama unutuluyo gibi geldi bana :D
Hulk Smash ! ve Sulhi ...
mınıkler sıze hıc yakıstıramadım. bır gomlek nıye almıyosunuz kı .bu kadar ıddealı arabaların oldugu yerde hulkuda gormek ısterdım.
Kanka HULK zaten listede ben sadece olacakları anlattım sıkıntı yok
VTH ı neden almıyosunuz listeye demek lazım bence
eksik olanlar belli
VTH
KSK vtec
UC sti
YGZ
JAD
Bro VTH bizim bildiğimiz mi ? Patron Oz un eski araç mı ? Kaç sene önce yapıldı ...O zamnlar piyasa nasıldı hala gideri varsa onu denemelerde görmek efsane olurdu
Aynen odur TR de turbo civic lerin öncüsü
şimdi izmirli çağlar arkadaşımız da araç çok güzel bir setup hazırladı inşallah bu yaza oda hazır olcak
listede bi tane turbo 106 eksik...
Caglar_VTH
27-03-2011, 10:41
Kanka HULK zaten listede ben sadece olacakları anlattım sıkıntı yok
VTH ı neden almıyosunuz listeye demek lazım bence
eksik olanlar belli
VTH
KSK vtec
UC sti
YGZ
JAD
hacı ben ne kımseyle denerım ne drag yaparım ısım olmaz.ben nıye sıze gormek ısterdım cunku sız sureklı gundemdesınız.forumda yazı yazıyosunuz.bence sızın ıcın sorun degıl bır blog almak emınım yakın zaman da eksıklerı tamamlarsınız.
Hayabusa iyidir ...
Ahmet
suprız yapıcak araclarda var 4 slındırde plakası ısmı cısmı bılmıyen suprızler :) sormayın soylem :D
Caglar_VTH
27-03-2011, 11:39
Hayabusa iyidir ...
Ahmet
aynen enı kasa olursa dahada ıyı olur
arda bence 4 çeker le 2 çekerleri ayır yeni bi liste yap yoksa dengesiz olur yani 2 de basalım 3 de basalım gibi anlaşmazlık olur hulk la sülü denemesi gibi 2 kere kaldılar 15 gün tartıştılar haksızmıyım
Caglar_VTH
27-03-2011, 16:06
vth bı zahmet lısteden sılelım arkadaslar.bızım evo zaten lıstede bu guruba evoyla katılıyoruz.hazır olmayan arabanın lıstede ısı yok.zaten ben lıstede olmak ıstemıyorum.tesekkurler.
sadece japonlarmı var?
fark etmiyo ama genel tercih japon oluyor :D MK1 VR6 golf vardı bir ara aslında iyi hazırlandıysa güzel rakip olurdu oda :)
fark etmiyo ama genel tercih japon oluyor :D MK1 VR6 golf vardı bir ara aslında iyi hazırlandıysa güzel rakip olurdu oda :)
o da 6 silindir ama bayaa iyi motordur vr6 :) bayaa araç var her ülkedende sadece japonları görünce tuhaf geldi
edit: listede saxo varmış :)
vth bı zahmet lısteden sılelım arkadaslar.bızım evo zaten lıstede bu guruba evoyla katılıyoruz.hazır olmayan arabanın lıstede ısı yok.zaten ben lıstede olmak ıstemıyorum.tesekkurler.
Hazır olmayan arabanın listede işi olmasa, o listenin yarısı silinir :)
Mustafa Birsesli
27-03-2011, 18:08
mk1 vr6 nerede :)
dragon07
27-03-2011, 18:15
http://www.techturkey.com/forum/project-cars/70814-s2000-turbo-orange-dewil.html
oyumu evoya attım 0-300km bu listede ilk3te olur en azından...
listede yer almayan ama rollng de bi adım önde olcagını düşündüğüm araç Ksk Vtec..
bu sıralamada ise adem abi spedy evo ile sıra başını kapar
mk1 vr6 nerede :)
4 Silindirler için yapılmış bir anket olduğundan .. :)
Swap anketi yada kabaca 6 silindir olsaydı zirveye oynayacağı garanti idi :)
topicleri karıştırdım :D high clas da iddalı olur ama vr6 turbo...
Mustafa Birsesli
27-03-2011, 19:02
bizim vr6 dan mı bahsedıyorsunuz yoksa başkamı var :)
Caglar_VTH
27-03-2011, 22:08
Hazır olmayan arabanın listede işi olmasa, o listenin yarısı silinir :)
haklısın herkez arabasına bıseyler yapıp bıtırmeye calısıyor.benım acelem yok yazada bıtmez.
Mz3turbo
28-03-2011, 11:24
SPEEDY EVO' nun sadece bu yaz değil uzun süre listenin başında kalacağını düşünüyorum.
JapanVsGermany
29-03-2011, 17:00
Listede olmayan 100-200 hızlanmasını metanolsüz cadde tipi lastikleri ile 1.5 barda sökülmeden 5.88sn. de tamamlayan b.aktepe'nin eski,ramazan'ın (dirk) yeni aracı :)
hani metanol destekli daha yüksek basınç ile,slick lastikler ile biraz da hafiftilirse en azından rollingde başa oynayacağını düşünüyorum..
Listede olmayan 100-200 hızlanmasını metanolsüz cadde tipi lastikleri ile 1.5 barda sökülmeden 5.88sn. de tamamlayan b.aktepe'nin eski,ramazan'ın (dirk) yeni aracı :)
hani metanol destekli daha yüksek basınç ile,slick lastikler ile biraz da hafiftilirse en azından rollingde başa oynayacağını düşünüyorum..
hahhaa gözden uzak olan gönüldende ırak olurmuş :D harbiden onu atlamışız :D
Aynen çok haklısın
Ona da bir isim buldum
BlueMagic olsun :D
isim için teşekkürler ama İsmimiz Daha türkçe olsun abi :P