Orijinalini görmek için tıklayınız : CJP hacklenmiş
Mechanix
27-07-2007, 09:06
Turkhackbirligi.org dan tanıdığı çevresi olan varmı ? Ben sitelerine konu açtım ve admine mesaj yolladım ama cevap gelmedi hanüz. İlginç .CJP halen aktik ama forumun ortasında yazılar çıkıyor.
Kardeşim nedir cu cjp nin çektiği bir server problemidir gidiyodu şimdi başımıza birde hack çıktı. Gitsinler pkklı sitelerini hacklesinler CJP le ne işleri olur.
yaw yinemi neden böle oluyorkine???
TAM35GNY
27-07-2007, 09:15
Türkhack birliği falan yapmaz böyle işler bence lamerin birisi maymunluk yapmıştır...
:D
http://moronland.net/media/pictures/Lmao5.jpg
Mechanix
27-07-2007, 09:54
Türkhack birliği falan yapmaz böyle işler bence lamerin birisi maymunluk yapmıştır...
Abi çok kibar mesaj atmıştım admine.Banlamış beni.Yanı bu adamlar yapmış.Nedir dertleri bilmiyorum.Kendilerin milliyetçi sanıp bizim japon otomobil sevgimize mi laf ediyorlar akılları sıra çözemedim.
Abi çok kibar mesaj atmıştım admine.Banlamış beni.Yanı bu adamlar yapmış.Nedir dertleri bilmiyorum.Kendilerin milliyetçi sanıp bizim japon otomobil sevgimize mi laf ediyorlar akılları sıra çözemedim.
eğer öyle birşey varsa inanılmaz saçma neye dayanarak yapıyorlarki bunlar
TAM35GNY
27-07-2007, 10:00
Alla Alla ilginç walla...:beuj::beuj::beuj:
direk onlar herhalde ne işlerine yariycaksa bole bişy.amacsiz iş yaparlar faydalari olmaz ztn.
Türkiyeye en çok yatırım yapanlar uzak doğu markalarıdır. Böyle bir mantıkları varsa anlamak mümkün değil. insanın katanasını çıkartası geliyor.
Hack olayı kalkmış ama server güncelleme devam ediyor. Türkçe karakter desteği yok mesajlar kayboluyor vs..vs... Yakında kavuşuruz herhalde
olsun ben CJP yi böyle seviyorum :D alıştık artık girememeye efsane oldu orası ... hackclupjapon.com
Mechanix
27-07-2007, 17:35
Hackjapon.com :D Hehehe