Orijinalini görmek için tıklayınız : Evo X - Audi S4 - Turbo Vti
Evo X; Komple Egzoz (0.9Bar)
S4; 2x K04
Turbo Vti; 0.9bar (ayarları kısık)
http://www.streetfire.net/video/evo-x-vs-audi-s4_2221293.htm
http://www.streetfire.net/video/evo-x-vs-turbo-civic-vti_2221294.htm
Güzel denemeler oldu 3 aracada maşallah :)
Edit; 3ünün denemesi,
http://www.streetfire.net/video/lm-ewo-mawi-s42xk04-vtk-turbo_2221445.htm#
Arif cai yi takamadik biliyosun :d ve komple egsozdan sonra basınç geri çekildi genede güzel geceydi vtec on numara masallah
edit:s4 te çift k04 var
Selcuk_RoL
25-03-2011, 00:37
maşşallah araçlara
mikahakinen
25-03-2011, 01:59
tüm araçlara özellikle evo ya binlerce kez maaşallah hala akıl sır erdirebilmiş değilim standart bir X in o kadar yürüdüğüne nazar değmesin maaşallah.
life is life
25-03-2011, 08:20
maşallah bütün araçlara..
Maşallah Guzen deneme olmuş
Mustafa fark ne kadar oldu Vtec ile?
Maşallah pek belli olmuyor yada ben fark edemedim ama ilk videodaki geçen araç ne?
Honda Vtı Turbo .... 0.9 Bar... Verilmemiş avans Reşat abi'ye Ve Kemal'e ısmarlatılan 97 Yarısı Shell Yarısı Opetten Alınan Benzin =) S4 cü Arkadaşı kırmamak için denenmiştir.. Aracın ayarlarının Yapılmasını Bekliyorum... Burdan yetkililere duyurulur..
ahmet3425
25-03-2011, 11:27
bu hangi S4 06alp plakalımı ?
mawi porsche jantlı olan 06 m gibi bi plaksı war sanırım
3 Aracın Denediği Vidyoya Burdan Ulaşabilirsiniz :D (http://www.streetfire.net/video/lm-ewo-mawi-s42xk04-vtk-turbo_2221445.htm)
Kornayı biraz geç duydum :P
Honda Vtı Turbo .... 0.9 Bar... Verilmemiş avans Reşat abi'ye Ve Kemal'e ısmarlatılan 97 Yarısı Shell Yarısı Opetten Alınan Benzin =) S4 cü Arkadaşı kırmamak için denenmiştir.. Aracın ayarlarının Yapılmasını Bekliyorum... Burdan yetkililere duyurulur..
tamamdır :icon_tup: bu arada sanada kocuman maşallah combo bi ayar yapılsında hakiki gücünü görelim artık
Maşallah pek belli olmuyor yada ben fark edemedim ama ilk videodaki geçen araç ne?
İlk videoda Evo X - S4 (Evo önde)
2. Videoda Evo X - Vti (Vti önde)
3. Videoda Sıralama Vti>Evo X>S4 şeklinde
Eğer bahsi geçen S4 06 M plakalı araç ise sonuç çok normal Sahibi olan arkadaş alınmasın ama araç standart diye biliyorum böyle bir sonuç olması gayet normal.
Aracın tanıdığım ilk sahibi levent abiden bugune geçmişini az cok biliyorum şuan ... Turbosu k03ten K04 e Yükseltilmiş ve Yazılıp Yapılmış.. Sahibi forumdandır belkide
Eğer o araçsa geçen ilanda da gördüm Yeni K 04 turbolar diye yazmıştı.Beygir gücünüde 450 olarak belirtmiş.İki turboyla 264 hp'den 450 hp'ye nasıl çıkılıyor acaba? Ayrıca motoruda 238000 km olması lazım bu aracın...
gecene de gecılene de masallah ama S4 un k04 lu yazılımlı halının vıdeolarına b bakılırsa youtubedan vıdeodakı arabanın normal gıtmedıgının acık oldugunu herkes anlar
Eğer o araçsa geçen ilanda da gördüm Yeni K 04 turbolar diye yazmıştı.Beygir gücünüde 450 olarak belirtmiş.İki turboyla 264 hp'den 450 hp'ye nasıl çıkılıyor acaba? Ayrıca motoruda 238000 km olması lazım bu aracın...
basıt b ornegı ama roll vıdeosu olanın boyle b bgsı cıkarmı muallak goruntulerden sonra
YouTube - Audi S4 2.7T (biturbo) - RS4 turbo upgrade - on dyno - etuners ECU remap (http://www.youtube.com/watch?v=dQ_Z7ZAum_I)
JDMazda_GTR
25-03-2011, 16:43
satılık porsche jantlı s4 benım bıldıgım cem ın arabası gc8 de vardı cem de hatta forumdan.eger oysa o gun yarısan tabı.cem06 nıcklı yanlıs hatırlamıyorsam:)
basıt b ornegı ama roll vıdeosu olanın boyle b bgsı cıkarmı muallak goruntulerden sonra
YouTube - Audi S4 2.7T (biturbo) - RS4 turbo upgrade - on dyno - etuners ECU remap (http://www.youtube.com/watch?v=dQ_Z7ZAum_I)
Videoyu seyredemedim.Youtube 'a giremiyorum???
arac benim arkadasımın pashaboy nicki forumada uye kendisi.
06 m plakalı arac k03 ayrıca yazılım vardı suan twin k04 var. yazılım bi ara erhanla konsuldu ama suanki durumu bilmiyorum belki eski yazılımla yuruyordur arac.
evo x degisik bigun 10 boy hızlı bigun 10 boy yavas neyse sahibi stock diyorsa stockdur yorum yapmıcam bunun dısında.
06 m plakalı arac k03 ayrıca yazılım vardı suan twin k04 var. yazılım bi ara erhanla konsuldu ama suanki durumu bilmiyorum belki eski yazılımla yuruyordur arac.
evo x degisik bigun 10 boy hızlı bigun 10 boy yavas neyse sahibi stock diyorsa stockdur yorum yapmıcam bunun dısında.
Ben audi hakkında yorum yapmıyorum sahibi efendi iyi bir insan diye ama senin gibi insanlar cikiyo bilmediği gözüyle görmediği araçlar hakkında 10 boy bilmemne diye yorum yapıyor bilmeden konuşma istersen benim aracım herzaman aynı gitti ama dün akşamki denememde 0.9 barda yürüdü nedenide ne olursa olsun arkamdan laf ettirmemem için...
bilmediğim araç değil gozumlede gordum molpette enkada gidisinide biliyorum. en hızlı Stock evo.
bilmediğim araç değil gozumlede gordum molpette enkada gidisinide biliyorum. en hızlı Stock evo.
Yanımamı oturdunda iki araçla farklı zamanlarda bastıkta konuşuyosun senin gibi boş boş konuşanlar yüzünden bu piyasa böyle oluyo madem beni orda burda gördün bidaki görüşmemizde kendini tanitta yüz yüze konuşalım buralardan yazmamış olursun ortaya bı bk atıyosun destekli at
chiefkadir
26-03-2011, 10:51
evo x degisik bigun 10 boy hızlı bigun 10 boy yavas neyse sahibi stock diyorsa stockdur yorum yapmıcam bunun dısında.Evo hep aynı bro herzaman şaşırtıyor insanları ama bir gün iyi ertesi gün kötü değil..Mustafa özü sözü bir insandır hayatta yalanı olmaz dün bugün değil çok eski tanırım o konuda içiniz rahat olsun ..Araba hakkında fazla şüphe duymayın onu bunu şunu aramayın maşallah deyin geçsin gitsin keyfimize bakalım ilk buluşmada sende olacan zaten mustafada gelir birbirinizi yanlış tanımayın:icon_tup:
pashaboy
26-03-2011, 20:15
Ben S4 ün Sahibiyim Güzel Bi Geceydi ,Yanlız Arcımda Çeşitli Sıkıntılar vr 250 bin kmde k04 değil ne takarsan tak güzel bi sonuç alamyız sanırım bundan dolayı motor yaapılması lazım,en kısa zamanda motor yapıcam kısmetse tekrar deneriz evoyla ayrıca evo cu mustafa kardeşimize ve hondacı ramazan kardeşime teşekkür ederim kırmayıp geldikleri için aracımı gördüm en azından.
Ben S4 ün Sahibiyim Güzel Bi Geceydi ,Yanlız Arcımda Çeşitli Sıkıntılar vr 250 bin kmde k04 değil ne takarsan tak güzel bi sonuç alamyız sanırım bundan dolayı motor yaapılması lazım,en kısa zamanda motor yapıcam kısmetse tekrar deneriz evoyla ayrıca evo cu mustafa kardeşimize ve hondacı ramazan kardeşime teşekkür ederim kırmayıp geldikleri için aracımı gördüm en azından.
Kardesim beni yanlış anlamada problem varsa aracında kimseyle deneme duzeltene kadar bekle düzeltince dene...
pashaboy
26-03-2011, 20:51
işte görünen köy klavuz istemiyo krdeş arabanın gidişi ortada. bütçe meselesi bütceyi düzeltince yapıcam..
ramazan maşallah da şu kornaları artık bi duy
JapanVsGermany
26-03-2011, 23:10
ramazan maşallah da şu kornaları artık bi duy
:) 2.deneme de kornayı duyamadığımız gibi vtec altı bastık :P :D ;)
O sırada benim roll spec CD'mi dinliyorduk, "FERDİ TAYFUR -PRANGALAR" çalıyordu, fazla etkilendik :)
S4'ün gidişi pek beklendiği gibi olmasa da bir kez ivedik tüvtürk'ün orda rastladım maşallah fena yanlıyor, en az görüntüsü kadar güzel yan weriyor maşallah :D
S4 içinden cekilen bi vidyo şuan elimize geçti Reşonun mühteşem cd si arabayı 3 boy geriden başlatıyor... =)
http://www.streetfire.net/video/s4-lm-ewo-ramco-ciwic_2221844.htm
ınsallah kısa zamanda halledersın sorunları cunku bındıgın arabanın hakkı vıdeokı degıl kesınlıkle cok cok fazlası;)
pashaboy
27-03-2011, 20:10
S4 ü askerliğimden dolayı satabilirim.. istiyen olursa çok uygun fiyata vericem.. normal binek araçla takasta ederim 532 626 25 58 numaram isteyen olursa ulaşabilirsiniz
s4 gerçekten güzel bi araba cuma buluşmamızda canlı canlı gördüm gayet başarılı.
ramazan ooolum o nasıl bi gidiş laaann nasıl bi uzamadır.
Yanlıs anlasılma olmasın, ben araca bi yazılım yapmadım.. Eski yazılımıyla yuruyor bildigim kadarıyla arac veya yapıldıysa benim tarafımdan değil :)
Maşallah butun araclara.. LM yine fena :)
Yanlıs anlasılma olmasın, ben araca bi yazılım yapmadım.. Eski yazılımıyla yuruyor bildigim kadarıyla arac veya yapıldıysa benim tarafımdan değil :)
Maşallah butun araclara.. LM yine fena :)
Eyvallah Erhan :)
mustafayla bugun tanıstık muhabbet ettik. mustafayıda tanıyan bikac kisinin laf tasımasından dolayı onceden boyle yazdım. adam yalan soylicek degil chip yok sadece filtre egzoz var diyor. isteyenlede denerim dedi. kendisi chip yok diyorsa yoktur...
Kardesim beni yanlış anlamada problem varsa aracında kimseyle deneme duzeltene kadar bekle düzeltince dene...
Benimde anlatmaya çalıştığım buydu işte aracın hazır değilse denemiyeceksin.